aklımızda sürekli bebeler olduğu için kafa dolu oluyor ondan da unutkan oluyorz biraz sanırım :)Doğumdan sonra tüm tahlillleri yaptırmak gerek bence. Ben hepsini yaptırdım. Bende unutkanlıktan şikayetçeydim o yüzden gittim B12 normal çıktı.
biz de kahvaltı da yumurta peynir fln tek tek elimizle yiyoruz kaşıkla yemiyor illa annesinin elinden yiyecek kara civcivim :)kızlar bu sabah değişiklik olsun dedim kahvaltısına omlet yaptım sevdi çok şükür. bitiremedi ama yediğine şükrettim. kaşıkla almıyor bazen elimle yediriyorum
işin sırrı neymiş yani cnm ? burnunu mu açıp yatırdın? bnmki acıkıyor ya çok naparsam yapayım engel olamıyorumTunaydinlar herkese biz biraz gec kalktik buraya da anca bakabildim sukur kizim biraz olsun duzeldi aksam 11 de emdi uyudu sabah 6 ya kadar tik demedi 6 da emmek icin uyandi emdi uyud 9 da bi daha emdi 10 bucuga kadar uyuduk ikimizde uykumuzu aldikdarisi uyumayan bebislere kizim meger hirilti uyutmuyomus bu arada @ pufpuff cok gecmis olsun canim ne kadar dikkat etsen de bazen olacagi varsa bi sekilde yine oluyo
Ben bugün annemi göndermedim çok yorgunum dinlenim eşim gelene kadar kal dedim annemde dinlenmek elde telefonla olmuyo git biraz uyu diyo ama Aklım buradayken uyuyamıyorum ki :)) tabi senin iki bebişle zor oluyordurYahu kizlar nerden buluyorsunuz bu kadar enerjiyiben uyandigimdan beri iki cocukla, en az 4 kez alt degistirdim en az iki saat karin doyurmakla ugrastim 4 kez ust degistirdim 2 kez oglani uyuttum 1 kez sokaklarda kizin pesinden kosturdum 1 kez oglusla bahcedeki kedilerin karnini doyurduk son olarak kizi hazirladim dedesiyle kitap fuarina gonderdim henuz yatak toplamanin disinda hicbir is yapmadim. Bir kk ya goz atayim dedim 1 saattirde burdan çıkamadım. Ha birde basimiza instagram cikti orayada bir goz atayim diyorum ama olmuyor böyle Sizlere cok alistim okumadan edemiyorum ama henuz yapilacak bir dunya is var. Siz nasil yetistiriyorsunuz bunca seyi ben kafayi yemeden bi deyiverin
genelde bir çok bebiş az almış ama bizim kilomuzda az ben o yüzden çok takmış durumdayım ve engel olamıyorumbu arada kızlar az kılo alıyorlar dıye uzuluyorz ama bende dahıl bu aylarda normal mıs öle 200-300 gr almaları , eskısı gıbı 500 1 kılo almazlarmıs cok okudum ettım hepsı aynı seyı yazıyor. çok takmamak lagzım ama bende uzuluyorum
benım kuzumda guneslenıyor su anda yattı mama sandalyasıne sıesta yapıyor :):):)
bende tel elimde kızımda fotoğraf çekicim sanıp gülücükler atıyo bizim kız pek severde fotoğraf çekilmeyi :)))Canım benim telefon cepte bir yandan okuyorum bir yandan yazıyorum bir yandan evi topluyorum bende burdan ayrilamiyorum benim oglanlar yok evde kızı da uyuttum
ay yok bende taktım malseff.Ben bugün annemi göndermedim çok yorgunum dinlenim eşim gelene kadar kal dedim annemde dinlenmek elde telefonla olmuyo git biraz uyu diyo ama Aklım buradayken uyuyamıyorum ki :)) tabi senin iki bebişle zor oluyordur
genelde bir çok bebiş az almış ama bizim kilomuzda az ben o yüzden çok takmış durumdayım ve engel olamıyorum
bende tel elimde kızımda fotoğraf çekicim sanıp gülücükler atıyo bizim kız pek severde fotoğraf çekilmeyi :)))
ıyıymıs canım senınkı maşallahh. benımkının kılosu 3,5 olmasına ragmen bu kıloda olması benı uzuyor. senınkı 2,890 kıloymus maşallah ıyı almıs. boyuda ıyı . bızım kızımız 3,5 kılo 52 cm dı ama sımdı cok gelısme yok gıbıcilek31 bizimkininde kilo oyle 7.ay kontrolune gittik 2890 dogum kilosu 7480 70 cm bugunku tarti
Irmik gökçeye de alerji yaptı. Iki krZ verdim ikisinde de yüzünde kızarıklıklar oldu.Ben yaptığım tüm çorbalara irmik koyuyorum ve kızımda sürekli kızarıklık kabartı oluyordu neredeyse bir çok gıdayı çıkardım listeden yinede oluyordu hiç irmikten olabileceği aklıma gelmemişti birde irmiği çıkarayım öyle deneyeyim teşekkürler
Benim kızım ne yaparsam yapayım az yiyo zorla versem kusuyo ama çok yiyip kilo almayanda var mama için direndim sütüm var diye ama bu ayda az almışsa mutlaka başlıcamay yok bende taktım malseff.
