- 25 Ağustos 2011
- 376
- 380
- 83
Bizde sali gunu tasindik gelelim evi gorelim diyenlere gelin tabi hem su cocugu tutarsiniz bizde esimle yerlesiriz diyorum kimse gelemiyo tavsiye ederim :)10 gün önce taşındık, eve yerleşmemiz 1 hafta sürdü. Bu pazertesi akşam evimizde kalmaya başladık. Taşınma sırasında oğlumda bende yıprandık. Tam artık dinleneceğiz derken. 2 gündür tam oğlumun uyku saatinde misafir geliyor. Sesten uyuyamıyor ağla ağla kendini mahfetti yavrum.
Ben musteladan cok memnunum ama burda daha oncede konusulmustu cogu insan benim kadar memnun degil sanirim bizde hic pisik olmuyor onun sayesinde.Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
Ya siz bunlari yaparken bebis ne yapiyor allah askina banada ogretin. Tasindim oglan surekli birini istedigi icin is yapamiyorumGece gece kafayı yedim heralde bugün enerji patlaması yaşadım tüm uykusuzluğuma rağmen. Sabah tüm evi silip süpürdüm, brbişimle vakit geçirdim, o uyudu sıkıntıdan mozaik pasta ve haşhaşlı çörek yaptım, eşim hala işte gelemedi bi türlütek başıma sıkıntıdan başka ne yapsam
![]()

Kendini boyle ezdirmen hic hos degil. Sabah al esinin cebinden kredi kartini git alisverisini yap. Makarnayla cocuga verecegin sutten ne hayir gelir? Biraz cazgir ol bak hic dirdir yapma hep icraata gec. Mesela niye boyleyiz niye eve bir sey almiyorsun konularina hic girme al kartini alisveris yap. Esin bunu coktan hak ettin. Sen ona bize bakmak zorundasin mesaji vermiyorsun o da bu durumu kullaniyoru olan yavrunun sutune oluyor. Hep soylerim bizler en nihayetinde memeli vahsi hayvanlariz. Anne olmus diger hayvanlari dusun ve penvelerini cikar artikYasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi![]()