2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim akşamüstü yoğurt, akşam da gündüz bitiremediği sebzesini veriyorum

Miktar olarak ne kadar canım benimki bir kase yiyiyor akşama kalmıyor akşamüstü yoğurt veriyorum 5gibi ondan sonra 7gibi emziriyorum saat 9 da muhallebisi ni yediriyorum
Ooooo benimki öğlen iki kaşık akşam iki kaşık seninki kadar yese daha ne isterdim :)

Evet canım bağırsak düzenlediği için kabızlığada iyi geliyo.günde 3 sefer ensesine kadar yapıyo heralde zincodan
zinco bitkisel yağlardan oluşan bi karışım aslında,yani gaza iyi gelen bitkilerin yağları,rezene anason melisa dereotu vs .ben kabızlığa iyi geleceğine pek ihtimal vermedim belki yağ içerdiği içindir,ama kabızlık ishal her ikisi için biogaia barsak düzenleyici ve doğal

maşallah ben yarısı kadar bile veremiyorum

Ooooo benimki öğlen iki kaşık akşam iki kaşık seninki kadar yese daha ne isterdim :)
ben çok mu veriyorum acaba fazla gelirmi verdigim o ağzını açıyor ben veriyorum son bir iki kaşık kaldığında kafasini çeviriyor vermiyorum anne sütünü de yeterli olarak alsın istiyorum eğer akşam ogunu verirsem saat 7deki emzirme olmayacak

valla benim oğlum ağzını açsa ben de veririm elbette,senin kızın istiyorsa bi küçük kase aslında normal benimki az yiyor hatta 2 -3 kaşığı bin oyunla ne yazıkki

Gerçekten zincoyu kullandıktan sonra çocuk sakinleşti ve biraz daha uyumaya başladı tabi bize doktor gaz için verdi birde zinconun şurubunuda verdi turuncu olan.yağ karışımı olduğundan belkide yapıyodur kakasını.dediğim gibi kakasıda düzene girdi ama kabız bi bebek deil.canım sen daha iyi bilirsin tabi biogaiayı da bi ara kullanmıştım evet etkiliydi yine doktor kakasını yapıp rahatlar diye vermişti

valla benim oğlum ağzını açsa ben de veririm elbette,senin kızın istiyorsa bi küçük kase aslında normal benimki az yiyor hatta 2 -3 kaşığı bin oyunla ne yazıkki
Küçük kase canım birde abimin eşi geldi bize onun arkadaşı benden 10gun once doğum yapmıştı arkadaşı bebegine yemek verirken kaşık sayısıyla veriyormus hatta çocuk yemek istiyormus annesi hayir o kadar vermemiz gerekiyor diyormus kilo olarak benim kizimdan 2kilo zayıf ben çokmu yediriyorum diye düşünmeye başladım

Biz ilk zamnlar zinco kullandik. Cok iyi gelmisti gazi icin. Gecenlerdede ishal yapti antibiyotik oyuzden duzenlesin bagirsaklari dye biogaia verdi dktr

Ben de az önce çorba içirirken ağzını açtıkça verdim 2-3 kaşık verdim öyle az sonra hepsini püskürttü.meğerse ağzının içinde biriktirmiş.ek gıda miktarımız çok az bizim zorlayamıyorum aşırı isteksizleşiyo inat yapıyo

zinco ben de kullandım aslında yatıştırıcı özelliği de var o yağların ama bizimkinde işe yaramadı :) ters etki yaptı , her bebek farklı tabii,ama zinco da biogaia da doğal ,şimdi artan zincoyo ben içiyorum akşamları kafam düzelsin diye :)

Bnde yerse veriyorum bi kase. O biliyo doydugunda yuzunu ceviriyo, bazen iki kasik bazen bi kase yiyo

Bacilarim benden size tavsiye...
Ilaclari aksatmadan verin...
kussalar bile tekrar tekrar deneyin...
Oglum her vermemde kan ilacini kustugu icin kendimce vermeyi biraktim...
Kusuyor nasil olsa diye...
Doktorumuz aradi sonuc asiri kan dgerleri dusuk...
Cok pismanim ama cok gec :-(
22 damla ferruma basliyoruz..
Offff neddir bu ya valla bu 2015 hi iyi gelmedi bana :-(

kaç kilo kızın ? bence 1 kase normal ya 120 cc falandır en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…