2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam bacilarim nasilsiniz ?
Cok agir bir sekilde nezle oldum
Iyi ki babamiz evde de oglumla sehzademle ilgileniyo...

En kisa zamanda iyilesmem lazim oglumu opemiyorum koklayamiyorum :mad:
Maske takiyorum emzirirken offfffofffff :cry:
Basim catliyo agridan iyilesip gelcem yaniniza ins.
Kendinize iyi bakin...
Yavrularinizi bol bol opun sevin :KK36:
Ben sevemiyorum :KK42:
çok geçmiş olsun canım.

Hava güneşli diye çıktık bugün evden araba da gittikçe hava kapattı keşke dedim cikmasaydik evden neyse sahile gittik bir baktım küçücük bebekleri olanlar bile dışarıda herkes geziyor bizde dolastik gezdik sonra orada bir köy pazarı vardı sebzeler meyveler çok tazeydi kızım için bir sürü şey aldım iyi oldu güzel bir gündü kızım uyudu uyandı oynadı

Gökçe dün oluk oluk kusmuştu ve baya balgam atmıştı, hırıltısı geçti sanmıştım ama geçmemiş hala var hırıltı. bu sabah kahvaltı yaptırırken gene kustu, dünkü kadar çok olmasa da epey kustu. Akşam üzeride hippin elmalı yulaflı mamasını yaptım gene oluk oluk kustu :KK43::KK43::KK43: dün kalhvaltıda portakal suyu vermiştim bu sabah mandalina suyu verdim. acaba onlar mı dokunuyor. doktor sabahları verebilirsinm dedi diye vermeye başlamıştım.

Hava güneşli diye çıktık bugün evden araba da gittikçe hava kapattı keşke dedim cikmasaydik evden neyse sahile gittik bir baktım küçücük bebekleri olanlar bile dışarıda herkes geziyor bizde dolastik gezdik sonra orada bir köy pazarı vardı sebzeler meyveler çok tazeydi kızım için bir sürü şey aldım iyi oldu güzel bir gündü kızım uyudu uyandı oynadı
herkes gezmiş bugün. değişiklik olmuş ne güzel size :) bizde mağaza mağaza gezip mama sandalyesi aradık arabada başım çatladı resmen :p gökçede nasıl yorulduysa 18:45 de uyudu.

Gökçe dün oluk oluk kusmuştu ve baya balgam atmıştı, hırıltısı geçti sanmıştım ama geçmemiş hala var hırıltı. bu sabah kahvaltı yaptırırken gene kustu, dünkü kadar çok olmasa da epey kustu. Akşam üzeride hippin elmalı yulaflı mamasını yaptım gene oluk oluk kustu :KK43::KK43::KK43: dün kalhvaltıda portakal suyu vermiştim bu sabah mandalina suyu verdim. acaba onlar mı dokunuyor. doktor sabahları verebilirsinm diye vermeye başlamıştım.
Dün gece benim kızımda çok fena kustu bütün gün bisiler yedirim emzirim diye uğraştım sanırım ağır geldi bugün normal rutine döndüm daha iyi birde benim doktorum sekiz aydan önce portakal mandalina yok alerji ve mide sorunları yapar dedi çünkü zaten doğduğundan beri kusuyor gerçi senin doktor ver demiş ama bilemedim

Dün gece benim kızımda çok fena kustu bütün gün bisiler yedirim emzirim diye uğraştım sanırım ağır geldi bugün normal rutine döndüm daha iyi birde benim doktorum sekiz aydan önce portakal mandalina yok alerji ve mide sorunları yapar dedi çünkü zaten doğduğundan beri kusuyor gerçi senin doktor ver demiş ama bilemedim
çok geçmiş olsun canım.
sadece sabah verebilirsin demişti ama vermicem artık. inşallah sorun sadece portakal suyudur ve vermeyince düzelir. o kadar uğraşıp binbir oyunla bişler yediriyorum bi süre sonra hepsini kusuyor :KK43:

çok geçmiş olsun canım.
sadece sabah verebilirsin demişti ama vermicem artık. inşallah sorun sadece portakal suyudur ve vermeyince düzelir. o kadar uğraşıp binbir oyunla bişler yediriyorum bi süre sonra hepsini kusuyor :KK43:
Sağol canım aynı şekilde uğraşlarım Boşa gidiyo diye çok üzülüyorum en çokda kusarken kızım zorlanıyo ona kıyamıyorum o yüzden bugün az öğünlerle geçiştirdik keyfi yerinde en azından inşallah senin kızınınki portakaldandır bi daa olmaz