hatta gece ayda 100 gr almıstı bır surur doktora goturudmm ama anlamadım, dedıgım gıbı bıde 8 kılo 9 kıloları duyunca kesın bır sorun var dıyorum ama işte bı yandanda bu kadar ustune dusunce böle oluor dıyorum bende bılmıyoum kı napsak
benim kızımda 3 kilo 52 cm Doğdu hala 7 kilolarda gezmek canımı sıkıyo bide uzun sure görmeyenler büyümüş deyince annem evet hareketleri büyüdü ama kendi küçük diyo çıldırıyorumıyıymıs canım senınkı maşallahh. benımkının kılosu 3,5 olmasına ragmen bu kıloda olması benı uzuyor. senınkı 2,890 kıloymus maşallah ıyı almıs. boyuda ıyı . bızım kızımız 3,5 kılo 52 cm dı ama sımdı cok gelısme yok gıbı
irmik benim aklımın ucundan bile geçmedi bugün çorbasını irmiksiz denicem inşallah irmiktendirde beslenmesine bisiler ekleyebilirimIrmik gökçeye de alerji yaptı. Iki krZ verdim ikisinde de yüzünde kızarıklıklar oldu.
valla bende mama vermıyorum cok cok,Benim kızım ne yaparsam yapayım az yiyo zorla versem kusuyo ama çok yiyip kilo almayanda var mama için direndim sütüm var diye ama bu ayda az almışsa mutlaka başlıcam
Canım 3 kilo 52 cm şimdi 7 300 70 cm bu ay Kontrolü olmadı daha haftaya Cumartesivalla bende mama vermıyorum cok cok,
hoş kendı ke almıyor ya zaten
hemsırede sutun varsa ıcıyorsa mamaya gerek yok dıyor. bu ayda az alırsa bende belkı verıcem .
senınkı kac kıloydu, ne kadar dogdu canım ?
hee bu ay olmadıysa daha bellı degıl ama almıstır işallah canım.Canım 3 kilo 52 cm şimdi 7 300 70 cm bu ay Kontrolü olmadı daha haftaya Cumartesi
Tatli yaramaaaazGökçe'nin çamaşır makinesi ile Tanışma anları. Şuan makineye yapıştı resmen.
bu ay soğuk algınlığı falanda atlattık 500 gr alsa ben zil takar oynarım heralde :)))hee bu ay olmadıysa daha bellı degıl ama almıstır işallah canım.
ve dedıgım gıbı buyume hızları yavasladıgı ıcın cok almamıstır muhtemelen ama yınede işallah almıstır. bende bu ay 500 gr alsın dıye hedef koydum ama nerdeeeeee 250 gr anca almıs
cok gecmıs olsun canım . bızımde oldu burun akıntısı bu ay hep ve evet almadı zaten malesefbu ay soğuk algınlığı falanda atlattık 500 gr alsa ben zil takar oynarım heralde :)))
Yumurta yoğurtla birlikte verilince yumurtanın vitaminini kaybediyomus tam protein alinamiyomus diye duydum acaba doğrumu bende yogurtla veriyodumBen yoğurdu çok sevdiği için yumurtanın sarısını yoğurtla ezip karıştırıyorum o şekilde yiyor.İştahsızlık olayı çok kötü Allah sabır versin Arda diş ve hastalıktan dolayı çok zorladı bizi şimdi yavaş yavaş normale dönüyor.Canım sen irmikli şeyler veriyormusun? Arda'ya irmik alerji yaptı bütün vucudu kabardı, bu ilk alerjisiydi sonrasında çorbasına buğday ruşeyni kattım ondan da yanaklarında kırmızılıklar oldu.
maşallah boyu uzun bebişinin.gecmıs olsun canım ,
eg tabı rahatsızlık gecırınce kuzu ıstah mıstah kalmıyor cok, ama allahtan bıberon almya baslamıs, bızımkısı almıyor malesefher seyını kasıkla vermeye calsııyrouz oda yarısı akıyor gıdıyor ıctıgı cok az oluyor yanı anlayacagın.
benımkı canım 3,5 dogmustu gecen hafta gıttıgımızde anca 250 gr almıstı cok uzuldum bende ama banada hep ıyı ıyı dıyorlar anlamadım . gercı anne baba zayıf zaten ama ( tabı su an zayıf degılım ama normal zaman da ) kılosu 7,500 boyuda 70 cm .
gercı hep goruyoruz duyoruz 8 kılo 9 kılo bızımkısı cok zayıf anlaşılan:
gercı saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar. kılo aralıgına bakıtın mı normal mı kılosu, ay ay gelısım kılo aralıkları var ya .
Bizim doktor boy uzaması daha önemli demişti bu arada benim kızda kilo olarak alt sınırlardamaşallah boyu uzun bebişinin.ben boyu az değil mi demiştim doktora bizim için kilo önemli demişti. aslında benm için boy önemliydi inş yanlış ölçmüştür boyunu :) sen dedin die baktım
En az En fazla
7 aylık bebek 6000 g - 62 cm 10250 g - 75 cm yazıyor. en azı biraz geçmiş
Yumurta yoğurtla birlikte verilince yumurtanın vitaminini kaybediyomus tam protein alinamiyomus diye duydum acaba doğrumu bende yogurtla veriyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?