- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
amin canım geçmiş olsun böyle atlatmış olunAy bu ne ugursuzluk ya uzerimizdekioglusum bizim yataktan dustu biraz once kafasini vurdu.babasinin yanina birakp biberonu yikamaya gitmistim.yastik falan da koymustm yanina ama ustunden gecmis emekleyerek.cok aglamadi hareketlwrinde de degisiklik yok oyun oynuyo.uyanik tutmaya calisiyorum.Allah im korusun hepsini ya
sizede geçmiş olsun canım dediğin gibi hiçbişi kar etmiyo her yeri aiçiyolar artıkOffff Canım benim :/ artık yastıkları aşıyorlar canım. Hatta bizi bile aşıyorlar. Çok geçmiş olsun. Gökçede az evel benim dikkatsşzliğim sonucu. Sehpaya tutunup ayakta dururken düştü yüzüstü :.(
Allah korumuş her ikisini de canım çok zor çocuk büyütmekKizlar bugun elltimin kizi yag coz icmis.22 aylik hastaneye goturmusler serum takilmis sadece.kusma flan olmamis hareketleri de normalmis.sprey olanlar var ya onlardan agzina falan skmis sanirim.gecen ablamin kucuk kizi da prize tel toka sokmus elektrik carpmis.Allahtan elinden atmis da cok carpilmamis.ay ne zor cocuk buyutmek ya
İnşallah canım herkes hasta evden cikmasak bile hasta olanlar bizi buluyor maalesefdün sürekli ıhlamur icirdim gece iyiydi fakat şimdi burnu tikali emzirdim şimdi zor nefes aliyo.ihlamura devam edelim bugün bakalım. Burnunu acarsam ilerlemez inşallah. Eltimin oğlu çok grip di of korkum ondan gecmemistir inşallah. Bi önceki akşam 5dk geldi gitti ama.
Bence de yavrunda anormal bir durum yoktur canım güzel haberlerle bekliyoruz seni10 30 da randevumuz var kuzunun, cocuk norologu. işallah bır sorunsuz gerı gelcezzz :) ( bu hafta dahada detaylı gozlemledım kuzumuda bence hıc bır seyı yok ama ıste o salak dr ıcıme kurt dusurduu, zaten mr falan ısterse cektırmıycam, hanı en fazla fılm falan cekılebılır.
Geçmiş olsun canım artik yastık da fayda etmiyor şu sureci hayirlisiyla bir atlatsak en azından bilinçli olsalar duseceklerini bilselerAy bu ne ugursuzluk ya uzerimizdekioglusum bizim yataktan dustu biraz once kafasini vurdu.babasinin yanina birakp biberonu yikamaya gitmistim.yastik falan da koymustm yanina ama ustunden gecmis emekleyerek.cok aglamadi hareketlwrinde de degisiklik yok oyun oynuyo.uyanik tutmaya calisiyorum.Allah im korusun hepsini ya
gecmis olsun canim bizimde büyük sehpamiz var sürekli ona tutunup ayağa kalkıyor esimle konuştuk kaldiralim diyeOffff Canım benim :/ artık yastıkları aşıyorlar canım. Hatta bizi bile aşıyorlar. Çok geçmiş olsun. Gökçede az evel benim dikkatsşzliğim sonucu. Sehpaya tutunup ayakta dururken düştü yüzüstü :.(
Sağol canım. Bende kaldırmıştım Gökçe rahat rahat dolaşsın yürüteçle diye ama bugün tekrar getirdim. Gökçe henüz tutunup kalkamıyor. Düşmesi tamamen benim dikkatsizliğimden KaynaklıGeçmiş olsun canım artik yastık da fayda etmiyor şu sureci hayirlisiyla bir atlatsak en azından bilinçli olsalar duseceklerini bilseler
gecmis olsun canim bizimde büyük sehpamiz var sürekli ona tutunup ayağa kalkıyor esimle konuştuk kaldiralim diye
fernplex bizim şurubun adı canım..Sizin kidemi santaferin şurubu canim doktorunuzmu önerdi. Bizim dOktor niye onermedi bu surubu yaa.
