Benım oğlumda sürekli kucakta bsna kafa atıyo burnum çatladı sandım kaç defa elide çok ağır yumrukluyo saçımı cekiyo yenı dişlerıyle ısırıyo yorgunluğu yetmiyomuş gıbı bide bana söylenıyo bende çok zor hamilelik geçirdim çok mutsuz hep ağladım hırçındım ailede de çok sinirli insanlar var yandım benBnm kizm cok sinirli kizlar ya bisey yedirirken israr edersem kasigi tutup firlatiyo azonce emzigi verdm ckkardi atti bide bna bakisi vardi korktm desem yeridr. Yumruklarini skip bagriyo. yurutecteyken uzanmis koltuktan kumandayi almis elinden aldm dye ziplayarak agliyo napcm bn bunla esim senin eserin diyo hamileykn cok snirliymisim ondanmis
Bugün minoset içtim canım çok doğru biz iyi olursak çocuklarda iyi oluyor kas gevşetici evet doğumdan sonra yapıyorlar ama korkuyorum evde var ama doktora sormak lâzım hangisi uygun olurAmann iste herkes herseyi biliyo cok bosveerrr :) olmuyo ama dene
Bence agrin icin kas gevsetici veya agri kesici kullan sonucta dogumdan sonra hastanede yaptilar ve eve de yazdi doktor cok agrin olursa kullan diye bi de gecen disciye gittigimde o da demisti hamileyken adece minoset iciliyo ama emzirirken icebilirsin diye ihtiyacim olmamisti ama cok agrim olsaydi icerdim zarar vermeyelim diye icmek istemiyoruz ama bize bisey olunca daha zor oluyo
Henüz vermedim akşam ogunu canım akşam ne vercez corbami puremi doktorun liste verdiyse paylasabilirmisin çorba verince gece muhallebisi veriyormusun ben tecrübesiz anne hiçbir şey hatırlamıyorum neyi ne zaman yaptığımızıCanim sen ogun arttirdin mi ben dun aksam corbaya basladim.
sen yıne apar topar alıyormusun ben hıc gıtmedım bıle :):) . ole bır vıtrınden bole kedı cıger mısalı bakıyorum (oda kırkyılda bır cıkarsak, sımdı havalar soguk 1-2 aydır cıkmıyoruz bıle dogru duzgun )Off kızlar ya biz ne zaman bi mağazada istediğimiz kadar doya doya vakit geçirip alışveriş yapabilcez tekrar? oğlum doğduğundan beri herşeyi çarçabuk hızlıca yapmaktan çok sıkıldım, kendime özenemeyip bakamamaktan çok sıkıldım
ayyy çok fena daraldım bi an
gozun aydın canım , çok sukur gıtmıs ya boşver salla kv nı:)Misafirlerim gitti kızlar zor bir aksamdi kv de gideyim dedi ben de eşim de kal demedik kızımı uyutmustum gitti yatak odasına uyandırdı kızım uyumadi ondan sonra hep ağladı sürekli emzir diyor ben mutfağa gidince çocuğu emzirmiyor diyor arkamdan neyse ki gitti bugün güzelce yatıp dinlenmek istiyorum inşallah kizimda uyur desteginiz için hepinize tesekkur ederim
Benim akıntı var ama doktor yapıcak bişey yok deyip gonderiyo
Off kızlar ya biz ne zaman bi mağazada istediğimiz kadar doya doya vakit geçirip alışveriş yapabilcez tekrar? oğlum doğduğundan beri herşeyi çarçabuk hızlıca yapmaktan çok sıkıldım, kendime özenemeyip bakamamaktan çok sıkıldım
ayyy çok fena daraldım bi an
Akifciğimin dişi patladı.çooook zordu ama inş gerisi kolay gelir.
