2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bulamaç kahvaltida yumurtanın demirinden faydalanabiliyor mu bebekler.peynur yumurta pekmez anne sutu ayni anda??siz neler veriyorsunuz kahvaltida?
Ben bulamaç yapmıyorum.ayrı ayrı veriyorum herşeyi.zaten yemiyo biraz zorlamayla küçük miktarda veriyorum hepsinden.

Kızlar nette uykuyu araştırırken kendimi uyumayan anneler kulübünde buldum.siz de bi bakın isterseniz.baya faydalı bilgiler var

Ayyy allah korusun canim deme oyke seyler cok yorgun ve uykusuzsun anliyorum kardesin falan gelse azada baksa sende uyusan bir kac saat
Çalışıyor kardeşim sadece pazarı var 1 hafta yıllık izninden kullanmıştı onda da gelmişti sağolsun. Ama bu hafta yine anneme kaçıcam haftaiçi

Aynısını yaşamıştım on gün çok zor geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun çarçabuk iyileşirsin inşallah oğluşunada doyarsın :))

Bulamaç kahvaltida yumurtanın demirinden faydalanabiliyor mu bebekler.peynur yumurta pekmez anne sutu ayni anda??siz neler veriyorsunuz kahvaltida?
demir kısmını bilmiyorum ama bulamaç kahvaltı daha doyurucu olur diye okumuştum bi yerde bizim kahvaltı yok daha Cumartesi doktora gidicem sorayım bakalım

Ya ben biberonla içiriyorum acaba bardakla mı vermem lazım ki

Bence bide bardi dene gecenlerde ihlamur verecektim sulukla almadi baktim bende onu da bardakla verdim icti hatta elimden cekiyo kendi goturmek istiyo agzina
Senu gormese baska odada uyu umutta benle ayni odadaysa hemen benim yanima gelmek istiyor hormeyibce duruyor

O bizde de var gunduz uyutuyorum bende kendi yatigimda uzanip uymak istiyom yok hemen uyaniyo bes dk da ama ben cikiyim odadan saatlerce uyuyo bende kanepe de uyuyamiyom kendi yatagimda uyumak istiyom hanimefendi izin vermiyo

Aaaaaa kimseler yok herkez gezmelerdemi ki

Yok nerdeeeee evdeyiz biz uykuya programliyiz uyku saati hele bi geciksin cildiriyo ve de beni de cildirtiyo dakik

Ohh masallah bizde evde pinekledik

Bizimkide idil bebenin terletiyo çok.yada benim ev sobalı ve sıcak yerde yatıyo oğlum ondan terliyo.ben giydirmiyorum oyüzden
özellikle banyo sonrası çok terletiyor ama ben giydirmeyi bırakmıştım ama üzerini çok açıyor diye bi kaç gündür giydiriyorum. sabah ilk işim üzerini değiştirmek oluyor. satan kadın kesinlikle terletmez diye sattı birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…