- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
Dün kacirmisim sorunu sanırım. Corba ve yoğurt oglen yemegimizdi canım. Ama ben aksamda corba veya pure yediriyorum yiğidin kabızlık sorunu olduğu için hiç pirinç unu yada muhallebi tarzı yiycekler yedirme dim onlar kabiz ligini dahada artırıyor. Balkabaginida saat 4 veya 5gibi veriyoum bağırsak çalıştırdığı içi yada meyve püresi ne katiyorum. Akşam yemeğini bayaadir corba veya pure olarak yiyoruz biz yaani. 7 ayları bitigi için bence rahatlıkla başlayabilirsinCanim dunde sormuştum birşey merak ettim instagramda yigitin yemeklerini paylasmissin çorba kabak ve yoğurt akşam ogunu demi veriyorsun ben başlamadım daha yediklerimizden tattiriyorum akşam stanki de corbaya başlamış başlamak gerekiyornu akşam bilemedim diğer arkadaşlardan da varmı acaba akşam ogunune başlayan
Yarasın canım...daha önce metsil damla kullandık pek etkili olmadı.şimdi zincoyla oğluş sakinleşiyo ve uyuyo.zinco ben de kullandım aslında yatıştırıcı özelliği de var o yağların ama bizimkinde işe yaramadı :) ters etki yaptı , her bebek farklı tabii,ama zinco da biogaia da doğal ,şimdi artan zincoyo ben içiyorum akşamları kafam düzelsin diye :)
Bizimkide genelllikle gündüz bitiremedigi corba veya pure oluyo akşam lari.Bizim akşamüstü yoğurt, akşam da gündüz bitiremediği sebzesini veriyorum
Ayy inanmıyorum canım umarım tez zamanda kanlanır.ben hiç vermedim eyvahhhBacilarim benden size tavsiye...
Ilaclari aksatmadan verin...
kussalar bile tekrar tekrar deneyin...
Oglum her vermemde kan ilacini kustugu icin kendimce vermeyi biraktim...
Kusuyor nasil olsa diye...
Doktorumuz aradi sonuc asiri kan dgerleri dusuk...
Cok pismanim ama cok gec :-(
22 damla ferruma basliyoruz..
Offff neddir bu ya valla bu 2015 hi iyi gelmedi bana :-(
Bizim miktar az oluyo biraz.yoğurtla birlikte yediği için yogurtsuz püre leri çok hoslanarak yemiyo çünki bende yogurtla daha iyi yiyo diye birlikte veriyorum ikisinin toplamı bi küçük kase oluyoMiktar olarak ne kadar canım benimki bir kase yiyiyor akşama kalmıyor akşamüstü yoğurt veriyorum 5gibi ondan sonra 7gibi emziriyorum saat 9 da muhallebisi ni yediriyorum
canım ben de vermedim tolere edemiyor,barsağı bozuyor,damla leke bırakıyor,oğlum istemiyor vs vs diye,son günlerde iyice keyifsiz ve iştahsızdı dikkat ettim tahlil yaptırmadım henüz ama çok belliki kansızlığı var özellikle dudakları kulakları solgunlaştı son haftalarda,bu sebeple kesinlikle vermeye karar verdim kendi toparlar diye beklemek hata oldu,ferrum başladım ama 10 damla ile,peki tek seferde mi ne zaman nasıl önerdi doktorunuz?kaç geldi hemoglobini merak ettim?Bacilarim benden size tavsiye...
