2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
playgro dıno yu soyluyorsunuz demı ??? bende almayıyı dusunuyordum ama benımkı hıc bır seye bakmıyor, yıne alıcam elımde kalcak dıe almak ıstemıyorum ama, bı yandanda ıstıyorum
butik bebede playgro dıno var ama playgro jimlastik halısı daha güzel. benim kızım beşikteki dönenceyle ilgilenmeye başladı oyun halıylada ilgilenir diye düşünüyorum.

Arkadaslar bebegimin 2. Ayi yeni doldu. 3.ayina girdik 4 gun oldu. Bu sorum ozellikke azeri kizina. 3. Ayin icinde olan bebekler gece kac saat uyumaya baslayacak,baska neler duzene girecek,bu ay basini tutacak mi? Bir de 4 numarali beze gecen var mi, kac kiloda gectiniz

Öğretmen olan anneler dogum izniniz ne zaman bitiyor? Okula ne zaman başlıyorsunuz? Ben okullar acilinca basliyorum ama oncesinde rapor almam mumkun mu? Hangi dr. Rapor yazar kadin dogumcu mu yoksa cocuk dr. mu?
ben de öğretmenim benim iznim ağustosta bitti..ben seminer döneminde okula başladım bugün 2 hafta gideceğim .. busene rapor hakkımı hiç kullanmamıştım ...ekim 15 e kadar kullanacağım.. hemaile hekimimizden hem de kadın doğumcumuzdan kullanmayı düşünüyorum.. ikisi de olur bence sonrasında ücretsiz izin alıp 2. dönem başlayacağım allah izin verirse...

butik bebede playgro dıno var ama playgro jimlastik halısı daha güzel. benim kızım beşikteki dönenceyle ilgilenmeye başladı oyun halıylada ilgilenir diye düşünüyorum.
donencesıne cok bakmıyor benımkısı 5 max 10 dk, kanguruya gırmez, anakucagında cok oturmaz, o yuzden bır sey alırken artık dusunmeye baslıycaz bosuna almayalım dıye
benımde ucretsız ızın almam bıraz zorluk yaratıcak maddı olarak ama mecburen, benım yakınımda cok bakıcı yok , bı kac kısıye baktık 1,000 tl den baslıyorlar , hadı bunuda gectım gecen tv de haberlerde ... bakıcıların ( boşlugu artık tahmın edersınız ) cocuga nasıl davrandıgını dovdugunu gorunce ıcım cız ettı vallaa, o yuzden ucretsız aldım

benim eşim askere gidecek ve kredi borcumuz var mecburum işe başlamaya aynı apartmandan bulmam çok iyi oldu. hem daha önce baktığı çocuğun annesiylede görüştüm o çok memnunmuş bakıcılarından. gene çocuk baktırmak zorunda kalsam ondan başkasına çocuğumu emanet edemem dedi. benimde içim rahatladı az da olsa. tabi aklımda hep o bakıcı haberleri dolanmıyor değil. ilk altı ay işten erken çıkacağım için 400 e bakacak sonra 500 olacak. neyse ki yaşadığım yerde bakıcı fiyatları 1000 liralarda değil.

hımm anladım canım, tabı senın bıraz mecburen olmus, ıyı hem aynı apartman hem referanslarıda ıyıyse sorun yok, olmadı eve kamera sıstemı falan da koyarsın ıyıce ıcın rahat eder.
neee 400-500 tl mı ??? nerde yasıyorsun canım merak ettım ? burda mın 1,000 tl den baslıyor , eg bıde uzaktan gelıcek yol parası vs bana mın 1,500 tl ye cıkıcak nerdeyse aldıgım maası vercem, ne anladım o ısten dıye hemde en onemlısı bırakamam dıe ucretsız aldım bende

Evet cok erken o yuzden yillik izin aldim biray sonrada duruma gore ucdort ay ucretsiz izin alacag

Ne kadar pahaluymis sen nerde yasiyorsun bizim burda da fiyatlar o civarda benim ogluma eltim bakacak bizde araba aldik oncesinde de tum birikimimizi tedavide harcadik(tup bebekde bizimkisi)o yuzden cok ucretsiz izin alamam

