Canım benim bebeğim ilk 2 ay fitilsiz kaka yapmadı, sonra debridat şurup kullandık o şekilde düzeldi. Allah şifa versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende hep ağlıyordum fitil yaparken.
Merhaba anneler hep takip et et nereye kadar dedim ve araniza katildim 27 haziran dogumlu bir kizim var sizi takip edince anliyorum ki bir cok konuda bebislerimiz ....
Hosgeldiniz bacilarim....Dogum iznine ayrildigimdan beri disardan takip ediyordum sizleri13 haziran dogumlu bi oglum var artik tak etti bende katiliyim istedim evde otur otur patliyo insan sıkıntıdan
Canım biraz saçma bi soru olcak ama aklıma takıldı şurubun işaretli yerine kadar suyla doldurup çalkaladıktan sonra seviye daha aşağıya indi. Çizgiye kadar tekrar su ekleyip seviyeyi yukarı çekmem lazım mı, çocuğa gereğinden fazla ilaç vermeyim şimdi az su kattıysam eğer..
Biraz karışık oldu galiba okuyunca:)
Ben de katılıyorum tv kesinlikle çok zararlı ben daha çok ninni ve çocuk şarkıları dinletiyor um abisi tv açtığında oyun halısı na tv yi göreceği şekilde yatiriyorumAileleriyle daha az iletişimde oluyorlar,
- Küçük çocukların konuşmaları gecikebiliyor,
- Daha az sosyal oluyorlar.
- Uyku düzenleri bozuluyor,
- Obeziteye daha yatkın oluyorlar,
- Ders notları daha düşük oluyor,
- Daha fazla agresif davranışlar sergiliyorlar,
- Riskli davranışlara daha yatkın oluyorlar,
- Gerçek hayatta görülen kötü olaylara, şiddete karşı duyarsızlaşıyorlar. Bazı programlarda, özellikle çizgi filmlerde kavga dövüş, hatta ölüm, komik olarak sergileniyor,
- Reklamlara daha fazla maruz kalıyorlar,
- Dikkat bozukluğu görülebiliyor,
- Daha az kitap okuyorlar,
- Şiddet, alkol, seks gibi yaşlarına uygun olmayan içeriklere daha erken maruz kalıyorlar.
Bacim bana kalsa sakin izlettirme derim .
Cogu anne cocugu uslu duruyor diye tv karsisina dikiyor cocuklari...
Kv e gittigimizde oglum seyretmeye calisiyor hemen kaslarimi catip izlememesi gerektigini soyluyorum...
Bu konuda ben cok hassasim kv dem bile oglumun baktigini farketsin hemen ceviriyor basini ...
Tabi tercih sana kalmis ama ben pek saglikli bulmuyorum kendi evimde tv seyretmem mesela...
Oglumu seyrediyorum ben yetiyor bana ♥♥♥
Bacim 35+1 de dogdu pasa 2530 gr 49 cm boy...Azeri kizi bebeginin suan boyu kilosu kac, dogdugunda ne kadardi
Bende muzikle tutuyorum bacim...Ben de katılıyorum tv kesinlikle çok zararlı ben daha çok ninni ve çocuk şarkıları dinletiyor um abisi tv açtığında oyun halısı na tv yi göreceği şekilde yatiriyorum
Merhaba bacim hosgeldin ...merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Ya ben de zaten 2 dk sonra kalkar diye oğlumun ayaklarının dibine kıvrılayım dedim 2 saat uyuduk, üzerime bişey de almamışım donarak uyandımKizimla analı kızlı iki saat uyudumnormalde uyumazdi bu kadar bende yanında olduğum için mi bu kadar uyudu acaba Sıpam :) kendime geldim valla. KKarnımı doyurup cam sileyim bari :)
Benm bebegim 13 haziran dogumlu aksam 10 da gece uykusuna daliyo tabi dalana kadar yatakta ayaklar havalanio kafa bi saga bi sola donuo uykuya dalmamak icin savasio resmen ilk uykusu 5 saati buluo sonra karnini doyurmak icin iki saatte bi kalkiorz sabah 8 de uyaniorz..iki ayi gectikten sknra gece uykusu uzadi bizimkinjnArkadaşlar merhaba.Bende haziran annesiyim 6 haziranda kızım dünyaya geldi ve ilk bebeğim.Bir süredir takip ediyordum yazmaya yeni fırsatım oldu. Bebeklerinizde uyku düzeni oluştu mu?Benim kızımın gündüz uykuları çok kısa ve belli bir saati yok. Gece de çok geç yatıyor.Sizde durumlar nedir?
Hosgeldin canim benim kizim da 27 haziran da dogduMerhaba anneler hep takip et et nereye kadar dedim ve araniza katildim 27 haziran dogumlu bir kizim var sizi takip edince anliyorum ki bir cok konuda bebislerimiz ayni
Ins devami gelir darisi basimiza
Canım biraz saçma bi soru olcak ama aklıma takıldı şurubun işaretli yerine kadar suyla doldurup çalkaladıktan sonra seviye daha aşağıya indi. Çizgiye kadar tekrar su ekleyip seviyeyi yukarı çekmem lazım mı, çocuğa gereğinden fazla ilaç vermeyim şimdi az su kattıysam eğer..
Biraz karışık oldu galiba okuyunca:)
bence de çocukların hareket etmesi çok etkili oluyor kakasını yapmasında.bnm kendi kzıımdan gözlemlediğim kadarıyla..Bebeklerim rahat kaka yapmalari icin bacaklarini cok hareket ettirmesi lazim bu hareketler bagirsaklarinim calismasinda cok.etkiliymis.ben oglumj gun icinde en az iki saat oyin halisina yatiriorm orda oynarken rahatca halledio isini
gündüz uykuları bizim de belli olmuyor ama gece uykuları düzene oturdu ( tabi arada şaştığı oluyor) genelde gece uykusuna akşma 7 gibi yatıyor.12-1 gibi kalkıyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.sabah 6 buçukta ayaktayız :) o saatte kakamızı yapıyoruz biraz oynayıp geri uyuyoruz ama gündüzleri yarımşar saat fln uyuyoArkadaşlar merhaba.Bende haziran annesiyim 6 haziranda kızım dünyaya geldi ve ilk bebeğim.Bir süredir takip ediyordum yazmaya yeni fırsatım oldu. Bebeklerinizde uyku düzeni oluştu mu?Benim kızımın gündüz uykuları çok kısa ve belli bir saati yok. Gece de çok geç yatıyor.Sizde durumlar nedir?
ben üzerime yorgan almıştım. saat bire kadar uyusak bari diyordum, bi uyandım saat iki :)Ya ben de zaten 2 dk sonra kalkar diye oğlumun ayaklarının dibine kıvrılayım dedim 2 saat uyuduk, üzerime bişey de almamışım donarak uyandım
Sorma gece saçmaladı bizimki ne uyudu ne uyuttu, onun yorgunluğuyla sızdık biz bence :)ben üzerime yorgan almıştım. saat bire kadar uyusak bari diyordum, bi uyandım saat iki :)
sende iyice dinlenmişindir ne güzel. keşke hergün böyle uyusalar demi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?