2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kzlar btn gun kostrdm kizi arabaya indr bndr arabasi hantal bisey ztn cok yrldm ve arabada yirtti kndni bidaha tobe dedm esime ckmam arabla tek enson aksam eve donerkn snrmden o agladkca bn de agldm
Esimde gec gldi ymk yedi mutfagi oylece brktm oturma odasida daginik hersey yerde snrlrm bzldu iice esim dedi git yat dinln sbh toplarz brbr grdm vlla ytga bebis uyudu brzdn uyanir ;( daginiklik vs hersey sinirimi bozuyo
Kzm guya suan uyuyo ama dvmli inliyo gbi dislermzde cikti ruya flnmi goruyo acaba ay yine aglmya baslicm valla smdi

Benım oğlumda sürekli kucakta bsna kafa atıyo burnum çatladı sandım kaç defa elide çok ağır yumrukluyo saçımı cekiyo yenı dişlerıyle ısırıyo yorgunluğu yetmiyomuş gıbı bide bana söylenıyo bende çok zor hamilelik geçirdim çok mutsuz hep ağladım hırçındım ailede de çok sinirli insanlar var yandım ben

Bugün minoset içtim canım çok doğru biz iyi olursak çocuklarda iyi oluyor kas gevşetici evet doğumdan sonra yapıyorlar ama korkuyorum evde var ama doktora sormak lâzım hangisi uygun olur

Canim sen ogun arttirdin mi ben dun aksam corbaya basladim.
Henüz vermedim akşam ogunu canım akşam ne vercez corbami puremi doktorun liste verdiyse paylasabilirmisin çorba verince gece muhallebisi veriyormusun ben tecrübesiz anne hiçbir şey hatırlamıyorum neyi ne zaman yaptığımızı

sen yıne apar topar alıyormusun ben hıc gıtmedım bıle :):) . ole bır vıtrınden bole kedı cıger mısalı bakıyorum (oda kırkyılda bır cıkarsak, sımdı havalar soguk 1-2 aydır cıkmıyoruz bıle dogru duzgun )
işe baslarken mecburen gıtcem alcam tabı, malum eskı elbıseler olmuyor hıc

gozun aydın canım , çok sukur gıtmıs ya boşver salla kv nı:)
bu arada sanırım belın agıoyor ( o kadsar sayfa okudum kı kafam karıstı ) benımde 1 ay once oleydı dr gıttım emzırıyorum dıye hıc bır sey veremeyız dedı , masaj yapıcan sıcak su torbası dedı aklında olsun, kas gevsetıcı falan sormadan kullanma derım dr una .

Bu ara hepimiz tukenmisiz yarin ben doktora bu b12 yi sorucam bakalim ne dicek en azindan biraz toparlar yarin doktor kovalicak beni o kadar cok sorum varki bi de kilo boy cok merak ediyorum sabah erken kalkcam iz 11de uyudu simdi uyandi emdi devam ve ben hala yatcam canim hic uyumak istemiyo ama yorgunum da of ya

Benim akıntı var ama doktor yapıcak bişey yok deyip gonderiyo

Canm baska dr a git bence de.ben normal doğum yaptm sezaryen hakknda pek bilgm yok ama hala akıntı olmasi ilginc

Ben de ayni durumdayım canm yalniz degilsinsaclar her zaman topuz sifir makyaj dar geldgi icin giyilemeyen kıyafetler falan filan

Akifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.

Hadi hayırlı olsun darısı basimiza:)

Ben de elmalısni kullandm cok da sevdi oglum canm.bi dahakine digerinden alcm degisiklik olsun dye.sevmezse elmaliya devam:)

Süt cok sicak olursa da yogurt eksiyomus canm.cok mu sicak mayaliyosun acaba? Benmki eksi olmuyo.
ben de blendri bıraktım hafif puturlu yiyor artik.ilk bikac kasikta öğüruyor ama alisiyo sonra:)

bıktım artık ne kadar da şanssızım bu uyku konusunda,ben ki 9 da uyurdum şimdi sabahlara dek ayakta gündüz de ayakta,bir gün düşüp kalacağım diye korkuyorum peki ya oğlum o nasıl büyüyecek bu kadar az uykuyla

Hic mi uyumuyor? Ya da derun uyumuyor mu canım? Benmki de gec uyuyor genelde ama gec de uyanıyor ordan kurtariyorum ben yoksa ayakta duramam

İşte bende hep onu düşünüyorum.uyumalrı gerktiği kadar uyumuyolar.insan bebesine mi yansın kendi uykusuzluklarınamı

Bir insan aynı hataya nasıl düşer? Bilmiyorum.. Aklından geçtiği hâlde, bile bile hemde Çok kızıyorum kendime.. Duvardan duvara vurasım geldi o an kafamı..

Efe bugün çok hareketli, her zamankinden daha aktifti.. Üstelik 1-2 kez sadece 1'er saat uyuduğu hâlde saat oldu gece yarısı 1 hâlâ uyku belirtisi yok.. Sütte az içti, neyse zar zor ayakta sallaya sallaya uyuttum.. Ama saat oldu 2.. Eşime dedim "sen yat" zaten yanımda oturuyor uyukluyor.. Bari uyusun da, sabah ben uyurum..

