2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar hala yatiyomusunuz biz kalktik kahvaltimizi yaptik ilaclarini icirdim suan ayagimda uyuyor sanirim en erkenci biziz bu arada beyzada gece 8 gunduz 2 saat olmak uzere 10 saat uyuyor ama hep diger bebeklerden az uyurdu bazi bebekler sevmiyor uykuyu kismet

Smdi acilden geldim kusma icin igne vurdular koluma kocaman bi igneydi yakti. Besinalerjisi olmus dokunmus
canım geçmiş olsun

ben kalkalı üç saat oldu :)) ama öncesinde yatalı kısmı yok mira hanım yine uyku nedir bilmedi ben çıkarken de mışıl mışıl uyuyodu yani bana da uyku sevmeyen bir bebiş kısmet oldu zaten neyi seviyo onu da bilmiyorum küçük çarşım herşeye karşım :))

Kizlar siz.hic bebislerinize oksuruk surubu kullandinizmi kullandiysaniz adi neydi
Bizimki bitkisel ismi korax
bnce ayni evde oturmak cok zor en iyisini yapiyosunuz ev alarak. Hatta uzak olmak dahada guzel

sagol cnm sennasilsin bugun

sagol cnm gribe ragziyim bu mide cokkotu

Kızlar korkunç bir gece geçirdim, kızımı bebek arabasına koymustum evde. Tam önüne geçip emniyet kemerini baglayacaktim kızım yüz üstü mutfağın. Taşına dustdüştü. Dudağı patladı kan geldi alnı şişti. Korkunc bir yurek acisi ve korkuyla eşimle hastaneye götürdük gece kaldık. Kusmasi bayilmssi olmadi hareketleri , normaldi. Ama ben nasıl bir anneyim feci kızıyorum kendime aklım çıktı ve şimdi hep kuşku olacak icimde ya bir sey olduysa ve Anlamamissalar bgn buna bagli birşey olur mu yarin olur mu

cok gecmis olsun canim kendini suclama duse kalka buyucekler keske dusmeselerr ana bazen engel olamiyoruz

geçmiş olsun canım.. inşallah bişi olmaz.. kendini çok üzme daha çok düşe kalka büyüyecekler..

Ay canim gecmis oksun okuken benim de icim bayildi kanim cekildi Allah korusun bebislerimizi

canım geçmiş olsun geçenlerde bizimde başımıza gelmişti sıkıca gözlemledim her anını ne kusma ne gözlerde bir belirti olmadı doktora da gitmişsiniz içini ferah tutmaya çalış Allahın izniyle bir şey olmaz olsa ilk anlarda belli oluyo böyle şeyler kendini sıkmamaya çalış tabi bende bi süre kendime gelemedim ama arkadaşların dediği gibi düşe kalka büyücekler

Canim cok geçmiş olsun birebir olayin aynisini benim arkadasim yasadi beyzadan 3 ay buyuk oglu var ki o daha kucuktu ozaman doktorlarda bakmis bisi olmaz allahin izniyle inanki bizde böyle düşe kalka buyumusuz rabbim koruyor meleklerimizi

canım üzme kendini bişey olmaz inş düşe kalka arık bizimkide düşüş yaşadı geçen ay senin gibi acilde geçirdim geceyi çok geçmiş olsun

Cok karismaz hatta sorunca bile gencler daha iyi biliuo sen bildigin gibi yap der kp biraz bildigiini okur onu da takmicam artik

Sagol canim benim. Simdi de uyansin da mama vereyim diye nobetteyim yat kalk yapmayayim diye bekliyorum. Birazdan yatarim sana ve tum topik annelerine iyi gecelerr guzel uykularr.

Canim uyku arasi almaz mi acaba denemissidir bunu da kesin ama bi sorayim dedim

longislandist Canim illaki denemissidir ama battaniye yerine ayaginda sallasan uyumaz mi acaba

Smdi acilden geldim kusma icin igne vurdular koluma kocaman bi igneydi yakti. Besinalerjisi olmus dokunmus

Cok gecmis olsun canim

aynı cilt lezyonlarından bende de çıktı hala var , uykusuzluk yorgunluk pik yaptığında saç diplerim dahil pek çok yerde yaralar çıkıyor,stress sebebi başka bişey değil pomadlar kullanıyorum steroidli ama çözüm dinlenme ve düzenli hayat,ama nerde. hayatımda bu denli sıkılmadım heralde hiç,çünkü herşeyin bi son saati vardı ders sınav iş güç nöbet vs ama hepsi bi saatte paydos idi,şimdi mütemadiyen

annaneler de yıpranıyor evet ben 1 hafta kalıyorum annemde ,kadın ağır depresyona girip ağlıyor geceleri dua ediyor kuran okuyor velede sürekli,onun üzülmesi canımı sıkıyor ben sanırım daha güçlüyüm ee tabi mecburen ,ne denli güçlü olsakta vücut bi yerden patlak veriyor işte

geçmşolsun oğluna bulaşmaz inşallah. ben o zaman çok vicdan yapıyorum hastalığı getiren genelde eşim oluyor onun başına dünyayı yıkıyorum bebeğim iyileşene dek

geçmiş olsun
geçmiş olsun ,kendini suçlama sürekli daha dikkatli olursun böyle kazalar oluyor benimkinin de dün dudağı kanadı kapıya çarpıp,seninki daha şiddetli olmuş ama bence bişey olmaz ,tabii takip et anormal bişey hissedersen ihmal etmezsin

Ilk saatler onemli diye biliyorum cnm kendni suclama cogumuz yasadik butarz kazalari

sagolun atkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…