Biraz arastirirsaniz bazi kresler de aliyo bebekleri yasadiginiz yerde varmi fiyat nedir bilmiyorum ama aklinizda bulunsun

Evde tek basına olan ve her ısını yapabilen anneler önünüzde saygıyla eğiliyorum.
Bugun 64. Gunümüz ve bugüne kadar kardeşim hep yanimdaydi, dun annemlerden istanbul a dondüm ve artık tek basımayim bugun sabahtan beri valizi boşaltıp yatak odamı ancak toparlayabildim evi çamaşır ütü bNyo tuvalet her sey beni bekliyor ama oğlum kucaktan inmiyor kucağımda misil misil uyuyan cocuk beşiğe koyar koymaz uyanıp ağlıyor ne yapacağımı bilemedim aksama kv ler gelecekmis bir de daha evi bile temizleyemedeb suan sinirden ağlicam valla kanguru diyorlarvta ondan alsam ise yarar mi ki acaba yoksa hergün hergün boyle ne yaparım bilmem

Niğde de yaşıyorum ben 1000 liraya burada hem çocuk baktırır hemde evin işini yaptırırsın hatta ona bile 1000 lira vermeye bilirler. kamera işini düşündük hatta eşim o işle meşgul :) ama bakıcı kendi evinde bakacak bizde kızımızın çantasına yada ana kucağının görünmeyen bir kısmına böcek felan mı koysak diye düşünüyoruz.

zamanla alışırsın merak etme :) gerçi ben her işimi yapamıyorum hala mutfak dolapları temizlik bekliyor.

Aynen canım benim kızımda gündüz sürekli uyanıyor onunla ilgilenmekten doğru dürüst bir iş yapamıyorum az önce emzirip bıraktım bakalım uyuyacakmi

Bizde 67 gunluk olduk su an ayagimda ayagimda olmasa da kucak istiyo artik gına geldi saatlerce salla uyumaz yerine koyuyorum hemen agliyo gecenlerde bi 3 4 gun kendi kendine uyudugunu bilirim bi daha da gunduz uyumadi bi kahvaltimi yapabiliyom yemek yapmak bile iskence agzina emzigi veririm 1 2 dk agzinda zor durur geri atar bi yanina ver ayni boyle zar zor yemegimi yapabildim ev suan berbat supurulecek toz alinacak banyo falan yikanacak hicbirini yapamiyom dun arkadasin biri yazmisti burda ev isini ozledim hakkaten ev isini yapmayi ozledim

Bacim masaallah oncelikle
Uyku konusuna gelince cocuktan cocuga inan cok degiskenlik gosteriyor....
Benim oglum gece araliksiiz 5-6 saat uyudugu oluyordu hatta 7 yi bile bulmustu...
Fakat ben 4 saatte bir alarm kurup emziriyorum...
Gozlerini acamiyor zaten emdikten sonrada alip yerine koyuyorum...
Ayrica basini bayadir dik tutuyor oglum ama bu zamanlar emekleme pozisyonunda cok uzun sure basini dik tutabiliyor masaallah...
Ve en onenlisi dis cikarma alametlerimiz cogaldi ♥♥♥
Alt on damaklari beyazladi dis kasiyici aldim philips aventin aldim kendisi tutup kemiriyo cok hosuna gidiyor....
Biz hala 3 numaradayiz 9 kiloya kadar deniliyor ama 9 kiloya ulasinca sanmam olmaz....
1 paket bezimiz kaldi sonrasinda 4 e gecicem ins.
Sormak istedigin birsey olursa sor bacim

Bugun saglik ocagina gittik bacilar....
4. Ay asilarimizi olduk...
Cok agladi yavrum benim
Igneler bitince kucagima aldim hemen susuverdi bi tanem benim ya
Hemsiremize oyle sinirli bakti ki tamam dedim kara listesine sizi de ekledi dedim...
Masaallah boyumuz kilomuz yerinde anne sutune devam ins.
Persembe gunu olacakti normalde de sunnet olacagi icin asilarimizi erkene aldik ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…