Arkadaşlar kim olduğunu hatırlayamıyorum ama birisi hippin iyi geceler mamasına meyve katılır mı diye sormuştu ben sadece Elmalı iyi geceler olanını bulabildim bunu alayım mı yoksa meyveyi kendim katmak için diğerinden mi arayayım desteğinizi beklerim
Ay tum sayfalari okuyup btrdm sondan basa , bi döndum baktm yine ilerlemis sayfalar :)
Ya bnm yaptgm yogurt cok eksi oluyo ataturk orman cift gunluk sutu ve dogal yogurtla mayaliytm yemio ya. Meyveyle biskuviyle denedim pekmezle yok buyumix gercekten verilirmymis ya guvenemedm ben
Bu arada A apriori11 kuzu eti koycanya corbaya fln onu dami blenderdan gecircz ben bgn ilk kez blenderdan gecirmedm de kiymali kereviz yemegi yaptm onu tupperware in dograyicisi var bole elle ipini cekiosun onda brz parcaladm baya puturlu kaldi ama verdm brz zorlandi ama olsn alisir su verdm 2 kasigin ardndan kolay yutsn diye bndan snra ole yapicm blender daha nadir kullanicam
bıktım artık ne kadar da şanssızım bu uyku konusunda,ben ki 9 da uyurdum şimdi sabahlara dek ayakta gündüz de ayakta,bir gün düşüp kalacağım diye korkuyorumpeki ya oğlum o nasıl büyüyecek bu kadar az uykuyla
İşte bende hep onu düşünüyorum.uyumalrı gerktiği kadar uyumuyolar.insan bebesine mi yansın kendi uykusuzluklarınamıbıktım artık ne kadar da şanssızım bu uyku konusunda,ben ki 9 da uyurdum şimdi sabahlara dek ayakta gündüz de ayakta,bir gün düşüp kalacağım diye korkuyorumpeki ya oğlum o nasıl büyüyecek bu kadar az uykuyla
Canım yaaa bellkiki çok üzülmüşsün ama olacağı varmış kendini suçlama.gün boyu yoruluyoruz uykusuzluk da eklenince bazen içimizdeki sesi dinleyemiyoruz.çok çok geçmiş olsun canım.Efe paşaya bişe olmadı ya buna şükürBir insan aynı hataya nasıl düşer? Bilmiyorum.. Aklından geçtiği hâlde, bile bile hemdeÇok kızıyorum kendime.. Duvardan duvara vurasım geldi o an kafamı..
Efe bugün çok hareketli, her zamankinden daha aktifti.. Üstelik 1-2 kez sadece 1'er saat uyuduğu hâlde saat oldu gece yarısı 1 hâlâ uyku belirtisi yok.. Sütte az içti, neyse zar zor ayakta sallaya sallaya uyuttum.. Ama saat oldu 2.. Eşime dedim "sen yat" zaten yanımda oturuyor uyukluyor.. Bari uyusun da, sabah ben uyurum..
Fakat Efe bir türlü dalamıyor uykuya ve emziği çok çekiyor.. Dedim "az içti ya aç heralde"️ Yavaşça bıraktım ayağımdan koltuğa ve bir kaç saniye bekledim hiç kıpırdamadı.. Gittim mutfağa ama içimde bir his (Lan madem öyle, niye gidiyorsun man kafa) ️ ️ ️Biberona suyu koydum, ılıklaştırmakla uğraşıyorum.. İçerden "güüüüm" diye bir ses ve hemen ardından çığlık çığlığa bir ağlama, nasıl ağlıyor.. Oooof Allah'ım nasıl kızdım kendime nasıııııılllll.. Evet olacağı varmış ama bile bile de lâdes denmez ki arkadaş aay kuzum sakinleşmedi bir türlü, bir yandan da uykusu var.. İç çeke çeke nasıl ağlıyor Öyle bir bağırarak feryat ettim ki eşim nasıl geldi içerden bilmem şok olmuş.. Aldı kucağımdan Efe'yi ama susmuyor çocuk.. O ağlıyor ben ağlamak üzereyim gözlerim doldu sesim titriyor.. Üüüüf kötüydü işte..
