Olacak hepsı hayırlısıyla dede baba diyo sesıde çok gür çıkıyo ama emekleme yohdun ılk defa oturdu ole bı 3-5 sn canım, ama bugun yok:) olsun oturdugunu gordum ya yeter :):)
maşallah kuzularımıza :)
Bisry olmaz annesi minik o daha yaz gelsim hergun parka orda kudursun :)Şu eve bi yerleşeyim süper dadıya kayıt yaptırıcam yoksa sinir hastası olucam bu oğlanın elinde ve korkuyorum artık dayanamayıp girişicem sonunda
Benim oğlum da 4 dişi varken aşırı gıcırdatıyodu dişlerini, doktoruna sormuştum normal demişti zaten bi süre sonra bıraktı gıcırdatmayıOğlum 4 dişiyle diş gıcırtmaya başladı bu ne şimdi?bilen anlayan varmı?
Disleri kesfetmis ay benimki yapsa kizar babasi cok uyuz oluyo :)Oğlum 4 dişiyle diş gıcırtmaya başladı bu ne şimdi?bilen anlayan varmı?
Babasıda sabaha kadar gıcırtatıyo genetık olmasın?Disleri kesfetmis ay benimki yapsa kizar babasi cok uyuz oluyo :)
Savcıya ne olmuş?Ne moral bozucu bi gundu ya elektrk yok dis dunyayla baglanti koptu resmen sarjim da bitti ustune bu caglayan olayi savci da vefat etms cok etkileniyorm bu olaylardan ya keske hic olmasa bole seyler
Savcıya bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabir versinNe moral bozucu bi gundu ya elektrk yok dis dunyayla baglanti koptu resmen sarjim da bitti ustune bu caglayan olayi savci da vefat etms cok etkileniyorm bu olaylardan ya keske hic olmasa bole seyler
Yok ben herseyi hemen yapsin diye dort gozle beklemiyorum bacim...çok sukur canımm, dun ılk defa ole bır bıraktım kaldı kuzum durdu. sonra tabı devrıldı :):):)
ne konusmasıı canımmm ??? konusan bebek mı varmıssss dahaa ???
bızımkısıde annee babaaaa dıyor amaa zaten onları bılıncsız soyluyorlarmıs, ne anlamı oldugunu bılmeden mısss, konusmadan bunu kastatedıyorsun demı canım ??? dedıgın gıbı her bırı farklı canımmm
bak ben oturmuyor dıe telas yaptım ( oda cıns dr un yuzunden ) kuzu bosuna delındııo yuzden sende telaş yapma sakın canım konusur elbett :)
Gecmis olsun bacim ya...azerikizi91 cnm oğluşun iyimiş sevindim bız 10 gundur öksürükle mücadele edıyıruz dr pedıtus verdı ama 5 gunluk önceki gibi diil ama devam edıyo
Oglum Ilk 4 disini kesfettigi zaman baslamisti bacim ...Oğlum 4 dişiyle diş gıcırtmaya başladı bu ne şimdi?bilen anlayan varmı?
Ben bunu ilk defa okuyorum bacim...cilek31 cnm biz taş ı duyduk ben şok olmuştum dr fakulteye yatırıp kan vss yapıcaz kalmanız lazım demişti eşim stajerlerın elıne vermem oğlumu dedı de arkadaşımız kendı erıyıp gider bekleyın dedi ama ben aylardır meraktan öldüm ama eşim çok rahattı sorumluluk bende acele etme sakın benden habersız oralara götürme dedi bende dün eşim şehırdışındayken habersız götürdüm film çektirdım çok şükür ki temızdi eşime söledım uçtı sevınçten ama ben demiştim baba guvenmedın falan neyse dicem o ki sen benım yerımde olsan demekki beklemeden dr dedğini yapacaktın hoş bana kalsa bende yapardım ama eşimden çekindim hep iyikide beklemişim kendi yok oldu şükür hani oturma meselesi senın kadar bende çok endişeliydim ama sabırla bekkedım sen dr gıttığınde senın kadar bende heyecanlıydım ne dıcek diye ki dr lara guvenmiyorum sanki kendi çocuklarına aynı şekilde yaparlarmıydı insanın içine ateşi düşürüyorlar gıcık dr a inansam amelıyat ettırcektı 3 aylık bebeğimi yanlış anlamadın demi cnm kendi aceleciğimide sölüyorum
Apriorim senin minik haydduta bakacak olursak ben ne kadar sukretsem az ...Delirmenin eşiğindeyken babasına verdim uyutsun diye. Ya dişi çıkmayan da hareket etmeyen de üzülmesin, iki gün fazladan kafa dinliyorsunuz işte. Benimki düz duvara tırmanıyor ve bir dk sabit durmuyor, iki dişi var şimdiden alt dudağımı ve meme ucunu parçaladı. Azericim bırak konuşmasın valla otur kafanı dinle :) bizimki de konuşmuyo sadece şuursuzca bağırıyor . Babababababababa dedededd gegege diyor , eşim de konuluyo diye seviniyor ama hepsi bilinçsizce söyleniyor. Eşime dedim sana da baba diyo bana da baba diyo yastığa da baba diyo kanepeye de baba diyo. Konuşmasına daha çok var bunlar bilinçsiz bağırmalar dedim ama bozuldu :/
Şu eve bi yerleşeyim süper dadıya kayıt yaptırıcam yoksa sinir hastası olucam bu oğlanın elinde ve korkuyorum artık dayanamayıp girişicem sonunda
Ayy alinti gitti yine spiral icin banada saglik ocagini soylediler ama bizde bir hemsire var dokuz mahalle duyar yani istemem kendi doltoruma gittim hem ona guveniyorum
Delirmenin eşiğindeyken babasına verdim uyutsun diye. Ya dişi çıkmayan da hareket etmeyen de üzülmesin, iki gün fazladan kafa dinliyorsunuz işte. Benimki düz duvara tırmanıyor ve bir dk sabit durmuyor, iki dişi var şimdiden alt dudağımı ve meme ucunu parçaladı. Azericim bırak konuşmasın valla otur kafanı dinle :) bizimki de konuşmuyo sadece şuursuzca bağırıyor . Babababababababa dedededd gegege diyor , eşim de konuluyo diye seviniyor ama hepsi bilinçsizce söyleniyor. Eşime dedim sana da baba diyo bana da baba diyo yastığa da baba diyo kanepeye de baba diyo. Konuşmasına daha çok var bunlar bilinçsiz bağırmalar dedim ama bozuldu :/
Anne olduktan sonra benimde bakis acim baya bir dsgisti ....Savcı ölmüş ama ben o iki çocuğa da üzüldüm açıkçası, daha 20 yaşında hukuk öğrencisi çocuklar. Belki onlar da avukat hakim savcı olacaklardı. Pırıl pıtıl gelecekleri olabilecekken saçma sapan beyinlerine girildi ve hem katil oldular hem de öldüler hiç uğruna. Anne olunca işe farklı açılardan da bakıyorum sanırım
Rabbim korusun tüm evlatları ailesine sabır versınSavcı ölmüş ama ben o iki çocuğa da üzüldüm açıkçası, daha 20 yaşında hukuk öğrencisi çocuklar. Belki onlar da avukat hakim savcı olacaklardı. Pırıl pıtıl gelecekleri olabilecekken saçma sapan beyinlerine girildi ve hem katil oldular hem de öldüler hiç uğruna. Anne olunca işe farklı açılardan da bakıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?