Ayy sizinkiledde ne fikirsizmis yaa anahtat var diye illa eve girmek mi lazim benim anahtarda eltimde var ihtiyac halinde lazim olur diye verdim biso lazim oldugunda bile bana soylemeden giremez iceri ben evde yoksam hem anahtar olsa bile ev senin ev degil ve zil diye biso icat etmisler demi amaHataliysam soyleyin....
Yahu bacilar annemlerdeydik oglumla birlikte tabi kv dem de..
Baktim kv denin kalkacagi yok esime gel gidelim dedi hic olmazsa evimde birkac saatte olsa yalniz kaliriz diye....geldigimde kaynim evde olmaz mi...
Yol gecen hani evim resmen....
Esime trip attim pc de isi varmis lardesinin...
Al gotur evde yap islerini dedi ...
Oda evde cok durarim pcde olmaz dedi...
Zorla oturdu kaldi ya hala evde...
Ben cekmek zorundayim sanki ya resmen bosanmalik konumdayim varya...
Sabrimi siniyorlar...
Canim biz daha yaptirmadik ama gerekse doktor soylerdi. Sen bosuna ac birakma cocugunu. Bizde pzt gidicez.Kizlar rotavirus asisi icin aclik veya tokluk gerekiomu acil cvp bekliyorum bugun gtcez asiya ?
Acaba bir daha ne zaman Deliksiz bir sekilde, sorumsuzluk haliyle istedigim saate kadar yatmak sartiyla, son sigarami icip uyuyabilecegim? Hamile oldugumu ogrendigim gunden beri bir nefes bile agzima surmedim ama bu aralar beni saglam yokluyor mubarek. Beni bu son bahar mahvetti.. Direiyorum :)
Yok artıkSorma bacim ya dusunce denen birsey yok zaten...
Emziriyorun sonucta atlet sort geziyorum evimde...
Hoop bi bakmisim kaynim anahtarla iceri dalmis...
Bu kadar da olmaz ama yapiyorlar iste...
18 yasina gelmis genc cocuk ...
Bir kerede banyo cikisima denk gelmisti bornozla yakalanmistim..
Kapimi alttan ustten kilitlememe ragmen...
Offfff offffffff...
Benim kizim 15 aylikken sabaha kadar emiyordu arada derin uykuya geçince meme agzindan çıkardi bunu farkettigi an tekrar yapisirdi. Beraber uyuyorduk. Ha bana kalsa da normal degildi ama kizim beni emzik olarak görmüştü bi kereKızlar benim bebeğim 15 aylık oldu ama hala her gece saat başı uyanıp emmek istiyor. Sizin bebekleriniz nasıl. Eşime bu kadar sık uyanması iyi değil hem benim hem bebek için diyorum emmeden uyumaya alıştırmam lazım diyorum. Eşim tutturdu yok normal. Ben hiç gece sıkıntısız uyuyan bebek duymadım diyor... Gerçekten öyle mi siz de benim gibi saat başı ayakta mısınız?
Ne ac ne tok olmasi lazim canim. Kusmamasi lazim asiyi.Kizlar rotavirus asisi icin aclik veya tokluk gerekiomu acil cvp bekliyorum bugun gtcez asiya ?
Hataliysam soyleyin....
Yahu bacilar annemlerdeydik oglumla birlikte tabi kv dem de..
Baktim kv denin kalkacagi yok esime gel gidelim dedi hic olmazsa evimde birkac saatte olsa yalniz kaliriz diye....geldigimde kaynim evde olmaz mi...
Yol gecen hani evim resmen....
Esime trip attim pc de isi varmis lardesinin...
Al gotur evde yap islerini dedi ...
Oda evde cok durarim pcde olmaz dedi...
Zorla oturdu kaldi ya hala evde...
Ben cekmek zorundayim sanki ya resmen bosanmalik konumdayim varya...
Sabrimi siniyorlar...
Ben hala o aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız. Kimi doktor öneriyor kimisi onermiyor.[/QUOTE]OTE="Kedim, post: 36877687, member: 316273"]Canim biz daha yaptirmadik ama gerekse doktor soylerdi. Sen bosuna ac birakma cocugunu. Bizde pzt gidicez.
Canim o donemlerde memeyi reddetme durumu olabiliyormus sakin vazgecmeyin diyorlar.biberonla da ver tabi zayiflayacagni zannetmiyorum.benim oglum dogdugndan ber emmiyor 3.5 aylik smdi hala sagip veriyorum 2-3 saatte bir 100-120 cc iciyor ve kilo alimi da normal.2390 dogmustu smdi 6 kg cok sukurKızlar günaydın. Çooook acil yardımınıza ihtiyacım. var. Benim oğluş ayın 18'inde 3 aylık oluyor. Ben geçen hafta işe başladım. 2 gün öncesine kadar emme de hiçbir problemimiz olmuyordu. Fakat 2 gündür emmemek için direniyor. Başlıyor ağlamaya. Bırakın emmeyi, emme pozisyonuna bile gelmiyor. 2 gün öncesinde şapur şupur emen bebişim gitti maalesefGece 1,5 tan beri 1,5-2 dakika emip bırakıyor. Onu da zorla emiyor. Doktor 4 saatte bir emzir diyor. Sizce 4 saatte bir uzun bir süre değil mi ? Gündüz sabah saat 10 da sütümüzü veriyordu bakıcımız ben de 1 de gidip emziriyorum. 1,5 ta falan bırakıyor emmeyi saat 4 te yine biberonla sütü veriyoruz. Akşam 6 ya kadar. Şimdi 4 saatte bir verirsek zayıflar mı ? Oooooyyyy kafayı yemeye az kaldı inanın.
Canim benim oglum da bebekken sürekli uyaniyordu emmek için şu anda bizim bebeklerımiz fazla uyanmiyor emmek için ama büyüdükçe daha fazla uyanacaklar ben Dr sormuştum kokunu zu almak istiyor o yüzden uyanıyor demişti yani sıkıntı yapma gayet normal bir durum
Sana da hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar arkadaşlar
aynen ben de 2 aylıkken oldum hemen daha olmasak iyidi. ama bir yandan vücudun erken düzene girmesi de iyi diyorlarSonra duzelecekse iyi cok sukur. Nasil etkilemezmis bariz sekilde azaldi. Keske ben de bir sene regl olmasaydim ne cabuk adet gordum ya
Ben hala o aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız. Kimi doktor öneriyor kimisi onermiyor.[/QUOTE]OTE="Kedim, post: 36877687, member: 316273"]Canim biz daha yaptirmadik ama gerekse doktor soylerdi. Sen bosuna ac birakma cocugunu. Bizde pzt gidicez.
sanada hayirli cumalar canimHayırlı cumalar arkadaşlar
HAYIRLI CUMALAR........Hayırlı cumalar arkadaşlar
evdeyken anahtarı kapının üzerinde bırak içerde. o zaman anahtarla açamazlarSorma bacim ya dusunce denen birsey yok zaten...
Emziriyorun sonucta atlet sort geziyorum evimde...
Hoop bi bakmisim kaynim anahtarla iceri dalmis...
Bu kadar da olmaz ama yapiyorlar iste...
18 yasina gelmis genc cocuk ...
Bir kerede banyo cikisima denk gelmisti bornozla yakalanmistim..
Kapimi alttan ustten kilitlememe ragmen...
Offfff offffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?