Ne moral bozucu bi gundu ya elektrk yok dis dunyayla baglanti koptu resmen sarjim da bitti ustune bu caglayan olayi savci da vefat etms cok etkileniyorm bu olaylardan ya keske hic olmasa bole seyler
Ayyy sorma onu benim kiz da yapiyo delu oluyom bazen yaparken kulagimi falan tikiyom yada agzina emZik tikiyom suan bile icim bi sekil olduOğlum 4 dişiyle diş gıcırtmaya başladı bu ne şimdi?bilen anlayan varmı?
@kmltm boyle sinrk isirigi gibi bisey olcak dedi doktor o bi kastirdi ama sonrassinda olmadi hic anesteziyle de yapiyolarmis istersen ama o kadar buyutulcek bisey degil bence
Ben esimin ilkel korunma yontemine birakmak istemedigim icin taktirdim 4-5 sene dusunmuyorum simdilik
Ben sabahtan beri o savcinin yerine koyup saatlerce adamin ne hissettigini dusunmekten kafayi yiycem. Ozgecan vakiasinda da ayninseyi yasadim. Magdurun yerine kendimi koyup hissettikerini dusununce kafayi yiyecek gibi oluyorum. Aileleri acisindan da oyle. Anne olmak beni bu kadar duygusal yapmasaydi iyiydi. Vallahi cok uzuluyorum.bizim dertlerimiz bunlsri dusununce tiri virinin onde gideni , bayrak sallayani. Allah sevdiklerimizi korusun acilarini gostermesin insallah.bu acilarinyasayanlara da dayanma kuvveti ihsan eylesin insallah.
Canim çok acı verici birşey değil sadece takarken hafif bir kasık ağrısı oluyor çok kısa sürüyor zaten adetliyken takılıyor rahim aşağıda olduğu içinBenmki de oglen cok agladi elektrik de yoktu zaten.bagirdm ben de daha cok agladi.ilk defa bu kadar sinirlendim
Aci falan oluyo mu spiralde?ben de mi taktirsam acaba?
Aynen emre de ilk zamanlar bana da baba dyodu.simdi sadece aglarken baba diyo:)onun disinda dededeee gegegeee dyp duruyo:)azad kadar hareketli degl ama durmuyo yerinde cok yoruluyorm yahu
Benim oğlumun da kilosu geride. Önemli olan sağlıkları diyorum..Sağlığı yerinde şükür kilosu az evet onu kabullendim artık. 3. Aydan 7. Aya kadar memeyi reddetti biberon almadı ek gıda deseniz kaşığı reddediyor birde çok hareketli ve uykusuz malum sonuç bu. Boyu kafama takılmıştı kısa mı diye ama Sağolun biraz rahatladım
Ablam kızını 27 ay emzirdi tam 1 yıl olmamıştı. Ama doğum sonrası 1 yıllık rutin kontrole gidebilirsin istersen.bende mi gitsem kadın doğumcuya acaba ya hala regl olmadım bi zararı olmasın sonra
aynısını yaşadım bizim ocakta elektirikli hangi akla uyup onu aldıysam. Komşumda yaptım bende arenin yiyeceklerini. Küçük tüp almıştm balkon da duruyo ama nedense kullanmaya çok korkuyorum. Canım çok kıymetli de :)Elektrık kesılınce kıymetını daha çok anladım özellikle bebek olunca yemek yedırmek işkence oldu resmen tv yok birde bizim ocak elektrıklı su bile ısıtamadım küçük tüp komşudan alıp işgörmeye çalıştım 6 saat sonra geldı 1 saat sonra kabus yıne gıttı çok şükür ki geldi karanlıkta daha huysuz oldu montlarımızı giyip balkona çıktık erken uyumadığı için ışıksız 1,2 ye kadar nasıl oyalardım bilmiyorum
ah o sesi benim oğlum da yapıyo hep 8 dişiyle :) ben dayanamıyorum o yaparken çıkardığı sese. Niye yapıyo bende bilmiyorum.Oğlum 4 dişiyle diş gıcırtmaya başladı bu ne şimdi?bilen anlayan varmı?
