Canim ben boyle ailevi durumlarda fazla yorum yapmaktan çekinirim. Cünkü herkesin yapisi, ortami farklidir. Ama azeri kızının da dedigi gibi, artık yavrularimiz var oyle ha deyince bitmiyor evlilik. Sakin olmaya çalış, esin bunu hangi psikolojiyle yapti, gercekten pisman mi yaptigi hatanin farkina vardi mi bunlar onemli canim.Affedemiyorum, ne yapacagim ofkemi nasil bastiracagim
Canim o ana odaklanma birak esin kendini affettirmek icin cabalasin sende cabasini gozardi etme senin huzursuzlugun bebegine yansir guzel gunkerinizi dusun bebeginii dusunAffedemiyorum, ne yapacagim ofkemi nasil bastiracagim
benm kiziminda kakasi sirtina cikiyor(((hergun bir defa yapiyor bunu yapmasa huysuzlaniyor.normal mi acaba?Gunaydin guzel anneler
Bizin kakamiz yine sirtimiza cikti. Anneye yeni gun hediyesi :)
Az sonra kahvalti edecegimiz icin kucak sevmeyen bebislere birdan opucuklerimi gonderiyorum. benim oglumda eger huysuz degilse mesela yatakta yatiyor ben tepesinde sebeklik yapiyorum ama soyle bir anakucaginda yanimizda yatsada biz bi kahvalti etsek ona laf ata ata ev isi yapsak yok olmuyorneyseki cok tatlilarda insan dayanabiliyor. Bu kadar oburken baskasi yuzunden kahvalti edemesem kesin vurmustum :)
Kac gunluk oldu canim bebisinGunaydin anneler, benim oglum acayip hareketlendi artik yatagina biraktiktan sonra bi bakiyorum basini koydugum yerde poposu var, altini acmak tam bir iskence artik o kadar hareketli ki zor temizliyorum altini deli fisek oldu cikti basima
simdiden böyleyse ileriyi dusunemiyorum sizinkiler de boyle mi
3.5 aylik oldu canimKac gunluk oldu canim bebisin
Benim nobet besten sonra basluyor uyjunun en tatli aninda yanidorde kadar uyuyor sonra saat basi kalkiyor;(kanamam da aynen devam ediyor sogan kuru falan ise yaramadi haftaici dojtora gidicem insallah gecer artik cok bunaltti beni cunku
Bizimki daha 3 ayini doldurmadi. Cok hareketli degil henüz. Hatta kafasini bile tam kontrol edemiyor hala ama normal galiba.3.5 aylik oldu canim
Bizde de ayni durum var. Sanirim gazli olduklari zaman oyle oluyor.bi kez altini actigimda kakasini yapmisti, resmen fiskirtarak yapiyo gazdan dolayi. Bezin icinde o sekilde arkaya gitmesi cok normal bence:)benm kiziminda kakasi sirtina cikiyor(((hergun bir defa yapiyor bunu yapmasa huysuzlaniyor.normal mi acaba?
Benmki de 20haziran dogumlu. Artik kafasini tutar diye dusunuyodum ama bi sure tutuyo yorulup birakiyo. Ne zaman tutmaya baslarlar tamamen acabaaBizimki daha 3 ayini doldurmadi. Cok hareketli degil henüz. Hatta kafasini bile tam kontrol edemiyor hala ama normal galiba.
Evet canim sezeryan oldum sanirsam artik kurtajlik olduBence geciktirme. Sende mi sezeryan oldun? Kurtajlik bir durum dogmadan git lutfeen
Gunaydin anneler, benim oglum acayip hareketlendi artik yatagina biraktiktan sonra bi bakiyorum basini koydugum yerde poposu var, altini acmak tam bir iskence artik o kadar hareketli ki zor temizliyorum altini deli fisek oldu cikti basima
simdiden böyleyse ileriyi dusunemiyorum sizinkiler de boyle mi[/QOTE]
benm kizim yeni 3 ayini dolldurdu.ama 1 ay onceden haraketliydi o yuzden gaz sorunumuz 2 ayinda bitti.kizim ayakta diruyor birakiyorum bi kac saniye dura biliyor.uzandiginda poposunu kaldiriyor.evet dediyin gibi yataga birakiyorum 1 kac dakika sobra tamamen farklu yerde buluyorum.evet canim simdi boylelerse ayaklandiklarinda nasil olucaklar dusunemiyorum)))
Normal canim o zamanlar biz de oyleydik ama 3 aydan sonra birden hareketleniyolar inanamiyorum yaptigi hareketlere, kucagimdayken kafasini dimdik tutuyo ve etrafi izliyo dikkatlice, cok merakli disariya karsiBizimki daha 3 ayini doldurmadi. Cok hareketli degil henüz. Hatta kafasini bile tam kontrol edemiyor hala ama normal galiba.
Rahatina cok duskun benim oglusum harekwtlerinin jisitlanmasina gelemiyor benimde isimebgeliyor bu durum:)kucaga almasanda kinusulsun ilgilenilsin istoyor ama kucakta turmaktan iyi taniki
gunaydin guzel anneler
bizde de gaz sorunu hala var iki sabahtir yarim cay kasigi kadar zeytinyagi veriyorum insalalh yanlis bişey degildir dun cok şükür cok sıkinti yasamadik 3 kere kaka yapti bide gazdan dolayi sıkıstigini anlayinca anakucagina koyuyorum o zaman yapiyo bende dikkat ediyorum tabi yediklerime dun aksam karpuz yedim sonra cok pisman oldum o da gaz yapti sanirim artik meyve yemeye de korkar oldum
bu arada dun balin icine corek otu karıştırıp yedim bikac cay kasigi ondan mi bilmem daha cok sutum oldu[/QUOTE
Ben balin zararli oldugunu duymusrum. Bali bebeklerin karaciger enzimleri parcalamiyormus. 1 yasina dek anne vw bebek yememeli dediler
Bender kız versiyonu var onun yaklaşık 1 aydır böyle dayancak yer bulmasın hemen başlar kendini ittirmeye hos bulmasa da topuklarini basıyor popoyu kaldırıp ittiriyoGunaydin anneler, benim oglum acayip hareketlendi artik yatagina biraktiktan sonra bi bakiyorum basini koydugum yerde poposu var, altini acmak tam bir iskence artik o kadar hareketli ki zor temizliyorum altini deli fisek oldu cikti basima
simdiden böyleyse ileriyi dusunemiyorum sizinkiler de boyle mi
Bence verme z.yağı bende verdim bikac kere teyzeme söyledik o da vermiş doktoruna söylemiş bağırsak dugumlenmesi olur verme demiş bilmiyorum ama mantikli yani yemek falan yiyemiyo ken z.yagi da zararlı sonuçta süt dışıgunaydin guzel anneler
bizde de gaz sorunu hala var iki sabahtir yarim cay kasigi kadar zeytinyagi veriyorum insalalh yanlis bişey degildir dun cok şükür cok sıkinti yasamadik 3 kere kaka yapti bide gazdan dolayi sıkıstigini anlayinca anakucagina koyuyorum o zaman yapiyo bende dikkat ediyorum tabi yediklerime dun aksam karpuz yedim sonra cok pisman oldum o da gaz yapti sanirim artik meyve yemeye de korkar oldum
bu arada dun balin icine corek otu karıştırıp yedim bikac cay kasigi ondan mi bilmem daha cok sutum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?