- 22 Aralık 2013
- 257
- 295
- 78
- 35
benim oğlan da 3 ay 12 günlük.,uyuttuktan sonra 4 saat kadar uyuyor bazen emziği düşüp ağlıyor emziği verince geri devam ediyor.sonra 2,3 saat kadar uyuyor,sonra saat başı ...(aslında ilk uyandığında anne memeyi verdiği için bi sonrakileri emme refleksi için uyanıyor)saat 6 ,6buçuk gibi uyanıyor..uyandığı zamanlarda emziriyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum bazen çıkmıyor da. sonra yerine yatırıyorum eğer ağlarsa ağzına yine emzik..Herkese merhaba kızlar belki konusu geçmiştir ama bayadır uzak kaldım forumdan birşey sormak istiyorum, benim kızım 3 aylık ve gece gündüz kollarını kundaklıyorum uyurken çünkü kundak yapmazsam hemen uyanıyor elleri hep yüzünde emziğinde. sizinkiler de durum nedir? Birde geceleri uykusu 2 saati geçmyor 2 saatte bir uyanıyor emiyor ve tekrar uyuyor. Arkadşlarımın bebejlerine baktığımda 4-5 saat deliksiz uyuyorlar. Sizin bebekleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor? Ayrıca bebeğinin uykuya dalmasında zorluk yaşayan arkadaşlar piyano ve su sesi die bir müzik var neredeyse tüm bebekler o müzikle kolay uykuya dalıyor.