2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen öyle havuz kenarında açık havada oturmak bile yeter. Evin dört duvarından çıkmak iyi gelecek. Kafama takılan bebeğe orada nasıl bakacağım ama onu da yaşayıp göreceğiz sanırım :)
Biz geçen sene kizkadesimle gittik inan burada kakasini yapamayan yigenim orada sürekli bezini doldurdu 4 aylikti zorluk yaşamadık biz de yardımcı olduk kardeşim sütünü odada sagip asagida verdi bazen bebek arabasına uyudu uyumayinca annesi odaya çıkartıp uyuttu sonra geri indiler yani güzel geçmişti inşallah bizimde güzel geçer bir de güneşten Korumak gerekir evde insan bunaliyor canım bir mola vermek gerekiyor zaten eslerimizde yanımızda olunca allahın izniyle sorun olmaz insallah

Bizimki suya bayılıyor aslında mayo bebek bezlerinden alıp sokasım var ama daha aşıları tam olmadığı için korkuyorum açıkçası. Sanırım en doğrusu gölgede bebeği dinlendirmek.
Bende denize sokmayı düşünmüyorum mikrop kapabilir sadece ayaklarını sorarım diye düşünüyorum

Kızlar doktorum bana doğum kontrol hapı vermişti ben de sutumu azalttığını düşündüğüm için iki gün önce bıraktım şimdi yogun şekilde kanamam geliyor sanırım benimde adetim basladi

Benimkide bugun dondurma yalatti Allahim ya gorumcem soruyor vereyimmi diye hayir o bnm sutumden aliyor ztn diyorum kv bakiyor ama istiyor dedi verdi ahh ahh biseyde diyemiyorum inadinami yapiyor anlamadim

Benimkide bugun dondurma yalatti Allahim ya gorumcem soruyor vereyimmi diye hayir o bnm sutumden aliyor ztn diyorum kv bakiyor ama istiyor dedi verdi ahh ahh biseyde diyemiyorum inadinami yapiyor anlamadim
Ayy tam numunelikler haa iyi sabredip susmusun ben olsam susmazdim korkar benim kv veremez bisi

Merhaba arkadaslar ben sutumu sagip veriyorum bebege. Bu durum sutun azalmasına ya da kesilmesine sebep olur mu ondan korkuyorum

Sezeryan olan arkadaşlar iyileşme sureciniz ne kadardi.mesela tam olarak egilip dogrulma.bide ben kesilen yerden gobegime kadar yani gibek deligine yakin yerleri hisetmiyorum normal mi agustos annesiyim

A
Adet baslayinca kesinlikle süt azalmaz canim rahat ol

Sezeryan olan arkadaşlar iyileşme sureciniz ne kadardi.mesela tam olarak egilip dogrulma.bide ben kesilen yerden gobegime kadar yani gibek deligine yakin yerleri hisetmiyorum normal mi agustos annesiyim
Normal canim bende hala tam olarak hissetmiyorum iyilesmede tamamen senin bunyene bahli ben hic yatmadim ertesi gun tek basima bebegime bakmaya basladim

Canim benim Kızkardeşim çalıştığı için 4. Aydan itibaren sütünü hep sagip bıraktı sutunde bir degisiklik olmadı ben de sezeryan oldum uyuşukluk sadece kesilen yerin hemen üstünde var benim o kadar yukarıda değil Dr sor istersen geçmiş olsun bebeğin uzun ömürlü olsun

Ayy ben yaptirmam bisi oyle birakipda bir yere gitmiyorum gideceksemde eltime birakiyorum oda benim soyledigimden baska bisi yapmaz o sebwple gonul rahatligiyla bitakip gidiyorum
Bende hiç bırakmam şimdiye kadarda bebeklik dönemindeken hiç bırakmadım zaten ayda bir kere falan görüşüyoruz

Bebeği ile tatile çıkan Haziran annesi var mı? Varsa yardımlarını istiyorum :)
Bebeğim 50 günlükten Bodrum'a gittik. Gündüz odadan çıkamayız sıcaktan diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Eşim ilgilendi ben denize girdim. Tabiki çok uzun süre bırakamıyorsunuz çok küçük olduğundan sürekli emmek istiyor. Yemekleri de genelde sırayla yedik. Gündüz evde uyumayan çocuk orda çok güzel uyudu. Tavsiyem odanız denize yada havuza yakın, zemin katta, biraz geniş ve mutlaka klimalı olsun.

Benim normal hayata dönmem 15 günü buldu valla..ilk 1 hafta ölümdü hatta diyebilirim ama emin ol bu bünyeyle alakalı kesinlikle..ve evet,göbek deliği ile dikiş yeri arasını hiiiiiiç hissetmiyorum o da normal canım..

Kızlar bebekleriniz gunde kac cc sut iciyor?bebegim üç aylık oldu hala sagip veriyorum ben kilo basina 150 cc icmeliymis. oglum 5600 gr ve az iciyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…