ben yaptırmadım yaptırmıcam da. Hem doktorum hem de ebe hiç sıcak bakmadı. Böyle bi aşı yoktu dediler. 1 yaşında artık.Bu atada bizim eski mahalledeki hemşire aradı aşı için ama bugün elektrik kesintisinden sonra temelli vazgeçtim aşıdan. Henüz yaptırmasan anneler bir düşünün siz de bence. Haberlerde gördüm bissürü aşı ellerinde kalmış ve bozulmuş olabilir , ben de güvenmiyorum açıkçası elden çıksın diye bebelere yapabilirler boUk aşıları
Boşver canım senin eşinin ailesi ne de olsa ben kendi ailemde yaşıyorum bunları :/ amcam yengem ki anne baba deriz onlara da o kadar yani 4 sokak yakına geldik merak edip gelmediler, babam hergün Beylikdüzü'nden kalkıp geliyor. Kardeşlerim ayrı cins çıktılar. Valla yaşamadan öğrenilmiyormuş ama herkesi boşverip kendi çekirdek aileni çitleyeceksin en temiziBugün eşimin teyzesinin mevludu vardı gitmeyecektim eşim eve geldi ayıp olmasın diye son dakika gitmeye karar verdim gittim uç görümce bir eltim eltimin kızı KV de oradaydı gorumcemin evi çok yakin oraya KV de gorumcemle oturuyor KV bize gel dedi bende bizim is yerine gidececegimi oradan da esimle markete gidecegimizi söyledim zaten gorumcemler çok soğuk davrandilar kv gelmiyorsunuz dedi ve abisinin gelinine kızım için ben bu çocuğu kaç aydır görmüyorum oğlumu görmüyorum oğlum bana taksicilik yapıyor beş dakika görüyorum o kadar dedi en son şubat ta gördüm dedi ben de kadına çok olmuş demi dedim o da güldü çok olmuş dedi kızımın montunu almaya gittim bir baktım hepsi gitmiş is yerimiz ve gideceğimiz market görümceye çok yakın yalandan da olsa insan teklif ederdi ya da biz gidiyoruz derdi sadece kv bekledi ben gidene kadar çok gücüme gitti daha önce de ayni şeyi yaptılar defalarca gorumcem diğerlerini ısrarla kahve içmeye çağırmıştı bana sende gel dememisti eşim onların her işini görüyor bizim araba onlara taksi gibi işliyor gecenin bir yarısı geçen de gorumcem aradı kızını havaalanından eşimin alması için eşim gitti aldı ki havaalanı bize çok uzak onların kızlarına oğullarına iş buldu ama bir kere bile hak ettiğim değeri görmedim birde eşimin abisinin kızı oradan çıktıktan sonra beni aramış duymadım ben onu aradım sonra sinirli bir tonda nişan davetiyeniz bende gonderemedim tembelligimden yanlış anlamayin gondercem dedi sanki biz nişana davetiye mi bekliyoruz hic aklimizdan öyle birşey geçmedi bütün hevesim kırıldı kızlar keşke bizim onlara verdiğimiz değeri onlarda bize verselerdi bunlar hep boyle senelerdir ağzımı acmiyorum alttan alıyorum ama yeter artik ben kendi tarafima bu kadar alttan almiyorum
bazen şöyle cevap verseydim keşke diye ben de uyuyamam,ama son zamanlarda beni üzen yada bileerek kıran herkese cevabım sert oluyor ben de kuş gibi hafifliyorum,ancak bazen eşi için insan susabiliyor korkudan değil elbette bi de o üzülmesin diye,hepimiz yaşıyoruz zaman zaman,güçlü bi kadın olman yavrularına sahip çıkman ve hepsinin maşallahının olması dokunur birilerine emin ol,hep bi yeri eksik kalsa diye bekleyenlerle dolu özellikle akraba kısmından,misal kızın da gelişimi iyi olan bi bebek ve sen 3 çocuğa bakıyorsun hepsi de Allah ın izniyle tabii güzel akıllı sağlıklı maşallah,bu bazılarına batsa da sen şükredip yavrularına bakıp mutluluktan huzur bulabilirsin ,ben öyle yapardımÇok uzun olmuş kızlar kusura bakmayın burayı Güzin ablanin köşesine cevirmisim ama sinirimden uyuyamiyorum
