canım geçmiş olsunSmdi acilden geldim kusma icin igne vurdular koluma kocaman bi igneydi yakti. Besinalerjisi olmus dokunmus
ben kalkalı üç saat oldu :)) ama öncesinde yatalı kısmı yok mira hanım yine uyku nedir bilmedi ben çıkarken de mışıl mışıl uyuyodu yani bana da uyku sevmeyen bir bebiş kısmet oldu zaten neyi seviyo onu da bilmiyorum küçük çarşım herşeye karşım :))Kizlar hala yatiyomusunuz biz kalktik kahvaltimizi yaptik ilaclarini icirdim suan ayagimda uyuyor sanirim en erkenci biziz bu arada beyzada gece 8 gunduz 2 saat olmak uzere 10 saat uyuyor ama hep diger bebeklerden az uyurdu bazi bebekler sevmiyor uykuyu kismet
Bizimki bitkisel ismi koraxKizlar siz.hic bebislerinize oksuruk surubu kullandinizmi kullandiysaniz adi neydi
bnce ayni evde oturmak cok zor en iyisini yapiyosunuz ev alarak. Hatta uzak olmak dahada guzelYa bende elti görümce hic biri yok esim tek cocuk gecen ev alcaz arabamizi sattik filan diyodum hatirlarsan valla bi işe kalkisiyoruz ama sonumuz hayir olur insallah kv nin ust katini alalim dedik ilerde beraber oturma durumu var altli üstlü olursak beraber oturmaya gerek yok herkes kendi evinde kalabilir diye düşünüyoruz insallah pişman olmam
sagol cnm sennasilsin bugunGeçmiş olsun
sagol cnm gribe ragziyim bu mide cokkotucanım geçmiş olsun
ben kalkalı üç saat oldu :)) ama öncesinde yatalı kısmı yok mira hanım yine uyku nedir bilmedi ben çıkarken de mışıl mışıl uyuyodu yani bana da uyku sevmeyen bir bebiş kısmet oldu zaten neyi seviyo onu da bilmiyorum küçük çarşım herşeye karşım :))
cok gecmis olsun canim kendini suclama duse kalka buyucekler keske dusmeselerr ana bazen engel olamiyoruzKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
geçmiş olsun canım.. inşallah bişi olmaz.. kendini çok üzme daha çok düşe kalka büyüyecekler..Kızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
Ay canim gecmis oksun okuken benim de icim bayildi kanim cekildi Allah korusun bebislerimiziKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
canım geçmiş olsun geçenlerde bizimde başımıza gelmişti sıkıca gözlemledim her anını ne kusma ne gözlerde bir belirti olmadı doktora da gitmişsiniz içini ferah tutmaya çalış Allahın izniyle bir şey olmaz olsa ilk anlarda belli oluyo böyle şeyler kendini sıkmamaya çalış tabi bende bi süre kendime gelemedim ama arkadaşların dediği gibi düşe kalka büyüceklerKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
Canim cok geçmiş olsun birebir olayin aynisini benim arkadasim yasadi beyzadan 3 ay buyuk oglu var ki o daha kucuktu ozaman doktorlarda bakmis bisi olmaz allahin izniyle inanki bizde böyle düşe kalka buyumusuz rabbim koruyor meleklerimiziKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
canım üzme kendini bişey olmaz inş düşe kalka arık bizimkide düşüş yaşadı geçen ay senin gibi acilde geçirdim geceyi çok geçmiş olsunKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
Canm bizim surup da 3 defaydi gunde ama benm oglan gec uyandigi icin 2 defa veriyodm ben.hastanede bi gece kotu olunca balgamli kusmustu o zaman acil dr u ventolin sonra da asist verdi.ama asist iyi deglmis bebeklere kullanmadk biz iyi olunca.@temmuzhaziran daha iyi bilir tabi.
Gecen hafta dr a gittm canm emziriyorm dynce antibiyotk vermedi.gecmezse igne yaparz dedi.enfeksiyon varms bogazmda.bademciklerm hala hafif sis burnum da akiyo anlamadm ki.cok hafif sanrm verdgi ilaclar.aferin ictim aksam iyi geldi gibi
.
cok karisan biri deglse oturabilrsin bence canm.elti gorumce falan da yokmus teksiniz iste ne guzel.hem onlar da yalniz kalmamis olur.ben kv yi pek sevmem ama ihtiyacm oldugunda gelir bakar hep sagolsun temizlgme kadar yapar .sadece cok karisir her seye o yuzden uzun sureli beraberlik bize gore degil.eylude ise baslycam insallah. tasinmazsak emreye o bakck.seninki de sana yardmci olur bence.bazen cok bunaliyoruz cunku hepimiz yakininda biri olmasi iyi bisey
Sagol canim benim. Simdi de uyansin da mama vereyim diye nobetteyim yat kalk yapmayayim diye bekliyorum. Birazdan yatarim sana ve tum topik annelerine iyi gecelerr guzel uykularr.
