2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sen naptin canm mira hnm pazar gnu yedimi biseyler bn grmedim yazdysanda kacirmisim

İyi olur inşşallah cnm simitte yumurta olduğunu sanmıyoorum saşırdım

sen naptin canm mira hnm pazar gnu yedimi biseyler bn grmedim yazdysanda kacirmisim
pazar günü sadece yarı kase çorba yedirebildim az daa zorlayınca kusacak gibi oldu bıraktım bunun dışında bol bol emdi hemde kendi isteyerek neyse en azından kusmadı diye avunuyorum bugünde 100 cc süt içmiş yarım yumurta sarısı bir tane de bisküvi yemiş şükür

Yavrum şimdide mışıl mışıl uyuyo uyanınca parka gidelim en iyisi havamız değişir
oh ne güzel burada da hava pek güzel annemde mirayı markete götürmüş herkese el sallıyomuş :))

Kızlar bizim böbrek taşımız vardı 3 aylıkken öğrenmiştik ama tedavı yaptırmamıştık bugun 4 boyutlu ultrason için randevumuz var dua edın lütfen taş eriyip gitmiş olsun
canım inşallah ultrasonda bir şey çıkmaz güzel haberlerle gelin

Bir an insan kontrolden çıkıyor canım sonrasinda da pişman oluyoruz fayda da etmiyor kızmak bu sefer daha çok agliyorlar of of annelik çok çok sabir demek

Teşekkür ederiz teyzesi:)

Kızlar bizim böbrek taşımız vardı 3 aylıkken öğrenmiştik ama tedavı yaptırmamıştık bugun 4 boyutlu ultrason için randevumuz var dua edın lütfen taş eriyip gitmiş olsun
İnş. erimiştir cnm.
Bu avokadoyu nasil yediriyosunuz bos yemedi oyku
ben muzla karıştırıyorum yada yoğurtla yediyorum.

Chrome dan giriyodum cok takiliyo o kendi internet yazanindan girdim bu da yavas ama daha iyi :)
Umutcuk napiyo iyidir ins
bende dayanamadım burdan uzak kalmaya laptopu aldım ordan yazıyorum umut uyududa sankı hiçişim yok gibi oturuyorum:)umut bol bol yaramazlık peşinde ama oda huysuz bu aralar bu haziran bebeleride ikiz gibi hepsi aynı şeyi yapıyolar:)

Yok canım her insan bir değil eltin belkide çok iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…