Biogaia dedidigindemi bitkisel canım surup gibimi doktor mu Yazmalı yoksa kendimiz alıp verebilirmiyiz bağırsakları için. Pardon doğal demişsin zaten. Eczanelerde varmi onuda ismi ni bunumu söyleyip alıyoruz. Aysenazima sorduğum soruların aynısını sanada sordum sanırım.ama bu kabizlikdan çok cekiyoruz yaa.zinco bitkisel yağlardan oluşan bi karışım aslında,yani gaza iyi gelen bitkilerin yağları,rezene anason melisa dereotu vs .ben kabızlığa iyi geleceğine pek ihtimal vermedim belki yağ içerdiği içindir,ama kabızlık ishal her ikisi için biogaia barsak düzenleyici ve doğal
Ne ağız açması ayol ben oyuncakla zar zor ağzını açtırıp hileyle ağzına tıkıyorum kaşığı :)ben çok mu veriyorum acaba fazla gelirmi verdigim o ağzını açıyor ben veriyorum son bir iki kaşık kaldığında kafasini çeviriyor vermiyorum anne sütünü de yeterli olarak alsın istiyorum eğer akşam ogunu verirsem saat 7deki emzirme olmayacak
Bizim burda martılar ve kediler çok fazla, ben doğduğundan beri aynı durumdayım , her martı ve kedi sesinde azadın yanına koşturuyorum :)Kızı uyuttum kafayimi yedim nedir kulağıma durmadan çocuk sesi geliyor bakıyorum uyuyor
doğal ama bitki değil anne sütünde de olan bir yapıdan çoğaltılarak üretiliyor sanırım prebiyotik gibi düşün,eczaneden edindik damla günde 5 damla tek sefer ,ama doktorun ne önerir bilemiyorum,böyle genelde kullanımıBiogaia dedidigindemi bitkisel canım surup gibimi doktor mu Yazmalı yoksa kendimiz alıp verebilirmiyiz bağırsakları için. Pardon doğal demişsin zaten. Eczanelerde varmi onuda ismi ni bunumu söyleyip alıyoruz. Aysenazima sorduğum soruların aynısını sanada sordum sanırım.ama bu kabizlikdan çok cekiyoruz yaa.
peki ağzına aldıktan sonra sürekli püskürtüp kaşıkla tekrar geri vermeye çalışlıyor musun benim gibi,en gıcığı da bu oluyor çünkü,ben çok yıpranıyorum inatlaşmak istemesem de bazen zorluyorum kızıyorumNe ağız açması ayol ben oyuncakla zar zor ağzını açtırıp hileyle ağzına tıkıyorum kaşığı :)
bnde tukuruyo ustu batiyo bidekusuyo diye biraktm vermeyi basliyim ozmn tekrarAyy inanmıyorum canım umarım tez zamanda kanlanır.ben hiç vermedim eyvahhh
Canım biDe de düşük çıktı ama Dr bizimkinin bağırsaklarını zorladığı için bıraktırdı, geçen kontrolde artık başlayalımmı dedim , daha değil mide bağırsağı düzeltmeden başlama dedi, kansızlık bu dönemde çok normal, yiyecekleri ile de Demir desteği sağlayabilirsin dedi. Yani zaten kusuyorsa vermemekte kötü yapmadın bence midesi daha önemli. İnşallah ağır gelmez 22 damla, Dr una sor istersen ama bence hepsini bi kerede verme gün içine böl de verBacilarim benden size tavsiye...
Bize de son kontrolde biogaia verdi damla canım, Dr yazmasa da olur alabilirsin , prebiyotik damla günde 5 damla veriyorsun bağırsak düzenleyici be bağışıklık güçlendiriciBiogaia dedidigindemi bitkisel canım surup gibimi doktor mu Yazmalı yoksa kendimiz alıp verebilirmiyiz bağırsakları için. Pardon doğal demişsin zaten. Eczanelerde varmi onuda ismi ni bunumu söyleyip alıyoruz. Aysenazima sorduğum soruların aynısını sanada sordum sanırım.ama bu kabizlikdan çok cekiyoruz yaa.
Bize tahlil yapılmıştı doktor vermene gerk yok demişti.sağlıkocağında tepki gösterdiler ver diye.tahlil olalı birbuçuk ay oldu acaba kan değeri nasılbnde tukuruyo ustu batiyo bidekusuyo diye biraktm vermeyi basliyim ozmn tekrar
Hoşgeldin canım...biz hep burdayız beklerzMerhabalar sizi hamile olduğum günden beri takip ediyorum ama yeni yazabildim benimde 10 haziran doğumlu yaramaz bi kizin var bizde inşallah sik sik katiliriz artik araniza
Tamam teşekkür ler hemen eşimi arıyorum o zamanBize de son kontrolde biogaia verdi damla canım, Dr yazmasa da olur alabilirsin , prebiyotik damla günde 5 damla veriyorsun bağırsak düzenleyici be bağışıklık güçlendirici
Hosgeldin canimMerhabalar sizi hamile olduğum günden beri takip ediyorum ama yeni yazabildim benimde 10 haziran doğumlu yaramaz bi kizin var bizde inşallah sik sik katiliriz artik araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?