2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hamak konusunda tecrübesi olan var mı? İkinci kez yanlış seçim yapmaktan korkuyorum ,bizim oğlana battaniyede sallanma hissi veren bişeyler bulmak zorundayım

Bacim kusura bakmasinlar ama sizinkiler buyuk ayip etmis...
Oyle sacmalik mi olurmus canim ...
Senin onlardan farkin ne kanaatkar olman mi ....
Sacmaliga bak oyle diyerek ort pas etmeye calismislar....
Yarin birgun ayrilirsaniz ne olacak...
Onlarin fazladan birer bilezikleri yan cepte....
Ben senin yerinde olsam gonul koyardim valla ve yeri geldiginde de kv ile kp bulundugu ortamda soyleyiverirdim...

Yok canim henuz karar vermedim. Netten arastiriyordum bende esim yarin gidip birebir gorecekmis. Bende karar verirsem paylasirim seninle
Bende ayni durumdayim canim ustelik iki cocuk. Portatif hamak almaya karar verdik. Hamakta uyuyor çünkü. Uyansa bile tekrar dalmasi kolay oluyor

Kizlar ben geçenlerde dedim ya telden giriyorum hic bi sorun da yasamiyorum diye, demez olaydim bir agirlasti ki site tahammül edilir gibi değil. Surekli de donuyor. Genel bir sorun mu yoksa benim telle mi alakalı? Lutfen biriniz cevap verin

Canim bende de oluyor arada yavaslama ozellikle mesaj atarken

Annem 1000 tl biriktirdi verdi hamileligim boyunca babam ceyrek takti kv ler 1tane ceyrek taktilar onuda 1,5 ay sonra bahaneler cok en basta kizina takmamis bana da takamazmis ama kizinin herseyini yapmis oda takimi almis bana da yarim agiz alcam dedi kira eve istemem dedim o da kar kaldi yanina annemlerin yaptiklarinin ceyregini bile yapmadilar ama bende ona gore mesafeliyim artik evlenirkende boyleydi herkeste ayni dertler iste sukur kocamdan yana sansliyim

Kizlar oglusum bende cok agliyor en fazla bir saat aglamadan duruyor esimde ise emmeyi bile unutup saatlerce duruyor aranizda boyle bi gariplik yasayan var mi? Butun gun oglumla konusuyorum masaj yapiyorum guldurmeye calisiyorum vs. Bana yinede agliyor esim hicbir sey yapmasa yanina koysa bile arada bir miz mizlaniyor esim oglumuzun pozisyonunu degistiriyor ve yine yine sakinlesiyor. Anlamadim gitti nerde yanlis yaptigimi bugun komple esim bakti aglamadan gun bitti resmen ve gunduz 3 saat falan uyudu soktayim...

Parfum falan sıktıysan veya fqrkli bi koku ustunde yapar ben bugune kadar hic parfum sıkmadim gecen gub dugune gitcektik sıktim evden cikarken mizmizlandi aldim kycagima durmadi daha cok agladi annen aldi sakinlestirdi

Parfum falan sıktıysan veya fqrkli bi koku ustunde yapar ben bugune kadar hic parfum sıkmadim gecen gub dugune gitcektik sıktim evden cikarken mizmizlandi aldim kycagima durmadi daha cok agladi annen aldi sakinlestirdi
Yok canim cok dikkat ediyorum herseye deodorant bile kullanmiyorum. Az once sunu fark ettim esim uykusu gelince salliyor ve o gunduz hic uyumayan cocuk 3 saat uyudu. Sanirim uyudugu icinde daha huzurlu oldu. Ben daha idealist davranmaya calisiyorum bazi seyleri yapmiyorum mesela sallamiyorum emzik vermiyorum vs. Sanirim bu sefer cocuk avunacak sakinlesecek bir sey bulamiyor. Sunu anladimki kitaplara gore cocuk buyutulmuyor. Kitap arti eskilerin deneyimlerini birlestirmek lazim :)
Bunlarin disinda aklima bir fark gelmedi. Esimde emzik vermedi ama uykusu gelince salliyor. Oglumla cok asiri ilgilenmiyor yanina alip film izliyor vs. Anladimki ben cocugu surekli ilgiyle boguyorum. Dikkatini cektigim icin sanirim uyuyamayip huysuzlasiyor...

