Valla inatcilar babası kiyamiyo almiyor ışte bırak diyo aman aglamasin kızı hiç ama sonra bana zorluk oluyo biyere gittim mi geçen dugun vardı almadi biberon gittim gelin odasında soyundum elbise giydin mi yandin ışteKeske tuttugumda icse inan agzinda biriktiriyor geri atiyor bacim...
Biberonuda cok kuvvetli bir sekilde diliyle itiyor...
Masaallah size ♥♥♥
İnşallah canım yavrum bütün gün uyumadi zoru varmış saat 9 dan beri uyumak istiyor uyutuyorum geri kalkıyor ağlıyor az önce o kadar çok agladi ki emzireyim dedim memeyi bile almadi ter içinde kaldı En kötüsü de onun o kadar canı yandiginda insanın elinden hiçbir şey gelmemesi neyse ki şimdi uyudu inşallah uyanmaz üçüncü çocuğum ama her çocuk birbirinden çok farklı insan bildiklerini unutuyor Ali Yasin emmeyi neden red ediyor düşündüm ama birşey gelmedi aklıma sütun az desem sütün varmış bir dr a danis istersen canım ama en önemlisi sıkıntı yapma inşallah normale dönecekEee artik buyuyorlar bacim...
Ins. En kolay sekilde atlatiriz bu donemleri ♥
Benimkinde de var bir gariplik haydi hayirlisi...
Sağol canim neyse ki uyudu şimdiÇok huysuzlanirsa calpol verebilirsin demişti doktor bana bi de banyo yaptir ıstersen
ayni biz inadindan yutmuyo gecen gun oh oh emiyo biberonu dedim kucagimdaydi meger benim gormedigim alt taraftan sutler bosa akiyomusKeske tuttugumda icse inan agzinda biriktiriyor geri atiyor bacim...
Biberonuda cok kuvvetli bir sekilde diliyle itiyor...
Masaallah size ♥♥♥
bende oyle dusunuyodum hatta taaa ramazan bayraminda alisverise cikmak icin sut sagip ablama biraktim geldimki hic icmemis zorla kaşıkla vermis bi kac kere disarda zor oluyo iste avmlerdr yine bebek bakim odalari varda carsiya gittin mi yandinValla inatcilar babası kiyamiyo almiyor ışte bırak diyo aman aglamasin kızı hiç ama sonra bana zorluk oluyo biyere gittim mi geçen dugun vardı almadi biberon gittim gelin odasında soyundum elbise giydin mi yandin ışte
uyarken illaki eller koklar disarda olsun istiyo o yuzden dogdugundan beri sadece 2 kere kisakollu yatirdim onda da pisman oldum kollari soğuk oluyo kis icin uzun kollu tulumlardan almayi dusunuyorum hic degilse ustunu mu acti diye dusunmemKızlar bebeginizi gece yatarken nasıl giydiriyorsunuz
bende seftali koymayi dusundum bana d a mevsiminin meyvelerini yese daha iyi dediler ama yinede biraz koycam sen seftalileri butun butun mu koydun ben minik minik dograyip koyarim diye düşündüm domatesi de oyle koyuyorum ben bisey olmuyokızlar buzluğa şeftali atmayı düşünüyorum kışın bebişe yedirmek için ne düşünüyosunuz ?
