2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım benim bebeğim ilk 2 ay fitilsiz kaka yapmadı, sonra debridat şurup kullandık o şekilde düzeldi. Allah şifa versin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende hep ağlıyordum fitil yaparken.

Canım biraz saçma bi soru olcak ama aklıma takıldı şurubun işaretli yerine kadar suyla doldurup çalkaladıktan sonra seviye daha aşağıya indi. Çizgiye kadar tekrar su ekleyip seviyeyi yukarı çekmem lazım mı, çocuğa gereğinden fazla ilaç vermeyim şimdi az su kattıysam eğer..
Biraz karışık oldu galiba okuyunca:)

Bebeklerim rahat kaka yapmalari icin bacaklarini cok hareket ettirmesi lazim bu hareketler bagirsaklarinim calismasinda cok.etkiliymis.ben oglumj gun icinde en az iki saat oyin halisina yatiriorm orda oynarken rahatca halledio isini

Merhaba anneler hep takip et et nereye kadar dedim ve araniza katildim 27 haziran dogumlu bir kizim var sizi takip edince anliyorum ki bir cok konuda bebislerimiz ....
Dogum iznine ayrildigimdan beri disardan takip ediyordum sizleri13 haziran dogumlu bi oglum var artik tak etti bende katiliyim istedim evde otur otur patliyo insan sıkıntıdan
Hosgeldiniz bacilarim....
Rabb'im evlatlarinizi sizlere bagislasin ♥♥♥
Bende haziran annesi olacaktim fakat benim sipa erken doganlardn 4 mayista gelsi aceleci sipam
Ama buradaki arkadaslarima cok baglandigim icin hicbir yere gitmedim kaldim burada
Keyifli paylasimlar ♥♥♥

Ayrica kurabiye canavari bacim (ne guzel oldu ) kizinin kaka rengine takilma...
On sut son sut dengesizliginden de kaynaklanabiliyor...
Benim oglumun yapmadigi cesit kalmamisti...
Kaka kulturune kadar hep yaptiriyordum sikinti cikmadi sukur...
Ki doktorumuzda bu durumun normal oldugunu belirtmisti...
Icin rahat olsun :)

Bacim sakin ekleme...
Ilk basta ekledigin su ile kalsin...
Calkalayinca dogal olarak tozlar cozuluyor aman ha fazla su ekleyim deme

Ben de katılıyorum tv kesinlikle çok zararlı ben daha çok ninni ve çocuk şarkıları dinletiyor um abisi tv açtığında oyun halısı na tv yi göreceği şekilde yatiriyorum

Azeri kizi bebeginin suan boyu kilosu kac, dogdugunda ne kadardi
Bacim 35+1 de dogdu pasa 2530 gr 49 cm boy...
8500 gr tarttim ben simdilerde...
Boy 68 cm ...
Tabi yarin kesin birsey soyleyebilirim kontrolu yarin...

Ben de katılıyorum tv kesinlikle çok zararlı ben daha çok ninni ve çocuk şarkıları dinletiyor um abisi tv açtığında oyun halısı na tv yi göreceği şekilde yatiriyorum
Bende muzikle tutuyorum bacim...
Ben bile tv izletmiyorum psikolojik etkilenmeyeyim diye...
Oglumla vakit geciriyorum uyudugunda da ev islerini yapiyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Merhaba bacim hosgeldin ...
Kendi adima sukur cok iyiyim ♥sen nasilsin ?

Kızlar az önce kızımın 4. Ay aşısını yaptırdım kuzum çok ağladı hemşire ateş yapabilir dedi ateş yaparsa ılık banyo yaptir banyoya düşerse şurup verme dedi tekrar yükselirse yine banyo yaptir 38 dereceye kadar şurup verme dedi gelişimini baş çevresi kilo ve boy normalmis bu ay 500-750 gram alırmis bebekler kızım 700 gram almış maşallah ek gidaya geçme dedi ama ben doktor kontrolumuze göre karar vercem ek gidayi bu ay sonuna doğru ufak ufak tattirmayi düşünüyorum alismasi açısından emzirme saati yine iki buçuk saatte bir dedi bir de parmağını emdigini söyledim eldiven takmayi dene dedi bizden haberler böyle

Arkadaşlar merhaba.Bende haziran annesiyim 6 haziranda kızım dünyaya geldi ve ilk bebeğim.Bir süredir takip ediyordum yazmaya yeni fırsatım oldu. Bebeklerinizde uyku düzeni oluştu mu?Benim kızımın gündüz uykuları çok kısa ve belli bir saati yok. Gece de çok geç yatıyor.Sizde durumlar nedir?

Kizimla analı kızlı iki saat uyudum normalde uyumazdi bu kadar bende yanında olduğum için mi bu kadar uyudu acaba Sıpam :) kendime geldim valla. KKarnımı doyurup cam sileyim bari :)
Ya ben de zaten 2 dk sonra kalkar diye oğlumun ayaklarının dibine kıvrılayım dedim 2 saat uyuduk, üzerime bişey de almamışım donarak uyandım

Benm bebegim 13 haziran dogumlu aksam 10 da gece uykusuna daliyo tabi dalana kadar yatakta ayaklar havalanio kafa bi saga bi sola donuo uykuya dalmamak icin savasio resmen ilk uykusu 5 saati buluo sonra karnini doyurmak icin iki saatte bi kalkiorz sabah 8 de uyaniorz..iki ayi gectikten sknra gece uykusu uzadi bizimkinjn

Ins devami gelir darisi basimiza

Bebeklerim rahat kaka yapmalari icin bacaklarini cok hareket ettirmesi lazim bu hareketler bagirsaklarinim calismasinda cok.etkiliymis.ben oglumj gun icinde en az iki saat oyin halisina yatiriorm orda oynarken rahatca halledio isini
bence de çocukların hareket etmesi çok etkili oluyor kakasını yapmasında.bnm kendi kzıımdan gözlemlediğim kadarıyla..
gündüz uykuları bizim de belli olmuyor ama gece uykuları düzene oturdu ( tabi arada şaştığı oluyor) genelde gece uykusuna akşma 7 gibi yatıyor.12-1 gibi kalkıyor sonra 2 saatte bir uyanıyor.sabah 6 buçukta ayaktayız :) o saatte kakamızı yapıyoruz biraz oynayıp geri uyuyoruz ama gündüzleri yarımşar saat fln uyuyo

Ya ben de zaten 2 dk sonra kalkar diye oğlumun ayaklarının dibine kıvrılayım dedim 2 saat uyuduk, üzerime bişey de almamışım donarak uyandım
ben üzerime yorgan almıştım. saat bire kadar uyusak bari diyordum, bi uyandım saat iki :)
sende iyice dinlenmişindir ne güzel. keşke hergün böyle uyusalar demi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…