Soba olsa ne güzel sıcacık olurdu evimiz :) elektrik geldi ama ev hala soğukElektrik gidince evimin sobaları olduğuna seviniyorum sicacikligi hiç bitmiyor:)
Bencede sobanın verdiği sıcaklığı başka bişi vermez:)Soba zahmetli ama keyifli bisiBizde donduk bugün.oğlumun üstünü kat kat giydirdim bu seferde rahat hareket edemeyince sinir oldu:) evlenmeden önce babamın evi sobaliydi o sobanın keyfini hiç biseyde alamadım daha.
Aynen sıcacık her sarttaSoba olsa ne güzel sıcacık olurdu evimiz :) elektrik geldi ama ev hala soğuk
Ya dışı çıkan tecrübeli anneler hoş bizden hariç herkeste dış var ama:)şimdi dokununca elime bişi batıyor sanki ama görünürde dış falan yok dış midir bu yoksa bana mı öyle geliyor
Cnm elevıt te o hayvanın yağı var decavıt al istersen ben doğumdan sonrada devam edıyorum içmeyeSağol canım haklisin takviye almak gerekiyor elevit var evde bende ondan iceyim
Geçmiş olsun cnm oğlun nasıl iyimi?Selam bacilarim nasilsiniz ?
Kac gundur agir bir soguk alginligi gecirdim cok sukur simdi iyiyim....
Ogluma bulastirmadan atlattim sukur
Hasta olanlarimiza sifa diliyorum ...
@apriori11 bacim yeni yuvan ve ilk disleriniz hayirli olsun ♥
Gecmisi pek okuyAmadm bacilar sayfalar masaallah ucuyor resmen :)
bı uzman dr dan duymak tabı benıde sevındırdııı, hanı kan alımına uzuldum amaÇok sevindim. Sonuçun böyle çıkacağını biliyorduk ama yinede uzman bi kişiden bunu duyman seni çok rahatlatmıştır.
İlk kez duyuyorum böyle bişey.Sağlık ocagındaki ebeleri de bazen hiç anlamıyorum. Bizede aren 4 aylıkken bıngıldagı kapanıyo demişlerdi 9 ayı geçtik hala açık. Bence doktorunun yorumu çok daha önemli.
hepsini yemek istiyorum :) harika olmuş..
sorma benımde ole olduu, bıde ustune serum yedı kuzumm. yok yokkk bı daha Allah bır hastalık vs vermessee dr a goturmıycemm, hemen kan tahlılı alalım bılmem neee , kucuck yavrucagu delık desık edıyorlarrah canım keşke biraz uzanıp dinleyebilsen umarım daa iyisindir şimdi
olsun doktora gittin için rahat etti ben bir yasında bile kan alınsın istemiyorum 4. Ayda 6. Ayda birde dokuzda bakıldı iki üç ayda bir kan mı alınır
çok sağol canım benım :)Canim çok şükür birşey çıkmamış çok sevindim
cok cok gecmıs olsun hayatımm. ıyıkı bır sey cıkmamısss, dusmesıı kotu olmus ama onuda nazarr saayy :)Herkese iyi akşamlar rabbım dilerse herşey olur ultrason çektirdik dr böbreklerınız tertemiz dedı inanamadım 2 böbreğindede taş vardı 3 kez film çektirmiştik ne büyüksün rabbim dua edenlerden allah razı olsun hepinizden gönlünüzün muradını versın eve geldik bütün gün açtı bebeğim yolda uyudu yatak odasına koydum uyudu derken bir çığlık yüksek yataktan düşmüş yavrum mosmor oldu çok korktum uyutmadım bidaha hala öksürüğümüz devam ediyo ağlayıp kustu balgamını çıkardı özellikle gece uykuda çok terliyo öksürükle uyanıp uyumuyo dr pedıtusu 5 gun kullanıp bırakın demişti hala öksürüğümüz gecmedı
gecmıs olsun canım yaaaa, bu ara hasta olmyan yokk, bende bugun kotuyum cok burnum sarıl sarıl akıyorrr. kuzulara gecmesın barııı
ayyhh canım Allah yardımcın olsunn. ılk haftalar cok zor oluyorrr. bende cok zorlandım agladım falan bıde ıs yerınde problemlerr vs derken zaman gecıyor gercketenn. benım 1 ay olmuss, işallah sende alısırsın bır an evvel. bızımkıler hem adas hemde yasıt aynı zamanda:) bızımkının kılosuda 8,600 boyuda 72. bende az dıyorum ya boy kılo aralıklarına bakınca normal bızımkılerr bence canım .selam kızlar bayadır giremiyorum işe başladım 10 martta. ilk hafta çok zorlandım hem işler yoğundu hem ayrı kalmak zor geldi elifden. biz hala dişsiziz. üstte gözüküyor ama bi türlü patlamadı. zaten iştahsizdı iyice iştahsızlaştı. bu cuma kontrole gidicez. özele gidiyorduk bu sefer devletten sıra aldım bakalım. bi türlü toparlanamadı benim kız. çok hareketli maşallah. bi dakka durmuyor :) siteye girmeyi ve sizleri özlemişim. inş bütün anneler ve bebişleri iyidir. bu arada kızlar diş çıkartırken huysuzlanınca siz neler yaptınız. hem huysuz hem uykusuz oldu iyice. jel sürüyorum arada.
