Gelin kızlar valla tek başıma yemek de yşyemiyom ben, çörek fırında pasta dolapta daha tatlarına bile bakmadımbi de cay demle de beraber yiyek icek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin kızlar valla tek başıma yemek de yşyemiyom ben, çörek fırında pasta dolapta daha tatlarına bile bakmadımbi de cay demle de beraber yiyek icek![]()
Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
Benim bu oğlan manyakbyaa gece gece enerji patlaması yaşıyor gülmekten ememiyor yatın uyuyun demi beni biraksa hemen uyku moduna alavam kendimi ama nerdee
Spor yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum tatlive abur cubur hic yemiyorum sebze yemegi yaninda cok az pikav ya da makarna yaninda da mutlaka yogurt yiyorum gunde en az 3 lt su iciyorumNe tur bir diyet veya spor yapiyorsun
geçmiş olsun,en iyisi eczaneden bepanthenol krempomad ,daha iyisi yok benceKızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
Uykuuuu!! Normalde biri gelip beni uyandirmaya cesaret edemezdi yiyecegi laflar yuzunden bageip cagricam diye bu kiz beni asker etti 3-5 2-4 butun nobwtleei bana yaziyo bu! Seviyorum firlamayi ama :)) bu zamana kadar beni uyandirmaktam cekinen yakinlarim tanidiklarima sesleniyorum; siz bu isi bilmiyomussunuz el kadar bebedem ders alin :)
hadi seni düşünmüyor kızınıda mı hiç düşünmüyor. ne biçim bir baba bu. sinir oldum ve içim bi tuhaf olduYasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi![]()
Niye nu kadar ezdiriyosun ki kendini almak zorunda sonucta bence yanlis yapiyosun boyle devam ederse geri donusu de kalmicak sonucta esin o senin hic mi sevmedi hic mi merhameti yok bence icin icin yaniyo kizi icin ama erkeklerin cogu ilk adimi atamazYasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi![]()
ben pişik olduğu zaman desitin kullanıyorum ya da zeytinyağını az dumanlandırıp soğuyunca sürüyorum ikisi de iyi geliyor hemen. normalde sudocrem kullanıyorum.ama o pişik olmadan önce bakım için. desitin iyileştirici etkisi var, pişik geçince kullanmıyorsunKızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
bn de ilk doğduğunda kullanıyordum her altını açtığımda ama artık pişik olursa kullanıyorum ya da hafif kızarırsa. dediğin gibi sürekli kullanınca alışıyormuş ciltleri o yüzden hep kullanmamak gerek diye biliyorum ben dekızlar pişik kremini her altını değiştirdiğinde mi kullanıyorsunuz yoksa sadece pişik olduğunda mı? ben kızım ilk doğduğunda her altını değiştirdiğimde kullanıyordum ama sonra biryerde okudum bebeğin altını her değiştirdiğimizde kullanılmaması gerektiği yazıyordu. artık kullanmıyorum. ama evde bepanthenol var gerektiğinde kullanmak için.
bende sadece kızarıklık görünce kullanıyorum artık, çok şükür pişik de olmadı şuana kadar.bn de ilk doğduğunda kullanıyordum her altını açtığımda ama artık pişik olursa kullanıyorum ya da hafif kızarırsa. dediğin gibi sürekli kullanınca alışıyormuş ciltleri o yüzden hep kullanmamak gerek diye biliyorum ben de
Aman allahım böyle saçmalık mı olur, el kadar bebeği de mi düşünmüyor. Kuşlar bile ağızlarıyla besler yavrularını o kadar kıymetli, eşin bir kuş kadar mı olamıyorYasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi![]()
Ben her acmada kullaniyordumkızlar pişik kremini her altını değiştirdiğinde mi kullanıyorsunuz yoksa sadece pişik olduğunda mı? ben kızım ilk doğduğunda her altını değiştirdiğimde kullanıyordum ama sonra biryerde okudum bebeğin altını her değiştirdiğimizde kullanılmaması gerektiği yazıyordu. artık kullanmıyorum. ama evde bepanthenol var gerektiğinde kullanmak için.