Kizim 2 ayi gecen hafta doldurdu herzaman ole memede dil bu 2 gundur hep memede durmak istio bazen emmiyo bile ole duruyo bende huzurunu bozmak istemiyorum ama hc bi is vs yapamiyorum
Kızlar Merhaba uzuuuun süredir yazamıyorum nedense tlfdan giremedim bitürlü hata verdi hep neyse sonunda tlfdan yüklü olan kadınlar kulübünden değil internetten girebildim inşallah herkes ve bebekleriniz iyidir biz de iyiyiz şükür bgn 62 günlük olduk 2.ay aşılarını olduk inşallah sıkıntı olmadan ateş olmadan geçer günve gece.kalça usgsi de çekildi sol femurda 2 cm düşüklük var 3.aya kadar büyük ihtimal düzelir dedi ama çift bez bağlıcaz gene de.çok üzüldüm doktor endişe etmene gerek yok dedi ama işte göz çapaklanması da devam ediyor malesef masaja devam dedi
Çapaklanma ve kalça sorunu yaşayan var mı içinizde ?
cok guzellermis cok begendim biz mevlut yaptik ama bu tarz seyler hazirlamadim sadece kecelerden magnet yapmistim bi de ikramlar isteEki Görüntüle 1223349 Kizlar mevlut fln yaptnzmi ben suan ankaradayim eylul basi gitcm ist a tum tanidklar ist da orda yapicam mevlut icin kizim icin pecetelik , etiket fln hazirlattm begenicekmisnz fikirlernizi istyrm bakalim yukleyebilcekmiyim tabi pek anlamyrm bu siteden
banada sut damlat diyoalr ama yapmadim ama sutle silmeyi bende bi deniyeyim eskisi kadar capaklanmiyo sadece gozunun kenarinda capak birikiyo sabahlariKizlar benim oglum capaktan gözünü acamiyordu ilk bir ay. Drumuz masaj yap dedi nasil yapilacagini gosterdi ve damla yazdi ama bana misin demedi. Cok uzuluyordum goz kapaklari birbirine yapisinca. Azmettim, okudum araştırdım uyguladim ve atlattik cok şükür. Bir daha da tekrarlamadi.
Öncelikle kendi sutumu pamuga sıkıp var olan capagi temizledim. Daha sonra serce parmagimi sutumle islatip gozyasi pinarinin cikis noktasindan burun deliklerine dogru, bir asagi bir yukari hafif bastirarak masaj yaptim. Bu sirada da iceride biriken capak disari cikiyordu. Onu da sutumle islattigim pamukla temizledikten sonra damlasini damlattim.
Biraz detayli oldu.. umarim isinize yarar.
bebeğin doyuyosa bence takılma benimde 60-70 anca çıkıyo yetiyo demekki mama bile 100 cc yapıyorum en fazla 60 cc içer bırakır herkesin sütü çok olcak diye bişey yok bebişe yetsin fazlası lazım değil :)Kızlar şu an moralim çok bozuk sutumun az olmasından supheleniyordum kızımı emziren ten üç saat sonra sagayim dedin ve gogsumden 40 cc süt çıktı öbür gogsumle beraber ancak 50 cc oldu kızıma icireyim dedim o da biberonla almadı ağlamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağım ben bol su içiyorum hurma yı yiyorum hergün boza içiyorum
6 aydan sonra kullanılıyo onlar oturma pozisyonu olduğu içinArkadaslar baston tipi bebek arabasi alan kullanan var mi? Ben ondan almak istiyorum ama kizin iki aylik. Yeterli bilgi bulamadim. En erken ne zaman kullanilir? Bilen var mi?
