2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet epey az bence de, umarım geçici bir durumdur. ama kiloyu çok takma kafana, sağlıklı olsun yeter. benim kızım doğumdan bu yana alması gereken kilodan 500 gr eksik almış ama çok şükür sağlığında bir problem yok :)

Üzülme canım büyük bir ihtimalle geçici bir durumdur

kızlar buzluğa şeftali atmayı düşünüyorum kışın bebişe yedirmek için ne düşünüyosunuz ?
sonuçta aralıkta 6 aylık olcaklar ve yavaş yavaş başlıcaz artık ama portakal mandalin falan yiyemicekler şeftali geldi aklıma sizce yapmalımıyım

Canım iyi düşünmüşsün ama mevsiminndeki meyveleri verirsek daha iyi olur ilk etapta elmayla başlarız ekgıdaya alıştıktan ve az büyüdükten sonrra gene verebilrisin tabi şeftalileri

Kızlar yazmıştım gündüz kızım uyumuyor diye şimdide ağlama krizlerindeyiz gazı yok kakasini yaptı ateş yok sanırım dış ile alakalı eli hep ağzında zaten salya akitiyor sürekli bakalım nasıl bir gece olacak sürekli ağlıyor çok uykusu var

Çok huysuzlanirsa calpol verebilirsin demişti doktor bana bi de banyo yaptir ıstersen

Canım iyi düşünmüşsün ama mevsiminndeki meyveleri verirsek daha iyi olur ilk etapta elmayla başlarız ekgıdaya alıştıktan ve az büyüdükten sonrra gene verebilrisin tabi şeftalileri
Bakalım 1 tane koydum buzluga yarın çıkarıp bakicam nasıl olacak elma ve muz yaziyo internet te portakal mandalina falan önermiyorlar bilemedim koymam olmazsa kararsiz kaldım :)

Ben de

Ben de memeye alistirmak icin verym dyorum bendeki biberonlar hizli akisli memeden cok ememeyince almyo beyefendi biberon istyo
Yalniz bacim artik buyuduler...
Bence az akiskanliyi kabul etmeyecektir..
Bak benimki memeye bi basladi emzikmis biberonmus hepsini reddediyor...
Cok ugrastim ama almiyor artik ...
Aslinda ac kalsa 4-5 saat sonraainda memenden emebilir diye dusunuyodum...
Alistirmaya calisirken ac biraktigim zamanlar aliyordu oyle 3-5 dakka kadar...
Oyle oyle bu zamanlara geldik..
Darisi basina ♥♥♥

Üzülme canım büyük bir ihtimalle geçici bir durumdur
Ins. Bacilarim ....
Tabi ki sagligi yerinde olsun gerisi muhim degil...
Ayina gore fazlasi bile vardi...
Fakat birden emmeyi kesmesi normal degil gibi...
Sunnet olmasaydi idrar tahlili yaptirirdim neyse artik...
Cok uzuluyorum inanin...
Disimizdeki beyazlik yaklasik 2 aya yakin zamandir var...
Sanirim yavas yavas gec cikaranlardan olacak benim yavru ...
Neyse bu hafta tekrar goturup tarttiracagim...
Bakalim yine az mi aliyor

Eee artik buyuyorlar bacim...
Ins. En kolay sekilde atlatiriz bu donemleri ♥
Benimkinde de var bir gariplik haydi hayirlisi...

Ben artık 2delikli biberon ucu kullanıyorum rahat içiyor biraz ağlıyor biberonunu verince ama ağzına tutuyorum cikartmiyorum en sonunda alıyor

Ben artık 2delikli biberon ucu kullanıyorum rahat içiyor biraz ağlıyor biberonunu verince ama ağzına tutuyorum cikartmiyorum en sonunda alıyor
Keske tuttugumda icse inan agzinda biriktiriyor geri atiyor bacim...
Biberonuda cok kuvvetli bir sekilde diliyle itiyor...
Masaallah size ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…