Fakat Efe bir türlü dalamıyor uykuya ve emziği çok çekiyor.. Dedim "az içti ya aç heralde" ️ Yavaşça bıraktım ayağımdan koltuğa ve bir kaç saniye bekledim hiç kıpırdamadı.. Gittim mutfağa ama içimde bir his (Lan madem öyle, niye gidiyorsun man kafa) ️Biberona suyu koydum, ılıklaştırmakla uğraşıyorum.. İçerden "güüüüm" diye bir ses ve hemen ardından çığlık çığlığa bir ağlama, nasıl ağlıyor.. Oooof Allah'ım nasıl kızdım kendime nasıııııılllll.. Evet olacağı varmış ama bile bile de lâdes denmez ki arkadaş aay kuzum sakinleşmedi bir türlü, bir yandan da uykusu var.. İç çeke çeke nasıl ağlıyor Öyle bir bağırarak feryat ettim ki eşim nasıl geldi içerden bilmem şok olmuş.. Aldı kucağımdan Efe'yi ama susmuyor çocuk.. O ağlıyor ben ağlamak üzereyim gözlerim doldu sesim titriyor.. Üüüüf kötüydü işte..

Evet.. 2.kez ve üstelik 1.den dolayı son derece dikkat etmeme rağmen, hemde içimde saçma salak bir his ola ola EFE'Yİ KOLTUKTAN YERE DÜŞÜRDÜM.. Ve tek şansım; yerde Efe'nin üzerinde oynadığı döşek seriliydi.. Ama o "güüüüüüm" sesini unutamıyorum..

Bu kez uyumasın demedim, çok uykusu vardı uyuttum.. Hatta yarım saat sonra da süt içirdim 80 cc kadar içti.. Ve şimdi yerine yatırdım.. Tabi ben yatamıyorum, gidip gidip kontrol ediyorum..

Allah'ım bu son olsun n'olur
Yazan : Man Kafa Berna

Canım yaaa bellkiki çok üzülmüşsün ama olacağı varmış kendini suçlama.gün boyu yoruluyoruz uykusuzluk da eklenince bazen içimizdeki sesi dinleyemiyoruz.çok çok geçmiş olsun canım.Efe paşaya bişe olmadı ya buna şükür

B

ben elmalı olana bile meyve katıyorum elma armut mandalına suyuylada sıvılaştırıyorum
yaa bakim yarın bende sevme durumuna göre bişiler eklerim o zaman sağol canım

Çok yorucu özellik şu sıralar dimi uykusuzluk beni en çok zorlayan bu ay benimde çok sorum kontrol haftaya merakım çok bakalım ben kızımın uyuduğu heran uyuyorum hatta ondan önce dalcam diye korkuyorum :))

Bu Elmalı güzel heralde herkesin bebişi sevmiş inşallah benim kızda sever

Feshane için haber vermenden dolayı tekrar teşekkür ediyorum..Biz yarın gidiyoruz
rica ederim canım bende pazar gidicem fırsatın olursa dönünce nasıl olduğundan bahsedebilir misin

öncelikle çok çok geçmiş olsun canım şükür ki oyuncak varmış ve ucuz atlaşmışsınız tabiki o ağlama yetmiştir sana kıyamam efeyede ama kendinede haksızlık etme lütfen anneyiz ama insanızda hata bizler için demek o an basiretin bağlandı kontrol de ediyorsun şimdi inşallah bi sıkıntı çıkmayacak Allah tekrarından korusun canım

evet iyi ki bişey olmadı..yani en azından şu an öyle görünüyor..2 saat oldu 2-3 kez inler gibi sesler çıkardı bir defada çığlık atar gibi ağlamaya başladı emİğini verdim yine sustu..birazdan yatıcam bende bakalım..sağol canım..

rica ederim canım bende pazar gidicem fırsatın olursa dönünce nasıl olduğundan bahsedebilir misin

Tabiki canım..yarın dönünce ilk fırsatta yazarım..

Gerçekten öyle...içime garip bir his doğdu ama basiretim bağlandı cidden..Allah'ım korusun tüm yavruları insan çok kötü hissediyor böyle durumlarda..

Canim gecmis olsun uzme kendini sen istermisin efene bisi olsun ama sukur bisisi yokmus

Öğünlerinin miktarlarını da yazabilir misin lütfen.. Benim doktorum totalde 300 cc dedi ama az mı çok mu bilemiyorum, senin bebiş kilo almış kısa sürede garantili denebilir programına:))
Kahvaltıyı yazdım zaten ölçüşeriyle meyve , yoğurt ve sebze herbiri her öğün maximum 200 ml dedi. Bizde zaten o kadar yenmiyor bikaç kaşık ancak alır oğlum. Ama E evimicin de sormuştu anne sütü nerde diye, zaten 6-9ay arası beslenmenin %30u ek gıda %70i anne sütüymüş. Bu orana göre bebeğine vereceğin miktarı ayarla, yani ek gıdya boğup süt yada formül sütü eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…