- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Canım ya kıyamam ateşimiz var hala ılık dua aldırdım sadece bez ile duruyir suan ates 37.4İnşallah canım çok zorlanıyorum ağrı yapıyor dinlendirmem gerek gelen giden sağolsun eksik olmuyor çok zor günler geçiriyorum çok canım acıyor bir destek arıyorum ama malesef yok senin oğluşun nasıl şimdi düştüm u atesi
bana net bir seyler söylemiyor canjm oyle de olabilir boyle de olabilir diyor bir de Doçbüyük geçmiş olsun,acil şifalar dilerim ancak burda doktorun kabahati ne?
Evet canım benim buna sukur ama hala ateşimiz varGecmis olsun canm kötü biseyi yokmus bebeginin cok şükür
O kadar çok mu dökülüyor canım aile hekimine bir gitsen belki vitamin falan verirKel kalacam yaa bu gidişle
Bacim tam yazacaktim sana halsizlikte varsa hic durma gotur diye...Canım ya öldüm öldüm dirildim suan hala 37.6 larda bi düşüyor ara ara cikiyor tekrar acayip duygusallastjn sutum azalmasın diye ağlamak istemiyorum her gun gülücükler saçan oğlum bugun halsiz uyandı kucağımda uyuttum simdi. Dun zaten bezle silerken çığlığı kopardı demek ki yapmamam gerekiyormus
Bacim psikolojiktir seninkisi....Cocugu ateslenen arkadas cok gecmis olsun. Bir sey sorcam kizlar size adet girmeye baslayinca sut azaldi mi sizde? Benim 2 gundur sutum gozle gorulur sekilde azaldi ve belimde acayip agri vardi bugun regl oldum istemiyosum ama ben yaaa hemen regl oldum sutum ondanazalmis olabilir mi
Aynen ya korkudan saçlarımı taramıyorum bi de kıvırcık daha mı çok dökülüyor neKel kalacam yaa bu gidişle
Şurada 3 ayımız kaldı sonra burdan zayıflama yarışına girelim bence birbirimizi motive edelim yoksa kalacaz böyle koca göbeklerimizleZayıflamak istiyorum yaa kendimi hiç sevmiyorum şuan kendim için bişiler yapmak istiyorum ama sisko olduğum icin alışveriş yapasimda yok(
Dusuncesizlik canım insanın hayatına saygı göstermiyorlar eşlerin arasını bozuyorlar yok yere kardeşinin evi olabilir ama unutmamali kardeşi evli ona göre davranmaliHataliysam soyleyin....
Yahu bacilar annemlerdeydik oglumla birlikte tabi kv dem de..
Baktim kv denin kalkacagi yok esime gel gidelim dedi hic olmazsa evimde birkac saatte olsa yalniz kaliriz diye....geldigimde kaynim evde olmaz mi...
Yol gecen hani evim resmen....
Esime trip attim pc de isi varmis lardesinin...
Al gotur evde yap islerini dedi ...
Oda evde cok durarim pcde olmaz dedi...
Zorla oturdu kaldi ya hala evde...
Ben cekmek zorundayim sanki ya resmen bosanmalik konumdayim varya...
Sabrimi siniyorlar...
Benim de çok uykum varÇok uykum var :/
Sorma bacim ya dusunce denen birsey yok zaten...Dusuncesizlik canım insanın hayatına saygı göstermiyorlar eşlerin arasını bozuyorlar yok yere kardeşinin evi olabilir ama unutmamali kardeşi evli ona göre davranmali
Anahtarini almak en guzeli ama berdikten sonra almasi zor olur. En guzeli basta hic vermemek. Kayninin pat kut girmesi hic normal degil canim. Bu durumu tatli dille esine izah et. Kayinvalidenin de kafasina gore girmesi norml degil. Orasi sizin alaninoz mahreminiz herseyi onlarla paylasmak zorunda degilsiniz. Cocugun olmasa sort askili giymesen bile sinirlarinizi alanlarinizi belirleyin. Sonra eyvah fayda getirmez. Benim dusuncem boyle en azindan.Sorma bacim ya dusunce denen birsey yok zaten...
Emziriyorun sonucta atlet sort geziyorum evimde...
Hoop bi bakmisim kaynim anahtarla iceri dalmis...
Bu kadar da olmaz ama yapiyorlar iste...
18 yasina gelmis genc cocuk ...
Bir kerede banyo cikisima denk gelmisti bornozla yakalanmistim..
Kapimi alttan ustten kilitlememe ragmen...
Offfff offffffff...
Ben de arkadasa katılıyorum canım esinle konusmalisin bu konuyu sonuçta o genç düşünmesi gerek ama dusunemeyebilir eşin ya da annesi uyarsin gerçi kv ni de uyarmak gerek bence bu konuya esinle bir çözüm bulunSorma bacim ya dusunce denen birsey yok zaten...
Emziriyorun sonucta atlet sort geziyorum evimde...
Hoop bi bakmisim kaynim anahtarla iceri dalmis...
Bu kadar da olmaz ama yapiyorlar iste...
18 yasina gelmis genc cocuk ...
Bir kerede banyo cikisima denk gelmisti bornozla yakalanmistim..
Kapimi alttan ustten kilitlememe ragmen...
Offfff offffffff...
Canim benim oglum da bebekken sürekli uyaniyordu emmek için şu anda bizim bebeklerımiz fazla uyanmiyor emmek için ama büyüdükçe daha fazla uyanacaklar ben Dr sormuştum kokunu zu almak istiyor o yüzden uyanıyor demişti yani sıkıntı yapma gayet normal bir durumKızlar benim bebeğim 15 aylık oldu ama hala her gece saat başı uyanıp emmek istiyor. Sizin bebekleriniz nasıl. Eşime bu kadar sık uyanması iyi değil hem benim hem bebek için diyorum emmeden uyumaya alıştırmam lazım diyorum. Eşim tutturdu yok normal. Ben hiç gece sıkıntısız uyuyan bebek duymadım diyor... Gerçekten öyle mi siz de benim gibi saat başı ayakta mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?