2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
10 gün önce taşındık, eve yerleşmemiz 1 hafta sürdü. Bu pazertesi akşam evimizde kalmaya başladık. Taşınma sırasında oğlumda bende yıprandık. Tam artık dinleneceğiz derken. 2 gündür tam oğlumun uyku saatinde misafir geliyor. Sesten uyuyamıyor ağla ağla kendini mahfetti yavrum.
Bizde sali gunu tasindik gelelim evi gorelim diyenlere gelin tabi hem su cocugu tutarsiniz bizde esimle yerlesiriz diyorum kimse gelemiyo tavsiye ederim :)

Kızlar kızımın poposu pişmiş ilk defa oluyor nivea pisik kremi surdum bugün geçmedi pisik için hangi kremi kullanıyorsunuz yarın başka bir krem alicam önerilerinizi bekliyorum
Ben musteladan cok memnunum ama burda daha oncede konusulmustu cogu insan benim kadar memnun degil sanirim bizde hic pisik olmuyor onun sayesinde.

Gece gece kafayı yedim heralde bugün enerji patlaması yaşadım tüm uykusuzluğuma rağmen. Sabah tüm evi silip süpürdüm, brbişimle vakit geçirdim, o uyudu sıkıntıdan mozaik pasta ve haşhaşlı çörek yaptım, eşim hala işte gelemedi bi türlü :( tek başıma sıkıntıdan başka ne yapsam:rolleyes:
Ya siz bunlari yaparken bebis ne yapiyor allah askina banada ogretin. Tasindim oglan surekli birini istedigi icin is yapamiyorum :( bu arada gunduzleride uyumuyor.

Yasadigim psikolojik savaşın uzerine kizim gece 2 den itibaren her saat başı uyandi. Perisanim. 4 gündür evden cikamiyorum. Bir ekmek bile alamadim. Evde yiyecek bir tek makarnam kaldi. Onunla pazara kadar idare edeceğim. Param da sadece 40 tl kaldi. Esim ne alisveris yapiyor ev icin, ne para veriyor. Bol bol su icip kizima sut olsun diye uğraşıyorum. Ondan hiçbirşey istemem artik. Dolap boş, mutfak bos bir tek makarna su ben ve kizim. 4 gunluk filmimizin adi:(
Kendini boyle ezdirmen hic hos degil. Sabah al esinin cebinden kredi kartini git alisverisini yap. Makarnayla cocuga verecegin sutten ne hayir gelir? Biraz cazgir ol bak hic dirdir yapma hep icraata gec. Mesela niye boyleyiz niye eve bir sey almiyorsun konularina hic girme al kartini alisveris yap. Esin bunu coktan hak ettin. Sen ona bize bakmak zorundasin mesaji vermiyorsun o da bu durumu kullaniyoru olan yavrunun sutune oluyor. Hep soylerim bizler en nihayetinde memeli vahsi hayvanlariz. Anne olmus diger hayvanlari dusun ve penvelerini cikar artik ;)

Ucmayankelebek hersey bize yansittigin gibi degil herhalde. Eksik noktalar da var galiba. Bana ole geliyor. Seninle problemi olabilir sana bir bardak su dahi vermeyenilir bunu anlarim anlamam da anlarim diyelim ama bebegine bunu kimse yapmaz. En azindan emme doneminde senden alir mama verir yine besler onu cezalandirmaz baska sebebi vardir. O sebebi veya sebepleri ortadan kaldirmak icin muhakkak iletisimw gecmen gerekir. Odalara kapanmak konusmadan kacmak sorununu cozmez sorunununa sorun katar. O kacta gelirse gelsin bebegini uyut ve onunla sakin bir sekilde konus ama cozum ofakli konus sorun odakli degil. Boyle o yavruya yazik.

Erkek anneleri bisey sorcam.
Bebislere kilotlu corap giydirecek misiniz? Zarari var mi ki? Tek katla usur diye dusunuyorum bi kac hafta sonra.

