2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eğer uzun suredir kestirmiyosaniz sacinizi obdan da cok dokulur bben 2 kere kestirdim dogumdan beri normal benim su anda cok az tarakta kalan 2-3 tel

Ben ya

Ben hala o aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız. Kimi doktor öneriyor kimisi onermiyor.

Ben yaptırmadim canim tamamen korumuyomus çünkü hafifletiyomus sadece ve bütün ishal mikroplarina karsi etkili degilmis amerikada toplatilmis vs. Dr da tanidiklarima yaptirmadim dynce ben de yaptirmadm gercekten koruyucu olsa ozelden alinmazdi devlette de yaptirilirdi bence[/QUOTE]

ben yaptirdim hatta doktorumuz yakin zamanda diger asilarda oldugu gibi devlet binyesine gececegini soyledi

İlk anneliğin verdigi tecrubesizlikle beraber salya sumuk ağladım tabiri caizse.simdi daha iyi cok sukur. Senin yaşadığın durumda da kesinlikle haklısın canım sürekli evindeler insan kendi evinde rahat edemeyecekse ne yapalım yani beni kv aradı az once eminim yine gelecekti buraya artık her gun gelmek istiyor cok bunalıyorum ben de bebegim de ben de dun çok yorulduk onu uyuttum ben de yatıp istirahat edeceğim dedim oyle diyince geliyorum diyemedi. Tabi senin isin daha zor canım hemen dibindeler

Kızlar bu arada dun oğlumu hast. Götürdüğümüzde kadın doğumcumla karşılaştık 40 günlükken gel dikişlerine bakalım demişti sehirdisinda oldugum icin gitmemiştim
3. Ayda muhakkak gel simir alıp bakmamız gerek dedi o Neyse artık. Sizler yaptırdınız mi bunu?
Bir de bebis 74 gunluk ve ben hala regl olmadım iyi mi kotu mu bilemedim

Son düzenleme:
kızlar ya göğsümün içine arada iğne batar gibi bi ağrı giriyor.genelde emzirdikten sonra emzirdiğim göğsümde oluyor. sizde de oluyor mu? son 2 haftadır falan olmaya başladı da
Ben de boyle bir sey olmadı canım ama göğsün boşaldiktan sınrA tekrar sut ile doluyorken oluyorsa normaldir herhalde

benim dokyorumda istemisti smear testi.ben yaptirdim. bende hala regl olmadim. neden bilmiyorum ama gidicem dr. a

Bende onu merak ediyorum yaa bnmki de 84 gunluk bende henuz regl olmadim.gerci aylarca olmayanlar varmis ama

Dusuncesizlik canım insanın hayatına saygı göstermiyorlar eşlerin arasını bozuyorlar yok yere kardeşinin evi olabilir ama unutmamali kardeşi evli ona göre davranmali

Ben de arkadasa katılıyorum canım esinle konusmalisin bu konuyu sonuçta o genç düşünmesi gerek ama dusunemeyebilir eşin ya da annesi uyarsin gerçi kv ni de uyarmak gerek bence bu konuya esinle bir çözüm bulun

düşüncesizlik ediyorlar canim cogu aile bunu yapiyor zaten.benimikiler de yapmya calisti ama ben mesafeli olunca vazgectiler.ayni apartmanda oturcz biz de bir süre sonra o zaman ne olck bakalim

evdeyken anahtarı kapının üzerinde bırak içerde. o zaman anahtarla açamazlar

Valla ne deseniz cok haklisiniz bacilarim...
Bu yuzden hatta karsi apartmanimizda bir cift bile ayrilmis...
Baska bir komsumuz geldiginde anlatmisti...
Benim kv de de bende giriyorum anahtarla ama oglum evde yokken demez mi....
Yalannnnn oglu varlen yatak odamiza bile hemen dalan cinsten bir kadin...
Kapinin surgusunu cekiyorum sert aciyor babasinin evi sanki surguyu kirmasin doye takmiyorum artik....
Anahtari kapinin uzrrine takiyorum kapiyi kiriyor acayim diye...
Abartisiz gunde 10-20 krre gelip gelip gider ...
Neyse bulacagim bir care ama kirmakta istemiyorum ....

Badem bacim oglunun daha iyi olmasina cok sevindim♥♥♥
Ayrica oglum 90 gunlukken falan olmustum ben ilk adetimi...
1 sene olmayanlar bile oluyor ;-)
Smear testini hamile kalmadan biray omce yaptirmistim ben...
Zararli bir bulgu var mi yok mu diye bakiliyordu....

OĞLUM İKİ BUÇUK AYLIK REGL OLMADIM.NORMALMİŞ.İLK OĞLUMDA KIRKIM ÇIKDIKTAN HEMEN SONRA OLDUM.İYİ BÖYLE YA....

bn de geçen sene yaptırmıştım.rahim ağzı kanseri için alınıyor

Regl olmayanlar telaşlanmayın gayet normal bir durum bu.emzirdiğimiz içün oluyor hormonlarla alakalı yani :) ben ilk kızım da 7 aylıkken olmuştum şimdi nezaman olucam bakalım. 2.kontrolüme gidemedim doktoruma ihmal ettim ya

Ben oğlumun 2. Ay kontrolünde kendi doktoruma da göründüm aynı hastane zaten. Simir aldı alttan ultrasonla rahmimi kontrol etti, ben spiral de taktırmak istemiştim ama hala rahim geniş diye yapamadık. Ayrıca memede süt kanalları arasında anlaşılmaz diye tedbirden meme ultrasonu da çektirdi. Şükür ikisi de temiz çıktı. Spiral için de oğlumun 3. Ay kontrolünü yaptıracağımız ayın 15 inde tekrar kontrole gideceğim. Ayrıca ben rehl ne kadar geç olsa o kadar iyi olur diye biliyorum ama burada o kadar çok muhabbeti döndü ki kontrolde ben de sorcam regl işini. Cevapları burada paylaşırım :)

bu dönemlerde bebeklerde red olabiliyor,inatlaşmazsan sanırım normale döner,biz de öyleyiz bakalım çoğu gün aç geziyor haliyle sinirli oluyor,ben emmeyince sağıp biberon kaşık vs teklif ediyorum çünkü illaki emsin istemiyorum beslenmesini istiyorum ne şekilde olursa olsun,ama kabul etmiyor uzun süren açlıklardan sonra 2 dakka emip başını çeviriyor,benimki kilo almayı bırak zayıfladı biriki haftadır,inşallah seninki öyle olmaz
bu arada 4 saatte bir emzirilebilir elbette ancak bebek iyi besleniyorsa 4 saat onu tok tutar,ama bizimki gibi 1-2 dakka emiyorsa zaten doymadığından saat tutmanın anlamı yok,en azından benim için öyle.
seninki en azından biberon alıyormuş demekki iştahı var,sadece emmeye dirençli bu ara,
inşallah bebeğin normale döner ,inşallah benimki de

Canım cevabın için teşekkür ederim. Bu sabah saat 10 da verdik sütünü 110 cc. Ben de 2 de gidip gidip emzirdim. İlk önce mırın kırın etti ama emdi çok şükür. 6 da tekrar emziricem eğer bizim beyefendi inatçılık etmezse. Eve geçince zaten saate bakmaksızın acıkınca emziriyordum. Allah yardımcımız olsun çok zormuş bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…