2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya bnde sacimi boytmk cok istyrm ama dr boytma dedi cok istyrm ama daha bklicz snrm bunun icin
bnde boystmak istiyodum 7aylk oldu saclarim berbat durumdaydi boyadim gitti:) smdi yne boyatcm dogum gunu icin bide dugun var. Koyu renk yuzumu soluk gosterdi sari olunca canli oluyomus oyle diyo cevrem

Hado gel ombre yaptiralim bnce sana yakisirr

Seni cokiyi anliyorum canmbnde hira 3aylikken tasinmistim. Annm bakti. Bn kv yerlestrdim. Ama keske hc yardjm etmeseydi heryer karma karisik olmustu.koliyi aliyo aciyo amma cok ayakkabi almissn diyo rastgle koyuyo sen duzrltrsin sonra diyo isim ikiye katlanmisti. Ama kske azadi baksalardi ayip etmisler biraz ama olsun skma canini sen

cok sevindm canmm senin kiz tembellikten oturmuyo. dedigimiz gibi hcbiseyi yok masallah. Cocuktan cocuga degisiyo gelisim.

Bnide cuma gnu saglkocagindan aradilar yne tabikide asi icin. 4unde gelicemdedim. 10aylikken kizamik asisi olucak.enaz iki disi vardimi dedi yoo dedim hc yok. olmasi lazimdi doktrunla gorustunmu bnu dedi. Oda bnm canimi skti. Ama dktrda normal olabliyo demisti

Şükür ki temiz çıkmış :)

Işin ilginç tarafı benim kv annemden de yengemden de daha ilgili bize karşı. Doğum zamanı da atlayıp uçağa geldi ve 40 gün kaldı ve hiç rahatsızlık vermedi yardımcı oldu. Bizimkiler hastaneye geldi bir kez eve geldi o kadar. Ramazan dolayısıyla kapalıydılar. Amaaannn işte bu sıkıntılardan sonra geriye dönük herşey gözüme batıyor artık :/
Sen hiç diş özürlü yetişkin gördün mü de o çok bilmişe, elbet çıkacak bu diş, 10. Ay olmasa da çıkacak elbet. Artık annelerin evlat hassasiyetlerini hiçe sayıp mal mal konuşanlara karşı iyice tahammülsüzleştim

5,6 yaşına kadat devam ettı dişler düşünce yenılerı temizdi inşallah okadar uzamaz ben damla vermıyorum sızın değerınız düşükmüydü bana vet dedı ama vermıyorum 11 küsürdü
Açıkçası bize hiç test yapmadı doktor sadece 1 yaşına kadar kullanılck dedi, 2 ayrı doktor da aynı şryi söyledi

Iyi olmanıza sevindim canım

bende almak ıstıyorum ama bızımkısıde her buldugunu agzına gotuuyor, hanı yer bosuna olur dıye dusundum, sonra yıne bakıyım dedım sıteyı bulamadım bu seferde burasının adresı neydı canım ?

ayhh cok gecmıs olsun canımmm, artık bı sanıye bıle bırakmıyoruz bızımkısıde oleee. yatarken acayıp hareketlı

cok gecmıs olsun canım, bı an yalnız bırakmamamk lagzım bu kuzuları
cilek31 doktor ne dedi? Merak ediyorum.

Cilek31 ben de merak ettim

kızlar cok sukur ıyı bır sey demedı, tembellıkten daha dogrusu antremansızlıktan dedı, bızımkısısı hep kucakcı oldugundan tabı hanım oturmuyor. çok sagolun kızlarrr :)

Offf offf kp de annemde ayni gün ameliyat tarihi almaya gidecekler kp suan zaten bizde kaliyo inşallah tarihleri ayni zamana denk gelmez annemin yaninda hastanede kalacak kimsede yok bari eve cikinca yanina gidebilsem
cok gecmıs olsun canımm, işallahh aynı gune denk gelmezlerrr
Dr gıttınız mi cnm
gıttık canım cok sukur bır sey yokk. gercı son sonuckara bakıcak amaa gorunuse gore bır sey yok dedı, tembellıkten dedı :):)

hayırlı olsun canım, maelsef ole basına gelınce anlıyorsun kı bızde cocuk olunca anladık, kımse yok cevremızde derler ya aynen babana bıle guvenmee. gercı bızım fıılıende cok kımse yok ama senınkıler varmıs taaa gercekten hayrett brı sey !!!

cok sevindm canmm senin kiz tembellikten oturmuyo. dedigimiz gibi hcbiseyi yok masallah. Cocuktan cocuga degisiyo gelisim.
sağol canım , haftaya sonuclarada bakıcak ama gorunuse gore bır sey yok dedıı. evet her seyı normal kuzumun ama bı oturması garıptıı, dahası desteksız hıc oturamıyorduu, beklıyrouz bakalım ne zaman oturcak :) ))

ayhh bu ne guzellıkk canımm yaaa, sen bır org sırketı falan kurrr benceee :)
cok guzel hepsııı elllerıne saglıkk :):)

sağol canım Allaha sukurrr :)
ayhh bu ne guzellıkk canımm yaaa, sen bır org sırketı falan kurrr benceee :)
cok guzel hepsııı elllerıne saglıkk :):)

sağol canım Allaha sukurrr :)
iyi olmaniza sevindim canim

@minnakkartal canim mira icin özel sofra kurmasan sizinle birlikte otursa siz yerken onada versen yermiki beyza tek basina yemiyorda belki miradada işe yarar bide babalrina bu aylarda cok ozenirmis bebekler babalar ne kadar karsilarinda ustahla yerse bebeklerde yermis bilmiyorum bizde ise yariyo umarim sizdede yarar

@kmltm@ Isimdeyimgucumdeyim hem emreye hem gokceye gecmis olsun beyzada benim kucagimdan kv nin kucagina gecerken bi atti kendini kapinin sivri kosesine kafasi geldi cok agladi kuzum yani birakin yatagi ayakta durmayi kucakta bile zaptolmuyolar artik

Emzirmede boya sute gecmiyormu canim eger gecmiyorsa hemen boyayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…