2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah bu günler geçicek her şey normale dönücek sabırlı olmamız lazım seni o kadar iyi anlıyorum ki allah yardımcın olsun, bildiğim kadarıyla çalışıyosun yrn pazar evdesindir diye düşünüyorum, yrn bütün gün hiç ek gıda verme hep istediği zaman emzir bakalım bebeğin nasıl tepki vericek bi gözlemle istersen, belki de acıkıp kendi yemek isticektir

Gecmiş olsun cnm benımkı desteksiz oturmaya basladı şükür ben de yastık koymadım arkasına reklam bıtınce arkaya atıp başını yere vuruyo gözgöre göre dıkkat lazım bu yorgunlukta anneler imdat

Cnm ya ne kadar üzüldüğünü anlıyorum çok zor yemeyen çocuk ama kendınıde hasta edersın sağlığı yerınde mi keyfı yerınde mi düşün düzelecek allahın izniyle sen üstüne gıttıkçe işlet zorlaşır

Canım kıyamam ya gerçekten çok üzülüyorum bebeğine inşallah bian önce düzelir yemesi içmesi, motilium işe yaramadı mı? Ben 2 gün veriyorum kusmaları artınca, işe yarıyo gibi
Diş lekesi dedin ya ne olmuş gerıye dönüp bakamadım neymiş cnm

.bizim doktor da pekmezi pek tavsiye etmedi kaynamis seker dedi.Tabi dogal olani vernek lazim o da tandik bir koyden alinacak.Santaferi ben de sorayim diktora.Benim ki antibiyotik kullanrken zimaks vermisti doktar biraksam sisesyi kafaya dikecekti
Ben damlayı vermıyırum çok terkettı ama nakarna lutfenden aldıpım pekmezi verıyorum

Bu torba yasadan bakici parasi cikmis pilot sehir izmir bursa antalya 300 euro veriyolarmis sen calisiyodun dimi bi arastir istersen
Devlet memuruyum ben canım bize yok diye biliyorum ama bir daha inceleyim sağolasın. Tek çocuğa 2 ay ,iki çocuğa 4 ay boyunca yarım gün çalışıp tam maaş diye bişeyler duymuştum duyan bilen var mı acaba?

Sabah uyduruk kahvaltı hazırkadım severek yedık yazayım isteyen yapabilir makarna lutfenden ruseymli irmik suyla pişirdim tereyağı koydum birazda öle pişti için yımurta artık beyazıda verıyorum kırdım çok katı olmadı muhallebı gibi kaşıkla yedırdım kaçgundur sadece meme ve mama verıyodum burnu tıkalı öksürüyo dıye bugun bu kahvaltı iyi geldi

yarın için bende öyle düşünüyorum emerken keyifli oluyo zorlamadan teklif edicem inşallh gönlüyle bişiler yer bu arada dişini silebildin mi

evet sanırım Israr ettikçe kısır bi döngüye giriyoruz yarın hiç zorlamıcam bide öyle denicem

inşallah biran önce iyileşir afiyet olsun kuzuna irmik ve yumurta beyazı yasak bize

Artık çok hareketliler bide sürekli keşif peşindeler. Çok dikkat etmek lazım. Geçmiş olsn.
bugun dr gıdıcezz yaa ınadınaa kuzu uyanmıuyorrr
her gun 7 de kalkan cocukk
helede tepemdekılerden ben 6 da kalkmısım zaten beynım dönuyorrr
Ne dedi dr? Merak ettim.
Ya bu kan surubunu ne zamana kadar kullanacaz bilen var mi yada dr ne zaman kullanmayi birakin dedi S stepfordk
1yaşına kadar sanırım ama ablamın oğluna 1 yaşında kan tahlili yapmışlardı. Değerler düşük çıkınca ilaca devam ettiler. Hatta damla sayısını arttırarak.
benim bi ara sarıydı saçlarım bigün radikal bi karar alıp kahverengi yaptırmıştım. Yıkandıkca sarılar hafif ışıltılı olmuştu. Gayet güzeldi :) şimdi ise uçlarda krepe balyajlarım var. Sanada kahveyi öneririm ama içinde kızıllık olmayan.

İşin gerçekten çok zor.ALLAH yardımcın olsn. Bi ara bende aren de yaşadım böyle çok zordu seni çok iyi anlıyorum. Bence de ek gıda da çok üsteleme yemekten soğumasın. Bi şekilde büyüyecekler.
Hızlı hızlı okudum yarın dişbugdayomız var malum Kafayı yedim ne yapacak diye bugün ablam geldi Betül'ü oyaladı hem beraber pasta yaptık postacılarda hak verdim baya oyaladı tüm gün uğraştık
süper yapmışsın. Ellerine sağlık.

Ah cnm ya tam buğday unu da yasakmı onunla denesen yumurta sarsıyla

Muhallebısını sütle yapan varmı aranızda baslamak istıyorum ama 1 yasına kadar yasak ya

Bugün dişini silmeye çalıştım ama çok ağladı açmadı ağzını yrn yine denicem buraya yazarım sonucu
Kardeşimin oğlu kansızlık var dıye uzun sure kullandı çürük gibi duruyodu ama uzun süreli damla kullanımından demişti dr

5,6 yaşına kadat devam ettı dişler düşünce yenılerı temizdi inşallah okadar uzamaz ben damla vermıyorum sızın değerınız düşükmüydü bana vet dedı ama vermıyorum 11 küsürdü

sağol canım öyle yapıcam çünkü zorladıkça haftaiçi annem daa da zorlanıyo içtiği sütü de içmez olmuş biraz ara verip kendi haline bırakıcam

Ah cnm ya tam buğday unu da yasakmı onunla denesen yumurta sarsıyla
tam buğday unuyla deneyebilirim aslında şu bi kaç gün geçsin bakalım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…