Gunduzde uyumadi galiba demi canım belki ondandir benim kızım gündüz uyumayinca gece çok zor uyuyor Allah yardimcin olsun canım inşallah uyur sende yatar dinlenirsinYaa bu çocuk uyumamak icin neden direniyor anlamıyorum yuvarlanirken yuzustu yatinca kalkamiyor onbes yirmi saniye uyuyup geri kalkiyor cildiracam yaa
aGunduzde uyumadi galiba demi canım belki ondandir benim kızım gündüz uyumayinca gece çok zor uyuyor Allah yardimcin olsun canım inşallah uyur sende yatar dinlenirsin
asiti midesini yakiyo olabilir valla benim kiz cop tenekesi mubarek ver 1kilo mandalin yer aauuww auww yapiyo yerken :)Gökçe dün oluk oluk kusmuştu ve baya balgam atmıştı, hırıltısı geçti sanmıştım ama geçmemiş hala var hırıltı. bu sabah kahvaltı yaptırırken gene kustu, dünkü kadar çok olmasa da epey kustu. Akşam üzeride hippin elmalı yulaflı mamasını yaptım gene oluk oluk kustudün kalhvaltıda portakal suyu vermiştim bu sabah mandalina suyu verdim. acaba onlar mı dokunuyor. doktor sabahları verebilirsinm dedi diye vermeye başlamıştım.
Canim Teşekkür ederimCanım ben diyet yapamıyorum psikolojikmi bilmiyorum ama sanki deneyince sütüm azalıyo o yüzden kızımın ek gıdaya iyice alışmasını bekliyorum iki kilom kaldı şuan 53 kiloyum çok kasmıyorum yaza kadar toparlarım ama günde iki öğün special k çok işe yarıyo onu yapıcam
1 çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı pirinç unu yarım çay bardağı irmik 3 Çorba kaşığı Tereyağ 3 Çorba kaşığı yoğurt malzemelerin tümünü karıştır ama en son buğday ununu ekle kıvama göre bir bardaktan azda Konulabiliyo çünkü ben 175 derecede önceden ısıtılmış 20 dakika pişir canım bide uzun Şekil verirsen eline verip diş kaşıyıcı olarak kullanıyor bu arada ben orjinal tarife göre malzemeleri biraz değiştirdim daha yumuşak oldu
geçmiş olsun canım inşallah üşütmemiştir diştir
Geçmiş oldun canımBetulun atesi var 38--38.1---38.2 filan o aralarda pedifen verdim bekliyorum
Tamam canım bende sulukla denedim hep şimdi bardakla deneyeyim senin gibi içirebilirim belki
Canim bardakla icir benin kiz sulukla oynuyo icmiyobardakla verince bayagi iciyo hemde daha da icmek istiyo
Ya ben biberonla içiriyorum acaba bardakla mı vermem lazım ki
Aynen benimkide suluğu yemeye çalışıyor anca :) Tamamdır uyansın hemen deniyorum bardak olayını :)
Ben hala suluk ya da bardak kullanmıyorum kötü yanı o biberonla içiyor
canım uyarın için çok sağol dikkatli olmak gerek ben şimdi biberonla veriyorum bi sorun olmuyoda bardağada Alışsın istiyorum dikkatlice denicemgerçi sizinkiler benimkinden büyük ama (benimki 5,5 aylık) bende bardakla denemiştim ve nerdeyse boğuluyordu, çünkü biberondan çektiği gibi çekti suyu birden nefes borusuna kaçtı yavrumun öksür öksür kıpkırmızı oldu bidahada bardakla vermedim, dikkatli olun
suluğu benimkide diş kaşıyıcı olarak kullanıyordu ama birkaç gündür öğrendi artık içebiliyor ağzına götürdüğümde lık lık içiyor, öyle güzel oluyor ki su içerken, kuş gibi
iyi geceler canım Rabbim tez şifalar versin ben çok bakamıyorum öyle dayanamıyorum ama madem Yardıma ihtiyaçları var eşime söyliyim çorbada tuzumuz olsunİyi geceler herkese instagramda dolaşırken anıl bebeği gördüm çoçuk hiç bir hastalığı yokken solunum sıkıntısı çekıyo aylardır boğazını delip hava verıyolarmış hastanede girdim inceledım kendi sıkıntıma ağlarken aman allahım o annenin çaresizliğini gördüm utandım kendimden allahım evlatlarımızla imtihan etmesın srpanl ismi yardım etmek isteyen varsa gırın bakın çok zor durumdalar maddi manevi bitmişler yardım kampanyası başlatmışlar
Canim senin yazdigini gormeden once siparis vermis bulunduk. Babymax aldik. Sizinkinede baktim esimede gosterdim o da begendi. Artk bu olsun dedi. Saol pufpufcum gule gule kullanin sizde :)
İyi geceler herkese instagramda dolaşırken anıl bebeği gördüm çoçuk hiç bir hastalığı yokken solunum sıkıntısı çekıyo aylardır boğazını delip hava verıyolarmış hastanede girdim inceledım kendi sıkıntıma ağlarken aman allahım o annenin çaresizliğini gördüm utandım kendimden allahım evlatlarımızla imtihan etmesın srpanl ismi yardım etmek isteyen varsa gırın bakın çok zor durumdalar maddi manevi bitmişler yardım kampanyası başlatmışlar
Benimde vermem gereken kilolarim var ama istahim çok aç ik bu ara 17kilo almıştım doğumdan sonra 1ay bir içinde 14 kilo verdim şimdi yeniden almaya başladım.benim daha diyet yapma ilhamim gelmedi bu gidilislede gelmeyecek hiç sanırımDiyet sormustum ama cok az cevap alabildim cevap veren arkadaslarima tesk ederim benim aslinda dogum kilolarim gitti hamile kaldigim kilodan daha az kilom ama bizim bebisimiz 1,5 yil olmadi o ara sitresten cok fazla kilo aldim tam doktora gittik bi sorunmu var diye hamile oldugumu ogrendimama şimdi de eski kiloma donmek istiyorum ama olmuyor takildim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?