2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ya bu bebeklerimizdeki emmeme olayi nedir ya, dun oturup aglicaktim sinirimden oglum gun icinde emmiyo bazen ama benim anladigim kadariyla bizimki gazdan dolayi emmiyo kucagimda kivraniuo aglamaktan bi hal oluyo resmen, dun aksam 4 saat emmedi dogru duzgun salonda emzirmeye calistim kac kez yok almadi memeyi agliyo deli gibi kucagimda sonra kalktim yatak odasina gittim orda karanlikta denedim emdi cok sukur sonra da uyudu zaten
biktim bu gazdan artik ya bitsin lutfen

bizimki hastalıktan ama kalıcı hale gelmesinden korkuyorum,senin bebeğindeki dönemsel sanırım,çünkü bizimkilerin meme red dönemleri hem çevreyi tanımaktalar hem de fizyolojik anemi dönemindeler bu da bence iştahsızlığa ve meme reddine yol açıyor,çok zıtlaşmadan atlatabilirsin umarım ,benim bebeğim için hastalık dolayısıyla daha endişeliyim hem hastalık hem memeden ve her türlü beslenmeden soğuma kalıcı olacak diye

Kizlar dun ilk defa kizimsiz disari ciktim. Babasina biraktim gece tarkan konserine gittim bagira cagira sarki soledim oynadim ama gelin gorun ki kizimi cok ozledim diye sonunu beklemeden ciktim.. Normalde olsa mumkun degil her sene gider en son ben cikarim. Ilk denememizde basarili olduk bundan sonra kizimi babasina birakir kizkiza gezmelerime cok bunaldim mi gidebilirim demekki. Ben bu bebege resmen asigim ya.

ah ah valla yarama tuz bastin pazar gununden persembe gunune kadar ozellikle aksamuzeri o kadar cok agliyoduki sanki biyerini kesiyirum ya da biseyler batiriyorum hatta kizimin uzerini soydum bi kere bisey mi batiyo benden mi bisey batiyo cildirdim

sali gunu kv ile kalca usg cektirdik onlarin evindeyiz nasil agliyo yine zorla uyutuyorum cok az uyuyo emmiyo 14.30-20.00 dusun kac saat boyle devam etti kp geldi gezdirdi etti susuyo sonra yine ayni 4 kisi susturamamdik eve geldik mama yaptim zorla kizim agliyo ben bigazindan asagi dokuyorum kasikla oylelikle sakinledi de uyudu persembe doktora gittik idrar tahlili filan yapildi bisey yok meger gazdanmis simdi yemek yemege korkuyorum aman gaz olmasin diye cumadan beri cok sukur cok daha iyi

bi de emmemek icin bagiriyosa hic zorlamiyorum artik salliyorum uyuyo o zaman hemen alip emziriyorum emiyo allah yardimcimiz olsun

aman masallah de aferin kizina :)

Denemek için dün akşam hem bütün hem doğranmış koydum bu akşam cikarcam bakalım nasıl olacak
Oda ısısı iyiyse ve de terleyen bir bebek olursa kullanılmıyor ben ilk kızım da kullanamadım bakalım şimdi kullancaz mı ? Çok kalın almamak lazım bide
valla serin oluyo burası ustunu açıp duruyor o yüzden almayı düşünüyorum

Bende 32 kilo aldim. Az da olsa kilom gitti. Ama etlerim bosaldigi icin her yerim sallanıyor. Sıkılassaa oldugumdan daha
daha kilolu gorunmem hic degilse her yerim sallaniyor

valla ben bugun basliyorum spora. bi spor salonuna kayitoldum. aksamlari gidicem. kilomcok yok ama bu gobek olayina sinir oluyorummmmmm

Uyudu canım zaten gündüz de uyumadigi için çok uykusu vardı ben de tabi onunla beraber bayilmisim resmen

valla ben bugun basliyorum spora. bi spor salonuna kayitoldum. aksamlari gidicem. kilomcok yok ama bu gobek olayina sinir oluyorummmmmm
aynen ya 16 kg almıştım 11'i gitti ama göbek duruyor beni sinir ediyor. spora gitmek için vaktim de yok. anca evde kendi çapımda spor yapıyorum oda yarımyamalak

zor durumlar,uykuya dalmışken emzirmek bence bir süre için ideal,çünkü inat ettikçe işler sarpa saracaktır,ben bu süreci nasıl atlatacağımızı merak ediyorum yani hepimiz için

Üüüüüfff şu sitenin değişikliğine ısınamadım bi türlü..giresim gelmiyor
Yapma pufpufum yaaa ozluyoruz seni

Oda ısısı iyiyse ve de terleyen bir bebek olursa kullanılmıyor ben ilk kızım da kullanamadım bakalım şimdi kullancaz mı ? Çok kalın almamak lazım bide
Bende kizima almistim hiiic kullanamadim. Geceleri emerken asiri terliyordu.
Canim bebeginin neyi var. Allah sifa versin

aynen ya 16 kg almıştım 11'i gitti ama göbek duruyor beni sinir ediyor. spora gitmek için vaktim de yok. anca evde kendi çapımda spor yapıyorum oda yarımyamalak

aynennn .bende evde yapiyordum ama olmuyor . salon evin hemen karsisinda cok yakin. bir satligine aksam gidicem.bakalim yapabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…