2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[QUOTEm3, post: 36585662, member: 523472"]Kizim 2 ayi gecen hafta doldurdu herzaman ole memede dil bu 2 gundur hep memede durmak istio bazen emmiyo bile ole duruyo bende huzurunu bozmak istemiyorum ama hc bi is vs yapamiyorum[/QUOTE]
Boyle atladim ama benim oglum da dun 2ayini
doldurdu ayni durumu yasiyoruz memede saatlerce kaliyo uyuyo arada cekiyo ama hep orda kalmak istiyo dedigin gbi ev aldi basini gidiyo biraktirsam agliyo hemen.
Ne zaman bi duzen kurcaz acabaa

Çapaklanma bizde de hâlâ devam..göz damlası ve masaj devam..

Kızlar şu an moralim çok bozuk sutumun az olmasından supheleniyordum kızımı emziren ten üç saat sonra sagayim dedin ve gogsumden 40 cc süt çıktı öbür gogsumle beraber ancak 50 cc oldu kızıma icireyim dedim o da biberonla almadı ağlamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağım ben bol su içiyorum hurma yı yiyorum hergün boza içiyorum

Kizlar benim oglum capaktan gözünü acamiyordu ilk bir ay. Drumuz masaj yap dedi nasil yapilacagini gosterdi ve damla yazdi ama bana misin demedi. Cok uzuluyordum goz kapaklari birbirine yapisinca. Azmettim, okudum araştırdım uyguladim ve atlattik cok şükür. Bir daha da tekrarlamadi.
Öncelikle kendi sutumu pamuga sıkıp var olan capagi temizledim. Daha sonra serce parmagimi sutumle islatip gozyasi pinarinin cikis noktasindan burun deliklerine dogru, bir asagi bir yukari hafif bastirarak masaj yaptim. Bu sirada da iceride biriken capak disari cikiyordu. Onu da sutumle islattigim pamukla temizledikten sonra damlasini damlattim.
Biraz detayli oldu.. umarim isinize yarar.

cok guzellermis cok begendim biz mevlut yaptik ama bu tarz seyler hazirlamadim sadece kecelerden magnet yapmistim bi de ikramlar iste

banada sut damlat diyoalr ama yapmadim ama sutle silmeyi bende bi deniyeyim eskisi kadar capaklanmiyo sadece gozunun kenarinda capak birikiyo sabahlari

Arkadaslar baston tipi bebek arabasi alan kullanan var mi? Ben ondan almak istiyorum ama kizin iki aylik. Yeterli bilgi bulamadim. En erken ne zaman kullanilir? Bilen var mi?

bebeğin doyuyosa bence takılma benimde 60-70 anca çıkıyo yetiyo demekki mama bile 100 cc yapıyorum en fazla 60 cc içer bırakır herkesin sütü çok olcak diye bişey yok bebişe yetsin fazlası lazım değil :)

Ucamayan kelebek maclaren baston tipi arabasi dogumdan itibrn kullanilio dezavantaji bebek sana doru bakmio senin tarafni seffaf yapmislar ordan goruosun bebegi

Canim teşekkür ederim cevabın için zorla 50 cc sutumu içirdim 60cc mama yaptım zorda olsa onu içirdim mama vermiştim daha önce almamisti ama bugün biberonu da almisken günde bir kere mama vereyim hem sütum artar benim suçum çok iyiydi 110 çıkıyordu kadın dogumcum doğum kontrol ilacı verdi emziren anneler kullanabilir dedi onu içiyorum netten araştırdım anne sütünü azalttiyormus ben ona bagliyorum içmeyecegim bugunden itibaren

benimde bazen çok çıkıyo bazen az belli olmuyo ama 100cc bile olsa 60-70 cc içer bırakır bende bugün zorla verdim biberonu bu ay biberon almama ayı heralde çok zorladı haftaya düğün var almassa yandım :)

benimde bazen çok çıkıyo bazen az belli olmuyo ama 100cc bile olsa 60-70 cc içer bırakır bende bugün zorla verdim biberonu bu ay biberon almama ayı heralde çok zorladı haftaya düğün var almassa yandım :)
En iyisi zorda olsa alıştırmak bazen biberon rahat oluyor biz de haftaya Marmaris e gideceğiz biberonu alısirsa iyi olur

Selam, bizimde 1.aydaki usg de sol tarafta gelişiim geriliği çıkmıştı 2.ayda tekrr bakalım dediler ve 1 ay çift bez kullandık 2.aydaki kontrolde düzelmişti çift bezide bıraktık çok yüksek ihtimalle çift bezle düzeliyor 1 ay içerisinde merak etme

İçime su serptin canım çok sağol başladım çift bez takmaya.inş bizim de düzelir

Son düzenleme:
OTE="yaz yagmuru, post: 36586260, member: 619731"]Kızlar şu an moralim çok bozuk sutumun az olmasından supheleniyordum kızımı emziren ten üç saat sonra sagayim dedin ve gogsumden 40 cc süt çıktı öbür gogsumle beraber ancak 50 cc oldu kızıma icireyim dedim o da biberonla almadı ağlamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağım ben bol su içiyorum hurma yı yiyorum hergün boza içiyorum[/QUOTE]
Canım moralini bozma biliyorsun sütte moral çok önemli. Yetiyor de olumsuz düşünme bide bana mayalı poğaça acayip süt yapıyor dene istersen

Ben de sütümle siliyorum ama daha düzenli yapıcam masajını inşallah geçer ilk kızım da hiç olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…