sonuçta aralıkta 6 aylık olcaklar ve yavaş yavaş başlıcaz artık ama portakal mandalin falan yiyemicekler şeftali geldi aklıma sizce yapmalımıyım
Ayni duruma iki hafta sonra ben dusecegim sanirimValla inatcilar babası kiyamiyo almiyor ışte bırak diyo aman aglamasin kızı hiç ama sonra bana zorluk oluyo biyere gittim mi geçen dugun vardı almadi biberon gittim gelin odasında soyundum elbise giydin mi yandin ışte
Iyide pufpufum girmedigin surece alisman imkansiz zaten..Üüüüüfff şu sitenin değişikliğine ısınamadım bi türlü..giresim gelmiyor
Cocuklarini Allah ( cc) sana bagislasinİnşallah canım yavrum bütün gün uyumadi zoru varmış saat 9 dan beri uyumak istiyor uyutuyorum geri kalkıyor ağlıyor az önce o kadar çok agladi ki emzireyim dedim memeyi bile almadi ter içinde kaldı En kötüsü de onun o kadar canı yandiginda insanın elinden hiçbir şey gelmemesi neyse ki şimdi uyudu inşallah uyanmaz üçüncü çocuğum ama her çocuk birbirinden çok farklı insan bildiklerini unutuyor Ali Yasin emmeyi neden red ediyor düşündüm ama birşey gelmedi aklıma sütun az desem sütün varmış bir dr a danis istersen canım ama en önemlisi sıkıntı yapma inşallah normale dönecek
Biz bu minikleri kandiralum derken asil kandirilan biz oluyoruzayni biz inadindan yutmuyo gecen gun oh oh emiyo biberonu dedim kucagimdaydi meger benim gormedigim alt taraftan sutler bosa akiyomus
bende oyle dusunuyodum hatta taaa ramazan bayraminda alisverise cikmak icin sut sagip ablama biraktim geldimki hic icmemis zorla kaşıkla vermis bi kac kere disarda zor oluyo iste avmlerdr yine bebek bakim odalari varda carsiya gittin mi yandin
Bende kışa uyku tulumu almayı düşünüyorum ben ortuyorum o açıyor gece
Kızlar yazmıştım gündüz kızım uyumuyor diye şimdide ağlama krizlerindeyiz gazı yok kakasini yaptı ateş yok sanırım dış ile alakalı eli hep ağzında zaten salya akitiyor sürekli bakalım nasıl bir gece olacak sürekli ağlıyor çok uykusu var
Sağol canim cevap için ben de üstünü kısa kollu giydiriyorum ama bu gece uzunmu giydirsem diye düşünmüştüm
Gunaydin kizlar dun ilk kez ogluma rezene verdim iki cay kasigi. Cok rahat uyudu gaz cikardi. Arada vereyim diyorum umarim zarari olmaz.
Kendim dogumdan beri iciyorum arada ama oglma ilk kez verdim, ona da vereyim bari sık sık:). Bu arada sende temmuz annelerindeydinHiçbir zararı olmaz kendinn de içebilirsin hem sütünden bebeğe geçer hem sütü arttırır
Allah'tan duruşmadan duruşmaya gidicem işe . Serbest benim iş :) şu kilo olayını nasıl yapıcam bilemedim. Hamilelikte 32 kilo aldım ayıptır söylemesi :) 20 kilo gitti ödemdi zaten. Kalan 12 kilo da löp löp etlerim yağlarım nasıl vericem bilemedim
Bende 32 kilo aldim. Az da olsa kilom gitti. Ama etlerim bosaldigi icin her yerim sallanıyor. Sıkılassaa oldugumdan daha
daha kilolu gorunmem hic degilse her yerim sallaniyor
,Aaaa hayret benden çok alanda varmış şaşırdım... Ben 22 kilo aldım daha sadece 12'si gitti... Uğraş dur
geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm,ama inanıyorumki geçicidir,zira yeni sünnet oldu ufak da olsa cerrahi işlem yaşadı.Kizlar oglum bu aralar hic emmiyor...
Onceden denediyip basarili okdugum yontemler artik hicbir ise yaramiyor...
Ablamin dugunu icin alisverise gittim 4 saat surdu...
Gitmeden oncede pek emmemisti...
Babasi 20-30 ml siringayla verebilmis...
Cevremdekiler disi cok kasiniyordur ondan diyorlar ama ....
Normalde istahli bir cocuktu haftada 500 gr aldigini bilirim...
Simdi ise 100 gr mi bu hafta anca alabilmis...
Sutum var ama emmiyor ki olanda azalacak diye korkuyorum
Pek okuyamadim sizleride ins. Iyisinizdir alelacele aliscerisimi yaptim geldim...
Su an yorgunluktan oluyorum...
Bu sabahtan toplam 150-200 ml zor icmistir cok az degil mi
Kendim dogumdan beri iciyorum arada ama oglma ilk kez verdim, ona da vereyim bari sık sık:). Bu arada sende temmuz annelerindeydin
di mi
Aa benimki de 20haziranda dogdu bende iki topige de bakiyorum:)Evet başlarda ordaydım ama şimdi buradayım ztn kızım 20 haziranda doğdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?