2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sagol Canim eşim geldi sofrayı o hazırladı uzandim biraz yemek yiyip ilaç içtim biraz daha iyiyim simdi

Ayni bizim gibi çocuklarda çok sıkıldı bu kış 4 duvar arasında. Artık aksama doğru huysuzluk hat safhaya çıkıyo bizde çocuk resmen sıkılıyo.dün kizimi dersaneye goturuyodu eşim bizde takildik peşine yigitle hiç arabadan bile inmedik sadece bırakıp eve döndük allahım nasıl sevindi O kadarcik degisiklige bile.havalar isininca hepimize iyi gelecek eminim.

Bende öyle düşünüyorum hatta annem parkta çoluk çocuk arasında yemek yedirmenin hayallerini kuruyor :))

meyveyi yani sadece elma yada armudu pişirince yedi,şimdilik bunu deniyorum,onun dışında benimki zaten anne karnından beri hiperaktif ne yazıkki,yürüyecek bıraksam,kapılara duvarlara tırmanıp popo üstü yere çakılmakla meşgul

Hastayken emre de oyleydi canm.yogurdu cok sevmesine ragmen onu bile yemedi 10 gun kadar.kasik gorunce kitliyodu agzini.sadece biberona aciyodu.israr etmedm ben de hemsire oylet demsti.simdi toparladi sukur eski duzenimize donduk sayilir.darisi basiniza:)

Istahsiz uykusuz kipir kipir yerinde duramayan bebislerle ugrasiyorz biz valla:))senin bebis nasl oldu yemesi falan? A apriori11 in meyve tarifi ise yaradi mi?[/QUOTE]

Evet aslında onlarda sıkıldı Ece de dışarıda çok mutlu oluyor hava ısınınca bol bol gezeriz inşallah

Herkese iyi akşamlar rabbım dilerse herşey olur ultrason çektirdik dr böbreklerınız tertemiz dedı inanamadım 2 böbreğindede taş vardı 3 kez film çektirmiştik ne büyüksün rabbim dua edenlerden allah razı olsun hepinizden gönlünüzün muradını versın eve geldik bütün gün açtı bebeğim yolda uyudu yatak odasına koydum uyudu derken bir çığlık yüksek yataktan düşmüş yavrum mosmor oldu çok korktum uyutmadım bidaha hala öksürüğümüz devam ediyo ağlayıp kustu balgamını çıkardı özellikle gece uykuda çok terliyo öksürükle uyanıp uyumuyo dr pedıtusu 5 gun kullanıp bırakın demişti hala öksürüğümüz gecmedı

Bizde tam tersı canım biraz sen bak diyırum hep yorgunum diyo hoş babasındayken de gözler hep bende bana aşık gibi bakıyo babası bile bans öyle içten bakmadı henuz beni seven oğlum iyi ki var allah evlatkarımızı bıze bağışlasın tabi siz çalıştığınız için özlem daha çok tur

Kızlar merhaba benim kızım 8,5 aylık kontrolünde 7700 kilo Boyuda 71 cm çıktı sağlık Ocağı'ndaki hemşire minyon olacak dedi doktora götürmedim bu ay ama her ay kontrolünde boyu için hep iyi diyordu sizce nasıl Zayıf mı sizin bebeklerin Gelişimi nasıl

Canım gözünüz aydın çok şükür yokmuş bişi küçük kaza içinde geçmiş olsun Hastalığıda bir an önce atlatır inşallah

Karni doyunca keyif yapiyo pasam:))
Ayy çok tatlı. Ayakkabılarına bayıldım. Bende almak istiyorum :) kaç numara?
Akşam üstü Ecenin bacaklarima yapışıp ağlaması bir yandan başım agriyor bir yandan mutfaktan ağlayarak çıktım tansiyonumu olctum sonuç 14-9 hâlâ başım çok kötü
Çok geçmiş olsn. Hiçbişey baş ağrısına benzemiyo. İnş. şimdi iyisindir.
Çok sevindim. Benim yeğenimde de var 4 yaşında. Bebekliginden beri tedavi görüyor. İnş. bigün bi mucize olur da onun da taşları erir. Kıyamam ya düştü demek. Artık 1 sn bile yalnız bırakılmıyo uykuda bile. Geçmiş olsn. Düştükten sonra mı kustu orasını anlayamadım?

Evt biraz minyon olcak. Bizim dr 9. ayda 9300 olmalı demişti bize. Ama bizde kilo bakımından gerideyiz bizimki de minyon olcak. Bu arada boyunuz gayet iyi kilo biraz az o kadar.

Ay canım çok sevindim eminim çok rahatlamissindir ayrıca geçmiş olsun düşmüş kuzucuk inşallah iyidir simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…