2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
altına serdiğiniz çarşafı nasıl yüzüne geçirmiş yaramaz oğluşunuz :) kaç aylık oğlunuz, benim kızım 6 gün sonra 3 aylık olacak henüz öyle bir şey olmadı. eskiden battaniye örtüyordum 3-4 gündür yorgan örtüyorum.

bende gündüzleri yanımda kanepeye yatıyorum, gözümün önünde olsun istiyorum. yanında evi süpürüyorum uyanmıyor :)
Bizimki 2 haftadır ellerini keşfetti kullanmaya başlıyor emziğini çekip geri takmaya çalışıyor gerçi başaramıyor takmayı salya içinde kalıyor :)

bu arada aklıma geldi, benm bebeklik uyku tulumumu annemler getirmişti doğum yaptığımda :) ben doğduğumda babam yurtdışında çalışıyormuş, o getirmiş, çiçekli kız işi ama çok şirin onu mu giydirsem oğluşuma :) zaten bizimkiler de onu bana bornoz gibi kullanmışlar banyodan sonra ona sarıp kurulayıp emziriyormuş annem, sonra giydirip yatırıyormuş, bebeklik battaniyem de oğluma armağan olarak saklanmış :) becerebilirsem fotosunu koyayım buraya :)
bizde de tam tersi esimin uyku tulumunu getirdi annesi onlarinda akrabalar almanyada muhtemelen onlar getirmistir diye dusundum lacivert erkek isi tabiki :)

dun gece bebisi uyutup uyudum bende tabi uyuttugumu sanmisim meger bizim kiz uyanmis babasi almis yatagindan 1 e kadar filan oynamislar sonrada uyutmus emmek icin uyandigimizda saat sabahin 6siydi ilk defa bu kadar uzun uyudu sonra emdi tekrar uyudu yine ilk defa araliksiz 9 a kadar baktim uyanmiyo aldim emzireyim dedim yine ilk defa 21 dk memede kaldi gun boyu cok sakindi kendi kendine uyudu gulucukler sacti esime sordum naptin bu kiza gece okuyup ufledin mi ne pamuk gibi olmus aman masallah diyim :KK49:
Büyüyor annesi :)

bizde de tam tersi esimin uyku tulumunu getirdi annesi onlarinda akrabalar almanyada muhtemelen onlar getirmistir diye dusundum lacivert erkek isi tabiki :)
Ben çok duygulanmıştım battaniyemle tulumu görünce :) gerçi dediğim gibi bizimkiler bornoz diye getirdiklerinden tulum olduğu şimdi dank etti :)

CAM01332.webp
kollari acikta. kumasi cok kalin degil. bu aylar icin ideal. kollu olandan da aldim ama biraz buyuk simdilik. onuda ekliuim

tam olarak nasıl bişey aldın fotosunu gösterirmisin?

Bende çok dertliyim o kundagini falan yuzune kapatmasindan uykularim kaciyor zaten cok pimpirik yapiyorun soznkonusi oglum olunca

altına serdiğiniz çarşafı nasıl yüzüne geçirmiş yaramaz oğluşunuz :) kaç aylık oğlunuz, benim kızım 6 gün sonra 3 aylık olacak henüz öyle bir şey olmadı. eskiden battaniye örtüyordum 3-4 gündür yorgan örtüyorum.

bende gündüzleri yanımda kanepeye yatıyorum, gözümün önünde olsun istiyorum. yanında evi süpürüyorum uyanmıyor :)

Dün 3,5 aylık oldu canım. Ne bulursa ağzına götürmeye çalışıyor. Şu salyaları üstünü ıslatmasın diye boğazının altıyla giysisinin arasına sıkıştırdığım mendilide sürekli ağzına götüreyim derken yüzünü kapatıyor. Sürekli gözüm üstünde.

