Dediğin gibi macun gibiydi kakası içerde tutmaktan sıvısı kalmamış. Normalde cıvık pütürlü olurdu. Peki kızın fitili yaparken acı çekiyor mu? Ben dün resmen eziyet etmiş gibi hissettim çocuğuma, fitili suyla ıslatmıştım ama acılı oldu yine de.. Çok zoruma gitti. Ve işin acısı ben kendi elimle kabız yaptık çocuğumu. Kilosu az diye gittim pirinç unu mama verdim, tutmaya başladı kakasını. Kilo da aldırmadı üstüne düzenini bozdu. Resmen vicdan azabı çekiyorum. Kestim vermeyi hemen ama oğlum da kabız oldu işte bi kere.
Merhaba arkadaşlar ben de haziran annesiyim oğlum 3 buçuk aylık. Ve son 1 aydır kabız, kakasını 3 güne kadar tutmaya başladı. Dün akşam doktorumuz 72 saati geçirmeden fitil yapmamazı söylediği için fitil yaptım, o kadar kötü oldum ki anlatamam.. Ki aşılarında falan hep ben tutardım, sıkıntı da yaşamazdım hiç.. Ama dün kendi elimle o kadar ağlatınca dayanamadım başladım ben de ağlamaya.. Allah bi daha mecbur bırakmasın. Şimdi kabızlık için Debridat diye bir ilaç kullanmaya başladık. Umarım etki eder. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?
Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik
Goturucem cnm aradim doktoru getir dedi
B
Benimki de 36. Haftada dogdu canm 46 cm ve 2390 gr. Normal dogum yaptm hem de:)anlayabiliyorum seni cok zor bakimi.biz de en son 63 cm 6300 gramdik:)
Ben izliyorum dolayisiyla oda benimle izluyor bazen dikkatini dagitmaya cakisiyorum ama mecbur kalinca karsisina koyup islerimi yapiyorum ben izlemeyim desem olmuyor zaten surekli evdeyim bide tv izlemezsenlm iyice bunalima girerimKızlar bebeklerinizi tv karşısında tutuyormusunuz? Aslında tv izleymemek lazım ama Anca onun karşısında biraz sakinleşiyor da ben de biraz zaman kazanabiliyorum. Kafam karıştı
Merhaba arkadaşlar ben de haziran annesiyim oğlum 3 buçuk aylık. Ve son 1 aydır kabız, kakasını 3 güne kadar tutmaya başladı. Dün akşam doktorumuz 72 saati geçirmeden fitil yapmamazı söylediği için fitil yaptım, o kadar kötü oldum ki anlatamam.. Ki aşılarında falan hep ben tutardım, sıkıntı da yaşamazdım hiç.. Ama dün kendi elimle o kadar ağlatınca dayanamadım başladım ben de ağlamaya.. Allah bi daha mecbur bırakmasın. Şimdi kabızlık için Debridat diye bir ilaç kullanmaya başladık. Umarım etki eder. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?
Tvde olmasa biz de bunalima giriyoruz benim gidicek yerim cok ama hastalanir diye gitmiyorum bide gidince uyku duzeni kalmiyor malasefYa ister istemez izlicek gitcek kimsem yok butun gun evdeyim bi de tv yi kapatirsam tamamen biterim hepimiz izledik sonucta ben cizgi film izletiyorum genelde yumurcak tv 3-4 tane izledigi var onun disindakilere bakmiyo zaten hayatin gercegi tv sonucta
Özellikle 0-2 yas arasi hic izletmemek gerekiyomus ama evde izlemese bile disarda bakiyo illaki canim engelleyemeyizKızlar bebeklerinizi tv karşısında tutuyormusunuz? Aslında tv izleymemek lazım ama Anca onun karşısında biraz sakinleşiyor da ben de biraz zaman kazanabiliyorum. Kafam karıştı
Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik
Ben de ku
Ben de sma kullanyodum canim hero baby e gectm sma fazla kilo yapıyor demsti doktorum biraktk.aptamille ilgili cikan haberlerden dolayi kullanmak istemedim ilk haftalar kullanmistim ve cok gaz yapmıştı ayrıca
Ins devami gelir darisi basimizaKızlar biraz önce kakasını kendiliğinden yaptı oğlum kısa bir emzirmeden sonra hem de cıvık. Resmen kalkıp göbek atcaktım. Acaba pirinç ununu kestiğim için mi yoksa Debridat sayesinde mi oldu? Gerçi nasıl olduysa oldu yaptı ya:)) Bu arada alıntı yapmayı beceremedim galiba cevaplarınız için sağolun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?