- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ne guzel erken kalkan yol alirmis:)Gün bana erken başladı, sabahın 7.30unda yola çıktım, evde eşim çocukla duruyor, şimdi de işim bitti geri dönüyorum :)
bizimde oyle agzina cekip yaliyo onu islaniyo hepAhh bu oğlus kundagi yüzüne kapatıyor diye korkatken simdide pijamasinin üstünü yüzünecçekiyor hergün yeni bi suprizi oluyor:)
Bizimki isi biraz daha ilerletti bugun jafasina gecirmis nasil yaptiysa yuzunu kapatmis cirpiniyorbizimde oyle agzina cekip yaliyo onu islaniyo hep
Bizimki isi biraz daha ilerletti bugun jafasina gecirmis nasil yaptiysa yuzunu kapatmis cirpiniyor
Bende cok merak ediyorum kac kilo olduysa oglus saglik ocagina gitcem tartirmaya ama yagmur yagiyor esiminde isi yogun bugunlerde kaldi oyleceaa yok o kadar degil
bu arada bugun 3. ayimiz doldu 6 kilo boy 65 cm kafa 43.5 cm ara sira mama vermeye basladim ama istemiyo en fazla 10 cc sonra basliyo aglamaya son hafta bikac kere verdim
olmak mı iyi olmamak mı bilemiyorum ki. hadi regli olduk bari düzenli olsa. nerde ne zaman geleceği belli değilsen yine iyisin ben daha olmadım bile....![]()
senin oğlan beni güldürdü :) nasıl beceriyor anlayamadım. benim kızı nasıl bırakırsam öyle bulurum genelde. en fazla uyurken yan döner. eskiden battaniyesini ayağıyla ittirip açardı artık yorganla yatırdığım için onu atamıyor :)Ahh bu oğlus kundagi yüzüne kapatıyor diye korkatken simdide pijamasinin üstünü yüzünecçekiyor hergün yeni bi suprizi oluyor:)
Ayy be guzel ben hic biraktigim gibi bulamiyorum skica kundak yapip yatiriyorum sonra bakiyorum ki kollar cikmus ayaklar acikta ellerde agizda sapur sapur emiyosenin oğlan beni güldürdü :) nasıl beceriyor anlayamadım. benim kızı nasıl bırakırsam öyle bulurum genelde. en fazla uyurken yan döner. eskiden battaniyesini ayağıyla ittirip açardı artık yorganla yatırdığım için onu atamıyor :)
bizde evin karssinda saglik ocagi o yuzden ara sira ciktigimda bile tarttiriyorumBende cok merak ediyorum kac kilo olduysa oglus saglik ocagina gitcem tartirmaya ama yagmur yagiyor esiminde isi yogun bugunlerde kaldi oylece
Avizeye takmisti biraratost: 36980054 .!.:arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı