2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yaa bu çocuk uyumamak icin neden direniyor anlamıyorum yuvarlanirken yuzustu yatinca kalkamiyor onbes yirmi saniye uyuyup geri kalkiyor cildiracam yaa
Gunduzde uyumadi galiba demi canım belki ondandir benim kızım gündüz uyumayinca gece çok zor uyuyor Allah yardimcin olsun canım inşallah uyur sende yatar dinlenirsin

Gunduz zorda olsa uyuttum illa saati 12 yapacak buyuk insan o erken yatamaz ergen oglum benim
Gunduzde uyumadi galiba demi canım belki ondandir benim kızım gündüz uyumayinca gece çok zor uyuyor Allah yardimcin olsun canım inşallah uyur sende yatar dinlenirsin
a

asiti midesini yakiyo olabilir valla benim kiz cop tenekesi mubarek ver 1kilo mandalin yer aauuww auww yapiyo yerken :)

Canim Teşekkür ederim

Tamam canım bende sulukla denedim hep şimdi bardakla deneyeyim senin gibi içirebilirim belki

Canim bardakla icir benin kiz sulukla oynuyo icmiyobardakla verince bayagi iciyo hemde daha da icmek istiyo

Ya ben biberonla içiriyorum acaba bardakla mı vermem lazım ki

Aynen benimkide suluğu yemeye çalışıyor anca :) Tamamdır uyansın hemen deniyorum bardak olayını :)

Ben hala suluk ya da bardak kullanmıyorum kötü yanı o biberonla içiyor

gerçi sizinkiler benimkinden büyük ama (benimki 5,5 aylık) bende bardakla denemiştim ve nerdeyse boğuluyordu, çünkü biberondan çektiği gibi çekti suyu birden nefes borusuna kaçtı yavrumun öksür öksür kıpkırmızı oldu bidahada bardakla vermedim, dikkatli olun

suluğu benimkide diş kaşıyıcı olarak kullanıyordu ama birkaç gündür öğrendi artık içebiliyor ağzına götürdüğümde lık lık içiyor, öyle güzel oluyor ki su içerken, kuş gibi

İyi geceler herkese instagramda dolaşırken anıl bebeği gördüm çoçuk hiç bir hastalığı yokken solunum sıkıntısı çekıyo aylardır boğazını delip hava verıyolarmış hastanede girdim inceledım kendi sıkıntıma ağlarken aman allahım o annenin çaresizliğini gördüm utandım kendimden allahım evlatlarımızla imtihan etmesın srpanl ismi yardım etmek isteyen varsa gırın bakın çok zor durumdalar maddi manevi bitmişler yardım kampanyası başlatmışlar

canım uyarın için çok sağol dikkatli olmak gerek ben şimdi biberonla veriyorum bi sorun olmuyoda bardağada Alışsın istiyorum dikkatlice denicem

iyi geceler canım Rabbim tez şifalar versin ben çok bakamıyorum öyle dayanamıyorum ama madem Yardıma ihtiyaçları var eşime söyliyim çorbada tuzumuz olsun

Canim senin yazdigini gormeden once siparis vermis bulunduk. Babymax aldik. Sizinkinede baktim esimede gosterdim o da begendi. Artk bu olsun dedi. Saol pufpufcum gule gule kullanin sizde :)

Teşekkür ederim canım..
Sizinki de hayırlı olsun o zaman

Beni benden aldın sabah sabah nasıl üzüldüm yaaa içim gitti resimlere bakarken,okurken..Allah yardımcıları olsun,giderek iyi etsin o minik kuzuyu inşallah..

Benimde vermem gereken kilolarim var ama istahim çok aç ik bu ara 17kilo almıştım doğumdan sonra 1ay bir içinde 14 kilo verdim şimdi yeniden almaya başladım.benim daha diyet yapma ilhamim gelmedi bu gidilislede gelmeyecek hiç sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…