2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Şu eve bi yerleşeyim süper dadıya kayıt yaptırıcam yoksa sinir hastası olucam bu oğlanın elinde ve korkuyorum artık dayanamayıp girişicem sonunda
Bisry olmaz annesi minik o daha yaz gelsim hergun parka orda kudursun :)

Bizim elektrik geldi bi daha gitti 2saat daha tam yemek hazirliyodum firinq patates atcaktim ocaga aldim o da zor pisti ve hos olmadi ama idare ettik öykü sevdi ama :) sonrada vurdu kafayi uyudu 10da masallah cocuguma aksam erken yatiyo ama sabahta erken kalkiyo bu sefer o da benim isime gelmiyo :)

cilek31 cnm biz taş ı duyduk ben şok olmuştum dr fakulteye yatırıp kan vss yapıcaz kalmanız lazım demişti eşim stajerlerın elıne vermem oğlumu dedı de arkadaşımız kendı erıyıp gider bekleyın dedi ama ben aylardır meraktan öldüm ama eşim çok rahattı sorumluluk bende acele etme sakın benden habersız oralara götürme dedi bende dün eşim şehırdışındayken habersız götürdüm film çektirdım çok şükür ki temızdi eşime söledım uçtı sevınçten ama ben demiştim baba guvenmedın falan neyse dicem o ki sen benım yerımde olsan demekki beklemeden dr dedğini yapacaktın hoş bana kalsa bende yapardım ama eşimden çekindim hep iyikide beklemişim kendi yok oldu şükür hani oturma meselesi senın kadar bende çok endişeliydim ama sabırla bekkedım sen dr gıttığınde senın kadar bende heyecanlıydım ne dıcek diye ki dr lara guvenmiyorum sanki kendi çocuklarına aynı şekilde yaparlarmıydı insanın içine ateşi düşürüyorlar gıcık dr a inansam amelıyat ettırcektı 3 aylık bebeğimi yanlış anlamadın demi cnm kendi aceleciğimide sölüyorum

Delirmenin eşiğindeyken babasına verdim uyutsun diye. Ya dişi çıkmayan da hareket etmeyen de üzülmesin, iki gün fazladan kafa dinliyorsunuz işte. Benimki düz duvara tırmanıyor ve bir dk sabit durmuyor, iki dişi var şimdiden alt dudağımı ve meme ucunu parçaladı. Azericim bırak konuşmasın valla otur kafanı dinle :) bizimki de konuşmuyo sadece şuursuzca bağırıyor . Babababababababa dedededd gegege diyor , eşim de konuluyo diye seviniyor ama hepsi bilinçsizce söyleniyor. Eşime dedim sana da baba diyo bana da baba diyo yastığa da baba diyo kanepeye de baba diyo. Konuşmasına daha çok var bunlar bilinçsiz bağırmalar dedim ama bozuldu :/

Ne moral bozucu bi gundu ya elektrk yok dis dunyayla baglanti koptu resmen sarjim da bitti ustune bu caglayan olayi savci da vefat etms cok etkileniyorm bu olaylardan ya keske hic olmasa bole seyler
Savcıya bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin

Bu atada bizim eski mahalledeki hemşire aradı aşı için ama bugün elektrik kesintisinden sonra temelli vazgeçtim aşıdan. Henüz yaptırmasan anneler bir düşünün siz de bence. Haberlerde gördüm bissürü aşı ellerinde kalmış ve bozulmuş olabilir , ben de güvenmiyorum açıkçası elden çıksın diye bebelere yapabilirler boUk aşıları

Savcı ölmüş ama ben o iki çocuğa da üzüldüm açıkçası, daha 20 yaşında hukuk öğrencisi çocuklar. Belki onlar da avukat hakim savcı olacaklardı. Pırıl pıtıl gelecekleri olabilecekken saçma sapan beyinlerine girildi ve hem katil oldular hem de öldüler hiç uğruna. Anne olunca işe farklı açılardan da bakıyorum sanırım

A

Yok ben herseyi hemen yapsin diye dort gozle beklemiyorum bacim...
cok sukur sagligi yerinde ayliklarina yetisti ...
Daha ne isterim ben....
Ayrica evet istemdisi soyledikleri su anne baba dede gibi sozcukler kolay kolay ugramadi bize
Bir kere abi dedi offf puffff o kadar...
Inneeee diye aglarken araya katip soyluyor buna sukur :-d
azerikizi91 cnm oğluşun iyimiş sevindim bız 10 gundur öksürükle mücadele edıyıruz dr pedıtus verdı ama 5 gunluk önceki gibi diil ama devam edıyo
Gecmis olsun bacim ya...
Bu aralarda benim cevremdekiler hep oksuruyor....
Bende 2 hafta cektim oksurukten...
Ins. En kisa zamanda Azalan oksurugude biter canim ♥
Oğlum 4 dişiyle diş gıcırtmaya başladı bu ne şimdi?bilen anlayan varmı?
Oglum Ilk 4 disini kesfettigi zaman baslamisti bacim ...
1 aya yakinda yapmaya devam etti...

Ben bunu ilk defa okuyorum bacim...
(Yanlis hatirlamiyor isem ).
Cok gecmis olsun cok sukur atlatmissiniz....
Ne yazik ki bazi doktorlar hemen oldu bittiye getirmeye calisiyorlar....
Cok sukur tedaviye gerek kalmadan kendiliginden temizlenmis ♥
Apriorim senin minik haydduta bakacak olursak ben ne kadar sukretsem az ...

Gunduzleri koyarim kendisi oynar ....
Aciktimi yediririm...
Uykusu geldi mi koyar kafasini yumusk buldugu herhangi bir yere uyur oracikta....
Iste o bilincsizce sozlenen kelimeler varya bizde kolay kolay cikmiyor...
Zamani var demek ki bekleyecegim artik ♥
Ilkler merakla bekleniyor iste ilk emeklemesindeki heyecanimi hic unutmam ama

Şu eve bi yerleşeyim süper dadıya kayıt yaptırıcam yoksa sinir hastası olucam bu oğlanın elinde ve korkuyorum artık dayanamayıp girişicem sonunda

Benmki de oglen cok agladi elektrik de yoktu zaten.bagirdm ben de daha cok agladi.ilk defa bu kadar sinirlendim

Ayy alinti gitti yine spiral icin banada saglik ocagini soylediler ama bizde bir hemsire var dokuz mahalle duyar yani istemem kendi doltoruma gittim hem ona guveniyorum

Aci falan oluyo mu spiralde?ben de mi taktirsam acaba?

Aynen emre de ilk zamanlar bana da baba dyodu.simdi sadece aglarken baba diyo:)onun disinda dededeee gegegeee dyp duruyo:)azad kadar hareketli degl ama durmuyo yerinde cok yoruluyorm yahu

Anne olduktan sonra benimde bakis acim baya bir dsgisti ....
Rabb'im ailelerine sabir versin ....

Rabbim korusun tüm evlatları ailesine sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…