2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evt çok huysuz bnmki de .normalde akşam en geç 8 de uyurdu bugün bu saat oldu hala ne uyuyor ne uyanıyor :KK43: emmiyor da tabi...dişse eğer bunlar iyi günlerimiz mi yani daha o_O
aynı durumdayız bizde. normalde babası gelmeden çoktan uyurdu. ama bugün uyumuyor,banyo yaptırdım rahat rahat uyusun diye gene uyumadı gözleri kıpkırmızı ama inat ediyor, babası beşiğinde sallaya sallaya uyuttu bakalım şimdi. dünde böyleydi. . halbuki öğleden önce çok güzel uyumuştu.

benim eşimin okulundan arkadaşının bir kalp rahatsızlığını niğdedeki dr teşhis koyamamış bir o bilmiş ve kayseriye götürmüşler.. sen ne olumsuzluk duymuştun?
bizim şefin kızı sarılık olduğunda ona gitmişler ama kızına gereksiz tedavi uygulamış, kadıncağız kızının durumunu sorduğunda da bir dövmediği kalmış. ama bu dediğim şey 16 yıl önceki olay. genede şef anlatınca gıcık olmuştum :)
bi tanıdığımızda onların evinde yıllarca çalıştı kadıncağızın çok hakkını yediler o yüzden de pek hoşlanmıyorum onlardan.

Sizinkiler istahsiz bizim oğlanda doymak bilmiyorum emiyor emiyor kusuyor ilk basa döndük iki gündür bide bu saat oldu hala uyumadi sabahtan beri ayakta nerdeyse

Herkese Günaydın:)
gece zorla uyuttuk şimdi uyanmak bilmiyor :) gece zorla karnını doyurdum. Uyucamda Uyucam dedi resmen. Banyo gece etkisini gösterdi sanırım.

Hayırdır canım.
Geçen bahsetmiştin eşimin ailesi gelecek diye, geldiler. Neyse zararsız insanlar ama iletişim biçimleri sabahtan akşama kadar birbirlerini övmek, pohpojlamak ve gaza getirmek üzerine kurulu ilginç bir aile :) ben de haliyle darlanıyorum, hiçbiriniz harika değilsiniz hatta şöyle saçma özellikleriniz var demek istiyorum, diyemiyorum, şişiyorum. Bir de karakterler anlatılmaz yaşanır, gelip görmeniz lazım

Ay bi de ben paravatsızlığımla altta kalmamamla ve laf sokmamla meşhurdum arkadaş çevremde, işte şimdi yapamayınca karnım balım ağırlıyor,dert oluyor bana :KK14:

Geçen bahsetmiştin eşimin ailesi gelecek diye, geldiler. Neyse zararsız insanlar ama iletişim biçimleri sabahtan akşama kadar birbirlerini övmek, pohpojlamak ve gaza getirmek üzerine kurulu ilginç bir aile :) ben de haliyle darlanıyorum, hiçbiriniz harika değilsiniz hatta şöyle saçma özellikleriniz var demek istiyorum, diyemiyorum, şişiyorum. Bir de karakterler anlatılmaz yaşanır, gelip görmeniz lazım
valla öyle insanlar çok. aslında cvp vermek lazım. cvp vermedikçe işi abartıyorlar :D

seni çokk iyi anlıyorm cnm.bnm eşimin tarafı da öyle bir görsen konuşmaları bnm gözümde hiç laf yerine koymam sanki bn bilmiyorm onların ne olduğunu.şimdi uzaktayız neyseki senede 2 kere anca görüyorum ama seneye tayin çıkınca nasıl katlanırım bilmiyorum, katlanabilir miyim emin değilm yani.pat diye lafı söyleyip o an bozmak gelmiyo değil içimden:cool:

Azadinannesi haklisin valla ayni seyi bende yasiyorum sirf bzmkiyle huzursuzlk olmasn diyesacma sapan sozler duyuyosn bzmkinin ailesi de zararsz hc bisymze asla karismaz ama hc bi yararlarida yok anladnmi degisik bi aile ama bole bna sacma gln seyleri soleyemiyorumya icimde sisiyo sanki hepsi

Arkadaslar gunaydinnn..... esimle oturdk saatlerce evliligimizi nasıl kurtaririz diye kafa yorduk. Bazi kararlar aldik. Pisman olduğunu soyledi. El kaldirdigi icin utandigini, alkollu olsam onun etkisindaydim derdim ama degildim nasil yaptim bilmiyorum o yuzden daha da cok utaniyorum. Telafi edecegim her seyi dedi. Ben de soz de.affetmek zorunda kaldim. Icten affedemedim onu Allah affetsin, hesabimizi diger tarafta verelim artik. Kizim da huysuz ve kilo alimi bu ay az gibi 10 gun sonra kontrolumuz var. Suti arttiran çay formulleriniz var mi

Ay bi de ben paravatsızlığımla altta kalmamamla ve laf sokmamla meşhurdum arkadaş çevremde, işte şimdi yapamayınca karnım balım ağırlıyor,dert oluyor bana :KK14:
Canım ben valla bazen dayanamıyorum söylüyorum bir seyler ve gercekten de söyleyemediğim zamanlarda asırı daraliyorum benim kv deler de o kadar gorgusuzler ki anlatamam yani oyle zengin gorgusuz de degil yani yokta öyleler her seyimiz var biz söyle iyiyiz boyle güzeliz allahım çıldırıyorum bügünde bize gelecekler yine ya sabır çeker dururum artık. Babam sırf ailesinin gorgusuzlugu yüzünden esimle evlenmemi pek istemiyordu ama esim cok iyi biri Allah'tan hiç onlar gibi degil. Babam araba aldı yeni audi a6 onu kıskanıyorlar simdi bizim oğlan da audi alacak diyor dedim hayırlı olsun :)))))

Back
X