2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba herkese.bende bu haziranda anne oldum))bi kizim.oldu.evlendikten sonra hamilelik belirtileri falan konusuyordum bu sitede.sonra hamile kaldim hamileliyimi paylasfim.simdi de kucagimda misil.misil uyuuan bebegim var ve artik anne topigindeyim..ayy cok duygulandim...rabbim isteyrn herkese nasip etsin.amiiiin

canim benim iki ay 20gunluk kizimvar ve ben 2 ay cok cektim uyku ve gaz probleminden.20gundur kizimin uyku duzeni olustu.gece deliksiz 6 7 saat uyuyorve ben hic uyandirmiyorum.bazen uyaniyor bir defa emmek icin.demekki aciktiginda kendi uyanir.benim kizim. 2ay 10gununde 6kilo 700 qramdi.ac olsa kilo almazdi dimi.senin bebegin uc aylik.artik uyandirman gerekmez.bebeklerin sut kadar uykuyada ihtiyaci var buyumek icin.yenidogan bebek uyursa uyandirmali ama 3aylik degil.

Amin ...ya kızlar bisey sorucam bebeğim ikinci ayını bitirdi. Ben şimdi Bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Mama vermeden önce emziriyorum doysa zaten uyuyo doymasa huysuzlanyo nyse en fazla bir saat en az on beş dk bekleyip hani sütün faydası gitsin diye .sonra mama veriyorum. Sizce bu şekilde ikisini de verdigimizde sütümün yararı faydası ona geciyomudur.

Haziran anneleri aranızda kan sulandırıcı igne kullanıp normal doğum yapan varmı?

tabiki geciyordur merak etme.sutun azmi?doktormu tavsiye etti mama vermeni?belki doyuyordur huysuzlunun nedeni baska?

cnm. bebisin aksam kacta uyuyor

tabiki geciyordur merak etme.sutun azmi?doktormu tavsiye etti mama vermeni?belki doyuyordur huysuzlunun nedeni baska?
Sence kaç saat yada kaç dakka arayla mama veriyim canım?bu arada ilk günkü gibi değil sütüm vardı doyardi ağzını acmiyodu bide tek göğsümün ucu çıkmadı suan tek göğüsle emziriyorum yani yeterli değil

aslinda yalnizca mama versen 3-4 saat arayla vrrnelisin.ama sen emziriyosun.doktorunla konus istersen.ilk basta benim her iki gogus ucum cikmamisti.bebegim ilk 1hafta ememedi.mama verdim mecburen.ama sonra emdikce cikti.sende emzirmeye calis.bide ne kadar sik emzirirseb sutunde artar.

Bacim adini hatirlamiyorum fakat benimki kucuk kucuk tabletlerdi icmek icin...
Sorma bacim ya bende o konuda ikilimdeyim....
Fakat birkac kere araliksiz yatti daha sonrasinda kendine zor getirdim

bu arada merhabalar,ben de haziran annesiyim ama sitede yeniyim
Hosgeldimiz bacilarim
Rabb'im evlatlarinizla birlikte saglikli uzun omurler nasip etsin

Bacilar dun yani cumartesi gunu oglunla ilk piknigimize gittik....
Geldigimizde ateslenmisti ama sukur inmis kendiliginden cok sevindim...
Annemler sagolsun mangalin tadina baktirmaya calistilar...
Bende kizdim baya babanneme de sunlaraa birsey soyle babanne ya oglumu istedigim gibi buyutmeme engel oluyorlar dedim...
Babannemde kizdi onlara sen en iyisini yapiyorsun yavrum dedi istedigin gibi buyut dedi
Kv demede soylemis olduk ohhhh canina deysin

Internetten arastirdim gecenlerde 2 aylik bebekler bazen 8 saat hic uyanmadan yatabiliyormus ve buda cok normalmis

bence dr nu dinle bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra bewbekler uzun süreli uyuyabiliyormuş....bence çok şanslısın

Stepfordk... Diğer arkadaşlarında dediği gibi tabiki uyuyan çocuğu uyandırma..artık ilk doğdukları gibi değil ki,kendileri oturtuyor düzeni yavaş yavaş ve anlamaya başlıyolar..biz şu an 70 günlüğüz ve ben bile bi süredir uyandırmıyorum,ki zaten acıkınca uyanıyor..bazen 4 saatte bir bazen 5-6 (nadirde olsa) o yüzden normal artık,hele siz 3 ayı tamamlamışsınız bide..

doğduğu zaman gidelimmi diye düşünmüştük AMA gitmedik açıkcası ben bayram tatilinde 15 gün kadar annemlerde kalmıştık müstakil dairede altlı üstlükalabalığı ve açık havayı çok sevmişti benim bebek..tatil olarak deniz diyorsan senin bebeğin gidişatına da bağlı... 1,2 günlük bence denenebilir.....

Doğduğundan beri sürekli deniz tatili kararı alıp alıp vazgeçtik . Ama anladım ki bu yaz böyle bitmez. Bebiş de 2,5 aylık oldu ve pek sorunlu değil. 3 günlüğüne İstanbul yakınlarında deniz tatili düşünüyoruz. Ama denize soksammı ne giydirsem kaç saat dışarda tutsam bissürü soru işaretim var ??????

Bacilarim dun oglumla piknige gitmistik...
Sanirim rahatsizlandi atesi 37.5 fitil yada ates dusurucu surup vermeli miyim sizce ?

azerikizpost: 36616904 .!.:
Bacilarim dun oglumla piknige gitmistik...
Sanirim rahatsizlandi atesi 37.5 fitil yada ates dusurucu surup vermeli miyim sizce ?
Bence verme cok atesi yok islak bezle elini yuzunu falan sil ince giydir dumezse ver tabi huzursuzlugu falan yoksa varsa yarin fitil ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…