basini arkadan yikarsan kacmaz ben oyle yapiyorum
Biz geçen sene kizkadesimle gittik inan burada kakasini yapamayan yigenim orada sürekli bezini doldurdu 4 aylikti zorluk yaşamadık biz de yardımcı olduk kardeşim sütünü odada sagip asagida verdi bazen bebek arabasına uyudu uyumayinca annesi odaya çıkartıp uyuttu sonra geri indiler yani güzel geçmişti inşallah bizimde güzel geçer bir de güneşten Korumak gerekir evde insan bunaliyor canım bir mola vermek gerekiyor zaten eslerimizde yanımızda olunca allahın izniyle sorun olmaz insallahAynen öyle havuz kenarında açık havada oturmak bile yeter. Evin dört duvarından çıkmak iyi gelecek. Kafama takılan bebeğe orada nasıl bakacağım ama onu da yaşayıp göreceğiz sanırım :)
Bende denize sokmayı düşünmüyorum mikrop kapabilir sadece ayaklarını sorarım diye düşünüyorumBizimki suya bayılıyor aslında mayo bebek bezlerinden alıp sokasım var ama daha aşıları tam olmadığı için korkuyorum açıkçası. Sanırım en doğrusu gölgede bebeği dinlendirmek.
Ayy ne guzel bencede sorun olmaz sanada degisiklik olur eden uzaklasmak bile yeter benceBende denize sokmayı düşünmüyorum mikrop kapabilir sadece ayaklarını sorarım diye düşünüyorum
Benimkide bugun dondurma yalatti Allahim ya gorumcem soruyor vereyimmi diye hayir o bnm sutumden aliyor ztn diyorum kv bakiyor ama istiyor dedi verdi ahh ahh biseyde diyemiyorum inadinami yapiyor anlamadimBu eskiler bir Tuhaf canım benim kv büyük oglumda çay veriyordu ben kiziyordum ama aynı evdeydik kasla göz arası yapacagindan geri kalmıyordu çocuğu opmeler sulu sulu delirtti beni kızıma da yapmaya çalışıyor ama evimiz ayrı ve mesafe var aramızda o yüzden az görüyorum bir araya geldiğimiz de izin vermiyorum gerçi iki insan gördüğünde show yapmaktan geri kalmıyor kızım onun kucağında hep ağlıyor
Ayy tam numunelikler haa iyi sabredip susmusun ben olsam susmazdim korkar benim kv veremez bisiBenimkide bugun dondurma yalatti Allahim ya gorumcem soruyor vereyimmi diye hayir o bnm sutumden aliyor ztn diyorum kv bakiyor ama istiyor dedi verdi ahh ahh biseyde diyemiyorum inadinami yapiyor anlamadim
Allah akıl fikir versin canım yapma dediğimiz de biz kötü olyoruzBenimkide bugun dondurma yalatti Allahim ya gorumcem soruyor vereyimmi diye hayir o bnm sutumden aliyor ztn diyorum kv bakiyor ama istiyor dedi verdi ahh ahh biseyde diyemiyorum inadinami yapiyor anlamadim
Bizimki de esimden korkuyor ama yapacagindan da geri kalmıyor kulakları da duymuyor beni hiç tinlamiyorAyy tam numunelikler haa iyi sabredip susmusun ben olsam susmazdim korkar benim kv veremez bisi
Adet baslayinca kesinlikle süt azalmaz canim rahat ol40im cikinca doktora gittim rahim normale donmus o yuzden kanamanin uzerinde durmuycaz 50-60 gune dek surdugu de oluyor dedi. Ama 2 gundur 1 pedin 1/4 unu dolduracak kadar kan geliyir 1 gunde. Ozellikle kanama sabah oluyor. Bu adet baskangici mi yoksa baska bir sorun mu var anlayamadim. Dogumumu sezeryanla yaptim. Adet baslayinca sut azalir mi? Doktor 6 aydan once adet olmazsin demisti
Normal canim bende hala tam olarak hissetmiyorum iyilesmede tamamen senin bunyene bahli ben hic yatmadim ertesi gun tek basima bebegime bakmaya basladimSezeryan olan arkadaşlar iyileşme sureciniz ne kadardi.mesela tam olarak egilip dogrulma.bide ben kesilen yerden gobegime kadar yani gibek deligine yakin yerleri hisetmiyorum normal mi agustos annesiyim
Ayy ben yaptirmam bisi oyle birakipda bir yere gitmiyorum gideceksemde eltime birakiyorum oda benim soyledigimden baska bisi yapmaz o sebwple gonul rahatligiyla bitakip gidiyorumBizimki de esimden korkuyor ama yapacagindan da geri kalmıyor kulakları da duymuyor beni hiç tinlamiyor
Canim benim Kızkardeşim çalıştığı için 4. Aydan itibaren sütünü hep sagip bıraktı sutunde bir degisiklik olmadı ben de sezeryan oldum uyuşukluk sadece kesilen yerin hemen üstünde var benim o kadar yukarıda değil Dr sor istersen geçmiş olsun bebeğin uzun ömürlü olsunSezeryan olan arkadaşlar iyileşme sureciniz ne kadardi.mesela tam olarak egilip dogrulma.bide ben kesilen yerden gobegime kadar yani gibek deligine yakin yerleri hisetmiyorum normal mi agustos annesiyim
Bende hiç bırakmam şimdiye kadarda bebeklik dönemindeken hiç bırakmadım zaten ayda bir kere falan görüşüyoruzAyy ben yaptirmam bisi oyle birakipda bir yere gitmiyorum gideceksemde eltime birakiyorum oda benim soyledigimden baska bisi yapmaz o sebwple gonul rahatligiyla bitakip gidiyorum
Canim vitamin eksikliğinden olabilir aile hekimine danisip vitamin kullanabilirsinDoğumdan sonra saçları benim gibi avuç avuç dökülen var mı? Dün up uzun güzelim saçlarımı omuzlarımda kestirmek zorunda kaldım döküldüğü için : (
Bebeğim 50 günlükten Bodrum'a gittik. Gündüz odadan çıkamayız sıcaktan diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Eşim ilgilendi ben denize girdim. Tabiki çok uzun süre bırakamıyorsunuz çok küçük olduğundan sürekli emmek istiyor. Yemekleri de genelde sırayla yedik. Gündüz evde uyumayan çocuk orda çok güzel uyudu. Tavsiyem odanız denize yada havuza yakın, zemin katta, biraz geniş ve mutlaka klimalı olsun.Bebeği ile tatile çıkan Haziran annesi var mı? Varsa yardımlarını istiyorum :)
Sezeryan olan arkadaşlar iyileşme sureciniz ne kadardi.mesela tam olarak egilip dogrulma.bide ben kesilen yerden gobegime kadar yani gibek deligine yakin yerleri hisetmiyorum normal mi agustos annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?