2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne iyi olur valla hem hepimiz bunaldik sohbet ederiz hem evi toplariz belki emeklemeyen bebisler emekleyenlere oturmayan bebislerde oturanlara yemeyen bebisler yiyenlere bakip imrenirde onlarda ataga gecer :)
A apriori11 aynen yeri geldimi lafibi sokarsin zaten evi yerlestirseler sen bi daha ustunden gecmek zorunda kalcaktin kendi isini kendin yap daha iyi ya daaa hepimiz toplasip geleliim biz toplariz bebeler dagitir :)

iyi olmaniza sevindim canim

Canim cok şükür biseyi yokmuş cok sevindim
sagolun kızlarr cok sukurr, on tanıda bır sey yok dedı, kafa ultrasonundada bır sey yok, kan man ıcınde haftaya tekrar gıdıcez kı ondada bır sey yoktu ( gecen haftada yapılmıstı cunku tahlıllerı, adam ek olarak horman ıcın ayrı ıstedı )
çok sukur :)

Sabah kahvalti yapip kizimla kendimizi parka attik sanirim beyza emeklemeyecek yuruyecek butun parki ben kollarindan tutarken yürüdü bide sallandik geldik :)
valla benımde bugunkı planım oydu ama kuzu bır turlu uyanmıyorrr
haftasonu ınadına yapıyor cocuk harehladee :)

Ombre güzel olur ama iste kızla gidemem onu nereye birakcam o var zamanda yok haftaya cumartesi nişan var kararsız kaldım

Sormadım canım ıslak tülbentle silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını yrn doktorunu arayıp sorucam lekedir heralde 10 aylık bebeğin dişi çürür mü yahu? umarım lekedir yani
Canim lekedir o demir ilaci leke yapiyor dislerde. Bize de kontrole gittigimizde firrcala dedi bana bende fircalayayim mi dedim saskin saskin evet dedi macunsuz fircayla temizle dedi ama normalde tulbentle silinmesi lazimmis ben de yeni ogrendim. A apriori11 yazdiklarini okuyunca Cok uzuldum keske evde olsam da sana yardimim olsaydi haftaya tenelli doncem ama akut donem gecti anladigim kadariyla olsun caniniz saolsun kimseye minnetin yok cok sukir

Canim yine evine gecmissin bundan sonra ufaknufak halloulir yakinlarin cidden ayip etmis hele kizkardesin

Bebeginin sukr biseyi yokmus ablamin oglu var 16 aylik daha yurumuyo onun diger cocuklari da gec yurumus iki yasa yakin kimi bebegin motor gelisimi biraz yavas oluyo zaten anormallik olsa belli ederdi
Ay bıktırdım sizi ama masamin son halini yollayın daha da yollamam sözEki Görüntüle 1473537

Cok guzel olmus canim ben bayildim tabi ben dis bugdayi yapmadigim icin yapnlara imreniyom burda cevrem de aile akrabam olmadigi icin kimle yapiyim diyom
Sabah kahvalti yapip kizimla kendimizi parka attik sanirim beyza emeklemeyecek yuruyecek butun parki ben kollarindan tutarken yürüdü bide sallandik geldik :)

Canim parka havanin iyi gunun de bende cikartiyorum ama artik cikartmayacam domuz gribi falan vs yuzunden ben ilcde oturuyom bulundugum yerin ilcesinde domuz gribinden dolayi karantina altina alinmis allahtan tam yakin degilim

Ombre güzel olur ama iste kızla gidemem onu nereye birakcam o var zamanda yok haftaya cumartesi nişan var kararsız kaldım

Canim oglunun biriyle gitsen o bebek arabasin da ilgilense sen saclarini hallederkn olmaz mi yine de sen bilirsin

Benim kizimda yerde surunuyordu bir haftadır emekliyor çok hareketlendi bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor sürekli yalniz birakamiyorum hiç[/
QUOTE]

Benim kizda birden yapiyo 1 aydir emekliyo iki gundur de koltugun kenarindan tutup kalkip yan.yan yuruyo bide allahtan mutfakla salon birlseik o yuzden rahatim cok zor da kalinca yurutece koyuyom artik halinin ustun de kendi kendine knepelere tutup kalkip oturuyo

@kmltm@ Isimdeyimgucumdeyim hem emreye hem gokceye gecmis olsun beyzada benim kucagimdan kv nin kucagina gecerken bi atti kendini kapinin sivri kosesine kafasi geldi cok agladi kuzum yani birakin yatagi ayakta durmayi kucakta bile zaptolmuyolar artik
Ayyy canım benim. Çok geçmiş olsun. Zaptetmek cidden zorlaştı.

Kizlar.selam. 25 haftalik gebeyim kasiklarimda hafif bi.sislik var sanki asagi inmis bebek gibi .. agrimda var sizce normalmi yarin doktora gtcem ama evham yaptim biraz..

Yarin doktora gidecekmissin bosyere kendini uzme bebisinde hisseder
Kizlar.selam. 25 haftalik gebeyim kasiklarimda hafif bi.sislik var sanki asagi inmis bebek gibi .. agrimda var sizce normalmi yarin doktora gtcem ama evham yaptim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…