2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım araştırdım da portakal mandalina çok verilmemeliymiş. özellikle portakal. ben cumartesi portakalı biraz fazla vermiştim sanırım o yüzden oldu.

Bugun 7. Ayi doldu saglik ocagina gidip boyuna posuna baktirayim diyorum yazarim gelince bende bilmiyorim yani
hadi bakalım canım inşallah Betül kız gelişimini çok güzel gerçekleştirmiştir de bizden kocaman bir maşallah kazanır :) evet canım bu arada ateş durumu falan nasıl düzeldi mi ?

Beni benden aldın sabah sabah nasıl üzüldüm yaaa içim gitti resimlere bakarken,okurken..Allah yardımcıları olsun,giderek iyi etsin o minik kuzuyu inşallah..
Ben de ağlıyarak uyumuşum hala kendime gelemedım baktın mı sıteye allah yardım etsın bişeyler yapmak lazım

Canim masallah kilisuna daha ne olsun biz sekiz kiloyu yeni gorduk yedi ayi doldurdu

Kızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
Bizimkide dizlerinin üstünden tutunarak kalkınca ben orta kademeye getirdim.ama park beşik.karyolasıda asansörlü ama henüz geçmedik.eğer korkuluklar yukarı çıkıyosa tam zamanı.o şekilde değilse uyurken altına minderler koy ay Allah göstermesin

Zaten üst kademeye kaldırdık bir ay önce diz üZeri durunca hemen kademeyi yükselttik ama onun da icabına baktı ya zaten saçma sapan aldık karyolayı işte bilmeyince 3-4 yaşa kadar kullansın çekmeceli olsun falan dedik ama bu aylarda ayaklanacağını öngöremedik

Kızlar benim haydut karyolasının parmaklıklarına tırmanıp dikilmeye başladı napıcam? Artık uyurken de başında nöbete durucam ;(
Bizimkide park besik ama henuz onda yatmiyor anne yani besigimiz var onda yatiyor ama az kaldi umutta ayaklanmaya basliyor miadi dolmak uzere:)

ben bu yatak konusuna pek alakasızım ya bizim kızın yatağında kademe falan yok galiba zaten çok yatağını da gördüğü yok sık sık yanıma alıyorum bide bizde henüz ayaklanma gibi harekette yok sadece yattığı yerden kafayı kaldırıyor azıcık tembel miyiz ne :)

Bizim yatak bu birinci kademe fotodaki ikinci kademe de yukarı kaldırıyorsun . Yüksek görünse de içine yatak girince yükseliyor bebeğin yattığı zemin ve bizimki tutunarak ayağa kalkma girişimlerinde bugünlerde. @minnakkartal senin kız iimiş boşver tırmanmasın, ben boşuna haydut demiyorum oğluma , nerde tehlikeli hareket ilk iş onları öğreniyor

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 105
bizimkide henüz kalkmıyor :) sadece kafa kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…