Evet.. 2.kez ve üstelik 1.den dolayı son derece dikkat etmeme rağmen, hemde içimde saçma salak bir his ola ola EFE'Yİ KOLTUKTAN YERE DÜŞÜRDÜM.. Ve tek şansım; yerde Efe'nin üzerinde oynadığı döşek seriliydi.. Ama o "güüüüüüm" sesini unutamıyorum..
Bu kez uyumasın demedim, çok uykusu vardı uyuttum.. Hatta yarım saat sonra da süt içirdim 80 cc kadar içti.. Ve şimdi yerine yatırdım.. Tabi ben yatamıyorum, gidip gidip kontrol ediyorum..
Allah'ım bu son olsun n'olur
Yazan : Man Kafa Berna
yaa bakim yarın bende sevme durumuna göre bişiler eklerim o zaman sağol canımB
ben elmalı olana bile meyve katıyorum elma armut mandalına suyuylada sıvılaştırıyorum
Çok yorucu özellik şu sıralar dimi uykusuzluk beni en çok zorlayan bu ay benimde çok sorum kontrol haftaya merakım çok bakalım ben kızımın uyuduğu heran uyuyorum hatta ondan önce dalcam diye korkuyorum :))Bu ara hepimiz tukenmisiz yarin ben doktora bu b12 yi sorucam bakalim ne dicek en azindan biraz toparlar yarin doktor kovalicak beni o kadar cok sorum varki bi de kilo boy cok merak ediyorum sabah erken kalkcam iz 11de uyudu simdi uyandi emdi devam ve ben hala yatcam canim hic uyumak istemiyo ama yorgunum da of ya
Canm baska dr a git bence de.ben normal doğum yaptm sezaryen hakknda pek bilgm yok ama hala akıntı olmasi ilginc
Ben de ayni durumdayım canm yalniz degilsinsaclar her zaman topuz sifir makyaj dar geldgi icin giyilemeyen kıyafetler falan filan
Hadi hayırlı olsun darısı basimiza:)
Ben de elmalısni kullandm cok da sevdi oglum canm.bi dahakine digerinden alcm degisiklik olsun dye.sevmezse elmaliya devam:)
Süt cok sicak olursa da yogurt eksiyomus canm.cok mu sicak mayaliyosun acaba? Benmki eksi olmuyo.
ben de blendri bıraktım hafif puturlu yiyor artik.ilk bikac kasikta öğüruyor ama alisiyo sonra:)
rica ederim canım bende pazar gidicem fırsatın olursa dönünce nasıl olduğundan bahsedebilir misinFeshane için haber vermenden dolayı tekrar teşekkür ediyorum..Biz yarın gidiyoruz
öncelikle çok çok geçmiş olsun canım şükür ki oyuncak varmış ve ucuz atlaşmışsınız tabiki o ağlama yetmiştir sana kıyamam efeyede ama kendinede haksızlık etme lütfen anneyiz ama insanızda hata bizler için demek o an basiretin bağlandı kontrol de ediyorsun şimdi inşallah bi sıkıntı çıkmayacak Allah tekrarından korusun canımBir insan aynı hataya nasıl düşer? Bilmiyorum.. Aklından geçtiği hâlde, bile bile hemdeÇok kızıyorum kendime.. Duvardan duvara vurasım geldi o an kafamı..
Efe bugün çok hareketli, her zamankinden daha aktifti.. Üstelik 1-2 kez sadece 1'er saat uyuduğu hâlde saat oldu gece yarısı 1 hâlâ uyku belirtisi yok.. Sütte az içti, neyse zar zor ayakta sallaya sallaya uyuttum.. Ama saat oldu 2.. Eşime dedim "sen yat" zaten yanımda oturuyor uyukluyor.. Bari uyusun da, sabah ben uyurum..
