Ben elmadağ da oturuyorum ama buluşacak olursak biraz fazla yol katederek gelirim merkezi bi yerlere.
Ayni durumdaydik canim kv kp geldi ev temiz yemekler yapili ve wc ye artık gidebiliyorum baska cozumu varmi bilmiyorum. Ama bulursan lütfen banada soyle
Benim Kv kp de aynı sonucu alamam da bugün o kaçırma olayını ben de yaşadım çok bunaldım bugün balkona çıkıp kendi kendime imdat diye bağırdım resmen. Eşimde geç geliyor bütün gün ne halde olduğumu da anlamıyor. Uyusun diye bitki Çayı falan var mıdır acabaCanim benimde durum ayni ev berbsr durumda bir ksp yemek yapsam dukrediyorum tuvalete sikisip gidiyorum bazen bir kac damla idrar kaciyor sikismaktan gunde iki kez camasir ve pijama degistiriyorum.
Amin canım teşekkür ederim dune kadar baş agrim vardı ama bugün olmadı daha iyiyimN
Nasıl oldun cnm basağrın geçti mi bide eşin destekçin ya allah sıze bağışlasın onu
Arkadaşlar Kafayı yicem ya bugün hepten bunaldım ne gündüz ne gece uykusu var hep Yanımda gece hep emerek uyuyor iyice emzik yaptı beni ağzından Çıktığı an ağlıyor gündüz desen hiç mi uyumaz yarım saat karyolanda uyu yok çok bunaldım ne ev düzenim kaldı ne kendi bakımım tuvalete rahat rahat gitsem şükrediyorum eşimle de iyice aramız bozuldu bu yüzden aranızda bu şekilde olupta çözüm bulan var mı ay nolur bir yardım edin ya çok bunaldım
Sen sole adresini biz bulur ekleriz seni bazılarında zatn sadece burdakiler ekli anlarsn kim kimdir cozulemeyenler de var misal Burcu var ama km bilmyrmKizlar instagram actim nasil bulcam ben sizi biside anlamadim henüz fotoda eklemem yasak napcam simdi
umut ağlarken baba diye ağlıyor oysa hep ben ilgileniyorumşaşırmış bu çocuk:)) yada bakimsizliktan beni babasi saniyor
çok güldüm ya,ba ba dede falan diye ağlıyor benim oğlum da amabilinçsiz tekrarlamalar benceumut ağlarken baba diye ağlıyor oysa hep ben ilgileniyorumşaşırmış bu çocuk:)) yada bakimsizliktan beni babasi saniyor
umutun ki bilincli sanirim babasini goruncede baba diye gidip atiliyorçok güldüm ya,ba ba dede falan diye ağlıyor benim oğlum da amabilinçsiz tekrarlamalar bence
bizim bebelerin tipi huylarida benziyir sanirom:)Emre de oyle agliyo:))hatta ilk zamanlar bana da baba dyodu ben de ayni seyi dusunmustum
hadi hayirli olsun rahatlarsin buraz hemeşimin ısrarıyla bi yardımcımız oldu artık,ben sıcak bakmıyordum çünkü evde temizlik varken evden kaçardım yani yabancı bi kişi gibi gelirdi bana,ama sanırım artık buna mecburdum,oğluma bakmak en çok istediğim şey,ama başka hiç bişey yapamıyorum ,bugün ilk gündü deneme süreci elbette,oğluma ben bakacağım yine ama başka hiç bişey yapmayacağım ,iyi mi kötü mü göreceğiz bakalım
inşallah alışırımhadi hayirli olsun rahatlarsin buraz hem
2 su bardağı glutensiz un 1 çay kaşığı tuz yarım yaş maya 2 yemek kasığı Sıvı yağ 1 su bardağı ılık suKızlar bebeğime ekmek yapıcam glutensiz unla alerjisi olduğundan .. Tarif verebilirmisiniz maya falan konulur mu
Bugün 19:01K.İ.B.
+ Çoklu AlıntıCevapla
benim kızım da bana bi ara abla diyodu şimdi ya mama ya meme diyo :))umut ağlarken baba diye ağlıyor oysa hep ben ilgileniyorumşaşırmış bu çocuk:)) yada bakimsizliktan beni babasi saniyor
ben haftasonu iki gün annem yokken dağılıyorum bütün gün çocukla hele şu dönemlerinde herşeye yetmek zor olmalı inşallh umduğumdan iyi olur rahat edersineşimin ısrarıyla bi yardımcımız oldu artık,ben sıcak bakmıyordum çünkü evde temizlik varken evden kaçardım yani yabancı bi kişi gibi gelirdi bana,ama sanırım artık buna mecburdum,oğluma bakmak en çok istediğim şey,ama başka hiç bişey yapamıyorum ,bugün ilk gündü deneme süreci elbette,oğluma ben bakacağım yine ama başka hiç bişey yapmayacağım ,iyi mi kötü mü göreceğiz bakalım
inşallah,çocuk emanet etmek daha zor,gerçi 2yaşında onu da yapacağım ama bunu düşünmek dahi istemiyorum,çünkü güvenilir birini bulmak çok zor,bulupta memnun olanlar şanslı azınlık,Allah iyilerle karşılaştırsın2 su bardağı glutensiz un 1 çay kaşığı tuz yarım yaş maya 2 yemek kasığı Sıvı yağ 1 su bardağı ılık su
Bütün malzemeleri iyice karıştırıp hamur yapıyoruz kek kalıbına döküp yarım saat sıcak yerde bekletiyoruz mayalansın diye sonra fırına verip 200 derece fln pişince alıyosun
Ayrıca hazır ürün veriyomusun bilmiyorum ama halk ekmeklerde glutensiz ekmek satılıyor
benim kızım da bana bi ara abla diyodu şimdi ya mama ya meme diyo :))
ben haftasonu iki gün annem yokken dağılıyorum bütün gün çocukla hele şu dönemlerinde herşeye yetmek zor olmalı inşallh umduğumdan iyi olur rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?