2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım ya kıyamam ateşimiz var hala ılık dua aldırdım sadece bez ile duruyir suan ates 37.4
büyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim ancak burda doktorun kabahati ne?
bana net bir seyler söylemiyor canjm oyle de olabilir boyle de olabilir diyor bir de Doç

Bacim tam yazacaktim sana halsizlikte varsa hic durma gotur diye...
Durduk yere halsizlik ve o kadar ates olmaz zaten....
Ins. Onemli birseyi yoktur pasamizin ♥♥♥
Ayrica asil senin guclu durman gerektigini soylemek bile istemiyorum ...
Cunku bazi durumlarda ne kadar guclu durmaya calissak bile istemsiz o goz yaslarimiza engel olamayiz...♥♥♥

Bacim psikolojiktir seninkisi....
Bende de hic oyle azalma olmadi...

Bunlari sabah yazmisim kizlar gondermek somdo nasip oldu ...

Hataliysam soyleyin....
Yahu bacilar annemlerdeydik oglumla birlikte tabi kv dem de..
Baktim kv denin kalkacagi yok esime gel gidelim dedi hic olmazsa evimde birkac saatte olsa yalniz kaliriz diye....geldigimde kaynim evde olmaz mi...
Yol gecen hani evim resmen....
Esime trip attim pc de isi varmis lardesinin...
Al gotur evde yap islerini dedi ...
Oda evde cok durarim pcde olmaz dedi...
Zorla oturdu kaldi ya hala evde...
Ben cekmek zorundayim sanki ya resmen bosanmalik konumdayim varya...
Sabrimi siniyorlar...

Zayıflamak istiyorum yaa kendimi hiç sevmiyorum şuan kendim için bişiler yapmak istiyorum ama sisko olduğum icin alışveriş yapasimda yok(
Şurada 3 ayımız kaldı sonra burdan zayıflama yarışına girelim bence birbirimizi motive edelim yoksa kalacaz böyle koca göbeklerimizle

Dusuncesizlik canım insanın hayatına saygı göstermiyorlar eşlerin arasını bozuyorlar yok yere kardeşinin evi olabilir ama unutmamali kardeşi evli ona göre davranmali

Dusuncesizlik canım insanın hayatına saygı göstermiyorlar eşlerin arasını bozuyorlar yok yere kardeşinin evi olabilir ama unutmamali kardeşi evli ona göre davranmali
Sorma bacim ya dusunce denen birsey yok zaten...
Emziriyorun sonucta atlet sort geziyorum evimde...
Hoop bi bakmisim kaynim anahtarla iceri dalmis...
Bu kadar da olmaz ama yapiyorlar iste...
18 yasina gelmis genc cocuk ...
Bir kerede banyo cikisima denk gelmisti bornozla yakalanmistim..
Kapimi alttan ustten kilitlememe ragmen...
Offfff offffffff...

Anahtarini almak en guzeli ama berdikten sonra almasi zor olur. En guzeli basta hic vermemek. Kayninin pat kut girmesi hic normal degil canim. Bu durumu tatli dille esine izah et. Kayinvalidenin de kafasina gore girmesi norml degil. Orasi sizin alaninoz mahreminiz herseyi onlarla paylasmak zorunda degilsiniz. Cocugun olmasa sort askili giymesen bile sinirlarinizi alanlarinizi belirleyin. Sonra eyvah fayda getirmez. Benim dusuncem boyle en azindan.

Kızlar benim bebeğim 15 aylık oldu ama hala her gece saat başı uyanıp emmek istiyor. Sizin bebekleriniz nasıl. Eşime bu kadar sık uyanması iyi değil hem benim hem bebek için diyorum emmeden uyumaya alıştırmam lazım diyorum. Eşim tutturdu yok normal. Ben hiç gece sıkıntısız uyuyan bebek duymadım diyor... Gerçekten öyle mi siz de benim gibi saat başı ayakta mısınız?

Ben de arkadasa katılıyorum canım esinle konusmalisin bu konuyu sonuçta o genç düşünmesi gerek ama dusunemeyebilir eşin ya da annesi uyarsin gerçi kv ni de uyarmak gerek bence bu konuya esinle bir çözüm bulun

Canim benim oglum da bebekken sürekli uyaniyordu emmek için şu anda bizim bebeklerımiz fazla uyanmiyor emmek için ama büyüdükçe daha fazla uyanacaklar ben Dr sormuştum kokunu zu almak istiyor o yüzden uyanıyor demişti yani sıkıntı yapma gayet normal bir durum

Acaba bir daha ne zaman Deliksiz bir sekilde, sorumsuzluk haliyle istedigim saate kadar yatmak sartiyla, son sigarami icip uyuyabilecegim? Hamile oldugumu ogrendigim gunden beri bir nefes bile agzima surmedim ama bu aralar beni saglam yokluyor mubarek. Beni bu son bahar mahvetti.. Direiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…