Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun,insan o hasta olmasın bana ver Allahım demek istiyor,anne olmak zor hissiyat,çabuk toparlar inşallah..Oğlum sabaha kadar burun tıkanıklığı ve öksürükten uyuyamadı. Canımdan can alıyorlar sanki.
hatirladim tabiki hosgeldim canim nasilsin bebis nasilCanlar canları ....
Beni hatırladınızmı nerdeyse doğumumdan beri girmiyorum.değişmiş burası çok oyüzden giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.sizi seviyorum...
Artık buralardayımmm
Hoşbulduk canım. bebeğimle ve kızımla uğraşıyorum.bebişi uyuttum şimdi uzanıyorum.biraz uykusuzum.sen nnasılsın bebiş nsılhatirladim tabiki hosgeldim canim nasilsin bebis nasil
Hatırladım canım ikinci bebeğin oldu değilmi nasılsın bebişi in nasılCanlar canları ....
Beni hatırladınızmı nerdeyse doğumumdan beri girmiyorum.değişmiş burası çok oyüzden giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.sizi seviyorum...
Artık buralardayımmm
Canim geçmiş olsun her emzır meden önce birde uyumadan once serum fizyolojikle burnunu aç banyo yaptırdıktan sonra ben Aspiratör le çekiyorum o zamanda bayağı burnu aciliyorOğlum sabaha kadar burun tıkanıklığı ve öksürükten uyuyamadı. Canımdan can alıyorlar sanki.
sen nasıl oldun,bileğin düzeldi mi?Canim geçmiş olsun her emzır meden önce birde uyumadan once serum fizyolojikle burnunu aç banyo yaptırdıktan sonra ben Aspiratör le çekiyorum o zamanda bayağı burnu aciliyor
Bileklik kullan dedi Dr canım onu takiyorum biraz daha iyi çıkardığım zaman ağrıyor ultrason dan sonra tendon kisti dedi 12 mm mis hiçbir ilaç kullanamazsın emziriyorsun dedi gecmezse ilerde ameliyatla alınır dedi inşallah geçer gerek kalmazsen nasıl oldun,bileğin düzeldi mi?
bence geçer ,Allah başka dert vermesin...Bileklik kullan dedi Dr canım onu takiyorum biraz daha iyi çıkardığım zaman ağrıyor ultrason dan sonra tendon kisti dedi 12 mm mis hiçbir ilaç kullanamazsın emziriyorsun dedi gecmezse ilerde ameliyatla alınır dedi inşallah geçer gerek kalmaz
Geçen bahsetmiştin eşimin ailesi gelecek diye, geldiler. Neyse zararsız insanlar ama iletişim biçimleri sabahtan akşama kadar birbirlerini övmek, pohpojlamak ve gaza getirmek üzerine kurulu ilginç bir aile :) ben de haliyle darlanıyorum, hiçbiriniz harika değilsiniz hatta şöyle saçma özellikleriniz var demek istiyorum, diyemiyorum, şişiyorum. Bir de karakterler anlatılmaz yaşanır, gelip görmeniz lazım
Geçen bayram kuaföre gidip kaslarimi bile aldiramadim neyse kurban bayramından önce giderim sacimi kestirip boyatirim diye düşünmüştüm ama hâlâ gidemedim bir gün şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah sacimi toplayıp dışarı çıkmaktan çok sıkıldım artikHerkes bir yerden başlayıp kendisi için bişiler yapmaya baslamis hadi kiz harekeye geçelim durmak yok bakim zamani:)
Bende paspal paspaldolasmaktan skldimGeçen bayram kuaföre gidip kaslarimi bile aldiramadim neyse kurban bayramından önce giderim sacimi kestirip boyatirim diye düşünmüştüm ama hâlâ gidemedim bir gün şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah sacimi toplayıp dışarı çıkmaktan çok sıkıldım artik![]()
Hatırladım canım ikinci bebeğin oldu değilmi nasılsın bebişi in nasıl[/QUOT
İyiyim canım.sen ve bebişin nasıl?
İlki büyüdü baya 8 yaşında olcak.oğlumda 3 aylık.
Allaha şükür
Maşallah canim benimde küçük oğlum 8 yaşında yasitlarmis kızım 4 aylık ne güzel eski arkadaşları da burada görmek hamilelikte de güzel paylasimlarimiz olmustuYaz yağmuru
Kötü bi alıntı olmuş alışamadım yeni düzene