Gökçe dün oluk oluk kusmuştu ve baya balgam atmıştı, hırıltısı geçti sanmıştım ama geçmemiş hala var hırıltı. bu sabah kahvaltı yaptırırken gene kustu, dünkü kadar çok olmasa da epey kustu. Akşam üzeride hippin elmalı yulaflı mamasını yaptım gene oluk oluk kustu :KK43::KK43::KK43: dün kalhvaltıda portakal suyu vermiştim bu sabah mandalina suyu verdim. acaba onlar mı dokunuyor. doktor sabahları verebilirsinm dedi diye vermeye başlamıştım.
Canim hiriltiyi dikkate al gerci ben kendi dr uma goturdum noldu:(:( bisey olmaz dedi burnunu sık sık ac dedi o kadar bide hiriltisi bayagi vardi gece en son sonunda zor nefes almaya baslamisti acile gittim hava verdiler ama sabah baska bi dr a goturdum dr masanin basinda bildi yani hiriltisi oldugun iki tane bronsit ignesi uc surup biri antibiyotik zaten ama kizimin halen keyfi yok iyilesmesinr ragmen :(:(:(

Sağol canım aynı şekilde uğraşlarım Boşa gidiyo diye çok üzülüyorum en çokda kusarken kızım zorlanıyo ona kıyamıyorum o yüzden bugün az öğünlerle geçiştirdik keyfi yerinde en azından inşallah senin kızınınki portakaldandır bi daa olmaz
Aman dikkat et canım, bende dün besiye çekecem diye takılıyordum ama ne yedirdiysem kustu ve Gökçe hiç zorlanmıyor kusarken. hopppp mide boşalmış. uykusunda o şekilde kustuğunu düşünmek bile istemiyorm. zayıf olsunlarda sağlıkları yerinde olsun.
aslında biz çok iyi gidiyorduk ek gıda da ne olduysa 5-6 gündür oldu. özellikle sebze pürelerine ağzını açmıyor. sıkıldı sanırım. kustukdan bir saat sonra tereyağ ve biraz sütle tarhana çorbası yaptım reddetmeden içti. uykusu olmasına rağmen. uykusu varsa ağlar bişey yemezdi. biraz ağladı ama ağzını kapamadan da içti çorbayı. persentil değeride düşük bu ay. cumartesi doktora götürücem bakalım doktorumuz ne diyecek.
Canim hiriltiyi dikkate al gerci ben kendi dr uma goturdum noldu:KK43::KK43: bisey olmaz dedi burnunu sık sık ac dedi o kadar bide hiriltisi bayagi vardi gece en son sonunda zor nefes almaya baslamisti acile gittim hava verdiler ama sabah baska bi dr a goturdum dr masanin basinda bildi yani hiriltisi oldugun iki tane bronsit ignesi uc surup biri antibiyotik zaten ama kizimin halen keyfi yok iyilesmesinr ragmen :KK43::KK43::KK43:
hırıltı ve öksüğü için doktora götürdüm ama kendi doktorumuza değil. ciğerleri temizmiş. öksüğü geçmezse gene getir bronşite dönebilir dedi ama öksürük gitti. hırıltı hala var. cumartesi kontrolümüz var zaten. kendi doktorumuz da bi bakar ciğerlerine.

Aman dikkat et canım, bende dün besiye çekecem diye takılıyordum ama ne yedirdiysem kustu ve Gökçe hiç zorlanmıyor kusarken. hopppp mide boşalmış. uykusunda o şekilde kustuğunu düşünmek bile istemiyorm. zayıf olsunlarda sağlıkları yerinde olsun.
aslında biz çok iyi gidiyorduk ek gıda da ne olduysa 5-6 gündür oldu. özellikle sebze pürelerine ağzını açmıyor. sıkıldı sanırım. kustukdan bir saat sonra tereyağ ve biraz sütle tarhana çorbası yaptım reddetmeden içti. uykusu olmasına rağmen. uykusu varsa ağlar bişey yemezdi. biraz ağladı ama ağzını kapamadan da içti çorbayı. persentil değeride düşük bu ay. cumartesi doktora götürücem bakalım doktorumuz ne diyecek.

