2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Keske tuttugumda icse inan agzinda biriktiriyor geri atiyor bacim...
Biberonuda cok kuvvetli bir sekilde diliyle itiyor...
Masaallah size ♥♥♥
Valla inatcilar babası kiyamiyo almiyor ışte bırak diyo aman aglamasin kızı hiç ama sonra bana zorluk oluyo biyere gittim mi geçen dugun vardı almadi biberon gittim gelin odasında soyundum elbise giydin mi yandin ışte

Üüüüüfff şu sitenin değişikliğine ısınamadım bi türlü..giresim gelmiyor

Eee artik buyuyorlar bacim...
Ins. En kolay sekilde atlatiriz bu donemleri ♥
Benimkinde de var bir gariplik haydi hayirlisi...
İnşallah canım yavrum bütün gün uyumadi zoru varmış saat 9 dan beri uyumak istiyor uyutuyorum geri kalkıyor ağlıyor az önce o kadar çok agladi ki emzireyim dedim memeyi bile almadi ter içinde kaldı En kötüsü de onun o kadar canı yandiginda insanın elinden hiçbir şey gelmemesi neyse ki şimdi uyudu inşallah uyanmaz üçüncü çocuğum ama her çocuk birbirinden çok farklı insan bildiklerini unutuyor Ali Yasin emmeyi neden red ediyor düşündüm ama birşey gelmedi aklıma sütun az desem sütün varmış bir dr a danis istersen canım ama en önemlisi sıkıntı yapma inşallah normale dönecek

Keske tuttugumda icse inan agzinda biriktiriyor geri atiyor bacim...
Biberonuda cok kuvvetli bir sekilde diliyle itiyor...
Masaallah size ♥♥♥
ayni biz inadindan yutmuyo gecen gun oh oh emiyo biberonu dedim kucagimdaydi meger benim gormedigim alt taraftan sutler bosa akiyomus
bende oyle dusunuyodum hatta taaa ramazan bayraminda alisverise cikmak icin sut sagip ablama biraktim geldimki hic icmemis zorla kaşıkla vermis bi kac kere disarda zor oluyo iste avmlerdr yine bebek bakim odalari varda carsiya gittin mi yandin

Kızlar bebeginizi gece yatarken nasıl giydiriyorsunuz
uyarken illaki eller koklar disarda olsun istiyo o yuzden dogdugundan beri sadece 2 kere kisakollu yatirdim onda da pisman oldum kollari soğuk oluyo kis icin uzun kollu tulumlardan almayi dusunuyorum hic degilse ustunu mu acti diye dusunmem
bende seftali koymayi dusundum bana d a mevsiminin meyvelerini yese daha iyi dediler ama yinede biraz koycam sen seftalileri butun butun mu koydun ben minik minik dograyip koyarim diye düşündüm domatesi de oyle koyuyorum ben bisey olmuyo

Ayni duruma iki hafta sonra ben dusecegim sanirim
Elbisemide aldim...
Birde mecburen ic camasiri takicam....
Sanurum bebde dugunde soyunup oyle emzirecegim
Neyse bende taki torenini firsat bilir takimi takar esimi kapiya diker gelin odasinda soyunurum yapacak birsey yok...
Ablamin dugunu mecbur gidecegim

Üüüüüfff şu sitenin değişikliğine ısınamadım bi türlü..giresim gelmiyor
Iyide pufpufum girmedigin surece alisman imkansiz zaten..
Cozmek istiyorsan eskiye gore daha cok girmelisin ki cabucak cozesin...
Kendine iyi bak

Cocuklarini Allah ( cc) sana bagislasin
Benimki de hemn hemn ayni vak a
Idrarda enfeksiyon oluncada emmeyebiliyormus bacim...
Bu hafta ins. 150 grmi gecer kilo artisi

Biz bu minikleri kandiralum derken asil kandirilan biz oluyoruz
Kucuk zeki yaramazlar

Bende kışa uyku tulumu almayı düşünüyorum ben ortuyorum o açıyor gece

Oda ısısı iyiyse ve de terleyen bir bebek olursa kullanılmıyor ben ilk kızım da kullanamadım bakalım şimdi kullancaz mı ? Çok kalın almamak lazım bide

Sağol canim cevap için ben de üstünü kısa kollu giydiriyorum ama bu gece uzunmu giydirsem diye düşünmüştüm

İnşallah gece daha fazla ağlamamıştır bebeğin benim kızım da gece beşte falan bi kalktı daha şimdi sızdı gibi ben 50 kere kalktım sanırım
Buarada sabaha karşı baya serinledi bizim burası uzun kolluya geçtik biz yani canım

Gunaydin kizlar dun ilk kez ogluma rezene verdim iki cay kasigi. Cok rahat uyudu gaz cikardi. Arada vereyim diyorum umarim zarari olmaz.

Bende 32 kilo aldim. Az da olsa kilom gitti. Ama etlerim bosaldigi icin her yerim sallanıyor. Sıkılassaa oldugumdan daha
daha kilolu gorunmem hic degilse her yerim sallaniyor

Bende 32 kilo aldim. Az da olsa kilom gitti. Ama etlerim bosaldigi icin her yerim sallanıyor. Sıkılassaa oldugumdan daha
daha kilolu gorunmem hic degilse her yerim sallaniyor

Aaaa hayret benden çok alanda varmış şaşırdım... Ben 22 kilo aldım daha sadece 12'si gitti... Uğraş dur

geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm,ama inanıyorumki geçicidir,zira yeni sünnet oldu ufak da olsa cerrahi işlem yaşadı.
benim oğlumda 1 haftadır aynı,uykuda da almauınca anlamıştım gerçekten iştahsız olduğunu,hatta sen de fikrini belirtmiştin hani ısrar et diye denedim olmadı,ve ardından grip başladı yani hastalıktanmış,şimdi hala hasta ve sadece 4 saatte bir susuzluğunu gidereck kadar 10-20gr alıyordur herhalde ,çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…