Fakat Efe bir türlü dalamıyor uykuya ve emziği çok çekiyor.. Dedim "az içti ya aç heralde"️ Yavaşça bıraktım ayağımdan koltuğa ve bir kaç saniye bekledim hiç kıpırdamadı.. Gittim mutfağa ama içimde bir his (Lan madem öyle, niye gidiyorsun man kafa) ️ ️ ️Biberona suyu koydum, ılıklaştırmakla uğraşıyorum.. İçerden "güüüüm" diye bir ses ve hemen ardından çığlık çığlığa bir ağlama, nasıl ağlıyor.. Oooof Allah'ım nasıl kızdım kendime nasıııııılllll.. Evet olacağı varmış ama bile bile de lâdes denmez ki arkadaş aay kuzum sakinleşmedi bir türlü, bir yandan da uykusu var.. İç çeke çeke nasıl ağlıyor Öyle bir bağırarak feryat ettim ki eşim nasıl geldi içerden bilmem şok olmuş.. Aldı kucağımdan Efe'yi ama susmuyor çocuk.. O ağlıyor ben ağlamak üzereyim gözlerim doldu sesim titriyor.. Üüüüf kötüydü işte..
Evet.. 2.kez ve üstelik 1.den dolayı son derece dikkat etmeme rağmen, hemde içimde saçma salak bir his ola ola EFE'Yİ KOLTUKTAN YERE DÜŞÜRDÜM.. Ve tek şansım; yerde Efe'nin üzerinde oynadığı döşek seriliydi.. Ama o "güüüüüüm" sesini unutamıyorum..
Bu kez uyumasın demedim, çok uykusu vardı uyuttum.. Hatta yarım saat sonra da süt içirdim 80 cc kadar içti.. Ve şimdi yerine yatırdım.. Tabi ben yatamıyorum, gidip gidip kontrol ediyorum..
Canım yaaa bellkiki çok üzülmüşsün ama olacağı varmış kendini suçlama.gün boyu yoruluyoruz uykusuzluk da eklenince bazen içimizdeki sesi dinleyemiyoruz.çok çok geçmiş olsun canım.Efe paşaya bişe olmadı ya buna şükür
rica ederim canım bende pazar gidicem fırsatın olursa dönünce nasıl olduğundan bahsedebilir misin
öncelikle çok çok geçmiş olsun canım şükür ki oyuncak varmış ve ucuz atlaşmışsınız tabiki o ağlama yetmiştir sana kıyamam efeyede ama kendinede haksızlık etme lütfen anneyiz ama insanızda hata bizler için demek o an basiretin bağlandı kontrol de ediyorsun şimdi inşallah bi sıkıntı çıkmayacak Allah tekrarından korusun canım
Var tabii ana yemek onlar zaten bu öğünler dışında emzirme hep, o yüzden yazma gereği duymadımHiç mama veya anne sutu yok mu menude?
Canim gecmis olsun uzme kendini sen istermisin efene bisi olsun ama sukur bisisi yokmusBir insan aynı hataya nasıl düşer? Bilmiyorum.. Aklından geçtiği hâlde, bile bile hemdeÇok kızıyorum kendime.. Duvardan duvara vurasım geldi o an kafamı..
Kahvaltıyı yazdım zaten ölçüşeriyle meyve , yoğurt ve sebze herbiri her öğün maximum 200 ml dedi. Bizde zaten o kadar yenmiyor bikaç kaşık ancak alır oğlum. Ama E evimicin de sormuştu anne sütü nerde diye, zaten 6-9ay arası beslenmenin %30u ek gıda %70i anne sütüymüş. Bu orana göre bebeğine vereceğin miktarı ayarla, yani ek gıdya boğup süt yada formül sütü eksik etmeÖğünlerinin miktarlarını da yazabilir misin lütfen.. Benim doktorum totalde 300 cc dedi ama az mı çok mu bilemiyorum, senin bebiş kilo almış kısa sürede garantili denebilir programına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?