aynen git eceyi kokla oğullarına sarıl emin ol hafiflersin,valla ben bile düşününce rahatladımBoşver canım senin eşinin ailesi ne de olsa ben kendi ailemde yaşıyorum bunları :/ amcam yengem ki anne baba deriz onlara da o kadar yani 4 sokak yakına geldik merak edip gelmediler, babam hergün Beylikdüzü'nden kalkıp geliyor. Kardeşlerim ayrı cins çıktılar. Valla yaşamadan öğrenilmiyormuş ama herkesi boşverip kendi çekirdek aileni çitleyeceksin en temizigit biraz eceyi çitle keyfin yerine gelsin
Bazen malesef karşı tarafın gönlünü hoş tutabilmek için kendimizden ödün verebiliyoruz. Seni çok iyi anlıyorum konu görümcenin evinde içilen bi kahve değil aslında hak ettigin değeri görememek.. İnsanları çoğu zaman ne yaparsak yapalım memnun edemeyiz.. Sende takma boşver aile içi huzurun herşeyden önemli..Bugün eşimin teyzesinin mevludu vardı gitmeyecektim eşim eve geldi ayıp olmasın diye son dakika gitmeye karar verdim gittim uç görümce bir eltim eltimin kızı KV de oradaydı gorumcemin evi çok yakin oraya KV de gorumcemle oturuyor KV bize gel dedi bende bizim is yerine gidececegimi oradan da esimle markete gidecegimizi söyledim zaten gorumcemler çok soğuk davrandilar kv gelmiyorsunuz dedi ve abisinin gelinine kızım için ben bu çocuğu kaç aydır görmüyorum oğlumu görmüyorum oğlum bana taksicilik yapıyor beş dakika görüyorum o kadar dedi en son şubat ta gördüm dedi ben de kadına çok olmuş demi dedim o da güldü çok olmuş dedi kızımın montunu almaya gittim bir baktım hepsi gitmiş is yerimiz ve gideceğimiz market görümceye çok yakın yalandan da olsa insan teklif ederdi ya da biz gidiyoruz derdi sadece kv bekledi ben gidene kadar çok gücüme gitti daha önce de ayni şeyi yaptılar defalarca gorumcem diğerlerini ısrarla kahve içmeye çağırmıştı bana sende gel dememisti eşim onların her işini görüyor bizim araba onlara taksi gibi işliyor gecenin bir yarısı geçen de gorumcem aradı kızını havaalanından eşimin alması için eşim gitti aldı ki havaalanı bize çok uzak onların kızlarına oğullarına iş buldu ama bir kere bile hak ettiğim değeri görmedim birde eşimin abisinin kızı oradan çıktıktan sonra beni aramış duymadım ben onu aradım sonra sinirli bir tonda nişan davetiyeniz bende gonderemedim tembelligimden yanlış anlamayin gondercem dedi sanki biz nişana davetiye mi bekliyoruz hic aklimizdan öyle birşey geçmedi bütün hevesim kırıldı kızlar keşke bizim onlara verdiğimiz değeri onlarda bize verselerdi bunlar hep boyle senelerdir ağzımı acmiyorum alttan alıyorum ama yeter artik ben kendi tarafima bu kadar alttan almiyorum
dün akşam gelmişti o iki kızında da on üç aylıkken olmuş küçük teyzemde kızı 12 aylıkken olmuş annemde hep dokuzuncu aydan sonra olmuş sanırım biraz genetik ama dediğin gibi senelik kontrole gidicem ona bi kaç ay kaldı zatenBenim oğlumun da kilosu geride. Önemli olan sağlıkları diyorum..
