yok canım ben heyet almayacağım. eşim karşı uygun bulmuyor..kendi rapor hakkımı kullanacağım..bn de öğretmenim bugün başladım dediğin gibi.bebişim daha 3 aylık olmadı bile....ben de rapor almak istiyorum ama nasıl ayarlanır o birz zor5 günlük olark mı alacaksın raporlarını yoksa heyet fln mı?
Kızlar kış için birşeyler yapiyor musunuz
Recel yaptik annemle bi de sise domatesi yapcaz baska bisey yapmam heraldeKızlar kış için birşeyler yapiyor musunuz
Domates kurutucam bide mekemenlik tabi en vazgecikmezi tursu yaocam:)Fasulye, bamya, dometes yaptım : ) Sen yapıyor musun?
Asidan dokay demi insallah artmamistir canimAtesimiz 37.8 lerde
Anne olmak ne zormus...
Ins. Dahada artmaz...
Evet bacim cok sukur normal yollardan dusurdum...Asidan dokay demi insallah artmamistir canim
Iyi caanim gecmis olsun ali yasineEvet bacim cok sukur normal yollardan dusurdum...
Ama biraz fazla dusurmusum bi baktim 35.8
Simdi normale dondu cok sukur... azda olsa huzurla yatabilirim
merhaba canım. sende niğdede yaşıyorsun demek, :)merhaba arkadaşım ben de niğdedeyim... burdan birini görmek çok güzell....
geçmiş olsun canım.Evet bacim cok sukur normal yollardan dusurdum...
3aya birkaç gün var,3-4 saatte bir birkaç en çok 5 dakika,aslında üzülüyorum bu bana çok az geliyor,ancak her bebek farklı elbetteArkadaslar 1 aya ise baslayacagim. 3 ayi doldurmus bebekleriniz kac saatte bir emiyor? Benimki hala saat. Basi emiyor da
Geçmiş olsun,aslında beklemeden parasetamol içeren calpol yada fitil uygulayabilirdin,daha garantiliAtesimiz 37.8 lerde
Anne olmak ne zormus...
Ins. Dahada artmaz...
gecmıs olsun canım,umarım sımdı daha ıyıdır kuzu,Evet bacim cok sukur normal yollardan dusurdum...
Bakalım alışmayı ümit ediyorum ben de canım :)zamanla alışırsın merak etme :) gerçi ben her işimi yapamıyorum hala mutfak dolapları temizlik bekliyor.
Suan yine kucağımda yazıyorum emzirip beşiğe koydum ne guzel uyumuştu 2 dk da uyandıAynen canım benim kızımda gündüz sürekli uyanıyor onunla ilgilenmekten doğru dürüst bir iş yapamıyorum az önce emzirip bıraktım bakalım uyuyacakmi
Biran msjıni okuyunca aynı ben dedim :) benim bebegim emziği de almadı 3 4 aylık olunca toparlar diyorlar ama inanmıyorum açıkcası benim oğlum tam bir kucak bebegi oldu su saatten sonra nasıl değiştireceğim bilmiyorumBizde 67 gunluk olduk su an ayagimda ayagimda olmasa da kucak istiyo artik gına geldi saatlerce salla uyumaz yerine koyuyorum hemen agliyo gecenlerde bi 3 4 gun kendi kendine uyudugunu bilirim bi daha da gunduz uyumadi bi kahvaltimi yapabiliyom yemek yapmak bile iskence agzina emzigi veririm 1 2 dk agzinda zor durur geri atar bi yanina ver ayni boyle zar zor yemegimi yapabildim ev suan berbat supurulecek toz alinacak banyo falan yikanacak hicbirini yapamiyom dun arkadasin biri yazmisti burda ev isini ozledim hakkaten ev isini yapmayi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?