Canim özelde kendi doktorumda taktircam hormonlu taktiranlar var çevremde memnunlar 450 tl ama benimle bir doğum yapan bir akrabamiza 350 ye takmış bende 350 ye takmasini söyleyeceğim doktora pahalı ama ben bir daha cikarttirmayacagim kendi doktorumdan başkasına gitmek istemiyorumcanım özelde mi taktıracaksın. fiyatı ne kadar. bende çok istiyorum. özel de sordum 150 demişlerdi tabi zam gelmediyse yıl başında:)
Farkliligi hemen anlamissindir bacim zaten...Ya dışı çıkan tecrübeli anneler hoş bizden hariç herkeste dış var ama:)şimdi dokununca elime bişi batıyor sanki ama görünürde dış falan yok dış midir bu yoksa bana mı öyle geliyor
Geçmiş olsun cnm oğlun nasıl iyimi?
Allah (c.c.) iyiligini versin cilegim cok guldum yabu arada kızlarr dun sonunda benım kuzu desteksız oturdu 3-4 sn sonra devrıldı :):)
artık gulermısın aglarmısınnn :):)
be kızım dıyorum 2 gun once nıye oturamadınnn, bosu bosuna delık desık oldun dıyorum kızıyorum :):)):
çok sukur canımm, dun ılk defa ole bır bıraktım kaldı kuzum durdu. sonra tabı devrıldı :):):)Farkliligi hemen anlamissindir bacim zaten...
uclarinda beyazlik olustuktan cok kisa sure sonra disler cikiveriyor....
Hadi bakalim acisiz cikiversin ilk inciler ♥
Cok sagol bacim...
cok sukur gayet iyi oglum...
Bugunku Elektrik kesintisi yuzunden biraz burnumuz akmaya basladi o kadar ...
Sizde durumlar ne canim ?
Allah (c.c.) iyiligini versin cilegim cok guldum ya
Masaallah oturmayada baslamis daha ne olsun ♥
Kizlar inanmayacaksiniz ama oglum hala konusamiyor
Net ve surekli soyledigi hicbir kelime yok...
Bazen baska cocuklarla kiyasliyorlar hemen veriyorum agizlarinin payini...
O onlarin buda benim cocugum cunku diyorum
Her cocuk farkli oluyor iste
Çay kaşığı yada bardakla denesen ses gelıyomu ben öyle anlamıştım hayırlısıyla gelsin cnmYa dışı çıkan tecrübeli anneler hoş bizden hariç herkeste dış var ama:)şimdi dokununca elime bişi batıyor sanki ama görünürde dış falan yok dış midir bu yoksa bana mı öyle geliyor
Çok şükür cnm bizde çok yenı desteksız oturuyoruzçok sukur canımm, dun ılk defa ole bır bıraktım kaldı kuzum durdu. sonra tabı devrıldı :):):)
ne konusmasıı canımmm ??? konusan bebek mı varmıssss dahaa ???
bızımkısıde annee babaaaa dıyor amaa zaten onları bılıncsız soyluyorlarmıs, ne anlamı oldugunu bılmeden mısss, konusmadan bunu kastatedıyorsun demı canım ??? dedıgın gıbı her bırı farklı canımmm
bak ben oturmuyor dıe telas yaptım ( oda cıns dr un yuzunden ) kuzu bosuna delındııo yuzden sende telaş yapma sakın canım konusur elbett :)
dun ılk defa oturdu ole bı 3-5 sn canım, ama bugun yok:) olsun oturdugunu gordum ya yeter :):)Çok şükür cnm bizde çok yenı desteksız oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?