Ablam kızını 27 ay emzirdi tam 1 yıl olmamıştı. Ama doğum sonrası 1 yıllık rutin kontrole gidebilirsin istersen.
aynısını yaşadım bizim ocakta elektirikli hangi akla uyup onu aldıysam. Komşumda yaptım bende arenin yiyeceklerini. Küçük tüp almıştm balkon da duruyo ama nedense kullanmaya çok korkuyorum. Canım çok kıymetli de :)
ah o sesi benim oğlum da yapıyo hep 8 dişiyle :) ben dayanamıyorum o yaparken çıkardığı sese. Niye yapıyo bende bilmiyorum.
ben yaptırmadım yaptırmıcam da. Hem doktorum hem de ebe hiç sıcak bakmadı. Böyle bi aşı yoktu dediler. 1 yaşında artık.
canım bende genelde hep alttan alan taraf oluyodum aman evimizin huzuru kaçar diye sonra baktım içime ata ata yer ediniyor derdim yokken dertleniyorum ilk tepkimde eltim bile o kadar şaşırmış ki geldi özür diledi demek ki diyorum yeri geldiğini düşünüyosan belli etmek gerek yoksa kimse senin ne hissediğinle ilgilenmiyor hoş yine de hiçbirşey evdeki huzurdan daha mühim değil kızların dediği gibi sen kendi güzel ailenin tadını çıkar ne mutlu sana aslanlar gibi oğlun bide dünya tatlısı bi kuzun varBugün eşimin teyzesinin mevludu vardı gitmeyecektim eşim eve geldi ayıp olmasın diye son dakika gitmeye karar verdim gittim uç görümce bir eltim eltimin kızı KV de oradaydı gorumcemin evi çok yakin oraya KV de gorumcemle oturuyor KV bize gel dedi bende bizim is yerine gidececegimi oradan da esimle markete gidecegimizi söyledim zaten gorumcemler çok soğuk davrandilar kv gelmiyorsunuz dedi ve abisinin gelinine kızım için ben bu çocuğu kaç aydır görmüyorum oğlumu görmüyorum oğlum bana taksicilik yapıyor beş dakika görüyorum o kadar dedi en son şubat ta gördüm dedi ben de kadına çok olmuş demi dedim o da güldü çok olmuş dedi kızımın montunu almaya gittim bir baktım hepsi gitmiş is yerimiz ve gideceğimiz market görümceye çok yakın yalandan da olsa insan teklif ederdi ya da biz gidiyoruz derdi sadece kv bekledi ben gidene kadar çok gücüme gitti daha önce de ayni şeyi yaptılar defalarca gorumcem diğerlerini ısrarla kahve içmeye çağırmıştı bana sende gel dememisti eşim onların her işini görüyor bizim araba onlara taksi gibi işliyor gecenin bir yarısı geçen de gorumcem aradı kızını havaalanından eşimin alması için eşim gitti aldı ki havaalanı bize çok uzak onların kızlarına oğullarına iş buldu ama bir kere bile hak ettiğim değeri görmedim birde eşimin abisinin kızı oradan çıktıktan sonra beni aramış duymadım ben onu aradım sonra sinirli bir tonda nişan davetiyeniz bende gonderemedim tembelligimden yanlış anlamayin gondercem dedi sanki biz nişana davetiye mi bekliyoruz hic aklimizdan öyle birşey geçmedi bütün hevesim kırıldı kızlar keşke bizim onlara verdiğimiz değeri onlarda bize verselerdi bunlar hep boyle senelerdir ağzımı acmiyorum alttan alıyorum ama yeter artik ben kendi tarafima bu kadar alttan almiyorum
üzüntüm derin insan bunu okuyamaya görmeye dayanamıyor bu acıyı kalbinde yuvasında yaşayan birileri var şuan Allahım dayanma gücü sabır versinYok ya icimden konusmak bile gelmiyo dun gece yatarken kucuk cocuklari varmidir acaba diye dusundm bu sabah kalktm instagrami ilk actgmda karsima cikan resim beni allak bullak etti 2 kucuk cocuk ve babalarinin manset manset kafasina silah dayali elleri bagli resimleri gercekten zalimler icin insan yasasin cehennem demek istiyo biz goremicez ama obur dunyada hesaplar gorulcek ins