Bende çok dertliyim o kundagini falan yuzune kapatmasindan uykularim kaciyor zaten cok pimpirik yapiyorun soznkonusi oglum olunca
bu ellerini keşif dönemleri bir dert heralde, hiçbişey bulamazsa elinin tamamını ağzına sokmaya çalışıyor, salya içinde kalana kadar zorluyor, haliyle yapamıyor ve kızıp ağlıyor :) çok şey istiyor bu oğlan çookkk :KK51:

babaannem gecen babamin kundagini cikardi size de kullandik kullanir misin dedi birak 30 yilligi 60 yıllık ama onun ahi gitmis vahi kalmis
ben de düşünüyorum benimkileri oğlumun çocuklarına saklamayı :) ama oğluşumun hastane çıkışını kesin saklıycam onun çocuğuna, bi sonraki bebişime bile kullanmam onları :)

Herkese merhaba kızlar belki konusu geçmiştir ama bayadır uzak kaldım forumdan birşey sormak istiyorum, benim kızım 3 aylık ve gece gündüz kollarını kundaklıyorum uyurken çünkü kundak yapmazsam hemen uyanıyor elleri hep yüzünde emziğinde. sizinkiler de durum nedir? Birde geceleri uykusu 2 saati geçmyor 2 saatte bir uyanıyor emiyor ve tekrar uyuyor. Arkadşlarımın bebejlerine baktığımda 4-5 saat deliksiz uyuyorlar. Sizin bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor? Ayrıca bebeğinin uykuya dalmasında zorluk yaşayan arkadaşlar piyano ve su sesi die bir müzik var neredeyse tüm bebekler o müzikle kolay uykuya dalıyor.

Herkese merhaba kızlar belki konusu geçmiştir ama bayadır uzak kaldım forumdan birşey sormak istiyorum, benim kızım 3 aylık ve gece gündüz kollarını kundaklıyorum uyurken çünkü kundak yapmazsam hemen uyanıyor elleri hep yüzünde emziğinde. sizinkiler de durum nedir? Birde geceleri uykusu 2 saati geçmyor 2 saatte bir uyanıyor emiyor ve tekrar uyuyor. Arkadşlarımın bebejlerine baktığımda 4-5 saat deliksiz uyuyorlar. Sizin bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor? Ayrıca bebeğinin uykuya dalmasında zorluk yaşayan arkadaşlar piyano ve su sesi die bir müzik var neredeyse tüm bebekler o müzikle kolay uykuya dalıyor.
bizimki de öyle emziğini çıkartıyor elini sokmaya çalışıyor az süre sonra da ağlıyor tabi :) ben de kundaklıyorum uyurken.bnm kızım da gece ilk fasılda 5 saat fln uyuyor sonra 3 sonra 2 derken saat başı oluyor sabah 6-7 de ayakta oluyorz:)

Dün 3,5 aylık oldu canım. Ne bulursa ağzına götürmeye çalışıyor. Şu salyaları üstünü ıslatmasın diye boğazının altıyla giysisinin arasına sıkıştırdığım mendilide sürekli ağzına götüreyim derken yüzünü kapatıyor. Sürekli gözüm üstünde.
benim kızımda 24 eylülde 3 aylık olacak. bir iki gündür ellerini baya kullanmaya başladı, hatta burnumu yakalamaya çalışıyor ama yoluyor :D bizimkide aynı eller hep ağzında ve salya içinde ama ben önüne bişey takmıyorum o kadar ıslanmıyor kıyafeti. eline çıngırak veriyorum tutuyor sallıyor inceliyor olmadı ağzına sokmaya çalışıyor ama beceremiyor :)

benim gibi bebeğinin her anını fotoğraflayan annelerdenseniz size güzel bir fikir vereyim :KK54: ben bebeğimin adına bir mail adresi aldım ve tüm fotoları 1. ay 2. ay diye aylık olarak yüklüyorum, ilerde büyüyünce şifresini veririm oğluma :) konu oğlumun anıları olunca hiçbir teknolojik alete güvenmiyorum, laptop, telefon, foto mak. kırılır, bozulur, çalınır vs. ama internete yüklenen hiçbirşey kaybolmaz, o yüzden tüm fotolar mail adresinde kayıtlı, tavsiye ederim :KK9:

bizimki de öyle emziğini çıkartıyor elini sokmaya çalışıyor az süre sonra da ağlıyor tabi :) ben de kundaklıyorum uyurken.bnm kızım da gece ilk fasılda 5 saat fln uyuyor sonra 3 sonra 2 derken saat başı oluyor sabah 6-7 de ayakta oluyorz:)
Tşkler cevap için, bizimki için de gün 5 gibi başlıyor

Back
X