2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ost: 36957967, member: 619731"]Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum[/QUOTE]

Ben sebamed kullanyorum cok da memnunum canm

Uykuuuu!! Normalde biri gelip beni uyandirmaya cesaret edemezdi yiyecegi laflar yuzunden bageip cagricam diye bu kiz beni asker etti 3-5 2-4 butun nobwtleei bana yaziyo bu! Seviyorum firlamayi ama :)) bu zamana kadar beni uyandirmaktam cekinen yakinlarim tanidiklarima sesleniyorum; siz bu isi bilmiyomussunuz el kadar bebedem ders alin :)

Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum

sudocremi öneririm canım, bu krem sadece pişik kremi değil bakım kremi diye geçiyor. Ben yüzü dahil vucudundaki en ufak kızarıklığa bu kremi kullanıyorum, memnunum.

Ne tur bir diyet veya spor yapiyorsun
Spor yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum tatlive abur cubur hic yemiyorum sebze yemegi yaninda cok az pikav ya da makarna yaninda da mutlaka yogurt yiyorum gunde en az 3 lt su iciyorum
10 gunde bir istedigim her seyi yiyorum o gun bonus gibi bisey oluyo
bu arada beni kilo verirken en cok motive eden sey her gun tartilmak, her gun tartilinca giden kilolari goruyosun ve daha da hirslaniyosun

Gunaydin guzel anneler ve ısırmalik bebisleri :)
Ben de pisik kremi sebamed kullanıyordum bitmek uZere ikinciyi mustela almıştım bakalım hangisi daha iyi diye herkes sudokrem i cok övmüş bir de ondan alayım bakalım ama sebamed den memnunum ben de.
Dun bir bebek ziyaretinegittik Mayıs 20 de 40. Haftası bitince dogdu bebek yani 41. Hafta bitince normalinden bir hafta fazla kaldı yani. Benim oğlum bana tombik geliyordu ama kızın yanında o kadar minnacik kaldı ki yavrum biz de 30 haziran doğumluyuz 40 gun var aralarında 40 gunde bebek o kadar farkeder mi ki kızın hem boyu uzun hem de tombik tombik. Optum ısırdım her yerini gülüyor kız bebekleri baya cilveli oluyor :) bakalım biz 40 gun sonra o bebek gibi olacak miyiz merak ediyorum :)))

kızlar pişik kremini her altını değiştirdiğinde mi kullanıyorsunuz yoksa sadece pişik olduğunda mı? ben kızım ilk doğduğunda her altını değiştirdiğimde kullanıyordum ama sonra biryerde okudum bebeğin altını her değiştirdiğimizde kullanılmaması gerektiği yazıyordu. artık kullanmıyorum. ama evde bepanthenol var gerektiğinde kullanmak için.

Uykuuuu!! Normalde biri gelip beni uyandirmaya cesaret edemezdi yiyecegi laflar yuzunden bageip cagricam diye bu kiz beni asker etti 3-5 2-4 butun nobwtleei bana yaziyo bu! Seviyorum firlamayi ama :)) bu zamana kadar beni uyandirmaktam cekinen yakinlarim tanidiklarima sesleniyorum; siz bu isi bilmiyomussunuz el kadar bebedem ders alin :)

Yasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi:(

Yasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi:KK43:
hadi seni düşünmüyor kızınıda mı hiç düşünmüyor. ne biçim bir baba bu. sinir oldum ve içim bi tuhaf oldu :(

Yasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi:KK43:
Niye nu kadar ezdiriyosun ki kendini almak zorunda sonucta bence yanlis yapiyosun boyle devam ederse geri donusu de kalmicak sonucta esin o senin hic mi sevmedi hic mi merhameti yok bence icin icin yaniyo kizi icin ama erkeklerin cogu ilk adimi atamaz

Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
ben pişik olduğu zaman desitin kullanıyorum ya da zeytinyağını az dumanlandırıp soğuyunca sürüyorum ikisi de iyi geliyor hemen. normalde sudocrem kullanıyorum.ama o pişik olmadan önce bakım için. desitin iyileştirici etkisi var, pişik geçince kullanmıyorsun

kızlar pişik kremini her altını değiştirdiğinde mi kullanıyorsunuz yoksa sadece pişik olduğunda mı? ben kızım ilk doğduğunda her altını değiştirdiğimde kullanıyordum ama sonra biryerde okudum bebeğin altını her değiştirdiğimizde kullanılmaması gerektiği yazıyordu. artık kullanmıyorum. ama evde bepanthenol var gerektiğinde kullanmak için.
bn de ilk doğduğunda kullanıyordum her altını açtığımda ama artık pişik olursa kullanıyorum ya da hafif kızarırsa. dediğin gibi sürekli kullanınca alışıyormuş ciltleri o yüzden hep kullanmamak gerek diye biliyorum ben de

bn de ilk doğduğunda kullanıyordum her altını açtığımda ama artık pişik olursa kullanıyorum ya da hafif kızarırsa. dediğin gibi sürekli kullanınca alışıyormuş ciltleri o yüzden hep kullanmamak gerek diye biliyorum ben de
bende sadece kızarıklık görünce kullanıyorum artık, çok şükür pişik de olmadı şuana kadar.

Ucamayankelebek valla gecmisinizi cok merak ettm bebek olmadan once vs cok iyiydinizde birden mi durum bu hale geldi yoksa zaten hep sorunlar vardida artti mi yani solediklerin cok uzucu ya bence otur adam akilli konusun nedir yani sorun bence bebegi ver eline zaman gecrsin hissetsn onu yoksa. Babalik icgudusu yasayamaz ve yasadgn bu olumsuzlklar devam eder bebegin icin biraz adim at sonra uzerime duseni yaptmm diye icin rahat olur en azndan

Aman allahım böyle saçmalık mı olur, el kadar bebeği de mi düşünmüyor. Kuşlar bile ağızlarıyla besler yavrularını o kadar kıymetli, eşin bir kuş kadar mı olamıyor :KK12: Çok sinirlendim bak şimdi. Al karşına konuş, aklı sıra seni cezalandırıyor ama sana yaptığı her şey bebeğine olduğu gibi geçiyor, en başta da stres ve üZüntü

Ben her acmada kullaniyordum
Hastaneden popolin omega onermislerdi. Bebegim cok sık kaka yapmasina ragmen gecen sicaklarda hic pismedi ama gel gelelimki poposu pürüz pürüz oldu ve artik kabiz. Baglantisi var mi bilmiyorum yarin doktorumuza soracagim

Back
X