- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
bence de ondandır :)Sorma gece saçmaladı bizimki ne uyudu ne uyuttu, onun yorgunluğuyla sızdık biz bence :)
Ben de sinir oluyorum böyle insanlara dün alışverişe gittim kızım bebek arabasında ydi babasının yanında oğluma pantolon deniyordum kabinde mağaza da çalışan kız önce kızımı geriden seviyordu bor çıktım ki kabinden almış kızımı kucağına etrafında bir sürü insan kızım bunalmis ağlıyor gittim verirmisin bana dedim eğer açsa kabinde emzirin diyor vermiyor ben de dedim kalabalıktan sıkıldı aldım dışarı çıktım eşime dedim sen ödemeyi yap gel zorla aldım kucagindan üstü belki tozlu kızımın ağzı omzuna deyiyor belki hasta böyle bir Dusuncesizlik olamaz henüz aşıları tam değil allah korusun mikrop kapabilir geriden sev değilmi bir de tuhaf olan kucağına alırken esimden izin bile almamisArkadaslar benim en cok sikinti yasadigim konu bebegimin opulmesini engellemek yuzunu opme diosun eline saldiriolar ee benim cocugumun elleri yedi yirmidort agzinda elini de opmeyin diosun sonra adin cadi geline cikio ama dinliolar mi die sorsaniz bide utanmadan gizli operiz diolar
Yuh ya ben paralardım o kızı valla. Çok seviyorsanız yapın çocuk onu sevinBen de sinir oluyorum böyle insanlara dün alışverişe gittim kızım bebek arabasında ydi babasının yanında oğluma pantolon deniyordum kabinde mağaza da çalışan kız önce kızımı geriden seviyordu bor çıktım ki kabinden almış kızımı kucağına etrafında bir sürü insan kızım bunalmis ağlıyor gittim verirmisin bana dedim eğer açsa kabinde emzirin diyor vermiyor ben de dedim kalabalıktan sıkıldı aldım dışarı çıktım eşime dedim sen ödemeyi yap gel zorla aldım kucagindan üstü belki tozlu kızımın ağzı omzuna deyiyor belki hasta böyle bir Dusuncesizlik olamaz henüz aşıları tam değil allah korusun mikrop kapabilir geriden sev değilmi bir de tuhaf olan kucağına alırken esimden izin bile almamis
canım geçen ayda hipp aynı şekilde bulunmuyordu. çok zor temin edebilmiştik. ara ara oluyor sanırım tedarik sorunu. hipp bulamayınca mecburen iki kez aptamil conformil aldık. sorun yaşamadık ama ben aptamil vermek istemiyorum GDO söylentileri yüzünden. bi serisinde gdo çıktıysa neden diğerlerinde de olmasın düşüncesi var bende.Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik
Vallahi yuh canım hiç boylesini görmedim çok arsız anlamıyor laftan aldığım gibi çıktım dışarıYuh ya ben paralardım o kızı valla. Çok seviyorsanız yapın çocuk onu sevin
Canım biraz saçma bi soru olcak ama aklıma takıldı şurubun işaretli yerine kadar suyla doldurup çalkaladıktan sonra seviye daha aşağıya indi. Çizgiye kadar tekrar su ekleyip seviyeyi yukarı çekmem lazım mı, çocuğa gereğinden fazla ilaç vermeyim şimdi az su kattıysam eğer..
Biraz karışık oldu galiba okuyunca:)
nBende senin gibi dusunuyorum ama bulamaynca mecbur kaldm aptamil aldm ins sorun yasamayz kizmla mama almya dye cktik 4aylik asilarimizda oldk gldik iki bacagndan. bnde tetanoz asisi old m butun dozlari okucam omur boyukorusun diyecanım geçen ayda hipp aynı şekilde bulunmuyordu. çok zor temin edebilmiştik. ara ara oluyor sanırım tedarik sorunu. hipp bulamayınca mecburen iki kez aptamil conformil aldık. sorun yaşamadık ama ben aptamil vermek istemiyorum GDO söylentileri yüzünden. bi serisinde gdo çıktıysa neden diğerlerinde de olmasın düşüncesi var bende.
aynen bende mecbur kalıp alıyorum bazen. sma da gaz yapmıştı o yüzden almıyorum. bizim 3 hafta var 4. ay aşılarımıza. tetanoz aşımı 2.ay aşılarıyla yaptırmıştım ben. inş seneye unutmam :)B
nBende senin gibi dusunuyorum ama bulamaynca mecbur kaldm aptamil aldm ins sorun yasamayz kizmla mama almya dye cktik 4aylik asilarimizda oldk gldik iki bacagndan. bnde tetanoz asisi old m butun dozlari okucam omur boyukorusun diye
Kac kisiye bakiyormus ki bu kadar cabuk doluyorAnmeboco Bizde ilk şurubu içirdiğimizde yapmıştı hemen kakasını, yatıp kalkıp doktora şükretmiştik.
o nasıl bir doktormuş hemen doluyor sıra :/Sabah yine daha önce götürüp memnun kaldığımız doktordan randevu almak için tam 8'de aradım, sürekli meşguldü. 8:05 de de bütün randevuları dolmuştu. O hastanenin başka doktoruna götürdük, gördüğüm en saçma doktor kontrolüydü. Bir sürü saçmalık.
Bi sonrakine sakla, ben çok beğendiklerimi öyle yapıyorum. Bi de hastane çıkışını saklıyorum, oğlum da ilerde kendi çocuğuna kullansın diye. Şu an oğlumun üzerinde benim bebeklik battaniyem var el örgüsü , baktıkça duygulanıyorum :)kızıma küçük gelenleri ayırıyordum bi sürü giymediği kıyafeti çıktı. gelen hediyeler ya mevsime uygun değilmiş kalmış öyle. şimdide küçük geliyor. ya da şimdi olacak kıyafetler ama kısa kollu. yazık bi sürü kıyafet boşa alınmış.
bende almayi dusunuyorumm oneriler olursa super olur valla
o nasıl bir doktormuş hemen doluyor sıra :/
çok sevdiklerimi saklamayı düşünüyorum bende.Bi sonrakine sakla, ben çok beğendiklerimi öyle yapıyorum. Bi de hastane çıkışını saklıyorum, oğlum da ilerde kendi çocuğuna kullansın diye. Şu an oğlumun üzerinde benim bebeklik battaniyem var el örgüsü , baktıkça duygulanıyorum :)
Kac kisiye bakiyormus ki bu kadar cabuk doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?