Cok snr oldm ya hurriyet koca mansettle basmis resmi allahim ya insan dusunemio babasinin kocasinin son halinin bu oldugunu ya doktm resmen icimi buraya ama cok uzgnm ya
Bugün eşimin teyzesinin mevludu vardı gitmeyecektim eşim eve geldi ayıp olmasın diye son dakika gitmeye karar verdim gittim uç görümce bir eltim eltimin kızı KV de oradaydı gorumcemin evi çok yakin oraya KV de gorumcemle oturuyor KV bize gel dedi bende bizim is yerine gidececegimi oradan da esimle markete gidecegimizi söyledim zaten gorumcemler çok soğuk davrandilar kv gelmiyorsunuz dedi ve abisinin gelinine kızım için ben bu çocuğu kaç aydır görmüyorum oğlumu görmüyorum oğlum bana taksicilik yapıyor beş dakika görüyorum o kadar dedi en son şubat ta gördüm dedi ben de kadına çok olmuş demi dedim o da güldü çok olmuş dedi kızımın montunu almaya gittim bir baktım hepsi gitmiş is yerimiz ve gideceğimiz market görümceye çok yakın yalandan da olsa insan teklif ederdi ya da biz gidiyoruz derdi sadece kv bekledi ben gidene kadar çok gücüme gitti daha önce de ayni şeyi yaptılar defalarca gorumcem diğerlerini ısrarla kahve içmeye çağırmıştı bana sende gel dememisti eşim onların her işini görüyor bizim araba onlara taksi gibi işliyor gecenin bir yarısı geçen de gorumcem aradı kızını havaalanından eşimin alması için eşim gitti aldı ki havaalanı bize çok uzak onların kızlarına oğullarına iş buldu ama bir kere bile hak ettiğim değeri görmedim birde eşimin abisinin kızı oradan çıktıktan sonra beni aramış duymadım ben onu aradım sonra sinirli bir tonda nişan davetiyeniz bende gonderemedim tembelligimden yanlış anlamayin gondercem dedi sanki biz nişana davetiye mi bekliyoruz hic aklimizdan öyle birşey geçmedi bütün hevesim kırıldı kızlar keşke bizim onlara verdiğimiz değeri onlarda bize verselerdi bunlar hep boyle senelerdir ağzımı acmiyorum alttan alıyorum ama yeter artik ben kendi tarafima bu kadar alttan almiyorum
Ben aksamdan beri yaziyim.diyom siliyom bikac kez yazdim vazgectim ben biraz bu meseja uzuldum savci ölmüs ama iki cocuga uzuldum demene daha cok uzuldum ben iki katilin annesinin kendimi yerine koymadan once savcinin cocuklarinin yerine esinin yada annesinin yerine koyunca daha da uzuldum o zaman daha cok kotu oldum eger annelik yerine kyunca savcinin annesi olarak koyarim kendimi iki katilin annesi olarak degilSavcı ölmüş ama ben o iki çocuğa da üzüldüm açıkçası, daha 20 yaşında hukuk öğrencisi çocuklar. Belki onlar da avukat hakim savcı olacaklardı. Pırıl pıtıl gelecekleri olabilecekken saçma sapan beyinlerine girildi ve hem katil oldular hem de öldüler hiç uğruna. Anne olunca işe farklı açılardan da bakıyorum sanırım
merhaba kızınızın buğdaya olan hassasiyeti gluten sebebiyleyse glutensiz satılan unlar mevcut onlarla ekmek mayalayabilirsiniz özellikle mısır ekmeği bu anlamda doyurucu oluyor.Merhaba haziran anneleri benîm bir sorum olcaktı size benim kızım yumurta, pekmez, buğday, nişasta vs birçok şeye alerjisi var. Bir çeşit çorba yapıyorum kahvaltıda ekmek veriyordum ama buğdaydan dolayı onu da veremiyorum ekmek olmadan da doymuyor kahvaltıda alerji yapmayacak ne verebilirim şimdiden teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?