pufpuff cnm dişiniz hayırlı olsun
Selam herkese oğlumu banyo yaptırmıştım ertesıgun hapşurdu öksürük gecelerı ıyutmadı sabaha kadar ağlıyo dün ishal ve kusmada eklenınce acile gittik dr boğazı kızarmış geniz akıntısı öksürük o yuzden pedıtus verdı bide raınfant burun spreyı daha gecen hafta atesliydi bu haftada öksürük 1 hafta ıyı 1 hafta hastayız yemıyo içmiyo burnu tıkalı yıne diş yapıyo bence herdış çıkışı bir hastalık yaşıyoruz bu arada acilde ücret alınmıyo biliyodum ama blzden gece olduğu için daha fazla aldılar ama çocuk dr gördü inanın 2 dk bıle sürmedı neyse iyi olsunda para önemli diil bu hastalık ıyıce hıysuzlaştırdı dua edıyorum tum bebekler hastalanmasın inşaallah
evet kolundan aldılar bizimKantahlili icin kolundanmi kan aldilar
Ay bu ne ugursuzluk ya uzerimizdekioglusum bizim yataktan dustu biraz once kafasini vurdu.babasinin yanina birakp biberonu yikamaya gitmistim.yastik falan da koymustm yanina ama ustunden gecmis emekleyerek.cok aglamadi hareketlwrinde de degisiklik yok oyun oynuyo.uyanik tutmaya calisiyorum.Allah im korusun hepsini ya
bizimkisi de öyle hergün düşüyor illaOffff Canım benim :/ artık yastıkları aşıyorlar canım. Hatta bizi bile aşıyorlar. Çok geçmiş olsun. Gökçede az evel benim dikkatsşzliğim sonucu. Sehpaya tutunup ayakta dururken düştü yüzüstü :.(
Ne güzel canım burası yagmurlu içim karardı kapalı havada güneşli olsa da baharı yasasak artikYaz geldi sanki gunes yakiyo kisa kolluyuz bugun valla. aksam yagmur yagdi smdi gunesli sanki agustos
Offff Canım benim :/ artık yastıkları aşıyorlar canım. Hatta bizi bile aşıyorlar. Çok geçmiş olsun. Gökçede az evel benim dikkatsşzliğim sonucu. Sehpaya tutunup ayakta dururken düştü yüzüstü :.(
amin canım geçmiş olsun böyle atlatmış olun
sizede geçmiş olsun canım dediğin gibi hiçbişi kar etmiyo her yeri aiçiyolar artık
Allah korumuş her ikisini de canım çok zor çocuk büyütmek
İnşallah canım herkes hasta evden cikmasak bile hasta olanlar bizi buluyor maalesef
Bence de yavrunda anormal bir durum yoktur canım güzel haberlerle bekliyoruz seni
Geçmiş olsun canım artik yastık da fayda etmiyor şu sureci hayirlisiyla bir atlatsak en azından bilinçli olsalar duseceklerini bilseler
gecmis olsun canim bizimde büyük sehpamiz var sürekli ona tutunup ayağa kalkıyor esimle konuştuk kaldiralim diye
@kmltm hem senin bebise hemde yegenlere cok gecmis olsun cok hareketliler anlik oluyo zaten yastik falan kar etmiyo benim ki yakinda besigede tirmanip cikacak nerdeyse
Kizina yedici ayinda kan tahlili yapildi hgb.si12.2 cikmisti o gunden sonra brn de vermedim oekmezi de pek sevmiyor kizim.Tesekkurler kizlar biseyi yok cok sukur.odum koptu ya
1 yasina kadar sanirm canm.biz gecen ay kan aldirdk 11.8 ciknca dr birakabilirsnz dedi ki ben de duzenli kullanmyodm zaten.sisenin yarisini vermstm sadece toplamda.ama pekmez veriyorm her gun
Benim kizda sevmiyo pekmezi ben ilac emzigi ile veriyom bide A apriori11 pek de etkili deil diyince orali olmadim santafer i veriyom simdi agzini hemen aciyo kokusu tadi guzelKizina yedici ayinda kan tahlili yapildi hgb.si12.2 cikmisti o gunden sonra brn de vermedim oekmezi de pek sevmiyor kizim.
İzmire de bu sene pek yaz gelmeye niyetli degil cok yagmur var hava kapali icim şiştiNe güzel canım burası yagmurlu içim karardı kapalı havada güneşli olsa da baharı yasasak artik
Kizina yedici ayinda kan tahlili yapildi hgb.si12.2 cikmisti o gunden sonra brn de vermedim oekmezi de pek sevmiyor kizim.
Ben bilemeiyecem bu ara bende boyatacam sacimi kendim actim ondan sonra kullu kumrala boyadim su an acik tin ama skldim cikolata kahve yada o tarz renklere boyamayi dusunuyom koyu da yapmacm bi daha acmakka ugrasmiyacam eger kendi sacinda koyu degilse tutarKızlar burada kuaför olan yokmu haftaya nişan var sacimi boyayacagim kuaföre gitmek istemiyorum kalabalık oluyor canım istemiyor gitmek sacimi gölge yaptirmistim ağustos da dipler açıldı bayağı boyle hoşuma gitmiyor evde kendim boyayim diyorum ama gölgenin üstüne çikolata kahve ya da fındık kabuğu nasıl olur acaba kapatirmi
ilgi alanimdan bi soru geldi:) arkadsm kuafr buarada cnm. Findik kabugu sarilari kapatmaz bi kac yikamadansnra sarilar cikar oraya yne. Cikolata kahve sua benm sac rengim ama koyusu ve acigi var iki cesit. Bnce acigini al cnku bn koyusuyla boyadim simsiyah oldu sen beyaz tenlisin cok kapkara oluyo sac koyuda. Acik cikolatakahve guzl secim. En sevdgim renkKızlar burada kuaför olan yokmu haftaya nişan var sacimi boyayacagim kuaföre gitmek istemiyorum kalabalık oluyor canım istemiyor gitmek sacimi gölge yaptirmistim ağustos da dipler açıldı bayağı boyle hoşuma gitmiyor evde kendim boyayim diyorum ama gölgenin üstüne çikolata kahve ya da fındık kabuğu nasıl olur acaba kapatirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?