Canim bende sabahları mandalina suyu veriyorum yumurtanın yanında doktor bana doğal olan herseyi ver deyince bende verdim erkenmi bilmiyorum Gökçede kustu acaba bir daha kusmaz inşallah geçmiş olsun canimGökçe dün oluk oluk kusmuştu ve baya balgam atmıştı, hırıltısı geçti sanmıştım ama geçmemiş hala var hırıltı. bu sabah kahvaltı yaptırırken gene kustu, dünkü kadar çok olmasa da epey kustu. Akşam üzeride hippin elmalı yulaflı mamasını yaptım gene oluk oluk kustudün kalhvaltıda portakal suyu vermiştim bu sabah mandalina suyu verdim. acaba onlar mı dokunuyor. doktor sabahları verebilirsinm dedi diye vermeye başlamıştım.
Iyi günlerde kullanın canım Gokcecik bol istahla mamalarini yesin uzerinde
Valla en güzelini yapmışınız. Benim arabada kafam şişti resmen.
Onca mağazayı gezdikten sonra ikinci girdiğimiz mağazaya dönüp ordan aldık
Biskuviyi nasil yaptin canim bende yapmak istiyorum tabi bizimki yumurtasiz olacak malum alerjimiz var halaay sesli güldüm resmen bende terletmiyoru okurken direk nerden aldın yazmaya hazırlanıyodum :))
rica ederim canım bu arada ben muzlu yulaflı bide günkurulu muhallebiyi denedim mira hanım az biraz yedi zaten çok Yediği hiç olmadıda bisküvide yaptım ordan biraz sert oldu rondodan geçirip sütle ederek verdim yemeklerinden daha denemedim
Doktor bizede herşeyi verin dedi ama ben kafama yatmayanı vermiyorum, mandalina portakal vermiyorum turunçgilleri 12 aydan sonra verrilmeli yazıyor.Canim bende sabahları mandalina suyu veriyorum yumurtanın yanında doktor bana doğal olan herseyi ver deyince bende verdim erkenmi bilmiyorum Gökçede kustu acaba bir daha kusmaz inşallah geçmiş olsun canim
Sağol canım. Bi daha vermicem inş bi daha kusmaz öyle. Ama bi Sürü balgam attı bu sayede. Bende yumurta ve cici bebe ile vermiştim.Canim bende sabahları mandalina suyu veriyorum yumurtanın yanında doktor bana doğal olan herseyi ver deyince bende verdim erkenmi bilmiyorum Gökçede kustu acaba bir daha kusmaz inşallah geçmiş olsun canim
Sağol canım ilk çorbanızı içtik bile :)Iyi günlerde kullanın canım Gokcecik bol istahla mamalarini yesin uzerinde
Saol canm bizde siparis verdik bugun :)biz de baby max loco aldık cnm, gayet memnunum tavsiye ederim. Oğlum çok seviyor ve emniyet kemerini de takmadan gayet güvenli oturtuyorum. Hem tepsiyi çıkarsan bile bacak arası koruması kalıyor koltukta, ilerde istemezsen oda alttan vidalı çıkarılabiliyor da..
ayrıca biz 180'e aldık civil'den....
Gecmis olsun grip falan mi dis mi scabaBetulun atesi var 38--38.1---38.2 filan o aralarda pedifen verdim bekliyorum
Bilmiyorumki hapsirik burun akintisi filan yok bugun biraz disardaydik gelince yikadik yatirdik uyandi ates acaba usutuk mu yaaGecmis olsun grip falan mi dis mi scaba
Insallah usimemistir sabaha bisisi kalmaz bian once atesi duserBilmiyorumki hapsirik burun akintisi filan yok bugun biraz disardaydik gelince yikadik yatirdik uyandi ates acaba usutuk mu yaa
Betulun atesi var 38--38.1---38.2 filan o aralarda pedifen verdim bekliyorum
Canim senin yazdigini gormeden once siparis vermis bulunduk. Babymax aldik. Sizinkinede baktim esimede gosterdim o da begendi. Artk bu olsun dedi. Saol pufpufcum gule gule kullanin sizde :)Eki Görüntüle 1379021 Eki Görüntüle 1379021
Çok teşekkür ederim kızlar..aklıma geldikçe içim acıyor ama şükür ki bişey olmadı..bugün gezdik hatta
Joie Mimzy bizimki canım..Ben çok sevdim özelliklerini vs..E-bebek'ten aldık..
Canım ben diyet yapamıyorum psikolojikmi bilmiyorum ama sanki deneyince sütüm azalıyo o yüzden kızımın ek gıdaya iyice alışmasını bekliyorum iki kilom kaldı şuan 53 kiloyum çok kasmıyorum yaza kadar toparlarım ama günde iki öğün special k çok işe yarıyo onu yapıcamDiyet sormustum ama cok az cevap alabildim cevap veren arkadaslarima tesk ederim benim aslinda dogum kilolarim gitti hamile kaldigim kilodan daha az kilom ama bizim bebisimiz 1,5 yil olmadi o ara sitresten cok fazla kilo aldim tam doktora gittik bi sorunmu var diye hamile oldugumu ogrendimama şimdi de eski kiloma donmek istiyorum ama olmuyor takildim kaldim
1 çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı pirinç unu yarım çay bardağı irmik 3 Çorba kaşığı Tereyağ 3 Çorba kaşığı yoğurt malzemelerin tümünü karıştır ama en son buğday ununu ekle kıvama göre bir bardaktan azda Konulabiliyo çünkü ben 175 derecede önceden ısıtılmış 20 dakika pişir canım bide uzun Şekil verirsen eline verip diş kaşıyıcı olarak kullanıyor bu arada ben orjinal tarife göre malzemeleri biraz değiştirdim daha yumuşak olduBiskuviyi nasil yaptin canim bende yapmak istiyorum tabi bizimki yumurtasiz olacak malum alerjimiz var hala
geçmiş olsun canım inşallah üşütmemiştir diştirBetulun atesi var 38--38.1---38.2 filan o aralarda pedifen verdim bekliyorum
Bende ıhlamur vereyim o zamanDoktor bizede herşeyi verin dedi ama ben kafama yatmayanı vermiyorum, mandalina portakal vermiyorum turunçgilleri 12 aydan sonra verrilmeli yazıyor.
Geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi diş olabilirBetulun atesi var 38--38.1---38.2 filan o aralarda pedifen verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?