Smdi acilden geldim kusma icin igne vurdular koluma kocaman bi igneydi yakti. Besinalerjisi olmus dokunmus
aynı cilt lezyonlarından bende de çıktı hala var , uykusuzluk yorgunluk pik yaptığında saç diplerim dahil pek çok yerde yaralar çıkıyor,stress sebebi başka bişey değil pomadlar kullanıyorum steroidli ama çözüm dinlenme ve düzenli hayat,ama nerde. hayatımda bu denli sıkılmadım heralde hiç,çünkü herşeyin bi son saati vardı ders sınav iş güç nöbet vs ama hepsi bi saatte paydos idi,şimdi mütemadiyenlongislandist bir an once duzeniniz oturur insallahhh cok zor. Bu zorlugun arkadi insallah kolaylik gelir.
Bizim bebe gune 8.30- 9 gibi basliyor onceden olsa kahvalti eder derdim ama bir haftadir kesinlikle kahvalti etmiyor o mubarek cenesini kitliyor ve kesinlikle acmiyor. Neyse 12- 12.30 gibi yatiyor 40 dk fix hayatta sasmaz, sonra 3 gibi bir daha agzina lokma koyuyor, o saate kdr hicbirsey ama hicbirsey yemiyor su haric. O saatte de belli yemekleri var yani yemek seciyor onlar yoksa geberse yemiyor denedim de ondan rahatca yazabiliyorum. Sonra 5.30 da uuuyor o da kesinlikle 40 dk sasmaz. Sonra 8 gibi mizmizlaniyor ama uyutmuyorum 10. Bilemedin 10.30da gece uykusuna daliyor. Gece bir ya da iki kere mamaya kalkiyor he farkindaysaniz ne yedigini yazmadim zikkimin kokunu yiyor cunku.
Bugun cildiyeye gittim vucudumda kabaran kasidikca kanayan yaralar oldu. Sandim ki uyuz oldum. Neyse gittim kadin direk strese bagli egzama dedi. Ben hayatimin hicbir evresinde sikintimim top oldugu donemlerrdeki hafif sikintilar degildi onlar dokuntu dokmedim simdi Allaha sukur kizimin yememesinden baska hicbir derdim yok dokuntu doktum. Az br dert degilmis yahu kafayi kirdim resmen. Lohusaligima bi daha sovdum. Hizimi alamadim sebep olanlara ayrica sovdum. Kendime kizdim elalemi idare etmek bana kalmisti sanki diye. Ya senin adin zaten basina buyruk diye cikmis madem hakkini vrsene di mi yok @apriori11 in arkadasinin dedigi gibi ilk ay mala bagladim aklima geldikce sinirleniyorum. Neyse sinirlenme dedi bana canim hekimim. :) buna da sukur elhamdulillah.
annaneler de yıpranıyor evet ben 1 hafta kalıyorum annemde ,kadın ağır depresyona girip ağlıyor geceleri dua ediyor kuran okuyor velede sürekli,onun üzülmesi canımı sıkıyor ben sanırım daha güçlüyüm ee tabi mecburen ,ne denli güçlü olsakta vücut bi yerden patlak veriyor işteBende stres oluyorum yemekten şimdilik bana bişi olmadı ama annemin seneler sonra adeti şaştı bu ay olmadı bile kızın yüzünden menopoza giriyorum galiba diyo gerçekten yesin diye paralıyor kadın kendini bizim kızsa oralı bile değil sana çok geçmiş olsun canım bu minnaklar büyüyene kadar bizi neler bekliyor acaba
geçmiş olsunSmdi acilden geldim kusma icin igne vurdular koluma kocaman bi igneydi yakti. Besinalerjisi olmus dokunmus
geçmşolsun oğluna bulaşmaz inşallah. ben o zaman çok vicdan yapıyorum hastalığı getiren genelde eşim oluyor onun başına dünyayı yıkıyorum bebeğim iyileşene dekGüya gece emmeye kalktı daha bi saat önce kalkmıştı emzirmiştim şimdi yine kalktı ama ne kalkmak ! Emzirip yatağına bıraktım tırmanmış bana bakıyor tepeden almıyorum ben de inatla bakalım kim kazanacak. Ay ni de fena hapşıtıuor benim de bu hastalık hapşıtıkla başlamıştıinşallah yavrum hasta olmaz. Ben de bitki çayları ilaç falan ter atarak toparlanmaya çalışıyorum. Sabaha fa kızamık aşımız var hayırlar olsun
geçmiş olsun ,kendini suçlama sürekli daha dikkatli olursun böyle kazalar oluyor benimkinin de dün dudağı kanadı kapıya çarpıp,seninki daha şiddetli olmuş ama bence bişey olmaz ,tabii takip et anormal bişey hissedersen ihmal etmezsinKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
Ilk saatler onemli diye biliyorum cnm kendni suclama cogumuz yasadik butarz kazalariKızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu
Cok karismaz hatta sorunca bile gencler daha iyi biliuo sen bildigin gibi yap der kp biraz bildigiini okur onu da takmicam artik
Canim uyku arasi almaz mi acaba denemissidir bunu da kesin ama bi sorayim dedim
longislandist Canim illaki denemissidir ama battaniye yerine ayaginda sallasan uyumaz mi acaba
Cok gecmis olsun canim
sagolun atkadaslargeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?