bzimki 8 den sonraya kaırsa canımıza okuyor wala..8e kdr uyuması lazm.bazen 6buçuk 7 giibi bile uyudğu oluyor hiç 11 e kdr durmadı.senin istediğin saatte uyuyor mu bebeğin? bizimkinin uykusu sıkıyor sonra uyumakta da zorlanıyor bana bağlı değil yaniArkadaşlar bebislerinizi gece uykusuna saat kaçta yatiriyorsunuz ben onbirde yatıyorum acaba gec mi oluyor
Benimkide bozuk atiyor benimle ilgilenmiyorsun diyedün akşam arkadaşlar aradı bugün bana geleceklermiş, beni bir görün evleri nasıl temizledimkek poğaça yaptım Allahtan kızım bugün çok uslu herşeyimi yaptım.. misafir sayesinde evde temizlendi. ama eşim şakayla karışık bozuk attı, bana yapmıyorsun poğaça kek anca misafirlere yapıyorsun diye.
sen çocukla ilgilen, ben seninle ilgileneyim deBenimkide bozuk atiyor benimle ilgilenmiyorsun diye
kürtajlık olması ne demek oluyor? merak ettim.Evet canim sezeryan oldum sanirsam artik kurtajlik oldu
Canim icerde pihti birikmisti sogan kuru yapmistin gecmedi kanamam daha etki etmediyani iceriyi kurtajla bosaltacaklar:*kürtajlık olması ne demek oluyor? merak ettim.
Anladım canım. Çok geçmiş olsun.Canim icerde pihti birikmisti sogan kuru yapmistin gecmedi kanamam daha etki etmediyani iceriyi kurtajla bosaltacaklar:*
benim kizimin daha olusmadi uyku duzeni.istedigi saatte uyuyor hergu.ama deyismeyen tek birsey var.12den sonra hic uyanmiyor.ve hergun saat 7de uyaniyorbzimki 8 den sonraya kaırsa canımıza okuyor wala..8e kdr uyuması lazm.bazen 6buçuk 7 giibi bile uyudğu oluyor hiç 11 e kdr durmadı.senin istediğin saatte uyuyor mu bebeğin? bizimkinin uykusu sıkıyor sonra uyumakta da zorlanıyor bana bağlı değil yani
Ohhh misss gule gule kirlet bacim...dün akşam arkadaşlar aradı bugün bana geleceklermiş, beni bir görün evleri nasıl temizledimkek poğaça yaptım Allahtan kızım bugün çok uslu herşeyimi yaptım.. misafir sayesinde evde temizlendi. ama eşim şakayla karışık bozuk attı, bana yapmıyorsun poğaça kek anca misafirlere yapıyorsun diye.
Aysegulum ben demistim sanirim daha once ilacla icimdeki pihtilari attigimi...Canim icerde pihti birikmisti sogan kuru yapmistin gecmedi kanamam daha etki etmediyani iceriyi kurtajla bosaltacaklar:*
Bilmiyorun ki canim haftaici kendi doktoruma gidecegim bakalim o nediyecek zaten bende kurtaj olmak istemiyorum ama doktorumada cok guveniyorum artik o ne derse olmazsa aklimda bukunsun ilacin ismini sorarim senden:)Ohhh misss gule gule kirlet bacim...
Banada misafirler gelecek telefonlara bakmiyorum
Sunnet oldugunu yakinlarimiza soyledik sadece...
Haberleri olsun istemiyorum...
Sunnet torenini buyudugunde yapacagiz diye
Aysegulum ben demistim sanirim daha once ilacla icimdeki pihtilari attigimi...
Ilacimi buldum acabba sende kullansan faydasi olur mu ki
Kurtaj olmandansa ....
çok güzel yaptınız sünnet ettirmekle, erkek oldu oğluşunuz :)Ohhh misss gule gule kirlet bacim...
Banada misafirler gelecek telefonlara bakmiyorum
Sunnet oldugunu yakinlarimiza soyledik sadece...
Haberleri olsun istemiyorum...
Sunnet torenini buyudugunde yapacagiz diye
Aysegulum ben demistim sanirim daha once ilacla icimdeki pihtilari attigimi...
Ilacimi buldum acabba sende kullansan faydasi olur mu ki
Kurtaj olmandansa ....
Benim saclar basladi dokulmeyeDoğum sonrası saçları dökülmeye başlayan var mı
Ben ki tv acikken isiklar acikken gürültü varken asla uyuyamazdim simdi nerde uyuya kaldigimi bilmiyorumsen çocukla ilgilen, ben seninle ilgileneyim de
kızım gayet uslu bir çocuk ama akşama kadar pestilim çıkıyor, eşim de işten geç geliyor, o gelince ben direk uyku moduna giriyorum.
Ben de varimDoğum sonrası saçları dökülmeye başlayan var mı
12 den 7 ye kdr hiç mi uyanmıyor? ne güzel o zmn insan uykusunu alır ya deliksiz bir uykuyu özlemedim değil:)benim kizimin daha olusmadi uyku duzeni.istedigi saatte uyuyor hergu.ama deyismeyen tek birsey var.12den sonra hic uyanmiyor.ve hergun saat 7de uyaniyor
evet canim hic uyanmiyor.bazen oluyor ama uyandigi o zamanda emerken uyuya kaliyor.5 dakikalik uyaniyorum yani.sansli annelerdenim galiba)))masAllah diyelim kuzuma)))ee darisi tum uykuya hasret annelerin basina12 den 7 ye kdr hiç mi uyanmıyor? ne güzel o zmn insan uykusunu alır ya deliksiz bir uykuyu özlemedim değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?