2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Doğumdan sonra tüm tahlillleri yaptırmak gerek bence. Ben hepsini yaptırdım. Bende unutkanlıktan şikayetçeydim o yüzden gittim B12 normal çıktı.
aklımızda sürekli bebeler olduğu için kafa dolu oluyor ondan da unutkan oluyorz biraz sanırım :)
kızlar bu sabah değişiklik olsun dedim kahvaltısına omlet yaptım sevdi çok şükür. bitiremedi ama yediğine şükrettim. kaşıkla almıyor bazen elimle yediriyorum
biz de kahvaltı da yumurta peynir fln tek tek elimizle yiyoruz kaşıkla yemiyor illa annesinin elinden yiyecek kara civcivim :)
işin sırrı neymiş yani cnm ? burnunu mu açıp yatırdın? bnmki acıkıyor ya çok naparsam yapayım engel olamıyorum mama değiştirmeyi düşünüyorum belki daha tok tutar diye??

Ben bugün annemi göndermedim çok yorgunum dinlenim eşim gelene kadar kal dedim annemde dinlenmek elde telefonla olmuyo git biraz uyu diyo ama Aklım buradayken uyuyamıyorum ki :)) tabi senin iki bebişle zor oluyordur

genelde bir çok bebiş az almış ama bizim kilomuzda az ben o yüzden çok takmış durumdayım ve engel olamıyorum

Canım benim telefon cepte bir yandan okuyorum bir yandan yazıyorum bir yandan evi topluyorum bende burdan ayrilamiyorum benim oglanlar yok evde kızı da uyuttum
bende tel elimde kızımda fotoğraf çekicim sanıp gülücükler atıyo bizim kız pek severde fotoğraf çekilmeyi :)))

cilek31 bizimkininde kilo oyle 7.ay kontrolune gittik 2890 dogum kilosu 7480 70 cm bugunku tarti

ay yok bende taktım malseff.
hatta gece ayda 100 gr almıstı bır surur doktora goturudmm ama anlamadım, dedıgım gıbı bıde 8 kılo 9 kıloları duyunca kesın bır sorun var dıyorum ama işte bı yandanda bu kadar ustune dusunce böle oluor dıyorum bende bılmıyoum kı napsak

cilek31 bizimkininde kilo oyle 7.ay kontrolune gittik 2890 dogum kilosu 7480 70 cm bugunku tarti
ıyıymıs canım senınkı maşallahh. benımkının kılosu 3,5 olmasına ragmen bu kıloda olması benı uzuyor. senınkı 2,890 kıloymus maşallah ıyı almıs. boyuda ıyı . bızım kızımız 3,5 kılo 52 cm dı ama sımdı cok gelısme yok gıbı

Irmik gökçeye de alerji yaptı. Iki krZ verdim ikisinde de yüzünde kızarıklıklar oldu.

Benim kızım ne yaparsam yapayım az yiyo zorla versem kusuyo ama çok yiyip kilo almayanda var mama için direndim sütüm var diye ama bu ayda az almışsa mutlaka başlıcam

benim kızımda 3 kilo 52 cm Doğdu hala 7 kilolarda gezmek canımı sıkıyo bide uzun sure görmeyenler büyümüş deyince annem evet hareketleri büyüdü ama kendi küçük diyo çıldırıyorum

Irmik gökçeye de alerji yaptı. Iki krZ verdim ikisinde de yüzünde kızarıklıklar oldu.
irmik benim aklımın ucundan bile geçmedi bugün çorbasını irmiksiz denicem inşallah irmiktendirde beslenmesine bisiler ekleyebilirim

Benim kızım ne yaparsam yapayım az yiyo zorla versem kusuyo ama çok yiyip kilo almayanda var mama için direndim sütüm var diye ama bu ayda az almışsa mutlaka başlıcam
valla bende mama vermıyorum cok cok,
hoş kendı ke almıyor ya zaten
hemsırede sutun varsa ıcıyorsa mamaya gerek yok dıyor. bu ayda az alırsa bende belkı verıcem .
senınkı kac kıloydu, ne kadar dogdu canım ? 7 kılolarda demısın ama tam kac ?
annende bı alemm mıss yaa,
bızımkısıde ole soylenıyor bende sınır oluyorum.
sankı bılerek vermıyoruz

Canım 3 kilo 52 cm şimdi 7 300 70 cm bu ay Kontrolü olmadı daha haftaya Cumartesi

Canım 3 kilo 52 cm şimdi 7 300 70 cm bu ay Kontrolü olmadı daha haftaya Cumartesi
hee bu ay olmadıysa daha bellı degıl ama almıstır işallah canım.
ve dedıgım gıbı buyume hızları yavasladıgı ıcın cok almamıstır muhtemelen ama yınede işallah almıstır. bende bu ay 500 gr alsın dıye hedef koydum ama nerdeeeeee 250 gr anca almıs

bu ay soğuk algınlığı falanda atlattık 500 gr alsa ben zil takar oynarım heralde :)))

Yumurta yoğurtla birlikte verilince yumurtanın vitaminini kaybediyomus tam protein alinamiyomus diye duydum acaba doğrumu bende yogurtla veriyodum

maşallah boyu uzun bebişinin. ben boyu az değil mi demiştim doktora bizim için kilo önemli demişti. aslında benm için boy önemliydi inş yanlış ölçmüştür boyunu :) sen dedin die baktım
En az En fazla
7 aylık bebek 6000 g - 62 cm 10250 g - 75 cm yazıyor. en azı biraz geçmiş

Bizim doktor boy uzaması daha önemli demişti bu arada benim kızda kilo olarak alt sınırlarda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…