2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşların dedigi gibi ailenden birileri gelse yada sen gitsen. Bikaç gün de olsa rahat edersin. Ayrıca yalancı emzik almıyor mu?
Yaa üzerindekiler filan şeker haöuru değil bunu kaplamışlar üstüne hazır şeyler koymuşlar ya ondandır
bişey sorcam şimdi ben şeker hamuru istemiyorum pasta da. O şekli gofletle kaplayarak verebilirmiyiz? Yaparlar mı öyle?

@temmuzhaziran bunca zaman direndigine pisman olcaksin eminim, ben de artik heralde bi daha eskisi gibi olamayacagim heralde dedigim ve tam dellendigim noktada sagolsun esim de ayni seyi yapti. Keske gebeligimin son aylarinda alsaydim yardimciyi dedim sonradan. Neyse tecrube etmeden bilemezdik. Ama buyuk bir kulfet ustunden kalkiyor ve cocuguna cok daha verimli olabiliyorsun. Allah eksik etmesin.

ben cesmedeyim yakin sayilir :))) orasi da kisin sıkıcıdir dimi

Eveett hatunlar noldu simdi bulusma isi nerde kacta karar verelim

Eveett hatunlar noldu simdi bulusma isi nerde kacta karar verelim
Cumartesi olsun eşim bırakmaya mırın kırın etti o yüzden merkezi bi yer olursa benim için daha uygun olur öğle saatlerine Varım eh bana uymazsa da artık yaz sonuna doğru bi daa yaparız bebişler de büyümüş olur her yere rahat gidilir gelinir
@minnakkartal mira seni tam bir milka olarak goruyo demekki annem bana yapardi öykü aciktimi milkaa gel sut ver diye :)
ya bizim evdede bu espri yapılır miranın zihnine yer etmiş demekki çocuk beni bundan ibaret sanıyo heralde :))

Kizlarrrrr bgn benim dogumgunum. 3 nisan nisan ayini ayri bi sevyrm ya bahar geliyo hava isiniyo gzl gunler gelsn ins
Bulusma meselesnde yerden once gun kesinlestirelimki ona gore ayarlama yapalim çoğunluk haftaici haftasonu hangisi derse o olsun gelemicek olan da solesin ona gore sesleri ckmayan arklar ses verin
Ben ve bunekibuneki icin ikiside farketmio
Minnak cilek ve aren haftasonu diolar çalıştıklarından dolayi
Apriori haftaici diyo
Bide kimdi cmt gunu günüolan kavacikta belki katilirm diyen ark o da haftasonu demis oluyo snrm
Dgr arklar ? Azeri pufpuf gun belirtelim ltf
Pek kmseden ses ckmio ben atliyomusum gibi oluyo ama malum ankaradayim 2 haftalığına geliyorum ve geldgmde akraba ve ark larmla görüştümden baska prgrmlar cikablr önceliği ne zamandr Konuşulduğu icin burayi netleştirelim istyrm ona gore baska günlere de dgr yapmak istedklerimi ayarlym

Canimmmm iyiki dogdunnn nice guzel senelerin olsun saglikla ve guzel ailenle insallah..

Bu hatunlar karar veremycek sen en iyisi mardine gel takilalim

Hmm Mardin de ne var yöresel yemek karnım ac zaten icli köfteleri gzldr et yemem etli yemekleri sayma esimin var o tarafları gezip gorme meraki oZllkle Antep e gtmeyi cok istio

Doğum günün kutlu olsun hayırlı sağlıklı ömrün ailenle inşaallah cnm

Doğum günün kutlu olsun :) ailenle sevdiklerinle bebeğinle nice yıllar diliyorum.. Buluşma konusuna gelince ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyo. Dolayısıyla haftaiçi gelmem zor yinede şartları zorlarım ama haftasonu olursa neresi olsa bana uyar. ALLAHtan bi mani olmazsa gelirim ben.
Bu hatunlar karar veremycek sen en iyisi mardine gel takilalim
benim kv mardinle inanılmaz yemekler yapıyo. Aren biraz büyüsün bi yaz gelip mardini görmeyi çok istiyorum.

Ben kusadasinda degilim de yakin sayilirim izmirdeyim ayrancilarda torbaliya bagli esimle yazin kusadasina hafta sonlari gelirdik yakin oldygundan hemde guzel oluyo sakin genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…