Desenize biz iyi ganimet toplamisiz
30 a yakin ceyrek altin 2 tane kunye...
1 tane kunyeyide annemler takacakti fakat iki kunyesi olunca banada
Yuzuk yaptirdilar...
1 tanede set almis babamiz dogum hediyemiz
1000 liraya yakinda harclik....

Yuzuk yaptirdilar...
Maasallah canim melegin cok bereketli gelmis :)

Olabilir canim benim ovlusumda benden baska kimsedr durmuyor teorikle uygulama arasinda cok fark var valla bende her istesigini yapmiyorum ama uyku saatlerini gecirniyorum hatta bu yuzden evden disari bile cikmiyorum baska yerde uyumuyor cunku ama uyanik saatini dolu dolu geciriyoruz

bende sallamak istemiyorum çok şükür çok huysuzda değil direndiği zaman kucağımda pışpışlıyorum ona alıştı şimdi emziği de istediği zmaan alır istemedi mi almaz
bu bebişlerin hepsi babacı demek benim kızda felaket yatarlar beraber yatağa bakışırlar gülüşürler sonra babası veriyo emziği ağzına hop uyuyo deli oluyorum o zaman ben bütün gün uğraşıyorum o 2 dk da uyutuyo

Nasıl ortam bulup soylesem bilmiyorum. Nasil kavga ettik kocamla bugun. Ona karsi da sogugum. Alamayacaklarını ilk ona soylemisler o da susmuş. Herkes bu isin icinde. Bana sogum hediyesi alacak bir ailem yok ki. Beklerdim onlardan. Bu da kursagimda kaldi. Herseyim yarim. Ameliyattan ciktigimda kocam ailesi ile mutluluk yasiyordu,benim ailemse yoktu yanimda. Nasil burkulduysa icim yine oyle. Allaha havale ediyorum. Vadesi doldugunda almazlarsa da torunlarinin yuzunu gostermeyi ve konuşmayı düşünmüyorum

Yuzuk yaptirdilar...

Oohh maşallah canım..
Aynen bizimde böyle.. Efe bereketli geldi maşallah

Ucamayankelebek skma canini bukdr insan bian geliyo kafaya acaip takiyo ama durup dusununce aman diyosun allah cok sukur bebegin oldu varsi hediye fln almasnlar ya cocugu olsun diye nice yalvaranlat var bunun ugruna tum altin varini yogunu harcayan bosverrr eger esin herseyin farkndaysa, sana hak veriyisa aranizda sevgi huzur varsa bosver keyfini kacrmaya degmez snra hzurszlk olur bebiste etkilenir , ben dugun zamani da cok sey yasadm insan aklina gelince yediremiyo bazi seyleri ama dusununce bos gerckten allaha havale etmek lazim ..
Bi konferansta dinlemistim kisisel gelisimle alakali diyoduki mutlu olmak istiyorsaniz bu hayatta beklentiyi en aza indirmek gerek beklenti olmadimi mutluluk gelir zor ama ole olmak lazim

Esimin ailesi hic biseye karismazlar bi yararlari yok bize ama zararlarida yok hcbrseye karistiklarini bana bisey soledklerni duymadm hc kimi zaman cok iyi kimi zaman kotu bi durum tabi
Ama diyorum onlara muhtac dilizya aldiklari bi altina bosver esim de bende ayaklari ustunde duran insanlariz ikimizinde egitim isi gayet iyi cok skr golge etmesinler baska ihsan istemez misali )
Cok skr bzm kz da bereketli geldi tun cevre es dost hediyesini getrdi esim suyolu almis hediye olrk esten yana sansli olalim bosverin ailelerini saygida kusur edilmesin gerisi onemli dil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…