2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
A apriori11 ben yatagnin parmaklik tarafina yastık koyuyorm canm ayagni cikarmisti bir kere sıkışır dye korkmustm sende dene istersen dik olarak koy kalkamaz belki.
Canım parmaklıktan ayak çıkarma faslını çoktan geçtik :) yatak koruyucu almıştık uyku seti gibi puf kumaştan, yatağın dört yanı onlarla kaplı. Ya valla azad anlatılmaz yaşanır. Bugün çok kısıtlamayauım özgür bırakayım merakı kırılır belki dedim ama fıtı fıtı emekleyerek evde ne kadar tehlikeli yer varsa onlara giti. Kaşla göz arası fişte takılı duran şarj aletinin ucunu emmeye kalktı elinden aldım. Bizimki uyuyarak değil fişte şarj ediyor kendini :)
Dün akşam tv ünitesini koruyucuyla kapladık, priz koruyucuları taktık. Daha ne yapabilirim artık çok yoruldum

Size sorum olacak sezeryan cizgimin oldugu yerde batık tüyler var. O yuzden kesi yerim.şiş kaldı. Tüyleri yuzeye cikarmak icin ne yapabilirim. Derinde görünüyor yuzeyde değil tüyler. Battikon kullan dediler,aldim işe yaramadı

Canim oglunun yeni fotosu yok mu?

Ayy bende sersem sebelek oldum gece cok kalkiyo agliyarak uyaniyo ama meme degil derdimiz gaz sanirim nolcak bilmiyorum boyle aliyorum kucagima pirtliyo uyuyo :)
Benim kizimda da gece çok gaz vardı sabahta ciglikla uyandı masaj yaptım biraz çıkardı rahatladı uyudu sonra

Geçmiş olsun canım abimin oglunda da vardı aynı durum göz yaşı kanallarinda tıkanıklık vardı masaj ve damlalarla geçti geçici bir durumdur inşallah

Benim kizimda da gece çok gaz vardı sabahta ciglikla uyandı masaj yaptım biraz çıkardı rahatladı uyudu sonra
Biraz oksuruk var sabah ihlamur yaptim icmedi simdi tavuk suuna corba yaptim limon falan icti baya emmedi de dogru duZgun sanirim disimiz geliyo salyalari cok akiyo dis mi gaz mi oksuruk mu nedeni bilmiyorm ama cok huysuz

Ayy bende sersem sebelek oldum gece cok kalkiyo agliyarak uyaniyo ama meme degil derdimiz gaz sanirim nolcak bilmiyorum boyle aliyorum kucagima pirtliyo uyuyo :)
Canım ben az çekmedim gazdan.bizim uyumama sebebimizmiş.çok bahsettim biliyonuz

Biraz oksuruk var sabah ihlamur yaptim icmedi simdi tavuk suuna corba yaptim limon falan icti baya emmedi de dogru duZgun sanirim disimiz geliyo salyalari cok akiyo dis mi gaz mi oksuruk mu nedeni bilmiyorm ama cok huysuz
Hepsi bi araya gelirsede hiç durmaz

Canım ben az çekmedim gazdan.bizim uyumama sebebimizmiş.çok bahsettim biliyonuz
bizim mamadan sonra basladi ama tek isteyerek ictigi mamada bu napiyim bilemedim bende

Hepsi bi araya gelirsede hiç durmaz
gunduz idare ediyoruz da aksam olunca cildiriyo uyuyo aglayarak kalkiyo gecede oyle hele sabah 5,30da baya baya uyandi oturuyo kucagimda bakiniyo etrafina zorla uyuttum tekrar :)

Canım aynı biz.ama şükür 4 gündür bi gelişme var.sık sık uyanıyo ama hemen dalıyo maşallah.doğdu doğalı 4 gündür geceleri iyiyiz.dediğim gibi gaz sorunumuz devam etmekte.doktor tavsiyesiyle de besledikten sonra yatırmıyorum hemen.zinconun damlasını bi dene bitkisel zararı yok hem kakayıda düzenliyo

aldirayim bakalim nasil uykum var uyuyo simdi ben yatarim kalkar :)

İnşallah distendir canım benim kizimda kahvaltı da zor yiyiyor hatta yemiyor yumurtasını peyniri corbalarina karıştırıp veriyorum

Allah ( cc) razi olsun bacilarim iyi dilekleriniz icin...
Enfeksiyon kapmis pasam..
Kulaklarinda da baslamis ...
Antibiyotiklerle donduk...
Kolay kolay ilac yazmayan doktorum 3 tane birden ilac yazdi...
Goz damlamizda var tabi...
Offff offfff bir yandan ilaclar bir yandan dis sikintisi bir yandan benim hastaligim
Birde gitmisken kan tahlili yaptiralim dedik...
9 aylik kontrolunde kan testi icin gidecektik...hastanede yaptirmak istedim...

Tekrar geçmiş olsun canım kiyamam ona inşallah çabuk iyileşir

Damla için kakayida duzenliyo demişsin kabizligami iyi geliyo canım yoksa fazla kaka yapmasinimi duzenliyo kabızlık cekiyoruz biz çok da bi çare arıyorum bitkiselse zararida olmaz sanırım

Damla için kakayida duzenliyo demişsin kabizligami iyi geliyo canım yoksa fazla kaka yapmasinimi duzenliyo kabızlık cekiyoruz biz çok da bi çare arıyorum bitkiselse zararida olmaz sanırım
Evet canım bağırsak düzenlediği için kabızlığada iyi geliyo.günde 3 sefer ensesine kadar yapıyo heralde zincodan

Geçmiş olsun umarım çabukça atlatırsınız.

Çok geçmiş olsun, hem sana hem Ali Yasin e

Canim dunde sormuştum birşey merak ettim instagramda yigitin yemeklerini paylasmissin çorba kabak ve yoğurt akşam ogunu demi veriyorsun ben başlamadım daha yediklerimizden tattiriyorum akşam stanki de corbaya başlamış başlamak gerekiyornu akşam bilemedim diğer arkadaşlardan da varmı acaba akşam ogunune başlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…