2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yani yetmiyosa takviye etmek lazim benim sutum azaldi iyice ama biz 4..ayda basladik ek gidaya artik herseyi yiyo diye takmamistim mama almamasini ama lazimmis bakalim onumuzdeki ay nolcak

Kaç aylık kızın? yemek olarak ne veriyorsun bilmiyorum ama 6 aydan sonra anne sütü tek başına yeterli olmadığı için beslenme için mutlaka kahvaltı vs ver bence ne güzel annen bakıyormuş yedirir güzel güzel :)

Bizimki golden goat dan nefret etti ki sütü bazlı bakalım öykü sevecek mi?

Canim seni anlıyorum insan kendini suçluyor o üzüntüyle aynısını geçen hafta ben yaşadım ayağimda sallarken dusurdum ama kızımın gündüz hiç uyumadigi akşam uykusu olduğu halde uyumamakta direndigi bir gundu bizlerde o yorgunluk hissiyle dikkatimizi kqybedebiliyoruz olmasını asla istemediğimiz birsey başımıza geliyor kendini suçlama canım

Hmm anladım canım sağol. Bizim de bu miktarı doldurmamız şimdilik mümkün diil, yanlış anlamadıysam totali gün başına max. 600 ml. yapıyo ben 300'ü tamamlayınca duygulanıyorum, gözlerim doluyo)

Canim gecmis olsun uzme kendini sen istermisin efene bisi olsun ama sukur bisisi yokmus

Canim benim umarim simdi iyidir ne kadar sakinsakta basimiza geliyor ne yazikki

Teşekkürler kızlar sağolun..
5'e geliyordu ancak yattım,bekledim durdum kontrol ettim hep..İçim anca rahat etti..Şu anda da iyi gibi bir sorun gözlemlemedik Allah'a şükür..

5'e geliyordu ancak yattım,bekledim durdum kontrol ettim hep..İçim anca rahat etti..Şu anda da iyi gibi bir sorun gözlemlemedik Allah'a şükür..
Canım çook çook geçmiş olsun kendini suçlama herkesin başına gelebilir çok şükür ki birşey olmamış.

Canım Arda mama yemiyor eskisi kadar o yüzden onun yerini doldurmak için akşam 5 de meyve yiyor sonra ben işten geldikten sonra 19.30 gibi çorba veriyorum sonra 21.30 a doğru uyuyor uyumadan öncede kaşık maması veriyorum.

Çok geçmiş olsun. Çok şükür efeye bişey olmamış. Kendini de suçlama kaza bu.

Elmalı yulaflı olan çok zor kıvamlanıyor yada ben beceremedim. Ben tahıllı olanı daha çok beğendim. Benim oğlan ikisinide meyvesiz yemiyor.

Yani yetmiyosa takviye etmek lazim benim sutum azaldi iyice ama biz 4..ayda basladik ek gidaya artik herseyi yiyo diye takmamistim mama almamasini ama lazimmis bakalim onumuzdeki ay nolcak

Bizim daha yeni başladık galiba doktoru çok dinleyerek hata ettim :)) bu kontrole göre herşeyi verebilecek psikolojideyim

Altı buçuk aylık oldu yirmi gündür falan ek gıda veriyorum ama çok yemiyo annem beni dinlemiyo herşeyi vermeye çalışıyo ama benim kız kitleyo ağzını belki mama takviyesi daa iyi olur

canım çok şükür iimiş küçük adam çok sevindim

Gökçe'nin çamaşır makinesi ile Tanışma anları. Şuan makineye yapıştı resmen.
Yaramazliklar başladı şu anda kesfediyorlar sonra ayaklaninca düğmelerini kurcaliycaklar bizimki de peteklere buhar için taktigimiz aparatları çıkarmış sular yerlere dökülmüş

Elmalı yulaflı olan çok zor kıvamlanıyor yada ben beceremedim. Ben tahıllı olanı daha çok beğendim. Benim oğlan ikisinide meyvesiz yemiyor.
Hımm bizim kız normalde elma kesinlikle yemiyo ama belki böyle yer dşye düşünmüştüm birde ben Yulaflıyı aldım onu anne sütüyle yapıyorum az biraz yiyo

Anladım canım apriorinin listesinde de akşam ogunu vardı demek ki öğün arttırmak gerekiyor benim kızimda iki gündür kahvaltısı ni yemiyor dün yumurtayı yemedi bende öğlen puresinin içine karıştırıp verdim bugunde yemedi bugün lerde iştahsızlık başladı puresini ve yogurdunu yiyiyor kahvaltı ve muhallebiyi yemek istemiyor

Doğumdan sonra tüm tahlillleri yaptırmak gerek bence. Ben hepsini yaptırdım. Bende unutkanlıktan şikayetçeydim o yüzden gittim B12 normal çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…