Cok sekerler cnm ins hayirlisiyla yaparsin mevlütünuzu....Eki Görüntüle 1223352 Bu da cikolata uzerine etiketlerimiz
Canim teşekkür ederim cevabın için zorla 50 cc sutumu içirdim 60cc mama yaptım zorda olsa onu içirdim mama vermiştim daha önce almamisti ama bugün biberonu da almisken günde bir kere mama vereyim hem sütum artar benim suçum çok iyiydi 110 çıkıyordu kadın dogumcum doğum kontrol ilacı verdi emziren anneler kullanabilir dedi onu içiyorum netten araştırdım anne sütünü azalttiyormus ben ona bagliyorum içmeyecegim bugunden itibarenbebeğin doyuyosa bence takılma benimde 60-70 anca çıkıyo yetiyo demekki mama bile 100 cc yapıyorum en fazla 60 cc içer bırakır herkesin sütü çok olcak diye bişey yok bebişe yetsin fazlası lazım değil :)
benimde bazen çok çıkıyo bazen az belli olmuyo ama 100cc bile olsa 60-70 cc içer bırakır bende bugün zorla verdim biberonu bu ay biberon almama ayı heralde çok zorladı haftaya düğün var almassa yandım :)Canim teşekkür ederim cevabın için zorla 50 cc sutumu içirdim 60cc mama yaptım zorda olsa onu içirdim mama vermiştim daha önce almamisti ama bugün biberonu da almisken günde bir kere mama vereyim hem sütum artar benim suçum çok iyiydi 110 çıkıyordu kadın dogumcum doğum kontrol ilacı verdi emziren anneler kullanabilir dedi onu içiyorum netten araştırdım anne sütünü azalttiyormus ben ona bagliyorum içmeyecegim bugunden itibaren
En iyisi zorda olsa alıştırmak bazen biberon rahat oluyor biz de haftaya Marmaris e gideceğiz biberonu alısirsa iyi olurbenimde bazen çok çıkıyo bazen az belli olmuyo ama 100cc bile olsa 60-70 cc içer bırakır bende bugün zorla verdim biberonu bu ay biberon almama ayı heralde çok zorladı haftaya düğün var almassa yandım :)
Selam, bizimde 1.aydaki usg de sol tarafta gelişiim geriliği çıkmıştı 2.ayda tekrr bakalım dediler ve 1 ay çift bez kullandık 2.aydaki kontrolde düzelmişti çift bezide bıraktık çok yüksek ihtimalle çift bezle düzeliyor 1 ay içerisinde merak etmeKızlar Merhaba uzuuuun süredir yazamıyorum nedense tlfdan giremedim bitürlü hata verdi hep neyse sonunda tlfdan yüklü olan kadınlar kulübünden değil internetten girebildim inşallah herkes ve bebekleriniz iyidir biz de iyiyiz şükür bgn 62 günlük olduk 2.ay aşılarını olduk inşallah sıkıntı olmadan ateş olmadan geçer günve gece.kalça usgsi de çekildi sol femurda 2 cm düşüklük var 3.aya kadar büyük ihtimal düzelir dedi ama çift bez bağlıcaz gene de.çok üzüldüm doktor endişe etmene gerek yok dedi ama işte göz çapaklanması da devam ediyor malesef masaja devam dedi
Çapaklanma ve kalça sorunu yaşayan var mı içinizde ?
İçime su serptin canım çok sağol başladım çift bez takmaya.inş bizim de düzelirSelam, bizimde 1.aydaki usg de sol tarafta gelişiim geriliği çıkmıştı 2.ayda tekrr bakalım dediler ve 1 ay çift bez kullandık 2.aydaki kontrolde düzelmişti çift bezide bıraktık çok yüksek ihtimalle çift bezle düzeliyor 1 ay içerisinde merak etme
Ben de sütümle siliyorum ama daha düzenli yapıcam masajını inşallah geçer ilk kızım da hiç olmamıştıKizlar benim oglum capaktan gözünü acamiyordu ilk bir ay. Drumuz masaj yap dedi nasil yapilacagini gosterdi ve damla yazdi ama bana misin demedi. Cok uzuluyordum goz kapaklari birbirine yapisinca. Azmettim, okudum araştırdım uyguladim ve atlattik cok şükür. Bir daha da tekrarlamadi.
Öncelikle kendi sutumu pamuga sıkıp var olan capagi temizledim. Daha sonra serce parmagimi sutumle islatip gozyasi pinarinin cikis noktasindan burun deliklerine dogru, bir asagi bir yukari hafif bastirarak masaj yaptim. Bu sirada da iceride biriken capak disari cikiyordu. Onu da sutumle islattigim pamukla temizledikten sonra damlasini damlattim.
Biraz detayli oldu.. umarim isinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?