2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
amin canım geçmiş olsun böyle atlatmış olun
sizede geçmiş olsun canım dediğin gibi hiçbişi kar etmiyo her yeri aiçiyolar artık

Allah korumuş her ikisini de canım çok zor çocuk büyütmek
İnşallah canım herkes hasta evden cikmasak bile hasta olanlar bizi buluyor maalesef
Bence de yavrunda anormal bir durum yoktur canım güzel haberlerle bekliyoruz seni
Geçmiş olsun canım artik yastık da fayda etmiyor şu sureci hayirlisiyla bir atlatsak en azından bilinçli olsalar duseceklerini bilseler
gecmis olsun canim bizimde büyük sehpamiz var sürekli ona tutunup ayağa kalkıyor esimle konuştuk kaldiralim diye

Sağol canım. Bende kaldırmıştım Gökçe rahat rahat dolaşsın yürüteçle diye ama bugün tekrar getirdim. Gökçe henüz tutunup kalkamıyor. Düşmesi tamamen benim dikkatsizliğimden Kaynaklı

Bugün kimsecikler yok. Burda da hava çok kötü. Acayip rüzgar var ve elektriklerde gitti.
Birde 3 ay önce meyve filesi almıştık ama Gökçe hiç kullanmamıştı. Az evel ben elma yerken Gökçe ye verdim yalanda durdu vermeyince ağladı. Normalde elma püresi verince yemez. Fileye koydum şimdi şapur şupur elmanın suyunu içine çekiyor mam mammm diye diye :)

@kmltm hem senin bebise hemde yegenlere cok gecmis olsun cok hareketliler anlik oluyo zaten yastik falan kar etmiyo benim ki yakinda besigede tirmanip cikacak nerdeyse

pufpuff cnm dişiniz hayırlı olsun

Sağol canım teşekkürler..

Çok geçmiş olsun canım..bebeklerin hastalanması kötü gerçekten,neyi var bir yeri mi ağrıyor söyleyemiyorlar ki kuzular..

Ya bu kan surubunu ne zamana kadar kullanacaz bilen var mi yada dr ne zaman kullanmayi birakin dedi S stepfordk

D vitamini 1 yaşa dek kullanılacak ama kan ilacını 10.aya girişte bizim doktor bıraktırdı,kullanmıyoruz..Gerçiben toplasan 1 ay kullandım bu zamana dek

Kantahlili icin kolundanmi kan aldilar
evet kolundan aldılar bizim

bizimkisi de öyle hergün düşüyor illa sürekli peşindeyiz ama kaşla göz arasında yapıyor yapacağını..Allah beterinden korusun diyorm artık düşe kalka büyümek deyimi çocukar için :)

amin canım geçmiş olsun böyle atlatmış olun
sizede geçmiş olsun canım dediğin gibi hiçbişi kar etmiyo her yeri aiçiyolar artık

@kmltm hem senin bebise hemde yegenlere cok gecmis olsun cok hareketliler anlik oluyo zaten yastik falan kar etmiyo benim ki yakinda besigede tirmanip cikacak nerdeyse

Tesekkurler kizlar biseyi yok cok sukur.odum koptu ya

Ya bu kan surubunu ne zamana kadar kullanacaz bilen var mi yada dr ne zaman kullanmayi birakin dedi S stepfordk

1 yasina kadar sanirm canm.biz gecen ay kan aldirdk 11.8 ciknca dr birakabilirsnz dedi ki ben de duzenli kullanmyodm zaten.sisenin yarisini vermstm sadece toplamda.ama pekmez veriyorm her gun

Tesekkurler kizlar biseyi yok cok sukur.odum koptu ya

1 yasina kadar sanirm canm.biz gecen ay kan aldirdk 11.8 ciknca dr birakabilirsnz dedi ki ben de duzenli kullanmyodm zaten.sisenin yarisini vermstm sadece toplamda.ama pekmez veriyorm her gun
Kizina yedici ayinda kan tahlili yapildi hgb.si12.2 cikmisti o gunden sonra brn de vermedim oekmezi de pek sevmiyor kizim.

Bizim doktorumuz d vitamini de kestirdi bizde b12 eksikligi cikmisti onun icin nutrigen diye bir markanin vitamini veri am kizim onu da icmeyi pek sevmiyor

Kızlar burada kuaför olan yokmu haftaya nişan var sacimi boyayacagim kuaföre gitmek istemiyorum kalabalık oluyor canım istemiyor gitmek sacimi gölge yaptirmistim ağustos da dipler açıldı bayağı boyle hoşuma gitmiyor evde kendim boyayim diyorum ama gölgenin üstüne çikolata kahve ya da fındık kabuğu nasıl olur acaba kapatirmi

Kizina yedici ayinda kan tahlili yapildi hgb.si12.2 cikmisti o gunden sonra brn de vermedim oekmezi de pek sevmiyor kizim.
Benim kizda sevmiyo pekmezi ben ilac emzigi ile veriyom bide A apriori11 pek de etkili deil diyince orali olmadim santafer i veriyom simdi agzini hemen aciyo kokusu tadi guzel
Ne güzel canım burası yagmurlu içim karardı kapalı havada güneşli olsa da baharı yasasak artik
İzmire de bu sene pek yaz gelmeye niyetli degil cok yagmur var hava kapali icim şişti

Ben bilemeiyecem bu ara bende boyatacam sacimi kendim actim ondan sonra kullu kumrala boyadim su an acik tin ama skldim cikolata kahve yada o tarz renklere boyamayi dusunuyom koyu da yapmacm bi daha acmakka ugrasmiyacam eger kendi sacinda koyu degilse tutar

ilgi alanimdan bi soru geldi:) arkadsm kuafr buarada cnm. Findik kabugu sarilari kapatmaz bi kac yikamadansnra sarilar cikar oraya yne. Cikolata kahve sua benm sac rengim ama koyusu ve acigi var iki cesit. Bnce acigini al cnku bn koyusuyla boyadim simsiyah oldu sen beyaz tenlisin cok kapkara oluyo sac koyuda. Acik cikolatakahve guzl secim. En sevdgim renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…