2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya benim kizimdami tembel acaba bütün gün emeklesin koltuktan tutup kalksin yan yan yurusun diye ugrasiyorum yok umrunda bile degil anca elini tut yurusun kucaga gelsin
Gökçe de aynı :) bazen koltuktan tuttunup gitmeye çabalıyor ama pek becerdiği söylenemez :) iki hafta önce elinden tutunca yürütüyordu bile. Yeni başladık elden tutup yürümelere. Her çocuk bir değil. Beyza da gökçede zamanı gelince yapar Herşeyi.

. A101 e iglo somon gelmis aldim bugun 250 gr 13tl firinda yaptim hemen yemedi öykü sonrada kurudu corba yaptim un limon kestirmeli oylede sevmedi bikac gun sonra tencerede yapcam tarif var arkasinda paketin bakalim onu sevcekmi

Tahmin edebiliyorum canim bende hic bi sorunumuz olmadigi halde 1,5 yil cocuk hasreti cektim cok pimpirikliydim ama sen icini ferah tut hic bisi olmaz allahin izniyle
Haklisin ama gebelikte hersey kafaya takiliyo onceden boyle.degildim valla

Ay bıktırdım sizi ama masamin son halini yollayın daha da yollamam sözEki Görüntüle 1473537
canım tüm hazırlıkların birbirinden güzel süpersin ellerine sağlık

canım çok sevindim bebişin ii olmasına şükür birşeyi yokmuş o kadar tembellikten bişi olmaz :)))
Adimadim.com canım site
canım sofrada oturmak istiyo ama sadece masayı kurcalamak için babası öyle iştahla denemedi onuda denerim yeterki iki lokma bişi yesin kusmadan

Biz daha hic salincaga binemedik
bizde bugün ilk kez bindik ama kapalı mekanda bide desteği yoktu tutarak bindirdik pek sayılmaz gibi :)))

Inst kokosbandanalar var ordan bandana ve etek aldim haftaici gelcek bakalim guzelse soylerim kiz annisleri sizede bi de papyonlar var erkek annisleri cok tatli :)
bende bakınim bi internet alışverişini seviyorum farklı oluyo :))

ayhh bu ne guzellıkk canımm yaaa, sen bır org sırketı falan kurrr benceee :)
cok guzel hepsııı elllerıne saglıkk :):)

sağol canım Allaha sukurrr :)

cok guzel olmus ellerine saglik malzemelerini nerden aldin

Mükemmel olmus canim pastanin ve kurabiyelerin tarigini bende istiyorum

Ellerine sağlık canım herşey mükemmel gözüküyor biz zevkle bakıyoruz paylaşmaya devam

Teşekkürlerim kızlar beğenmemiE çok sevindim 1 haftanın yorgunluğunu bu önümüzdeki 1 haftada anca atarım heralde

A Aysegul1706 canım malum Sakarya küçük yer burda pasta malzemeleri satan bi yer var ordan aldım

Canım naptınız bugün yemek işini nasıldı bebeğin, benimki bugün gayet iyiyken 1 saat önce muz süt karışımı veriyodum bi anda bugün ne yediyse hepsini çıkardı. Ben de yrn sabah öğle akşam motilium vericem çünkü bi kere kusmaya başlayınca devamı geliyo,
bigün bu kusmalar tamamen biticek inşallah diye kendimi teselli ediyorum sürekli

Tesekkur ederim canım farklı bir fikir oldu düşüncem internetten baktım güzel gorunuyor umarım yarın kahvaltinizda keyifli geçer
Sğl cnm düngece zaten 2 gıbı uyudu 3 te ağlayarak uyandı oğlum ama çıldırmış gıbı ne yapsam olmadı evde tv açtım bır oraya bır buraya 7 ye kadar susmadı canı acıyo sabahta 10 gıbı gıttık sanki gece uyumayan çocuk o değil çok mutluydu şükür güzel gectı ufak ufak elımle besledım havada guzeldı bebek arabasında guneşlendı bende rahat ettım eğer böyle olursa dışarı çıkarım allahın izniyle saçında inş istedğin gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…