2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy sizinkiledde ne fikirsizmis yaa anahtat var diye illa eve girmek mi lazim benim anahtarda eltimde var ihtiyac halinde lazim olur diye verdim biso lazim oldugunda bile bana soylemeden giremez iceri ben evde yoksam hem anahtar olsa bile ev senin ev degil ve zil diye biso icat etmisler demi ama

Azerikizi kusura bakma ama onlarda anahtar olmasi bana garip geliyo tmm insan acil bi durum olur diye birine anahtar verir ama ole istedkleri zaman girip cikma cok abes buna esinin izin vermemesi lazim basta cok net tavir koynalisin bence ne demek ya ben banyodan ckcam hop karsimda biri bizimki varya asla bole biseyi kabul etmezdi bu huylarndan vazgecrmelisn onlari rahatsz oldugunu goster bence cok seye gozyumulabilir ama mahremine saygisizlk gozyumulcak bisey dil

Gunaydin kizlar
Esim sehir disina cikti. Oglunla ikimiz evde yalniz kaldik. Bize sans dileyin bir aksilik olmasin. Bu arada sali gunu artik tasinmak istiyoruz. Esim haftaya yillik izin alicak. Nasil becericez onca isi ikimiz bilmem ama tek bildigim esim kadinlardan iyi cocukta bakar ev isidw yapar ona cok guveniyorum. Sikinti su ki avize baglamak gibi islere kosturacak yerlesmek yine bana kalacak

OTE="Kedim, post: 36877687, member: 316273"]Canim biz daha yaptirmadik ama gerekse doktor soylerdi. Sen bosuna ac birakma cocugunu. Bizde pzt gidicez.[/QUOTE]
Ben hala o aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız. Kimi doktor öneriyor kimisi onermiyor.

Ben se hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım birdaha tek nefes bile içmedim emzirirken içmem de en azından herşeyi yiyene kadar :) sen de sabret sütünden bebeğe geçer nikotin.ve bebeğin beslenemze şuan tek beslenme aracı biziz onların tek besinini kirletmeyelim dimi ♥

Yok artık
Benim kizim 15 aylikken sabaha kadar emiyordu arada derin uykuya geçince meme agzindan çıkardi bunu farkettigi an tekrar yapisirdi. Beraber uyuyorduk. Ha bana kalsa da normal degildi ama kizim beni emzik olarak görmüştü bi kere
Kizlar rotavirus asisi icin aclik veya tokluk gerekiomu acil cvp bekliyorum bugun gtcez asiya ?
Ne ac ne tok olmasi lazim canim. Kusmamasi lazim asiyi.

Kızlar günaydın. Çooook acil yardımınıza ihtiyacım. var. Benim oğluş ayın 18'inde 3 aylık oluyor. Ben geçen hafta işe başladım. 2 gün öncesine kadar emme de hiçbir problemimiz olmuyordu. Fakat 2 gündür emmemek için direniyor. Başlıyor ağlamaya. Bırakın emmeyi, emme pozisyonuna bile gelmiyor. 2 gün öncesinde şapur şupur emen bebişim gitti maalesef Gece 1,5 tan beri 1,5-2 dakika emip bırakıyor. Onu da zorla emiyor. Doktor 4 saatte bir emzir diyor. Sizce 4 saatte bir uzun bir süre değil mi ? Gündüz sabah saat 10 da sütümüzü veriyordu bakıcımız ben de 1 de gidip emziriyorum. 1,5 ta falan bırakıyor emmeyi saat 4 te yine biberonla sütü veriyoruz. Akşam 6 ya kadar. Şimdi 4 saatte bir verirsek zayıflar mı ? Oooooyyyy kafayı yemeye az kaldı inanın.

düşüncesizlik ediyorlar canim cogu aile bunu yapiyor zaten.benimikiler de yapmya calisti ama ben mesafeli olunca vazgectiler.ayni apartmanda oturcz biz de bir süre sonra o zaman ne olck bakalim

Ben ya
OTE="Kedim, post: 36877687, member: 316273"]Canim biz daha yaptirmadik ama gerekse doktor soylerdi. Sen bosuna ac birakma cocugunu. Bizde pzt gidicez.
Ben hala o aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız. Kimi doktor öneriyor kimisi onermiyor.[/QUOTE]

Ben yaptırmadim canim tamamen korumuyomus çünkü hafifletiyomus sadece ve bütün ishal mikroplarina karsi etkili degilmis amerikada toplatilmis vs. Dr da tanidiklarima yaptirmadim dynce ben de yaptirmadm gercekten koruyucu olsa ozelden alinmazdi devlette de yaptirilirdi bence

Canim o donemlerde memeyi reddetme durumu olabiliyormus sakin vazgecmeyin diyorlar.biberonla da ver tabi zayiflayacagni zannetmiyorum.benim oglum dogdugndan ber emmiyor 3.5 aylik smdi hala sagip veriyorum 2-3 saatte bir 100-120 cc iciyor ve kilo alimi da normal.2390 dogmustu smdi 6 kg cok sukur

Yorumun için teşekkür ederim Ben de 2013 haziran anneleri yerine 2014 haziran annelerine yazmışım :) Teşekkür ederim Bazen çok yorgun olduğumda dayanılmaz oluyor ama geçecektir herhalde. Ben de bir gün deliksiz uyku uyuyacağımdır inşallah:)

OTE="Kedim, post: 36877687, member: 316273"]Canim biz daha yaptirmadik ama gerekse doktor soylerdi. Sen bosuna ac birakma cocugunu. Bizde pzt gidicez.
Ben hala o aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız. Kimi doktor öneriyor kimisi onermiyor.[/QUOTE]

iki fatkli doktora da sordum biri ozel biri devlet hastanesi domtoru ikiside asi biraz pahali oldugu icin eger yaptirabiliriz diyosaniz oneriyoruz dediler bizde asimizi aldik hatta dolapta bekliyo

Hayırlı cumalar arkadaşlar
sanada hayirli cumalar canim

evdeyken anahtarı kapının üzerinde bırak içerde. o zaman anahtarla açamazlar

kızlar ya göğsümün içine arada iğne batar gibi bi ağrı giriyor.genelde emzirdikten sonra emzirdiğim göğsümde oluyor. sizde de oluyor mu? son 2 haftadır falan olmaya başladı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…