2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

suyla ıslatma cnm doğal zeytinyağı ile yap.su kaygan yapmaz ki..

bikac gundur bizde de var ayni sorun. kakasini yapamiyor. ikiniyor vr sancili. tahlil temiz cikinca doktorumuz ilac vermedi. gunde 3 kez bir cay kasigi zeytinyag ver dedi. bakalim iyi gelecekmi.bizim doktorumuz ilaca karsi biraz. bitkisel dogal cozumler oneriyo. kakasini ben kendim yaotirdim poppsuna pamukla yag surdum biraz baski yapinca hadiften zaten kendiside ikiniyordu oyle yapti kakasini hic fitil kullanmadim

Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik

ben aptamil kullaniyorum cnm. hastane onermisti. memnunum bi sorun yok simdilik

B

Benimki de 36. Haftada dogdu canm 46 cm ve 2390 gr. Normal dogum yaptm hem de:)anlayabiliyorum seni cok zor bakimi.biz de en son 63 cm 6300 gramdik:)

masallah cnm. 2 kilolardan 6 kilolara gelebilmek bir.mucize gercekten. nerdeyse her ay bir kilo almis gibi. nazar degmesin. hepomizin bebeklerine.

Bende zeytinyagi iciriyodum ama teyzrmde kizina veriyomus doktor vrrme bagirsak dugumlenmesi olur demis. Biraktim piposuna yaptim pamukla bi ise yaramadi zaten yapmak istemiyodum son care yaptim isr yaramadi. Fitili buzdolabinda tutyosan sert oldugu icin acitmista olabilir ben disarda tutuyorum hafif erinik oluyo zaten sojarkende eriyo biraz acitmiyo gliserin kansuk kucukler icin kullaniyoruz biz

Kızlar bebeklerinizi tv karşısında tutuyormusunuz? Aslında tv izleymemek lazım ama Anca onun karşısında biraz sakinleşiyor da ben de biraz zaman kazanabiliyorum. Kafam karıştı
Ben izliyorum dolayisiyla oda benimle izluyor bazen dikkatini dagitmaya cakisiyorum ama mecbur kalinca karsisina koyup islerimi yapiyorum ben izlemeyim desem olmuyor zaten surekli evdeyim bide tv izlemezsenlm iyice bunalima girerim

Ya ister istemez izlicek gitcek kimsem yok butun gun evdeyim bi de tv yi kapatirsam tamamen biterim hepimiz izledik sonucta ben cizgi film izletiyorum genelde yumurcak tv 3-4 tane izledigi var onun disindakilere bakmiyo zaten hayatin gercegi tv sonucta

Canım benim bebeğim ilk 2 ay fitilsiz kaka yapmadı, sonra debridat şurup kullandık o şekilde düzeldi. Allah şifa versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende hep ağlıyordum fitil yaparken.

Tvde olmasa biz de bunalima giriyoruz benim gidicek yerim cok ama hastalanir diye gitmiyorum bide gidince uyku duzeni kalmiyor malasef

Kızlar bebeklerinizi tv karşısında tutuyormusunuz? Aslında tv izleymemek lazım ama Anca onun karşısında biraz sakinleşiyor da ben de biraz zaman kazanabiliyorum. Kafam karıştı
Özellikle 0-2 yas arasi hic izletmemek gerekiyomus ama evde izlemese bile disarda bakiyo illaki canim engelleyemeyiz ben de cok izletmemeye calisyorum ama bazen cok yorulunca izletiyorum sakinlesiyo napym

Ben de ku
Selam kzlar.. bn bebegime sma mama kullaniyorum ama bir aydir bulamiyorum eczaneler uretimi durmus diyolar bi bilgisi olan varmi konuyla ilgili.? Ve heryerde aptamil va aranzda kullananlar varmi bebegim4 aylik

Ben de sma kullanyodum canim hero baby e gectm sma fazla kilo yapıyor demsti doktorum biraktk.aptamille ilgili cikan haberlerden dolayi kullanmak istemedim ilk haftalar kullanmistim ve cok gaz yapmıştı ayrıca

Ben de sma kullaniyordum ilk gunden beri ama benim bebegim hep yesil kaka yapti Netten arastirinca korktum hafta sonuna da mamamiz bitmisti mecbur aptamil aldik sma bulamadik sonra doktora gittik doktor onemsemedi normal dedi eve geldik kizim once yesil sonra sari kaka yapti ben anlamadim .kusura bakmayin biraz karisik yazmisim ama okuyup katilamamanin verdigi aclik var anneler :)

Kizimla analı kızlı iki saat uyudum normalde uyumazdi bu kadar bende yanında olduğum için mi bu kadar uyudu acaba Sıpam :) kendime geldim valla. KKarnımı doyurup cam sileyim bari :)

Tv izletme konusuna gelince ne kadar izletmek istemesemde bazen bende izletiyorum. Ne yapayım o tv ile oyalanırken bende iş yapıyorum. Gerçi bakıcısı geldi geçen gün. Oda aman izletme diye uyardı.

Kızlar biraz önce kakasını kendiliğinden yaptı oğlum kısa bir emzirmeden sonra hem de cıvık. Resmen kalkıp göbek atcaktım. Acaba pirinç ununu kestiğim için mi yoksa Debridat sayesinde mi oldu? Gerçi nasıl olduysa oldu yaptı ya:)) Bu arada alıntı yapmayı beceremedim galiba cevaplarınız için sağolun:))

Ins devami gelir darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…