Ya siz bunlari yaparken bebis ne yapiyor allah askina banada ogretin. Tasindim oglan surekli birini istedigi icin is yapamiyorum :KK43: bu arada gunduzleride uyumuyor.
benim oğlan kedi gibi mayışıp yatıyor kendiliğinden :) ben uyku konusunda hiç zorlamadım, kendi istediğinde uyudu uyandı, emzirmede de aynı şekilde. kendi düzenini kendisi oluşturdu yani. bu aralar emmede zorluk çıkartıyor, bir iki kez zorladım kıyameti kopardı, ben de onun keyfine göre davranmaya karar verdim, sıkıntıya gelmiyor bizimki ismi gibi pek bir azad :)

Aslinda ben cok giydirmek istemiyorum oyle kalin kakin giyinmeye alissin istemiyorum ama zaman neyi getirir bilmiyorum ama zararinin olacagini dusunmuyorum
biz babası ile iki ayrı kutubuz:) ben ekim kasımda başlarım kalın kalın giyinmeye, eşimin benle evlenene kadar kazağı bile yoktu, tüm kışı uzun kollu ama ince penyelerle geçirirdi, adama zorla iki kazak aldım hala duruyor :) ben giydirince de kızıyor, oğlanı da kendine benzetecen, paket gibi sarıyorsun diyor :) ama o daha bebek ya risk alamam, zaten yaz bebeği diye iyiydik de şimdi havalar serinledi, ben de tedirginim ne yapmalı nasıl giydirmeli? çok terletmemek de lazım çok üşütmemek de

Ucamayankelebek arkadaslarin dedigi gibi hep mi boyleydiniz birden mi oldu onu tam anlayamadim ama ne olursa olsun o bebegin babasi sonucta ve ona bakmakla yükümlü sen konusmayarak kocana tavir aliyorsun ama ayni zamanda da coxugunu cezalandiriyorsun makarnayla süt mu olur oksada ne kadar sağlıklı olur o tartisilir o sebeple benimde nacizane fikrim oturup adam akilli sorunlarinizi konusup bi sonuca baglamak yazik günah bebeğinize

biz babası ile iki ayrı kutubuz:) ben ekim kasımda başlarım kalın kalın giyinmeye, eşimin benle evlenene kadar kazağı bile yoktu, tüm kışı uzun kollu ama ince penyelerle geçirirdi, adama zorla iki kazak aldım hala duruyor :) ben giydirince de kızıyor, oğlanı da kendine benzetecen, paket gibi sarıyorsun diyor :) ama o daha bebek ya risk alamam, zaten yaz bebeği diye iyiydik de şimdi havalar serinledi, ben de tedirginim ne yapmalı nasıl giydirmeli? çok terletmemek de lazım çok üşütmemek de
Bende hic jalin giyinemem ve bunalirim biraz kalin giyinecek olsam o sebeple oglumuda oyle buyutucem zaten erkek cocuklari sicagida fazla sevmezler simdide oyle cok giydirmiyorum evin durumuna gore bazen uzun kollu bazende tsort giydiriyorum simdiden kalin giydirirsem kisa bisi kalmaz giydirecek:)

Arkadaslar benim hayatta olan tek akrabam amcam. Ailem ayni kazada vefat edince onun yaninda yasamaya basladim. Sonra da esimle evlendim. Onun merhametine asik olmustum. O da beni sevdi. Cok guzel anilarimiz var. Ama ikivtane düşük yaptim ve kocamin tavri degismeye basladi. Kayinvalidem de hep doldurdu. Bu kizin kusuru var ugrasma, hazir cocugu yok, kimsesi de yok basimiz agrimaz bosan gitsin dedi kac kere duydum. Esim birakmam dedi. Zaten sorun da esimdeydi. Ama söylemiyordu ailesine. Annesi ben hamile kaldigimi ogrenmemistim o zaman esime hakkimi helal etmem koyden bir kiz var tam senlik dedi ve bizim evde kiyamet koptu. Hepsini kapidan duydum. Sonra da annesiyle küstü ve hep beni sucladi. Bebek dogunca da bizim evde ogluna bak karina nasil zor bebek bakmak ben de seni o zorluklarla yeyistirdim.dedi abartili. Ondan sonra da esim annesiylebkuslugune beni suclamaya asagilamaya basladi. Tokat atti.bu arada alisveris yapmis kapicidan 30 dk once yolladi. Icine de ozur dilerim diye not yazmis

