2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızım 48 günlükken regl olmuştum, kızım bugün 88 günlük ikinci kez regl oldum. bu düzensizlik ne kadar sürer ki?

Gün bana erken başladı, sabahın 7.30unda yola çıktım, evde eşim çocukla duruyor, şimdi de işim bitti geri dönüyorum :)

Bizimki isi biraz daha ilerletti bugun jafasina gecirmis nasil yaptiysa yuzunu kapatmis cirpiniyor

aa yok o kadar degil

bu arada bugun 3. ayimiz doldu 6 kilo boy 65 cm kafa 43.5 cm ara sira mama vermeye basladim ama istemiyo en fazla 10 cc sonra basliyo aglamaya son hafta bikac kere verdim

aa yok o kadar degil

bu arada bugun 3. ayimiz doldu 6 kilo boy 65 cm kafa 43.5 cm ara sira mama vermeye basladim ama istemiyo en fazla 10 cc sonra basliyo aglamaya son hafta bikac kere verdim
Bende cok merak ediyorum kac kilo olduysa oglus saglik ocagina gitcem tartirmaya ama yagmur yagiyor esiminde isi yogun bugunlerde kaldi oylece

Ahh bu oğlus kundagi yüzüne kapatıyor diye korkatken simdide pijamasinin üstünü yüzünecçekiyor hergün yeni bi suprizi oluyor:)
senin oğlan beni güldürdü :) nasıl beceriyor anlayamadım. benim kızı nasıl bırakırsam öyle bulurum genelde. en fazla uyurken yan döner. eskiden battaniyesini ayağıyla ittirip açardı artık yorganla yatırdığım için onu atamıyor :)

senin oğlan beni güldürdü :) nasıl beceriyor anlayamadım. benim kızı nasıl bırakırsam öyle bulurum genelde. en fazla uyurken yan döner. eskiden battaniyesini ayağıyla ittirip açardı artık yorganla yatırdığım için onu atamıyor :)
Ayy be guzel ben hic biraktigim gibi bulamiyorum skica kundak yapip yatiriyorum sonra bakiyorum ki kollar cikmus ayaklar acikta ellerde agizda sapur sapur emiyo

[Q="pilise, post: 36979749, member: 483230"]bizde evin karssinda saglik ocagi o yuzden ara sira ciktigimda bile tarttiriyorum[/QUOTE]
Ne guzel ben eve tarti alicam hem kendim tartilirim hemde oglusu tartarim:)bizim saglik ocagida uzak degil ama birazbyurumek gerek

Ya benim hamileyken bile bu kadar uykum gelmiyordu biraksalar surekli uyuyacağım sizde boyle misiniz yoksa bende mi bi anormallik var gece uykumuda alıyorum özellikle emzirdikten sonra uyku bastırıyor

arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı

Öğleden önce kızım uyurken bende bi saate yakın uyumuşum :) bende aynıyım yani. Gerçi ben uykuyu hep severdim yeni birsey değil yani :))

Back
X