Ben yazlik yerde oturuyorum hos 1 kere gidebildik denize daha o ayri :) sabah 10 gibi gidip 13de donduk bebise cadir aldik onu actik pusetiyle yatti icinde serin serin cokta guzel uyudu valla denize sokmayi bende istiyodum ama 6 aydan once sokulmazmis int okudum sadece ayaklarini soktuk o da su soguk geldi hep cekti yukari :)Doğduğundan beri sürekli deniz tatili kararı alıp alıp vazgeçtik . Ama anladım ki bu yaz böyle bitmez. Bebiş de 2,5 aylık oldu ve pek sorunlu değil. 3 günlüğüne İstanbul yakınlarında deniz tatili düşünüyoruz. Ama denize soksammı ne giydirsem kaç saat dışarda tutsam bissürü soru işaretim var ??????
Bu eskiler bir Tuhaf canım benim kv büyük oglumda çay veriyordu ben kiziyordum ama aynı evdeydik kasla göz arası yapacagindan geri kalmıyordu çocuğu opmeler sulu sulu delirtti beni kızıma da yapmaya çalışıyor ama evimiz ayrı ve mesafe var aramızda o yüzden az görüyorum bir araya geldiğimiz de izin vermiyorum gerçi iki insan gördüğünde show yapmaktan geri kalmıyor kızım onun kucağında hep ağlıyorBacilar dun yani cumartesi gunu oglunla ilk piknigimize gittik....
Geldigimizde ateslenmisti ama sukur inmis kendiliginden cok sevindim...
Annemler sagolsun mangalin tadina baktirmaya calistilar...
Bende kizdim baya babanneme de sunlaraa birsey soyle babanne ya oglumu istedigim gibi buyutmeme engel oluyorlar dedim...
Babannemde kizdi onlara sen en iyisini yapiyorsun yavrum dedi istedigin gibi buyut dedi
Kv demede soylemis olduk ohhhh canina deysin
Canim biz Salı günü gideceğiz Marmaris e kızım in huysuzlugu yok iki oğlum daha var onlar çok istiyor çocuklar bütün yaz evde çok sıkıldilar her sene gittiğimiz bir otel zorluk cekecegimi düşünmüyorum ben de çok sıkıldım ve yoruldum hem beden olarak hem psikolojik olarak en azından beş gün yemek bulaşık ev işi derdi yok bu bile yeter banaBebeği ile tatile çıkan Haziran annesi var mı? Varsa yardımlarını istiyorum :)
Bunlarin hepsi eski surum...Bu eskiler bir Tuhaf canım benim kv büyük oglumda çay veriyordu ben kiziyordum ama aynı evdeydik kasla göz arası yapacagindan geri kalmıyordu çocuğu opmeler sulu sulu delirtti beni kızıma da yapmaya çalışıyor ama evimiz ayrı ve mesafe var aramızda o yüzden az görüyorum bir araya geldiğimiz de izin vermiyorum gerçi iki insan gördüğünde show yapmaktan geri kalmıyor kızım onun kucağında hep ağlıyor
Senin işin de zor canım istediği zaman evine dalmasi benimki de geldiğinde yatak odama dalıyor istedigi gibi senelerdir kızıyorum ama aynı şeyi yapıyor hep hatta dün geldim bugün bizde dünden beri sinirlerim tavan yaptı gorumceye gittik kalabalıklar deli ettiler beni eşimle kavga ettik onlar yüzünden sütum artsın diye günlerdir kendime dikkat ediyorum akşam çok gerildim eşim inde suçu yok ama ben de ona patladimBunlarin hepsi eski surum...
Bende yapma dedogom seyleri goz gore gore yapiyor .. yapmadim ki diyor...
Cocuk kandiriyor sanki ...
Annem geldiginde ozellikle baska turlu seviyor nispet yaparmiscasina...
Sen yine iyisin bacim ayriymis benimki burnumun dibinde...
Anahtariyla istedigi an daliyor iceri..
Evet canım zor oluyor ama zaman çabuk geçiyor büyük oğlum 13 yaşında ama bebekligi dün gibi akıp gidiyor seneler 31 yasindayim oglumla abla kardeş gibi gozukuyoruz gören sasiriyorYazyagmuru masallah 3 cocuk ne zordur ama ne guzel kac yasindasin ?
Aynen öyle havuz kenarında açık havada oturmak bile yeter. Evin dört duvarından çıkmak iyi gelecek. Kafama takılan bebeğe orada nasıl bakacağım ama onu da yaşayıp göreceğiz sanırım :)Canim biz Salı günü gideceğiz Marmaris e kızım in huysuzlugu yok iki oğlum daha var onlar çok istiyor çocuklar bütün yaz evde çok sıkıldilar her sene gittiğimiz bir otel zorluk cekecegimi düşünmüyorum ben de çok sıkıldım ve yoruldum hem beden olarak hem psikolojik olarak en azından beş gün yemek bulaşık ev işi derdi yok bu bile yeter bana
Bizimki suya bayılıyor aslında mayo bebek bezlerinden alıp sokasım var ama daha aşıları tam olmadığı için korkuyorum açıkçası. Sanırım en doğrusu gölgede bebeği dinlendirmek.Ben yazlik yerde oturuyorum hos 1 kere gidebildik denize daha o ayri :) sabah 10 gibi gidip 13de donduk bebise cadir aldik onu actik pusetiyle yatti icinde serin serin cokta guzel uyudu valla denize sokmayi bende istiyodum ama 6 aydan once sokulmazmis int okudum sadece ayaklarini soktuk o da su soguk geldi hep cekti yukari :)
Canim senin bebegin cok huysuz degil ailecek soyle bi ciksan gezseniz iyi gelirŞuan benimde neye ihtiyacım var bilmiyorum ama çok bunaldim onu biliyorum
Benimki de seviyo suyu legende yikiyorum yayiliyo mest oluyo cikarinca agliyo :) bencede riske atma seneye gircekler ins hangi otele gidiyosunuz bende istiyorum 2-3 gun kacmak bi yere cok sıkıldımBizimki suya bayılıyor aslında mayo bebek bezlerinden alıp sokasım var ama daha aşıları tam olmadığı için korkuyorum açıkçası. Sanırım en doğrusu gölgede bebeği dinlendirmek.
basini arkadan yikarsan kacmaz ben oyle yapiyorumBebeklerinizi yıkarken, kulağına su kaçmaması için ne yapıyorsunuz?
basini arkadan yikarsan kacmaz ben oyle yapiyorum
Enseden yukari dogru dokuyoruz biz kivirmiyoz hatta ben dusun fiskiyesiyle yikiyorum yalniz kovayla yikamak daha zor oluyoO şekilde yıkıyoruz da kulağına su kaçmasın diye kulağını öne doğru kıvırıyoruz o da zor oluyor su dökerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?