Arkadaslar benim hayatta olan tek akrabam amcam. Ailem ayni kazada vefat edince onun yaninda yasamaya basladim. Sonra da esimle evlendim. Onun merhametine asik olmustum. O da beni sevdi. Cok guzel anilarimiz var. Ama ikivtane düşük yaptim ve kocamin tavri degismeye basladi. Kayinvalidem de hep doldurdu. Bu kizin kusuru var ugrasma, hazir cocugu yok, kimsesi de yok basimiz agrimaz bosan gitsin dedi kac kere duydum. Esim birakmam dedi. Zaten sorun da esimdeydi. Ama söylemiyordu ailesine. Annesi ben hamile kaldigimi ogrenmemistim o zaman esime hakkimi helal etmem koyden bir kiz var tam senlik dedi ve bizim evde kiyamet koptu. Hepsini kapidan duydum. Sonra da annesiyle küstü ve hep beni sucladi. Bebek dogunca da bizim evde ogluna bak karina nasil zor bebek bakmak ben de seni o zorluklarla yeyistirdim.dedi abartili. Ondan sonra da esim annesiylebkuslugune beni suclamaya asagilamaya basladi. Tokat atti.bu arada alisveris yapmis kapicidan 30 dk once yolladi. Icine de ozur dilerim diye not yazmis
Bak ne güzel sen de o adım atmışken adım atıver inad etme

Iki arada kalmis demekki erkekler icin cok zor bir durum bu bence sende arayi duzeltmeye calis artik daha fazla uzatma su anda cok fazla secenegin yok en azindan aksama yemek yap ara erken gelsin konusun buzlari eritmeye calisin cocuguna yazik gunah

Canim anladigim kadariyla asil suclu kaynanan esinde onun doldurusuna gelmis aslinda dusundugun gibi seni ve kizini onemsemiyor degil vede pisman bence bi sans ver bak diyosun beni hep korudu diye sende anne oldun artik anlarsin insan annesine guvenir yanlis bisi yapmayacagini zanneder ama malesef senin kaynanan o gruba girmiyorve esinin aklina girip aranizi bozmus onlari sevindirme sen esinle mutku ol birbirinize kenetlenki kaynanana guzel bi cevao olsun bak rabbim bide size dunyanin en buyuk hediyesini vermis onun hatrina bir sans ver

eşin pişmanlığını göstermeye çalışmışken görmezden gelme, ama bu iş sadece davranışlarla da çözülmez, mutlaka oturup konuşmanız da gerekir, çok şey yaşamışsınız, üzerini örtüp geçersen ileride daha kötü patlamalar yaşanabilir, uygun bir dille konuşarak çözün.

Canım çok zor bir durum ama eşine tek bir şans daha ver bebeğiniz için.

Kizlar benim nur topu gibi bir sut oglum oldu, arkadasimin bir aylik bebegini emzirdim ve sagdigim sutlerden verdim cunku annesini ememiyo, sutu olmadigi icin sadece mama ile besleniyo

bn de bugün bunu düşünmüştüm süt anne olunuyor acaba başkasının bebeğini emzirmek nasıl bir duygu olur diyeo_O

eşin bi adım atmış, sizi düşünüyor sende inat etme. akşam enine boyuna konuşun ama kavga etmeden. Buzları eritin artık.

Back
X