2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
annem hep evlat başka torun bambaşka diyor sanırım o yüzden böyleler birde tabi annem haftaiçi yalnız baktığı için daha sorumlu hissediyor oysa diyorum bende de yemiyo içmiyor bu kadar stres yapma diye ama sonra beni de görüyor sıkıntılı sen bir ben iki üzülüyorum diyor inşallah bunlarda geçicek ve umarım yakın bir zamanda

geçmşolsun oğluna bulaşmaz inşallah. ben o zaman çok vicdan yapıyorum hastalığı getiren genelde eşim oluyor onun başına dünyayı yıkıyorum bebeğim iyileşene dek
Aynen ben de sürekli trip atıyorum şirketten mikrop getirdin diye. Dün yatmadan bi Nurofen içtim çünkü ilaç içmek ile oğluma bulaştırmak dengesinde ilaç içmeyi tercih ettim. Gece güzel de ter attım sabah daha iyiydim. Bu sabah oğlumu kızamık aşısına götürecektim hemşire kabul etmedi, belki bulaşır biraz bekleyin dedi. Bizim hemşirenin de 1 yaşında bebeği var o yüzden duyarlı bi kadın :)

Gerçekten erkencisiniz :) biz yeni kahvaltı yaptık. Gecede hiç süt içmedi. Artık uykuda bile biberon almıyo. Hiç mi acıkmıyo anlayamıyorum.
çok geçmiş olsun. Eşimde avm de sizin gibi taş betona düşürmüştü. Hemen avmin doktoru gelmişti. İlk söyledigi şey kırık olma ihtimali olamaz çünkü bebekler lastik gibidir kolay kolay kemikleri kırılamaz. Şuan görünürde bişey yok 2 saat sonra belli olur demişti. Ve sırt üstü yüz üstü düşmekten daha teklikeliymiş. Ben başında hareketlerini kontrol ederek sabahlamıştım. Muhtemelen sizde öyle yapmışsınızdır. Yani bişey olsaydı eminim anlardınız.

H happybeautydaughter üzülme hepimiz yaşadık ve daha da yaşayacağız maalesef bu haşarıların elinde. Bi kafanı yana çevirmene bakar kaşla göz arası yapıyorlar o yüzden elbette dikkatli bir anmesin ama biz istemesek de oluyor. Zaten dr kontrolünde geçmiş geceniz de inşallah bişey olmaz

@hiraysen toparlanmaya çalışıyorum canım ama zor bebek varken hem iyileşmeye çalışmak hem onu korumak

Ben de ayni seyi soyluyorum, bu cocuga 7/24 bakiyorum ben mesaai paydos tatil hicbir sey yok dunyanin en zor ama en guzel isi tamam. Benim de esim sizinle meslektas benim isim de yogundu ama ona nazaran hep daha rahatti. Simdi tam tersi oldu

Düşürme olayını yaşamayan sayılı kişiler kaldı heralde canım.. Ki ilk düşürme vakası bendeydi galiba,hâlâ gözümün önünden gitmez o sahne.. Bence boşa üzme kendini, Allah'a emanetler.. Hatta artık çok daha fazla yaşayacağız hareketlenip ayaklandıkları için.. şahsen ben yaşamaya başladım bile.. efe sürekli tutunup ayağa kalkma derdinde her yerde,devamlı ya başını vuruyor kızartıyor ya da elini bir yere sıkıştırıyor.. Bende alıştım artık işin garibi e napalım böyle büyüyecekler..

Yani kendine dert etme ve suçlama.. Olacağı varsa gözünün önünde bile olur canım.. Engel olamazsın.. Bir şey olmuş mudur diye de endişeleri bir kenara bırak öyle yaşanmaz.. Zaten ilk tepkiler,reaksiyonlar önemli..

Elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışalım gerisi Allah'ın işi.. Allah korur onları

S
Benim pasa totalde 13-14 saat mutlaka uyur bacim...
9-10 saat gece uykumuz .... geri kalanlarda ogken ve ikindi uykusuna yatiyor...
Gecmis olsun bacim ♥
Allah (c.c.) sabir versin sana valla...
Yemeyen bebek cok zordur eminim...
Smdi acilden geldim kusma icin igne vurdular koluma kocaman bi igneydi yakti. Besinalerjisi olmus dokunmus
Gecmis olsun bacim ♥
Gecmis olsun canim ♥
Ins. Onemli birseyi yoktur....
Rabb'imin izniyle hicbirsey olmaz sikma canini ♥

Yok pufpufum gitmem artik bir yerlere ♥
Kendimi ozletmek istedim
Saka bir yana da yanlis anlasilmalar uzerinede esimin yasagi eklenince epey oldu giremedim...
Telafi etmeye calisiyorum artik
Oglen ki sonuclarin tertemiz cikar ins.

Kilolu olması her sey demek degil bence de bizim insanımız cahil oyle düşünüyorlar nedense..benim oğlum 30 unda 9 aylık olacak suan 11.200 gram ama benim sutum yaradı ek Gıdada cok az yiyor emmek istiyor ben de zorlamıyorum sutum yetiyor diye Ve dediğin gibi kilo fazla oldugu icin asırı hareketli degil ayakta durunca bile hemen yoruluyor popoyu taşıyamıyor oturuyor hemencecik

tesekkurederim cnm

Kizlar gece hastaneden gelirken ilaclari almak icin eczaneye grdik gecen gun esiminalmadigi ingiliz karbonatini aldm ama igrencc eczaci kadin bunun sayesinde 10kilo verdim gobegim dunduz oldu dedi. Mideyide rahatlatiyomus

Maşallah seni ki de tam tosunmuş :) bu araca kendi msjımı alıntıda bir kez daha okudum da yanlış yazmışım, beni. Görüncemin oğlu 7 aylıkken 11 kg dı, şimdi 14 aylık ve diyette. Sen de zorlama yemek için bak sonrası daha zor olur bebek için. Gerçi seninkinin kglar sütle olmuş o da iyi. Hareket ermesine de sen yardım et hem yediklerini de yakmış olur bebecik.

Kizlar gece hastaneden gelirken ilaclari almak icin eczaneye grdik gecen gun esiminalmadigi ingiliz karbonatini aldm ama igrencc eczaci kadin bunun sayesinde 10kilo verdim gobegim dunduz oldu dedi. Mideyide rahatlatiyomus
Ya ben dün grip ilaçları için sabah eczaneye gittim, bişey daha alacaktım diyip durdum kadına kaç dk bekledim ama aklıma gelmedi karbonatı almak iyice erimiş gitmiş beynim ya, 1 kg vermişim ya heralde beynimden verdim onu neyse güzel haber seninki ben de alayım tez zamanda

Oğlum artık hiç yardımıma muhtaç değil, yere bırakıyorum koltuğa çıkıyor, koltuğa tutunup üzerinde geziyor, gidip perdeyi çekiyor. Boş yere koysam duvara tırmanmaya çalışıyor :) Yaramazlıkta sınır tanımıyor, bir de bunları yaparken nasıl heyecanlanıyo eyşh eyt gibi sesler çıkara çıkara yapıyor yaramazlıklarını :)

Kızlar benim oğlum bebek arabasını sevmiyo hiç, dün dışarı çıktık eşimle nerdeyse 4 saat kucağımızdaydı asla içinde durmak istemedi, içine oturttuk ağlasa da almayalım dedik ama boğazı patlayana kadar ağladı emzik oyuncak vs h,çbir işe yaramadı tabi ettaftaki insanların bakışları da cabası. Napıcam ben ya iyice ağırlaşınca nasıl taşıcaz kucağımızda sürekli bilmiyorum, böyle olunca bebeğimi alıp dışarı çıkıp bi hava alayım diyemiyorum hiç, arabasında durmuyo e kucağımda da bi yere kadar taşıyabiliyorum belim çok ağrıyı doğumdan beri.
sağolsun oğlum benim rahatıma olan hiçbirşeyi sevmez, delircem artık imdaaaaatt diye bağırasım var. Bu bebekler bizi delirtmezse iyidir kimi uyumaz, kimi yemez, kimi kaka yapmaz, kimi su içmez....

Arabayı oyuncaklarla falan süslesen ya da içine uyuduğu çarşaf ya da battaniyesini sersen yani daha tanıdık onu rahatlatsan şeyler görürse belki sever zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…