hırıltı ve öksüğü için doktora götürdüm ama kendi doktorumuza değil. ciğerleri temizmiş. öksüğü geçmezse gene getir bronşite dönebilir dedi ama öksürük gitti. hırıltı hala var. cumartesi kontrolümüz var zaten. kendi doktorumuz da bi bakar ciğerlerine.
bizimde Cumartesi randevumuz var geçen ay bizde düşüşe geçmiştik o yüzden bende biraz yüklendim ve sonuç tüm yediklerini çıkarmak o yüzden dediğin gibi sağlıklı olsun keyifli olsun daha önemli biz başından beri kötüyüz ne denesem hep zorlama sıkıldıysa fıstık kız igde ascıanne var güzel ve değişik tarifleri var canım

çok şükür Allah'a nice güzel günlerini görelim inşallah :))

ben lcw den aldım bi arkadaşımda civilden almıştı galiba hepsi terletiyo bende çok nadir çok soğuk falan olursa giydiriyorum çok yorgunsam emzirmeye kalkmak istemiyosamda yanımda yatırıyorum o zaman aklımda kalmıyo :))
Bizim 4 tane uyku tulumumuz var, hiç biri terletmiyor çünkü hiçbirini giymiyor :)

Ya yorgunluktan ve uykusuzluktan öleceğim galiba 3 ay oldu arkadaş bozulan uyku düzenimiz rayına oturmadı bir daha. Bu sabah ağlayacaktım artık eşime "bana bişey olsun artık da yoğun bakıma hastaneye kaldırılayım bir hafta falan yatayım" dedim ;( o derece ihtiyacım var bi uzanıp dinlenmeye :KK43:

Yapma canım, öyle laflar söyleme saatine gelir :)

herkes gezmiş bugün. değişiklik olmuş ne güzel size :) bizde mağaza mağaza gezip mama sandalyesi aradık arabada başım çatladı resmen :p gökçede nasıl yorulduysa 18:45 de uyudu.
Aslında eşim bana bu hafta sezon sonu alışverişi yapalım çocuklara dedi önümüzdeki sene için ama ben istemedim sessiz sakin bir yerlere gidelim dedim bulabildinizmi mama sandalyesi

:KK45:
Aslında eşim bana bu hafta sezon sonu alışverişi yapalım çocuklara dedi önümüzdeki sene için ama ben istemedim sessiz sakin bir yerlere gidelim dedim bulabildinizmi mama sandalyesi
Valla en güzelini yapmışınız. Benim arabada kafam şişti resmen.
Onca mağazayı gezdikten sonra ikinci girdiğimiz mağazaya dönüp ordan aldık:KK45:

bizimde Cumartesi randevumuz var geçen ay bizde düşüşe geçmiştik o yüzden bende biraz yüklendim ve sonuç tüm yediklerini çıkarmak o yüzden dediğin gibi sağlıklı olsun keyifli olsun daha önemli biz başından beri kötüyüz ne denesem hep zorlama sıkıldıysa fıstık kız igde ascıanne var güzel ve değişik tarifleri var canım
Bi bakayım canım. Teşekkür ederim :)

Bizim 4 tane uyku tulumumuz var, hiç biri terletmiyor çünkü hiçbirini giymiyor :)
ay sesli güldüm resmen bende terletmiyoru okurken direk nerden aldın yazmaya hazırlanıyodum :))

Bi bakayım canım. Teşekkür ederim :)
rica ederim canım bu arada ben muzlu yulaflı bide günkurulu muhallebiyi denedim mira hanım az biraz yedi zaten çok Yediği hiç olmadıda bisküvide yaptım ordan biraz sert oldu rondodan geçirip sütle ederek verdim yemeklerinden daha denemedim

Kizlar bugun kizimin anneannesi dedesi dayisi yengesi ve kuzenleri geldi hep benimle olfugu için önce biraz yabanciladi sonra alisti ayni gün dogmus yigenimle baya bakistilar bende kizimda cok mutlu olduk sanırım misafirede alismaya başladı biraz benden aldilar oynadilar okadar iyi geldiki

Back
X